- 29 Nisan 2016
- 2.887
- 11.285
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.021
Canım senin menün ve sporunda çok iyi.8 mart menusu
Sabah 7.30 gibi
1 sade kahve
1 kuru kayisi
Ogle 13.30
1 tabak peynirli ton balikli salata
5 tane kaju fistik
Aksam 18.30
1 kase havuc tarator
1 kase sehriye corbasi
1 kasik nohut yemeği
Su 2lt kadar
Spor 12.200 adim
ummhnisa
Cherry Mom
Nikinik
birsevgi
10 gün birlikte başlayacağım baktım 10 gün süper gidiyo 21e kadar devam etmeyi planlıyorum bendeTamam eklicem canımm
Şekersiz 21 günü yapıyoruz ama 10 gün yapcaz ilk aşama olarak. Ben de listeyi tutup menü rakiplerini yapacağım
Yoğurt yulaf hurma 3lüsünü sevdimtavsiye ederm kızlar
evet canım bugün 2 nci günü yapılacakikızım kaç ay önce bana bu proğramı aldım benle kendide yaptı o zayıfladı ben aynı kaldım diyeti bozunca yazın dayanamıyordum kılimada çalışşsa kan ter içinde kalıyordum ,bugün 2 yi yapınca yazarım hergün değişiyor bundaki hareketlerDün de yaptın mı yani 30 dk cardio kuzum
Ayy o program bayağı zor diye biliyorum ama güzel şekle sokar bence
Kuru meyvem yok ama hurmayı çok seviyorm onun kadar tat verirlermi bilmiyormBen ona hurma yerine kuru meyve falan koyuyorum canım öylede güzel oluyo
A oyle 15 gun mu yapılıyormuş, ben kafama göre arada yapıp iciyorum. Insallah cnm, dikkat ediyorsun, goreceksin bence.Dukan birasını ilk defa denedim 15 gün yapıp 5 gün ara veriliyormuş. 3 tur olacakmış bu şekilde Bi deniycem bakalım 15 gün sonucu merak ediyorum. Lor kurabiye yi bende urla da duydum canım kalorisi normal kurabiye ye eşdeğer diye düşünüyorum. Bugün de kahvaltı da arkadaşlarım vardı. Yarın ve perşembe oruç tutmayı düşünüyorum inşallah cuma ya istediğim kiloyu görebilirim.
Off evet, bakalim simdilik gayet iyi gidiyor yalnız tam cumaya regl olma ihtimalim varCanım senin menün ve sporunda çok iyi.
Hadi bu hafta güzel Bi yüzde yapıp 1. Olalım
Canım ben dün mutfagı yediğim için menümü yazmadımEvett kızlar
S Suskunhanim sen bugün başlayacaksın dimi
Anka kilonu ve menünü bekliyorum
Kendinin en iyi hali ol senin de menünü göremedim canım
Eki Görüntüle 2798153
Vermez olur mu hiç hurmada tatlı bence :) ben kuru dut vs ekliyorum farklılık olsun diye bide tesadüfen onları bulmuştum almıştımKuru meyvem yok ama hurmayı çok seviyorm onun kadar tat verirlermi bilmiyorm
Cok guzel canim, devam et. Super olur bu programi bitirebilirsenevet canım bugün 2 nci günü yapılacakikızım kaç ay önce bana bu proğramı aldım benle kendide yaptı o zayıfladı ben aynı kaldım diyeti bozunca yazın dayanamıyordum kılimada çalışşsa kan ter içinde kalıyordum ,bugün 2 yi yapınca yazarım hergün değişiyor bundaki hareketler
Bi yerde 15 gün diye okumuştum. Ne duysak yapıyoruz zatenA oyle 15 gun mu yapılıyormuş, ben kafama göre arada yapıp iciyorum. Insallah cnm, dikkat ediyorsun, goreceksin bence.
Off evet, bakalim simdilik gayet iyi gidiyor yalnız tam cumaya regl olma ihtimalim var
Ah nerdeHaklisin canim spor hem enerji veriyor hem istah kontrolu sagliyir. Umarim vakit bulursun
Tadı pek yokTarçın pek sevmem canım
Keten tohumu hiç görmedim daha önce yemedim detadı nasıl bilmiyorum
Oluyor canim bazen. Misafir de gelecekse hazirlik kazim tabii. Kolay gelsinAh nerdemutfağı topladım, çocuklarla az oynayıp uyutacak sonra spor yapacaktım ama misafirimiz gelecek,bugünde yattı spor programı falan yapmayacağim kendime bundan sonra üç gündür yapamıyorum
ben geldim cnmKizlar nasil gidiyor, sessiz mi biraz buralar sanki
Yemekler yenip mutfak toparlanıp çoluk çocuk yatınca görüşelim. Benim bugun yine 10.000 adim oldu, ayri spor olmayacak sanirim. Misafirim oldu, elleri dolu gelmişler sagolsunlar, baklava ve kek getirdilerdun de kursta bir arkadaşın doğum günüydü cikolata dağıttı, oyle iste hayat ne yaparsin benim de tatli yemeyince midemde tuhaf bir bulanma hissi var, açlık var, karnim sırtıma yapışmış hissi var. Su an ağzımı bir degdirsem dibine kadar yiyeceğim, ay hastalik resmen bu seker denen meret.
hastalik gercekten canim cok haklisin. Ama yememissin bak ne guzelKizlar nasil gidiyor, sessiz mi biraz buralar sanki
Yemekler yenip mutfak toparlanıp çoluk çocuk yatınca görüşelim. Benim bugun yine 10.000 adim oldu, ayri spor olmayacak sanirim. Misafirim oldu, elleri dolu gelmişler sagolsunlar, baklava ve kek getirdilerdun de kursta bir arkadaşın doğum günüydü cikolata dağıttı, oyle iste hayat ne yaparsin benim de tatli yemeyince midemde tuhaf bir bulanma hissi var, açlık var, karnim sırtıma yapışmış hissi var. Su an ağzımı bir degdirsem dibine kadar yiyeceğim, ay hastalik resmen bu seker denen meret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?