- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.041
İyim canım. Tek öğün yaptım bugün de. Dukan birası içtim bir de. Güzel gidiyor bakalım yarın tartılmayı düşünüyorum. İnşallah artılar gitmiştir de son iki gün de eksiye dönerimHem ortim hem rakibim napiyosunnnbelmayne
Canım cuma tartısına odaklan sık dişiniKızlar regla son 3 güncanım çok şey istiyor yemekten sonra yarım tb ekmek 1 tk bal yedm doyumsuzluk var
Az yediğim halde eksi gelemiyorumCanım cuma tartısına odaklan sık dişinine kaldı ki cumaya. Çok dayanamayacak gibi olursan süt leblebi ya da süt tarçın bastırabilir isteğini
canım ayran içebilirsinAz yediğim halde eksi gelemiyorumşimdi bişeler yer yada içersem daha artı olacak
tek öğünle kesin dönersin bence cnmİyim canım. Tek öğün yaptım bugün de. Dukan birası içtim bir de. Güzel gidiyor bakalım yarın tartılmayı düşünüyorum. İnşallah artılar gitmiştir de son iki gün de eksiye dönerim
Sen nasılsın
Su içsem +sı kalıyor bu saatlerdecanım ayran içebilirsin
bence aralıklı oruç yap kuzum ,benim de regl yaklaştı ve şişlik anca öyle gitti, 12yle 5 arası ye mesela ve çok zorlanıyosan şekersiz 21 günden çıkabilirsin, bir iki parça çikolata yersin yani ,protein ve salata,ayranla bitirirsin son öğündeSu içsem +sı kalıyor bu saatlerde
Ayranında kalır
Ay inşallah kuzu.tek öğünle kesin dönersin bence cnm
Yarın ve perşembe oruç tutcam inşaAllahbence aralıklı oruç yap kuzum ,benim de regl yaklaştı ve şişlik anca öyle gitti, 12yle 5 arası ye mesela ve çok zorlanıyosan şekersiz 21 günden çıkabilirsin, bir iki parça çikolata yersin yani ,protein ve salata,ayranla bitirirsin son öğünde
Aynen ben de öyle yapacağım canım10 gün birlikte başlayacağım baktım 10 gün süper gidiyo 21e kadar devam etmeyi planlıyorum bende
Ben ona hurma yerine kuru meyve falan koyuyorum canım öylede güzel oluyo
Tamam o zamam bir gün geriden gelirsinCanım ben dün mutfagı yediğim için menümü yazmadımben bu gün yeniden başlıyorum şekersize
Reglin yakın olduğu içinde zorlanırsın canım. Ne güzel kendini tutmuşsun yememişsin. Bu arada 21 gün şekersize katılmışmıydın sende.Kizlar nasil gidiyor, sessiz mi biraz buralar sanki
Yemekler yenip mutfak toparlanıp çoluk çocuk yatınca görüşelim. Benim bugun yine 10.000 adim oldu, ayri spor olmayacak sanirim. Misafirim oldu, elleri dolu gelmişler sagolsunlar, baklava ve kek getirdilerdun de kursta bir arkadaşın doğum günüydü cikolata dağıttı, oyle iste hayat ne yaparsin benim de tatli yemeyince midemde tuhaf bir bulanma hissi var, açlık var, karnim sırtıma yapışmış hissi var. Su an ağzımı bir degdirsem dibine kadar yiyeceğim, ay hastalik resmen bu seker denen meret.
kuzum oruçtan sonra tatlı isteğin daha da artıyordu hatırladın mı :)Yarın ve perşembe oruç tutcam inşaAllah
Regl şişliğinden herlde gitmiyor yediğim kalıyo
Biraz şaşırtim vucudu
Bakalım şimdilik dayanmaya çalışıyorum gittiği yere kadar devam 21 gün şekersize
Doğal şekerlerli şeylerde yatştırıyor
Ama akşamları bi fena oluyorm
Napcamı şaşırdım ya daha yolun başındayım ama yorulmuş hissediyorumkuzum oruçtan sonra tatlı isteğin daha da artıyordu hatırladın mı :)
bal ekmek yerine ayran içseydin çok daha iyiydi bence, 1 su bardağı :)
Canım Ramazana kadar 5 kg bile versen şeker isteğin nasıl azalacak bakNapcamı şaşırdım ya daha yolun başındayım ama yorulmuş hissediyorum
Hiç aklıma gelmedi ayran aklımda bulunsun inşaAllah
Eşim şuan çayın yanına çok sevdiğim bisküviden koyduzalım kilolar gidin biran önce
Canım hafif bir menü maşallah. Yalnız nugeet yerine Izgara tavuk, patates yerine başka bir sebze tercih edebilirsin. Daha fazla yiyerek daha az kalori almış olursun14:00 mercimek corbası
17:00 yarın çay bardağı nesfit
20:00 çorba salata patates yemeği 2 nugeet
Sudan soda içiyorum
Cherry Mom belmayne
Gozunuz aydin canimtamamdir
Gözün aydın canım. KavuştunuzNe kadar kalacaksın
yerime
Eşim saat 6.30da geliyor kuzm yemekten 7de kalkmış oluyoruz ancaCanım Ramazana kadar 5 kg bile versen şeker isteğin nasıl azalacak bako yüzden kesin aralıklı oruç yap derim ,akşam yiyince gitimiyor demiştin değil mi, o zaman mecbur yapıcaksın kuzum, 12-6 arası da yiyebilirsin protein ayran salatayla kapatırsan dayanabilirsin :) eşinle otururken de illa tatlı bişey dersen meyveli çay öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?