Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tamam eklicem canımm

Şekersiz 21 günü yapıyoruz ama 10 gün yapcaz ilk aşama olarak. Ben de listeyi tutup menü rakiplerini yapacağım
10 gün birlikte başlayacağım baktım 10 gün süper gidiyo 21e kadar devam etmeyi planlıyorum bende

Yoğurt yulaf hurma 3lüsünü sevdim tavsiye ederm kızlar

Ben ona hurma yerine kuru meyve falan koyuyorum canım öylede güzel oluyo

Dün de yaptın mı yani 30 dk cardio kuzum
Ayy o program bayağı zor diye biliyorum ama güzel şekle sokar bence
evet canım bugün 2 nci günü yapılacakikızım kaç ay önce bana bu proğramı aldım benle kendide yaptı o zayıfladı ben aynı kaldım diyeti bozunca yazın dayanamıyordum kılimada çalışşsa kan ter içinde kalıyordum ,bugün 2 yi yapınca yazarım hergün değişiyor bundaki hareketler

A oyle 15 gun mu yapılıyormuş, ben kafama göre arada yapıp iciyorum. Insallah cnm, dikkat ediyorsun, goreceksin bence.
Canım senin menün ve sporunda çok iyi.
Hadi bu hafta güzel Bi yüzde yapıp 1. Olalım
Off evet, bakalim simdilik gayet iyi gidiyor yalnız tam cumaya regl olma ihtimalim var

Cok guzel canim, devam et. Super olur bu programi bitirebilirsen

A oyle 15 gun mu yapılıyormuş, ben kafama göre arada yapıp iciyorum. Insallah cnm, dikkat ediyorsun, goreceksin bence.

Off evet, bakalim simdilik gayet iyi gidiyor yalnız tam cumaya regl olma ihtimalim var
Bi yerde 15 gün diye okumuştum. Ne duysak yapıyoruz zaten
Canım cumaya regli olup istediğin eksiyi görmesen bile haftaya onun ödemi de gitmiş olacağı için süper Bi eksi görürsün

Haklisin canim spor hem enerji veriyor hem istah kontrolu sagliyir. Umarim vakit bulursun
Ah nerde mutfağı topladım, çocuklarla az oynayıp uyutacak sonra spor yapacaktım ama misafirimiz gelecek,bugünde yattı spor programı falan yapmayacağim kendime bundan sonra üç gündür yapamıyorum

Kizlar nasil gidiyor, sessiz mi biraz buralar sanki
Yemekler yenip mutfak toparlanıp çoluk çocuk yatınca görüşelim. Benim bugun yine 10.000 adim oldu, ayri spor olmayacak sanirim. Misafirim oldu, elleri dolu gelmişler sagolsunlar, baklava ve kek getirdiler dun de kursta bir arkadaşın doğum günüydü cikolata dağıttı, oyle iste hayat ne yaparsin benim de tatli yemeyince midemde tuhaf bir bulanma hissi var, açlık var, karnim sırtıma yapışmış hissi var. Su an ağzımı bir degdirsem dibine kadar yiyeceğim, ay hastalik resmen bu seker denen meret.

Ah nerde mutfağı topladım, çocuklarla az oynayıp uyutacak sonra spor yapacaktım ama misafirimiz gelecek,bugünde yattı spor programı falan yapmayacağim kendime bundan sonra üç gündür yapamıyorum
Oluyor canim bazen. Misafir de gelecekse hazirlik kazim tabii. Kolay gelsin

ben geldim cnm neli çikolata dolgulu filan mı?

hastalik gercekten canim cok haklisin. Ama yememissin bak ne guzel boyle iradeli olursak fit olacagiz. Baska yolu yok. Bugun yaptigim sporda adam diyir fit olmak o kadar kolay olsaydi herkes olurdu diye, cok begrndim bu sozu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…