- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.641
12 mart yürüyüş yok ama spor var canım dün yazamadım bir türlü, hatta Menümü de yazamadım, menüde çok güzeldi hiç, bozmadım diyeti salı günü diyetisyen randevum var,8 mart-15 mart 10.000 adım + listeden extra spor tablomuz
isim/tarih 8 mart 9 mart 10 mart 11 mart 12 mart @birsevgi 1 1 1 x belmayne 1+5+6 1+5 1+5 1 1 @balpamuk x x x x Deniz ve Kum 1+6 1+4 1+6 1+4 S Suskunhanim 1 x 1 1+5 x @DeryaOnDiet 1+6 1+4 1+6 1+6 1+6 Nikinik 1+6 x 1 x x @hawar 1+6 1+5 1+6 1 1 Hedef60kgolmak 1+6 1+6 1+4 1+5 1+5
Ben yogayı hiç sevmedim benim listede yoga var tam yarım saat yaptım ama bana göre değilmişHedef60kgolmak
Tabataya en başka 5 dk zor dayandım nefesim kesildi ölüyorum sandım, en son 9 dk ya çıkabildim. Kundalini yoga zaten ayrı bir boyut. Yogadan 2 gün sonra çömelip yerden kalkamaz hale geliyorsun yok böyle bir şeysporun babası bunlar
Canım yaz hemen yazmadiysan,birazdan paylaşır reyyan12 mart yürüyüş yok ama spor var canım dün yazamadım bir türlü, hatta Menümü de yazamadım, menüde çok güzeldi hiç, bozmadım diyeti salı günü diyetisyen randevum var,
Evet spor önemli ama nabzın hızlandığı sporlar daha etkili yağ yakiminda diye biliyorumTanışalım tabiki harikasın sporu çok güzel, yapmışsın abooı 1000 zıp bana fazla 10.000 artı yanında günlük 30 Dakk spor yapıyorum ondanda bazı, yerlerde havaya zıplatıyor çok yoruyor
Harikasın yaa senAha artı uyandım
Depresyon yükleniyor %45 loanding..
Günaydın, canımGünaydın kızlar
Balim taşındım cok sukur Adana'ya tayin istiyordum sonunda oldu yerlesme telasindayimNamaria
Benim Almiloşum nerdeymiş yahu? Almiloş sen taşınıyor musun, mesele nedir orayı kaçırdım ama yokluğun hissediliyor. Özledik!
Benim, hemen hızlanıyor nabzım, bu, hafta düzenli yapmaya başladığım spo va günlük, hareketler değişiyor hergün, yarım saat 3 ay düzenli yapılması gerekiyor ben o yüzden 10.000 adım ve bu listeden hareketleri yapıyorum burdaki listeyi yapamıyorum çünkü ancak, vakit bunlara kalıyorEvet spor önemli ama nabzın hızlandığı sporlar daha etkili yağ yakiminda diye biliyorum30 dk da hizlaniyorsa nabzın tamamdır ortim
Hoşgeldinizz memleketime bende adanadayımBalim taşındım cok sukur Adana'ya tayin istiyordum sonunda oldu yerlesme telasindayim
Sen nasılsın
Evet gecen yazismistikHoşgeldinizz memleketime bende adanadayım
Çok şükür,çabucak yerlesirsin de inşallah canımBalim taşındım cok sukur Adana'ya tayin istiyordum sonunda oldu yerlesme telasindayim
Sen nasılsın
Oo nabız hizlaniyorsa süper işteBenim, hemen hızlanıyor nabzım, bu, hafta düzenli yapmaya başladığım spo va günlük, hareketler değişiyor hergün, yarım saat 3 ay düzenli yapılması gerekiyor ben o yüzden 10.000 adım ve bu listeden hareketleri yapıyorum burdaki listeyi yapamıyorum çünkü ancak, vakit bunlara kalıyor
Artı olacağını hiiiccc sanmıyorumGünaydın mutlu haftasonlari canlarCherry Mom Esraam nasilsin kaptanim internetim de baglandi dün itibariyle işe de başladım dün. gruba dönme ve tartiyla yuzlesme zamani geldi tartilayim bi uzun zaman oldu yazarim
Mehfam belmayne Hedef60kgolmak Nikinik canlar siz nasılsınız
Amin canim insallahÇok şükür,çabucak yerlesirsin de inşallah canım
Oo nabız hizlaniyorsa süper işte
Artı olacağını hiiiccc sanmıyorumhadi tatil da gel hele
Yok canim görmedim, bu hafta hem yoğun hem duzensizdi benim içinAmin canim insallah
gecen yazmistim tasinmada duzen olmadigindan artis var diye sen gormemissin
Cok yok ya sukur ama var biraz.
Gecmis olsun canim hersey yolundadir insallahYok canim görmedim, bu hafta hem yoğun hem duzensizdi benim içinartsa bile çabuk gelen çabuk gider ben bu hafta halledersin inşallah Artık döndün değil mi BIIIZIIMLA mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?