Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

12 mart yürüyüş yok ama spor var canım dün yazamadım bir türlü, hatta Menümü de yazamadım, menüde çok güzeldi hiç, bozmadım diyeti salı günü diyetisyen randevum var,

Ben yogayı hiç sevmedim benim listede yoga var tam yarım saat yaptım ama bana göre değilmiş

12 mart yürüyüş yok ama spor var canım dün yazamadım bir türlü, hatta Menümü de yazamadım, menüde çok güzeldi hiç, bozmadım diyeti salı günü diyetisyen randevum var,
Canım yaz hemen yazmadiysan,birazdan paylaşır reyyan

Tanışalım tabiki harikasın sporu çok güzel, yapmışsın abooı 1000 zıp bana fazla 10.000 artı yanında günlük 30 Dakk spor yapıyorum ondanda bazı, yerlerde havaya zıplatıyor çok yoruyor
Evet spor önemli ama nabzın hızlandığı sporlar daha etkili yağ yakiminda diye biliyorum 30 dk da hizlaniyorsa nabzın tamamdır ortim

Evet spor önemli ama nabzın hızlandığı sporlar daha etkili yağ yakiminda diye biliyorum 30 dk da hizlaniyorsa nabzın tamamdır ortim
Benim, hemen hızlanıyor nabzım, bu, hafta düzenli yapmaya başladığım spo va günlük, hareketler değişiyor hergün, yarım saat 3 ay düzenli yapılması gerekiyor ben o yüzden 10.000 adım ve bu listeden hareketleri yapıyorum burdaki listeyi yapamıyorum çünkü ancak, vakit bunlara kalıyor

Balim taşındım cok sukur Adana'ya tayin istiyordum sonunda oldu yerlesme telasindayim
Sen nasılsın
Çok şükür,çabucak yerlesirsin de inşallah canım
Oo nabız hizlaniyorsa süper işte
Artı olacağını hiiiccc sanmıyorumhadi tatil da gel hele

Çok şükür,çabucak yerlesirsin de inşallah canım

Oo nabız hizlaniyorsa süper işte

Artı olacağını hiiiccc sanmıyorumhadi tatil da gel hele
Amin canim insallah
gecen yazmistim tasinmada duzen olmadigindan artis var diye sen gormemissin

Cok yok ya sukur ama var biraz.

Amin canim insallah
gecen yazmistim tasinmada duzen olmadigindan artis var diye sen gormemissin

Cok yok ya sukur ama var biraz.
Yok canim görmedim, bu hafta hem yoğun hem duzensizdi benim için artsa bile çabuk gelen çabuk gider ben bu hafta halledersin inşallahArtık döndün değil mi BIIIZIIMLA mısın

Yok canim görmedim, bu hafta hem yoğun hem duzensizdi benim için artsa bile çabuk gelen çabuk gider ben bu hafta halledersin inşallahArtık döndün değil mi BIIIZIIMLA mısın
Gecmis olsun canim hersey yolundadir insallah benim de bir aya yaklasti heralde ara ara girebildim Aynen canim döndüm artik 3. mezuniyetimi alacagim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…