Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende 2006 da ilk tanıştım diyet guruplarıyla ozamanki arkadaşlarla instagramdan yazışırız hala,ve mezun olup 58le ayrılmıştım gruptan ağlayarak çıkmıştım
Aydın tamam ama diğeri olmaz püü eeyyykkk kötü (ex oralı olduğu için benlik bir yer değil artık orayı kara listeye aldım)

Muğla olabilir ama oralarda güzel sanki fethiye köyceğiz falan
muğla bana göre çok küçük geldi dağın tepesinde ,

Beni nasılda tanımış artık kaptanım Ama kendime bir hedef koydum 80 olduğum an zorlayıp listeye giricem o zaman bir daha da çıkmak yok zaten
Hahahahaha iki üşengeci eşledin şimdi ikimiz de yuvarlanıroz cumaya kadar hshshsbshsbsbs

Şaka maka ilk hedefim en geç 3. Cumada izne ayrıldığım kiloyu da geride bırakıp listeye girmek
Hadi inşallah ortim, kendimden çok sana güveniyorum valla

Artık bir sürü poz taktiği öğrendim ne yapayım hahaha foto çekilmeden de olmuyor instagramı blog gibi kullanıyorum ben
yaş 42, 3 çocuk,20,18,11 yaşlarında ,bizim de bu sene doğu görevi geldi,

sen yeterki yaz burda daha motive olunuyor

puanın çok güzelmiş

şırnak bizde yazdık ama çıkarsa diye korkuyorum eğitim nasıl oralarda 5nci sınıf oğlum var benim emeklimize 4 yıl var 2nci şark geldi
Yaa bu yıl öyle birşey yapmışlar duydum, emekliliğine az kalan herkesi 2. Şarka gönderiyorlar. Ama Şırnak'a gelmekten korkmayın özellikle idil çıkarsa çok rahat edersin karmaşası yok sessiz sakin bir ilçe. Okullara da gidiyor yani memur çocukları ve memnunlar.
Çok başka oluyor buradaki dostluklar evet
Beni nasılda tanımış artık kaptanım Ama kendime bir hedef koydum 80 olduğum an zorlayıp listeye giricem o zaman bir daha da çıkmak yok zaten

Hadi inşallah ortim, kendimden çok sana güveniyorum valla
Hahahaha Valla bu hafta Kendime bir güven gelmiş olmasaydı ikimiz de +2 ydik cuma günü söylim

Canım Esra’cım bu hafta 70 diyorum. Hoş çok dengesiz olduğum için 69 u da görebilirim ama ben 70 diyeyim. En başta birden 2 kg verip sonra bir tık bile oynamayan bir insanım. ne olacağım hiç belli değil siz de bıktınız ben de!

Aynen ya kolay kullanışlı ve küçükablam hamileyken ben alıp yurda götürmüştüm orda yapıyordum

Kızlarrr var mısınız yarından itibaren 1 hafta hergün 10.000 adım artı listedeki diğer sporlardan birini yapma challenge aaa
ben varım diyeyim gerekirse adım dayarın resminide atarım birde spor için kızım ücretli spor paketi almıştı bana 3 ay hergün yapılması lazım 2 hafta yapmıştım daha önce şimdi daha kein kararlı olduğum için ben onu yapacağım adını kız gelince sorayım buraya yazarım

evet ya hakkımızda hayırlısı artık,biz 2000 yılında mardinde yaptık 2004 de döndük ordan

Ben olsam bende güvenirdim bize
O bi tek bana güvenmiyor zaten
Sana güvenmez mii hiiiçç, bir sana birde bana
Ben biraz böyle inzivaya çekilebilecek herkesten uzakta in cin top oynayacak bir yer düşünmüştüm o zaman muğla olur demekki benim için ama pahalıymış o kısmını sevmedim :)))

Kızlarrr var mısınız yarından itibaren 1 hafta hergün 10.000 adım artı listedeki diğer sporlardan birini yapma challenge aaa
Bu challenge a nasıl katılabilirim diye düşündüm düşündüm ve düşünürken üşendim yoruldum
O da bir başarı canım, kilo verme grubunda bir ilke imza atardık
Aynen ya kolay kullanışlı ve küçükablam hamileyken ben alıp yurda götürmüştüm orda yapıyordum
Peki onların sertlik ayarı vs oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…