- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #39.821
çok sevindim incelmene canım 1 seansta bu kadar görünür şekildeyse 10 seans bitince incecik kalıcaksın demektir .
şu diadaki kalemin markasını alabilirmiyim canım ben sürekli kalem kullanıyorum hiç görmemiştim diada öyle makyaj malzemesi falan bir bakayım dünyanın parasını veriyorum o göz kalemlerine güzelse ve uygunsa alayım hemen bir tanede oradan
canım markası inan aklıma gelmiyor. eve gidince bakmam lazım. ama tek bi marka var zaten. genelde kasanın yanında falan duruyor onlar. başka kalemler akar bende, bu sabit kalıyor.. 1-2 tl bişi. al dene valla..
kızlar,
ancak şimdi oturuyorum. sayfayı açtım ama başında duramadım ki. sabah bilet kriziyle güne başladım. asker sevkiyatı varmış, ıspartaya bilet bulamadım. zor zahmet burdura buldum da gidiyorumm. eve gidip hazırlanıp çıkarım. yarın ordayım. gece yolda ve yarın kaçamak yapıp girmeye çalışırım. cuma sabahı istanbulda olucam kısmetse.. bildirimimi de geciktirmemeye çalışıcam. yol sersemi unutmam inşallah..
bu sabah
nesfit
öğlen etli kaşarlı mantar sote
akşam bilmiyorumm, eve gidince bakıcam artık..
gece yolda olucam..
kahvaltım kesin sakata gelcek.. otogara yakın hiç kahvaltı mekanı yok diyebilirim..
geçmişe yorum yazamıyorum bugün.. fırsat bulunca dönüp bakıcam..
iyi bakın kendinize.. şimdilik bana müsaade.. öpüldünüzz..
kızlar,
ancak şimdi oturuyorum. sayfayı açtım ama başında duramadım ki. sabah bilet kriziyle güne başladım. asker sevkiyatı varmış, ıspartaya bilet bulamadım. zor zahmet burdura buldum da gidiyorumm. eve gidip hazırlanıp çıkarım. yarın ordayım. gece yolda ve yarın kaçamak yapıp girmeye çalışırım. cuma sabahı istanbulda olucam kısmetse.. bildirimimi de geciktirmemeye çalışıcam. yol sersemi unutmam inşallah..
bu sabah
nesfit
öğlen etli kaşarlı mantar sote
akşam bilmiyorumm, eve gidince bakıcam artık..
gece yolda olucam..
kahvaltım kesin sakata gelcek.. otogara yakın hiç kahvaltı mekanı yok diyebilirim..
geçmişe yorum yazamıyorum bugün.. fırsat bulunca dönüp bakıcam..
iyi bakın kendinize.. şimdilik bana müsaade.. öpüldünüzz..
1 çaybardağı pirinç tek öğünde yeniyor toplamda bütün gün 3 çaybardağı pirinç yemiş oluyorsun 1 çay bardağı pirinci 1 su bardağı su ile haşlıyorsun su az gelirse eklersin yine biraz daha yağsız ve tuzsuz kahvaltıda kötü oluyor ama 3 günde 2 kilo vericem ümidiyle zevkle yemiştim ilk gün sonraki günler mecburen yedim :18:
tuz vücutta su tutar canım zaten bu diyetin amacı vücuttaki tuz yüzünden tutulan suyun atılması tuzsuz yenecek yani
iyi yolculuklar sana tatlım,bende çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar
Bende çıkıyorum kızlar.herkese iyi aksamlar
o zaman ben almiim salataya katarak deneyebilirim belki bol yeşillikli limonlu
kızlar eve geldim nihayet akşam yemeği için
karnıbahar haşlıyorum
domates ve biberle fırına vercem
az bişey kaşar rendeleyebilirim üstüne
yanında da 1 dilim ekmek yerim
ben bugün hiç ekmek yemedim aferin bana
akşam da yemicem vazgeçtim
İyi akşamlar kızlar 1 saat uyudum geldim:)Kendimi çok bitkin hissediyorum bugün neden anlamadım..
Akşam:Bol salata ve 1 dilim ekmek yicem
gecede 12 çilek...
off ya şu kiloları alırken nasıl yiyoruz kolayca verirken ne bu eziyet
hımm çok lezzetli geldi bir anda sen böyle anlatınca bende yapayım karnıbahar alıp tarif isterim şekerim
İyi akşamlar kızlar 1 saat uyudum geldim:)Kendimi çok bitkin hissediyorum bugün neden anlamadım..
Akşam:Bol salata ve 1 dilim ekmek yicem
gecede 12 çilek...
off ya şu kiloları alırken nasıl yiyoruz kolayca verirken ne bu eziyet
şimdiden böyle düşüncelere dalma lütfen yiyerek aldığımız kiloları yemeyerek vericez ama yapamıyorzu çoğu kez eziyet görünüyor bize aslında sağlıklı uzun bir ömür istiyorsak hep dengeli beslenmeliyiz değilmi böyle düşünmek daha kolay olacak galibaakşam mönün güzel sebze seven biriyim çok severim salatayı afiyet olsun sanada canım .
canım hemen vereyim karnabaharı kaynayan suda 15 dk haşladım süzdüm yıkadım
borcama dizdim
üzerine iri iri sivri biber çarliston doğradım aynı şekilde
domatesleri de
üzerine 3 diş sarımsak dilimledim ince ince
sonra az tuz karabiber pulbiber serptim
1 bardak suda 1 tatlı kaşığı salçayı eritip döktüm üstüne
200 derece de sebzeler kızarana kadar pişicek
fırından almaya yakın kaşar dilimleri koycam üstüne
sonra onların eriyip hafif kızarmasını beklicem
fırından çıkınca foto eklerim tatlım
ben bunu aslında kıymalı ve başemel sosla yapıyorum ama
diyete uygun değil başemel sos diye böyle uyduruk yaptım bu sefer
şimdiden böyle düşüncelere dalma lütfen yiyerek aldığımız kiloları yemeyerek vericez ama yapamıyorzu çoğu kez eziyet görünüyor bize aslında sağlıklı uzun bir ömür istiyorsak hep dengeli beslenmeliyiz değilmi böyle düşünmek daha kolay olacak galibaakşam mönün güzel sebze seven biriyim çok severim salatayı afiyet olsun sanada canım .
Aynen canım aynen ızdıraplı ve aç günler...Valla eşim ve oğlum salçalı köfte yerken ben salata yiyince kendime çok kızıyorum bu kiloları alırken aklın nerdeydi diye:26:mevsim geçisinden sanırım ben de öyle
hergün de bi baş ağrısı akşam üzeri havalardan sanırım canım
sorma kilo alması az keyifle yemeğe bakar
ama vermesi ızdıraplı yarı aç günler
Benimde kuzenim öyle makarnayla ekmek yiyen bir tip 1.63 boyu 50 51 kilo.bir tek hamileyken gördü 68 i 6 ay sonra 50 oldu yine şanslı insanlar diyorum ben onlara...polyannam benim yirin ben seni
züğürt tesellesi işte
kuzu yiyip yiyip kilo almayanlar nolcak
misal benim annem gıcık oluyorum hatuna
bi evlat hiç mi anasının geninden almaz arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?