- 5 Ekim 2020
- 2.679
- 10.459
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.241
Canım çok sevindimGünaydın canlarrrçok aktif olamadım bu hafta. Eşim baya toparladı gibi inşallah daha iyi olur bakalım. İşe başlamadı hala tabii evde. Pazarları bile çalışınca uzun zamandır bu kadar evde kalması kötü oldu
Rica ederimEline sağlık kuzum teşekkür ederiz
Mecbur bir sekilde durduravagiz kendimiziBu salı içindi di mi cnm
Çok çok güzel tavsiyeler kuzum
Bi daha bakıcam akşam cnm
Tmm cnm çarşamba için no 1 eklerim, salı günü yok ama di mi?
Bence de super performans canimDün yürüyemedim Yoga yapmaktan, işten güçtenAma önceki akşam gece 11 de kalktım yürüdüm valla vicdan azabından. Her ne kadar 10.000 i yakalayamasam da da 5000 adım yürüdüm o saatte iyi performans bence
Canım süpersin valla. Emeğinin karşılığını alacaksın inşallahBence de super performans canimkac gundur adim tamamlamak uykumdan feragat ediyorum, cok az olan uykumdan . Ama hergun daha iyi hissediyorum. Hele saatte 10000 adimi tamamlayinca favai fisekler oluyor ki super
Evet canım bu saliBu salı içindi di mi cnm
Çok çok güzel tavsiyeler kuzum
Bi daha bakıcam akşam cnm
Tmm cnm çarşamba için no 1 eklerim, salı günü yok ama di mi?
Sagol canim insallah mayisa kadar hamilelik oncesi kilom olan 65e yani senin guncel kiloma bir donsem super olur.Canım süpersin valla. Emeğinin karşılığını alacaksın inşallah
Hamd olsun canım sen nasılsın?Merhaba güzel hatunlar nasılsınız bakalım
Maşallah canım spor işini hallettim sen maşallahYarina sislik olmasin diye bugun sporlari erkenden bitirdim. 30 dakika HIIT ve 10000 adim. Ortim senin gunun nasil geciyor?hawar
Bulaşmıştır inşallah canım,iyi olmana sevindimKızlarcım selam, nasılsınız. Beni sorarsanız
Evi taşırken çocukların babası geldi veeee birkaç günlüğüne memleketine götürdü. Bugün bir mesaj geldi babaları pozitif çıkmışçocukları karantinaya aldık mecbur. Ben işteyim annem evde. İnşallah bulaşmamıştır dua edin ateşlerini ölçüyoruz bir sıkıntı yok, zaten ben coronayken çocuklarımda atlattı.. öyle işte koşturmaca devam ediyor..
Sizleri de çok özledim
Süpersin canımYarina sislik olmasin diye bugun sporlari erkenden bitirdim. 30 dakika HIIT ve 10000 adim. Ortim senin gunun nasil geciyor?hawar
Çok geçmiş olsun umarım ikinci kere olmazlarKızlarcım selam, nasılsınız. Beni sorarsanız
Evi taşırken çocukların babası geldi veeee birkaç günlüğüne memleketine götürdü. Bugün bir mesaj geldi babaları pozitif çıkmışçocukları karantinaya aldık mecbur. Ben işteyim annem evde. İnşallah bulaşmamıştır dua edin ateşlerini ölçüyoruz bir sıkıntı yok, zaten ben coronayken çocuklarımda atlattı.. öyle işte koşturmaca devam ediyor..
Sizleri de çok özledim
Gecmis olsun canim, esin hasta mi?Günaydın canlarrrçok aktif olamadım bu hafta. Eşim baya toparladı gibi inşallah daha iyi olur bakalım. İşe başlamadı hala tabii evde. Pazarları bile çalışınca uzun zamandır bu kadar evde kalması kötü oldu
Ay insallah bulasmamistir.Kızlarcım selam, nasılsınız. Beni sorarsanız
Sizleri de çok özledim
Emzirdigini bilmiyodum canim 6. Aydan sonra icile biliyo sanirim yada dktra danis istersenSağol ortim sabaha oruç olcam inşaAllah sahursuz tutcam o yüzden ekmek yedm akşam, emzirdşğm için çaylara başlamadım daha bi bakmam lazm artk içebilirmiyimm
Nescafeyi normal sutle yapiyorum canim bazen nescafe bazen turk kahvesi bazende filtre yapiyorum suan 1 haftadir ablamdayim burda nescafe vardi onu ictimÇok güzel menü ve spor ortim, hergün nescafe neden içiyorsun? Masum değil nescafe
Yaa supersinazaydidem
Didocum bugün sp yapacağım diye güne mutlu başladım, deli miyim ne!
Senin durumun nedir? Yarasın sp günümüz, şifa olsun!
Bence de kuzumDün yürüyemedim Yoga yapmaktan, işten güçtenAma önceki akşam gece 11 de kalktım yürüdüm valla vicdan azabından. Her ne kadar 10.000 i yakalayamasam da da 5000 adım yürüdüm o saatte iyi performans bence
Hiçbi fikrim yok nasıl iyileşir kuzum
Ahh canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?