Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar.
Mutlu perşembeler
Canım çok sevindim
Tekrar geçmiş olsun

Bence de super performans canim kac gundur adim tamamlamak uykumdan feragat ediyorum, cok az olan uykumdan . Ama hergun daha iyi hissediyorum. Hele saatte 10000 adimi tamamlayinca favai fisekler oluyor ki super

Bence de super performans canim kac gundur adim tamamlamak uykumdan feragat ediyorum, cok az olan uykumdan . Ama hergun daha iyi hissediyorum. Hele saatte 10000 adimi tamamlayinca favai fisekler oluyor ki super
Canım süpersin valla. Emeğinin karşılığını alacaksın inşallah

Kızlarcım selam, nasılsınız. Beni sorarsanız
Evi taşırken çocukların babası geldi veeee birkaç günlüğüne memleketine götürdü. Bugün bir mesaj geldi babaları pozitif çıkmış çocukları karantinaya aldık mecbur. Ben işteyim annem evde. İnşallah bulaşmamıştır dua edin ateşlerini ölçüyoruz bir sıkıntı yok, zaten ben coronayken çocuklarımda atlattı.. öyle işte koşturmaca devam ediyor..

Sizleri de çok özledim

Merhaba güzel hatunlar nasılsınız bakalım
Hamd olsun canım sen nasılsın?
Yarina sislik olmasin diye bugun sporlari erkenden bitirdim. 30 dakika HIIT ve 10000 adim. Ortim senin gunun nasil geciyor? hawar
Maşallah canım spor işini hallettim sen maşallah
Bulaşmıştır inşallah canım,iyi olmana sevindim

Yarina sislik olmasin diye bugun sporlari erkenden bitirdim. 30 dakika HIIT ve 10000 adim. Ortim senin gunun nasil geciyor? hawar
Süpersin canım
Bende şu an itibari ile 10.000 adımı tqmaladım
Akşamada leslie boosted walk yapayım diyorum
Ama ben geçen haftaki kiloma gelemedim henüz anlamadım şişlik
Regl olmam lazımdı 1-2 gün önce olmadım daha ondan mı bilemedim
Çok geçmiş olsun umarım ikinci kere olmazlar

Gecmis olsun canim, esin hasta mi?
Ay insallah bulasmamistir.

Sağol ortim sabaha oruç olcam inşaAllah sahursuz tutcam o yüzden ekmek yedm akşam, emzirdşğm için çaylara başlamadım daha bi bakmam lazm artk içebilirmiyimm
Emzirdigini bilmiyodum canim 6. Aydan sonra icile biliyo sanirim yada dktra danis istersen
Çok güzel menü ve spor ortim, hergün nescafe neden içiyorsun? Masum değil nescafe
Nescafeyi normal sutle yapiyorum canim bazen nescafe bazen turk kahvesi bazende filtre yapiyorum suan 1 haftadir ablamdayim burda nescafe vardi onu ictim sut tozunun iyi olmadigini duydum bude 2si bir aradalar fln varya onlarin iyi olmadigini duydum bende sadece granul aliyorum sut tozlu cok kullanmamaya calisiyorum bilemedim
azaydidem
Didocum bugün sp yapacağım diye güne mutlu başladım, deli miyim ne!
Senin durumun nedir? Yarasın sp günümüz, şifa olsun!
Yaa supersin ama ben malesef ablamdayim1 haftadir bugunde burdayim yarin tartilamicam 2 gundur sebzeprotein yaptim bugun sebzeprotein olarak basladim sabah kahvaltida kalabalikta yapamadim safprotein evde tek basima bile zorlaniyorum artik burda daha zor olur diye yapamadim ama aksama belli olmaz proteinle kapatirim belki

Cherry Mom Kaptanim ben hala ablamdayim ve yarin tartilamicam ablamin tartisi 1.5 kilo fazla gosteriyo bazende daha fazla cikariyo bilemiyorum degiskenlik gosteriyo surekli bozuk sanirim bildirim yapamicam icin skinti olmaz insallah ama ben devam ediyorum diyetime sporumuda yapiyorum sknti yok

Bence de kuzum
Kaptancım Cherry Mom kaburga altındaki sinirim ezilmiş. Doktor 1 aydan fazla sürer iyileşmesi dedi
Hiçbi fikrim yok nasıl iyileşir kuzum
Krem mi verdi? Korse filan önerdi mi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…