- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.661
Kızlar yine yanlış yere yazdımFotoğraflar çok olunca yüklenmedi galiba
Kızlar yine yanlış yere yazdımBonus sanırım burda gorebiliyorsun bunlar geçen yilkiler, bu yıl vaktini bekliyorum
Bak tabiki canim, degerlendir madem boyle firsatlarin varBaşlangıç seviyesi de varmış onu deneyeyim mesela yarın 15:30-16:20 arası, bunun dışında pazar günü beslenme dersi varmış bakayım o neymiş acaba :)
Oyle canim cok haklisin. Emzirdigim icin mecburen kaloriyi cok aza indiremiyorum.Canım ne demek ön yargılı olmamak lazım sadece başta bir eyvah dedim ama sonra seni tanıdıkça olacak bu iş dedim sana inandım tabiki motive edeceğim
Benim için önemli olan kişinin isteği ve takımı bırakmaması devamı elbet geliyor
Derecede istersen olur ama şuan emzirdiğin için tavsiye etmem yoksa bu sporla günlük 800 kalori beslen 1 hafta bak nasıl geliyor derece ama dengeli beslenmek şu aşamada daha önemli
Sagol canim. Senin haftaya gekecek kilonu sabirsuzlikla bekliyorumCanim Allah kabul etsin menude gzel
Yaa super masallah canim
Hadi insallah
Ortim supersin tebrik ederim seni
Yuzde süper herkesi tebrik ederim kizlarrrherkes kilo vermis masallah
OrtimSONUÇ
Haftanın en yüksek ortalamasını yapan ortaklarKumsalveDeniz & Deniz ve Kum tebriklerr kızlar +250 şer spor puanı kazandınız
USER=268085] hawar [/USER] DeryaOnDiet %1,302 @Nikinik Hedef60kgolmak %3,628 @yarimuhendis Kendinin en iyi hali ol %2,738 belmayne Mathilda03 %1,508 S Suskunhanim Anka %2,090 azaydidem Begonya2 %1,003 Arc-en-ciel ummhnisa %1,384 muhursuzpusula birsevgi %0,386 Deniz ve Kum KumsalveDeniz %6,24 @whitetea @lotuscicegi %2,711
Hey masallah nasil bir yuzde o oyleSONUÇ
Haftanın en yüksek ortalamasını yapan ortaklarKumsalveDeniz & Deniz ve Kum tebriklerr kızlar +250 şer spor puanı kazandınız
USER=268085] hawar [/USER] DeryaOnDiet %1,302 @Nikinik Hedef60kgolmak %3,628 @yarimuhendis Kendinin en iyi hali ol %2,738 belmayne Mathilda03 %1,508 S Suskunhanim Anka %2,090 azaydidem Begonya2 %1,003 Arc-en-ciel ummhnisa %1,384 muhursuzpusula birsevgi %0,386 Deniz ve Kum KumsalveDeniz %6,24 @whitetea @lotuscicegi %2,711
Bir kisiyi bile motive edebilsem ne mutlu bana canim. Sen de. Az motive etmedin beni cok sagolBen yüreklendim bu yazıyla
Kızlar grev mi yapsak ne yapsakmuhursuzpusula sıyrılsa artık şu kabuğundan çıksa
Sagol canim, cok guzel bir fikirdi. Ikisi birden cok iyi geldiler bana ve devaam. 79in altina ineme kadar hicbir odul modul yok bana. 70in alrina injnce 1 kucuk kase tahin oekmez yiyecegim, cok canim istedi su aralar. Ama once hakedeyim. O zaman keyfini daga guzel surerimay çok güldümmhint dizilerinde de hep oyuncak bebek vardı sessiz kakişsiz mis
ve de öyle olduucanım daha napıcaksın tek öğünü öğrettin yol gösterdin bana
canım aynen maden suyu tansiyonu yükseltip dengeliyor
oy oy oy canım benim yaa eksin için de çok tebrik ederim gruba böyle çabuk uyum sağladığın bi de başkalarına yardım ettiğin içiniyi ki davet etmişim valla
valla sporda da çok iyi ilerliyorsun maşallah maşallah
canım sen 3 5 bin deme yaz :) 10 bin olursa 1 numara olarak eklenir, o kadar olmasa da spor puanı gelir
muhursuzpusula kuzum yoga çok iyi bir seçim
birsevgi kuzum şekersizden çıkar beni az da olsa bişeyler aşırınca mutlu oluyorum
beni tebrik edenlere teşekkürler ve tüm eksi gelenlere ve tüm çabalayanlara tebrikler kızlar
@Nikinik @yarimuhendis sizlere de eksiler için tebrikler kuzum izinden çabucak dönün e mi
Anka Allah acil şifa versin kızına canım bugün maşallah pek keyiflisin herkese mendil sallıyosun halay çekiyosun
DeryaOnDiet günlük challenge ve şekersiz challenge ın sana iyi gelmesine çok sevindim hayatım maşallah giderek daha aktif oldun grupta da ve diğerlerine de yardım ediyorsun enerjin yükseldi gızzzz
ORTAKLAR
(12 - 19 Mart )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor ve su yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
DİPNOT:
- Ortağının menüsüne yorum yapmayan katılımı olmayan ve ortağını yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır.
- Ortaklar tablosu haftalıktır.
Emeklerine saglik canim. Cok iyi geldi gercekten bu tablo bana8 mart-15 mart 10.000 adım + listeden extra spor tablomuz
isim/tarih 8 mart 9 mart 10 mart 11 mart 12 mart birsevgi 1 1 1 x belmayne 1+5+6 1+5 1+5 1 1 balpamuk x x x x Deniz ve Kum 1+6 1+4 1+6 1+4 S Suskunhanim 1 x 1 1+5 x DeryaOnDiet 1+6 1+4 1+6 1+6 1+6 @Nikinik 1+6 x 1 x x hawar 1+6 1+5 1+6 1 1 Hedef60kgolmak 1+6 1+6 1+4 1+5 1+5
Benim hatam cuma ve haftasonu dikkat etmemekAma sen çok güzel yapıyorsun bu, hafta artı çıkarsın sanmıştım eksi geldin ,
Sagol canim. Insallah isterim de emzirdigim icin kaloriden cok kisamiyorum. Sonunculugu cok gordum bu kkda insallah belki birgun birincilik de nasip olur.Tanışalım tabiki harikasın sporu çok güzel, yapmışsın abooı 1000 zıp bana fazla 10.000 artı yanında günlük 30 Dakk spor yapıyorum ondanda bazı, yerlerde havaya zıplatıyor çok yoruyır
Olur tabiki neden olmasın ben sizi çok, kararlı düzenli gördüm
Gözünden de hiçbir şey kaçmıyor maşallahsen geçende de beni burata etiketledin sonra sildin dimi uyanık
Wuuwuu masallah canim ya. Harikasin. Ben daha yariya bile gelmedim. HarikasinnHedef60kgolmak su dk itibarıyla 10000 adım tamamlandı efenim söyleyin kraliçe geri dondu 30 dk zumba 30 dk Leslie(1000 steps olan video) gunun geri kalanını yatarak mi geçirsem napsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?