Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın takımımın hoş bayanları nasılsnız ben iyiyim sabah 30 dk yürüyüşümü yaptım 7 kaşık nesfit 3 kaşık yoğurt karışımıyla kahvaltımıda yaptım mutluym şimdi işlerimi yapayım biraz tekrar gelirim öpüyorum hepinizi ...

açmayla acıklı i vedan olmuş kuzu
bu altın çörek kalorisi yüksek haberin var mı tatlım
bamya ben de istiyorum kıymalı ekşili olsa şöyle ekmeği bana bana
yesek tabi meseladan

tatlım senin meülerr cok azzz yaaaaaaaaaaaaa

hey maşalllah pınarımaaa kızz sabah sabah bu ne enerji büüyle
gözümüz yollarda bekliyozz senii

tamam canım kolay gelsin beklioruz
ben de her an kaçabilirim idarelik bi pc buldum kendime
kışkışlanmam an meselesi

afiyet olsun kuzu,ekmek yememem de süper olmuş

sorma şeker ya valla öle alırken 2 gün verirken 20 gün

mevsim geçisinden sanırım ben de öyle
hergün de bi baş ağrısı akşam üzeri havalardan sanırım canım
sorma kilo alması az keyifle yemeğe bakar
ama vermesi ızdıraplı yarı aç günler

hemde ne ızdırap.canın çekiyo yiyomuyosun millet götürürken.hakmı bu şimdi ?

polyannam benim yirin ben seni
Züğürt tesellesi işte
kuzu yiyip yiyip kilo almayanlar nolcak
misal benim annem gıcık oluyorum hatuna
bi evlat hiç mi anasının geninden almaz arkadaş

ölesi daha kötü be kuzu.bizim aile de tam tersi herkes tombik.benim zayıf olmam zaten olanaksız yaneee:))

çatal neymiş be tatlım,anlamadım ben ?

evet biraz bol kaçanaklı olmuş ama bugün hemen bi detoksla halledersin telafi edersin umuyorum.sana en güzel ceza bol bol yürü tatlım

teşekkürler paylaşım için tatlım.doktorları dinlemek lazım.denemk lazım.yurtdışı gezileri hakkında hiçbir bilgim yok tatlım.

ok yasafatçım, merakımı giderdimm

Sabaha kadar otobüsteyimmm.. şarjım bitene kadar takılayım bari

Akşam yemeğinde sapıttım

2 dilim börek
2 biber dolması
yedim. Tek tesellim saat erkendii..

o kadar fazla değil ki tatlım.hem saatte erkenmiş madem

daha gelmedi kız bamya mevsimi azcık daha yokmu bamya çıkmasına.
Ben daha hiç pazarda görmedim.

yaparım sana da kuzu sen yeter ki bana gel
ya kızlar sabah bi tartılayım dedim
1,8 fazla geldim halbuki bu hafta çok dikkat ettim
ne güzel 3 haftadır kilo veriyodum
regl dönemi şişidir de mi

kızzzz gel dimeee gelirim wallaaah bak

ödemdir o bebekim yaaaaa herkes mi regl olmayı bekliyo
hem arada öyle durulmalar olur canikooom

ben mesela 2 haftada 400 gr werdim, şu an şiş olmama we reglimin gecikmesine ragmen 1200 gr gitmiş bileee

vücudumuz robot değil sonucta her wücudun kendi dili war.. onları 1 haftada gönderirsin sen bebekiiim merak etme, mesela ben regl olmadan hemen önce dönemlerinde herkesin aksine 1 kilo ciwarında weriyorum ilginc bişee

olabilir canım.bende geçenlerde tartıldım 200 grcık az çıktım moralim bozuldu hemen.
Koca hafta o kadar dikkkat ediyoz nie böle anlamıyom bazen

açmayla acıklı i vedan olmuş kuzu
bu altın çörek kalorisi yüksek haberin var mı tatlım
bamya ben de istiyorum kıymalı ekşili olsa şöyle ekmeği bana bana
yesek tabi meseladan

evet biliyorum kalorisinin maşallahı var.çok tok tutuyor ama.ben bunu yemesem sabahları nesfit falan yesem günlük aldığım toplam kalori 500- 600 fln oluyo.insan işi deil normalde müsli yiyorumda.sabah halsiz kalkıyorsam enerji amaçlı yiyorum bitane.
olmazmıki.yemiyimmi.yeme diyosan yemem patron
(bide müslim bitmiş.sabah sabah açık müslici bulamadım )

olabilir canım.bende geçenlerde tartıldım 200 grcık az çıktım moralim bozuldu hemen.
Koca hafta o kadar dikkkat ediyoz nie böle anlamıyom bazen

ben dün regl oldum ama çok sancılı ve şiş geçiyo
böyle karnım kocaman olmuş
iş yerinede epeydir beni görmeyen bi arkadaş ay hamile misin dedi sabah
gıcık oldum hiç hamile gibi halim var mı sigara içiyorum diye tersledim kızı
1,8 fazlalık da baya fazla geldi bana hem de resmen yarı aç yarı tok gezdim bu hafta
neyse belki regl bitimi birden gidicektir bunlar

tatlım senin meülerr cok azzz yaaaaaaaaaaaaa

hey maşalllah pınarımaaa kızz sabah sabah bu ne enerji büüyle
gözümüz yollarda bekliyozz senii

cerenim 3 sabahtır maşallah 7,30 da kakkıp kahvaltımı yapıp düşüyorum yollara 30 dk yürüyüş oluyr işe gelene kadar kardeşimide yürütüyorum hemde dinç oluyorum akşamlarıda yürüyorum eve geç gidiyorum biraz ama olsun yürüyüşle inceliriz belki biraz ama benim bir sorunum var akşam yemeklerinde cozutuyorum :18:

ye kuzum afiyet olsun ben de sverim altın çöreği de hep yerken ya bu kadar çok kaloriyi şuncacık lokmaya nasıl sığdırmışlar diye düşünürüm
ara da sıra yemek lazım lezzetli şeyleri

reglin pisliğidir bebekim, takma kafanaa hiç ,gidicek hepsi kısmetseee
bendee oliiim artıkınnn noluyyyyy

kızlar menümü yazıp çıkıyorum komşu kahveye çağırdı. gidim az fal baktırayım
kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: yağsız menemen(yumurta, domates, biber, mantar, light üçgen peynir, maydonoz), 1 salatalık, 2 dilim buğday ekmeği, limonlu yeşil çay

öptüm sizi şekerler öğlene dönerim mucxxxxxxxxxx

teşekkür ederim canım tarifi hemen ilk fırsatta yapıcam çok lezzetli geldi gözüme ben karnıbahar namı diyar çiçek yemeği herzaman bayılarak yerim herçeşidini bunuda yapayım

polyannam benim yirin ben seni
züğürt tesellesi işte
kuzu yiyip yiyip kilo almayanlar nolcak
misal benim annem gıcık oluyorum hatuna
bi evlat hiç mi anasının geninden almaz arkadaş

haklısın canım yiyip kilo almayanlar benimde gözümün önünde var ne güzel ne rahatlar ne çok isterdim onlar gibi bir metabolizmaya sahip olmayı mesella bana sürekli pasta börek getiren bir ablam vardı bahsetmiştim şimdi arada görüştüğümüzde mahvoluyor bana ikramda bulunamıyor diye o öyle hamilelik boyunca yalnızca 6 kilo aldı oda doğumdan sonra gitti zaten şimdide emziriyorum diye yedikçe yiyor ve kilo almıyor genelde almayan bir yapısı var kıskanmıyorum ama keşke benimde öyle olsaydı bense akşam yemeğini fazla kaçırsam 1 kg fazla çıkıyorum

offfff offff ne lezzetli duruyor öyle ellerine sağlık canım afiyet olsun yok yok cumartesi ilk işim karnıbahar alıp yapmak

maşallah ne güzel vermişsin 33 kilo az kaldı o zaman verilecek kilolar haklısın o zaman bıkkınlık gelmekte ama o kadar kiloyu veren azimle geri kalan birkaç kilocuğuda verir diye düşünüyorum sabır biraz daha arkadaşım salatayı çok seviyoruz

geçmiş olsun canım bebişinede sanada inşallah çabuk iyileşirsiniz .

Günaydın kızlar:)
Dün gece benim oğlan hiç uyutmadı sebepsiz gece bağırıp bağırıp durdu gece yatmadan bir ton şey yerse olcağına bak

[

ıyısallah canım ya guzel dıleklerın ıcın tesekkurleryok ben degılım beyendım koydum zayıflayınca boyle olacagımben ankaradayım bu arada

Allah gönlüne göre versin canım inşallahh

Canım hatırlarsan bir kaç gün önce aynı şeyi bende yazmıştım..Dün bitti reglim bitti sayılır hemen kilo vermeye başladım..Ne desemde insan takıyor kafasına ister istemez ama 4 5 gün sonra hepsi gidiyor görceksin bak moralini bozma..Alabilirsen slim çay al maydanoz var içinde ben 200 300 gram kadar şiştim sonra fazlasıyla attım..

Henüz kahvaltı yapmadım sadece ılık limonlu su 2 kayısı ve yarım litre su içtim canım hiç birşey yemek istemiyor yine çok uykum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…