Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa tamam kuzum. Hayirli mutlu huzurlu yaslari olsun babaciginin

Cherry Mom kaptancım işte bunu yaparken incittim kendimi

Ben de cardio ile eslik edebilirim

Menu paylasilmis sadece no 1 yapilmis yakisti mi ortime Hedef60kgolmak
Benimki yalan oldu yavrular aradılar,geliyorlarmis
Tamam balım,babanın da nice güzel yaslari olsun

ummhnisa
Ortim merhabalar bu arada, haftasonu nasil geciyor??
Selam ortiiim İzmir de cumartesi yasağı kalkınca kendimizi dışarı attık çocuklarla yeni girdim eve çok yorulmuşum. Bugün dışarıda olduğumuz için yemek olayı birazcık gümledi gibi ama olsun diğer günler dengeliycem. Senin günün nasıl geçti spor yapabildin mi bugün

Begonya2 Canim Bu hafta orti olmus hayirli olsun insallah guzel eksiler goruruz bu hafta

ummhnisa canim Ortim ve rakibem destegin icin ve rakipligin icin tesekkur ederim ve tebrik ederim tekrar
Caanım ben teşekkür ederim yoldaşlığın için. Bu hafta ikimizde istediğimiz kiloları verememiş olabiliriz ama yola devam cuma günü çok güzel eksiler görelim inşallah

Adanadamısınız bende adanadayım

Bilgisayardan giriyorsan sadece dolduracağınız yeri kopyala yapıştır yap mesaj yazacağın yere sonra soruları cevapla gönder de ben öyle yapabildim ama cepten yapamadım
Oo Deniz ve Kum sen de mi buradasın
Sen de 85 i görmüşsün. Ben de gördüm maalesef ama bayaa yol katetmişsin.. Darısı bana..
Ben de geldim kiloma uygun rakip aramaktaydım bir de Anka ya bakayım dedimdi.

Ortim S Suskunhanim bebeleri uyutup gelicem İnşallah canım bakamadım bu gün hiç
Naptın canım uyudular mi masal okurken kızım uyudu,oğluma verdim masalı hadi sen oku diyeonunla uyurum ben de inşallah haydi hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…