- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #398.441
bende 2006 da ilk tanıştım diyet guruplarıyla ozamanki arkadaşlarla instagramdan yazışırız hala,ve mezun olup 58le ayrılmıştım gruptan ağlayarak çıkmıştımBak böyle bir ihtimal olunca aklıma yaaa 6-7 yol öncesi geldi. Ben üniversite zamanlarımda 90 dan 53 kiloya düşmüştüm. O zaman da 70 lerdeyken kk ya gelip devamını burada vermiştim ve beraber kilo verdiğimiz kızlarla istanbul'da yaşayanlarla tabi, görüşmüştükhala da yazışırız arada nasıl gidiyor diye.
Burada aktif olunca çok güzel arkadaşlıklar oluyor bunu çok iyi biliyorum da instagramda takıldığım kadar buraya da girsem iyi Olcak
muğla bana göre çok küçük geldi dağın tepesinde ,Aydın tamam ama diğeri olmaz püü eeyyykkk kötü (ex oralı olduğu için benlik bir yer değil artık orayı kara listeye aldım)
Muğla olabilir ama oralarda güzel sanki fethiye köyceğiz falan
Beni nasılda tanımış artık kaptanımTmmdır yazdım gitti ama 75 lerde çok çok çok oyalandık bu hafta sıkı menüler ve sporlar bekliyormmuhursuzpusula yı da yalnız bırakma onada üşengeç adam lazım zaten bir birinizi dürtün durun olur mu ballarımmmm
Hadi inşallah ortim, kendimden çok sana güveniyorum vallaHahahahaha iki üşengeci eşledin şimdi ikimiz de yuvarlanıroz cumaya kadar hshshsbshsbsbs
Şaka maka ilk hedefim en geç 3. Cumada izne ayrıldığım kiloyu da geride bırakıp listeye girmek
inşallah spor bugün başlıyor 2 gündür misafirim vardı
UYE SPOR NO SONUÇ Cherry Mom Nikinik 1-2-6 ❤ @hawar @belmayne yarimuhendis 5 ❤ @Suskunhanim 5-6-7 ❤ @DeryaOnDiet @ummhnisa @azaydidem 2-6 ❤ Anka 2 ❤ Hedef60kgolmak 1 ❤ Kendinin en iyi hali ol 5 ❤ Begonya2 Mathilda03 muhursuzpusula birsevgi 1 ❤ @whitetea 1 ❤ @lotuscicegii Deniz ve Kum @KumsalveDeniz @Just a perfect day 1 ❤
75 canım
Artık bir sürü poz taktiği öğrendim ne yapayım hahahaçok geçmiş olsun
ama bende öyleyim
bir an ben yazdım sandım
bende aynıyım akşam yemekten sonra kaç kez çıkıyorum tartıya her tuvaletten sonra
hiç sorma bende öyleyimm ancak öyle frenliyorum kendimi
bende resim çekilemiyorum görüntüyü görünce vazgeçiyorum
yaş 42, 3 çocuk,20,18,11 yaşlarında ,bizim de bu sene doğu görevi geldi,
Yaa bu yıl öyle birşey yapmışlar duydum, emekliliğine az kalan herkesi 2. Şarka gönderiyorlar. Ama Şırnak'a gelmekten korkmayınsen yeterki yaz burda daha motive olunuyor
puanın çok güzelmiş
şırnak bizde yazdık ama çıkarsa diye korkuyorum eğitim nasıl oralarda 5nci sınıf oğlum var benim emeklimize 4 yıl var 2nci şark geldi
bende 2006 da ilk tanıştım diyet guruplarıyla ozamanki arkadaşlarla instagramdan yazışırız hala,ve mezun olup 58le ayrılmıştım gruptan ağlayarak çıkmıştım
muğla bana göre çok küçük geldi dağın tepesinde ,
Beni nasılda tanımış artık kaptanımAma kendime bir hedef koydum 80 olduğum an zorlayıp listeye giricem o zaman bir daha da çıkmak yok zaten
Hadi inşallah ortim, kendimden çok sana güveniyorum valla
öğrendiğim iyi oldu yoksa bilmiyordumBegonya2 Anka Nikinik canlar benim tartının da pili bitmek üzere günde 5 kez çıkmaktan gideyim de pil alayım baari
Deniz ve Kum canım evet pazartesi de bildiriyoruz kontrol amaçlı ama resim atmıyoruz zorunluluk yok cnm
Ben varım kızKızlarrr var mısınız yarından itibaren 1 hafta hergün 10.000 adım artı listedeki diğer sporlardan birini yapma challenge aaa
Canım Esra’cım bu hafta 70 diyorum. Hoş çok dengesiz olduğum için 69 u da görebilirim ama ben 70 diyeyim. En başta birden 2 kg verip sonra bir tık bile oynamayan bir insanım. ne olacağım hiç belli değil siz de bıktınız ben de!Haftalık hedef Tablosu için eksiklerimiz hanımlar
@azaydidem ( bu hafta güzel bir eksi bekliyoruz iyi seç hedefini ) :)))
@Just a perfect day
birsevgi
@whitetea hedef 8 leri görmek demişsin ama kaç yazalım canım
Deniz ve Kum
balpamuk dönüşlerinizi beklerim
Aynen ya kolay kullanışlı ve küçükOooo stepper çok güzel birşeymiş sen yazınca gördüm bende istiyorumsokağa çıkmaya üşeniyorum bari bundan alayım.Bizim ev öyle küçük ki zor sığıyoruz resmen birde annem aman lazım olur diye diye herşeyi saklıyor, üstüne birde çeyiz çeyiz diye evi dolduruyor. Halbuki farkında değil başına kaldım belki de Ama bu stepper kolayca bir yerlere sıkıştırılabilecek birşeye benziyor.
Varımmm....Ben varım kız
ben varım diyeyim gerekirse adım dayarın resminide atarım birde spor için kızım ücretli spor paketi almıştı bana 3 ay hergün yapılması lazım 2 hafta yapmıştım daha önce şimdi daha kein kararlı olduğum için ben onu yapacağım adını kız gelince sorayım buraya yazarımKızlarrr var mısınız yarından itibaren 1 hafta hergün 10.000 adım artı listedeki diğer sporlardan birini yapma challenge aaa
evet ya hakkımızda hayırlısı artık,biz 2000 yılında mardinde yaptık 2004 de döndük ordanArtık bir sürü poz taktiği öğrendim ne yapayım hahahafoto çekilmeden de olmuyor instagramı blog gibi kullanıyorum ben
Yaa bu yıl öyle birşey yapmışlar duydum, emekliliğine az kalan herkesi 2. Şarka gönderiyorlar. Ama Şırnak'a gelmekten korkmayınözellikle idil çıkarsa çok rahat edersin karmaşası yok sessiz sakin bir ilçe. Okullara da gidiyor yani memur çocukları ve memnunlar.
Çok başka oluyor buradaki dostluklar evet
Hahahaha Valla bu hafta Kendime bir güven gelmiş olmasaydı ikimiz de +2 ydik cuma günü söylim
Ben olsam bende güvenirdim bize
Sana güvenmez mii hiiiçç, bir sana birde banaO bi tek bana güvenmiyor zaten
Ben biraz böyle inzivaya çekilebilecek herkesten uzakta in cin top oynayacak bir yer düşünmüştüm o zaman muğla olur demekki benim için ama pahalıymış o kısmını sevmedim :)))bende 2006 da ilk tanıştım diyet guruplarıyla ozamanki arkadaşlarla instagramdan yazışırız hala,ve mezun olup 58le ayrılmıştım gruptan ağlayarak çıkmıştım
muğla bana göre çok küçük geldi dağın tepesinde ,
Ben de balpamukcum nasılsın nerelerdesin napıyosun yahuuuVarımmm....Hedef60kgolmak ben de katılmak isterim dışarda olmasa evde yürüyeceğim kafama koydum.
Ayy daha dün Mardin'deydikevet ya hakkımızda hayırlısı artık,biz 2000 yılında mardinde yaptık 2004 de döndük ordan
60 kiloydum arada bi 58 lere inerdim nişanlıyken 55 timE öyle oluyor maalesef üzücü zamnla bazı kilolara alışıyoruz ama beyin olarak bile kabul etmemek lazım
Evlenmeden önce kaç kiloydun canım ?
Cok tesekkur ederim kaptanim yaziyi yazdim bu aradaGünaydın canım
Oğlunun doğum günü kutlu olsun nice güzel yılları olsun inşallah
Bu challenge a nasıl katılabilirim diye düşündüm düşündüm ve düşünürken üşendim yoruldumKızlarrr var mısınız yarından itibaren 1 hafta hergün 10.000 adım artı listedeki diğer sporlardan birini yapma challenge aaa
O da bir başarı canım, kilo verme grubunda bir ilke imza atardıkArtık bir sürü poz taktiği öğrendim ne yapayım hahahafoto çekilmeden de olmuyor instagramı blog gibi kullanıyorum ben
Yaa bu yıl öyle birşey yapmışlar duydum, emekliliğine az kalan herkesi 2. Şarka gönderiyorlar. Ama Şırnak'a gelmekten korkmayınözellikle idil çıkarsa çok rahat edersin karmaşası yok sessiz sakin bir ilçe. Okullara da gidiyor yani memur çocukları ve memnunlar.
Çok başka oluyor buradaki dostluklar evet
Hahahaha Valla bu hafta Kendime bir güven gelmiş olmasaydı ikimiz de +2 ydik cuma günü söylim
Peki onların sertlik ayarı vs oluyor mu ?Aynen ya kolay kullanışlı ve küçükablam hamileyken ben alıp yurda götürmüştüm orda yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?