Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Su içsem +sı kalıyor bu saatlerde
Ayranında kalır
bence aralıklı oruç yap kuzum ,benim de regl yaklaştı ve şişlik anca öyle gitti, 12yle 5 arası ye mesela ve çok zorlanıyosan şekersiz 21 günden çıkabilirsin, bir iki parça çikolata yersin yani ,protein ve salata,ayranla bitirirsin son öğünde

Yarın ve perşembe oruç tutcam inşaAllah
Regl şişliğinden herlde gitmiyor yediğim kalıyo
Biraz şaşırtim vucudu
Bakalım şimdilik dayanmaya çalışıyorum gittiği yere kadar devam 21 gün şekersize
Doğal şekerlerli şeylerde yatştırıyor
Ama akşamları bi fena oluyorm

10 gün birlikte başlayacağım baktım 10 gün süper gidiyo 21e kadar devam etmeyi planlıyorum bende

Ben ona hurma yerine kuru meyve falan koyuyorum canım öylede güzel oluyo
Aynen ben de öyle yapacağım canım
Canım ben dün mutfagı yediğim için menümü yazmadım ben bu gün yeniden başlıyorum şekersize
Tamam o zamam bir gün geriden gelirsin

Cherry Mom benşm yerime de tadını çıkar İstanbul 'un

Reglin yakın olduğu içinde zorlanırsın canım. Ne güzel kendini tutmuşsun yememişsin. Bu arada 21 gün şekersize katılmışmıydın sende.

kuzum oruçtan sonra tatlı isteğin daha da artıyordu hatırladın mı :)
bal ekmek yerine ayran içseydin çok daha iyiydi bence, 1 su bardağı :)

kuzum oruçtan sonra tatlı isteğin daha da artıyordu hatırladın mı :)
bal ekmek yerine ayran içseydin çok daha iyiydi bence, 1 su bardağı :)
Napcamı şaşırdım ya daha yolun başındayım ama yorulmuş hissediyorum
Hiç aklıma gelmedi ayran aklımda bulunsun inşaAllah
Eşim şuan çayın yanına çok sevdiğim bisküviden koydu zalım kilolar gidin biran önce

Canım Ramazana kadar 5 kg bile versen şeker isteğin nasıl azalacak bak o yüzden kesin aralıklı oruç yap derim ,akşam yiyince gitimiyor demiştin değil mi, o zaman mecbur yapıcaksın kuzum, 12-6 arası da yiyebilirsin protein ayran salatayla kapatırsan dayanabilirsin :) eşinle otururken de illa tatlı bişey dersen meyveli çay öneririm

14:00 mercimek corbası
17:00 yarın çay bardağı nesfit
20:00 çorba salata patates yemeği 2 nugeet
Sudan soda içiyorum
Cherry Mom belmayne
Canım hafif bir menü maşallah. Yalnız nugeet yerine Izgara tavuk, patates yerine başka bir sebze tercih edebilirsin. Daha fazla yiyerek daha az kalori almış olursun
Su ve spor u ne yaptın canım

Eşim saat 6.30da geliyor kuzm yemekten 7de kalkmış oluyoruz anca
Tek yemeyide sevmiyor ben önce yiyim desem
Zaten akşam yemekten sonra bişe yemiyorum genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…