- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.681
Kaptanım ortili de olur aslında. Ortiler aynı takımda olur. Gazlarız birbirimiziVallahi ben çok beğendim takım içinde takımcıklar turnuva gibi birşey olurdahada geliştirirz bunu herkes kendi takımına isim bulur zevkli olur
Şuan 20 21 kişiyiz 4 erli 5 takım yapsak karışık 2 alt listeden 2 üst listeden mesela
Ben şimdi ortakları açıkladım ortaklar içinde bu gitmez haftaya kadar bunu geliştirip haftaya cuma buna başlayalım bence .. ben çok beğendim aklına sağlık sizce nasıl kızlar ???
Kuzu erken başladın bu haftaAha artı uyandım
Depresyon yükleniyor %45 loanding..
Ay ben bu hafta sporda aştım kendimi valla. Sabit geldim gerçi ama ne yapalım@karabiber01 canım gel tanisak kaynasak
Şakaben var şok olmak önceki hafta baya ter attim da bu hafta istediğimi yapamamistim,ben birinci olabildiysem takım hiç spor yapmiyo demek kızlar hadi bı canlanalim bakalım @SanSebastianCheesecake canım nabzı hızlandıran spor da lazım bize yürüyüşün yanında . Acaba 10000 adım +1000 zıp mi desek?
Hoş geldin kuzucuğumGünaydın mutlu haftasonlari canlarCherry Mom Esraam nasilsin kaptanim internetim de baglandi dün itibariyle işe de başladım dün. gruba dönme ve tartiyla yuzlesme zamani geldi tartilayim bi uzun zaman oldu yazarim
@_Reyyanbelmayne @SanSebastianCheesecake Nikinik canlar siz nasılsınız
Selam orticiğim
Kuzu erken başladın bu hafta
Hosbuldum canimin iciHoş geldin kuzucuğum
Minicik bir artı. Tebrik ediyorum valla. Hemencecik gönderirsin sen onu
Hoşgeldin canım nasılsın Seni kutluyorum bütün kiloları vermişin Büyük başarı Aynı anda başlamıştık Ama beklenmedik kayıp yaşayınca bıraktım şimdi tekrar başladım hayırlısı bakalımHosbuldum canimin ici
İnsallah canim duzenimi kurdum ya elhamdülillah ise de basladim ucar gider insallah
Sen nasilsin kuzumm
Canim hosgeldin. Ben ufak bi izne ayrildim dün.29undan mulakatim var vaktimi biraz idareli kullanmam gerek. Sonrasinda burdayim insallahGünaydın mutlu haftasonlari canlarCherry Mom Esraam nasilsin kaptanim internetim de baglandi dün itibariyle işe de başladım dün. gruba dönme ve tartiyla yuzlesme zamani geldi tartilayim bi uzun zaman oldu yazarim
Canim hastanedeydik sabah gelince tartildim 71.7 geldi -800 gitmisYa iyi hadi çok şükür canımsabaha güzel bir eksi görürsün inşaAllah
BendeSagol canim. Senin haftaya gekecek kilonu sabirsuzlikla bekliyorum
Yaa süpersin enerjiye bakk@SanSebastianCheesecake su dk itibarıyla 10000 adım tamamlandı efenimsöyleyin kraliçe geri dondu 30 dk zumba 30 dk Leslie(1000 steps olan video) gunun geri kalanını yatarak mi geçirsem napsam
Canım dün uyumuşumCherry Mom kaptancım bişey sorcam, bu tablo sporlarıyla normal puanları birleştirsek mi? yani mesela günlük 15 dk pilates de sıkılaştırır vücudu ama x atıyorum ya da 6000-7000 atabiliyodur mesela ve insan üzülüyor çarpı görünce
Acaba şöyle mi olsa? haftalık toplam atıyorum 200 puan altına ceza, en yüksek 3 puanı yapanlara da 250, 200 ve 250 puan hediye
ben toplarım karar verirsen
Canımmmmm hoşgeldin yuvanaaaa seni yeniden görmek ne güzelGünaydın mutlu haftasonlari canlarCherry Mom Esraam nasilsin kaptanim internetim de baglandi dün itibariyle işe de başladım dün. gruba dönme ve tartiyla yuzlesme zamani geldi tartilayim bi uzun zaman oldu yazarim
Ödem bile vardır ondan hemencecik giderYüzleşme zamani
taşınma kaynakli duzensizlik sonucu bu sabah 80.5
mezuniyet kilom 79.1
Artis 1.4 kgCherry Mom
Ama yerlesik hayata gectigim ve ise basladigimdan dolayi 1.4 kg cabuk gidecegine inanıyorum
Gecmis olsun canim hersey yolundadir insallahbenim de bir aya yaklasti heralde ara ara girebildim Aynen canim döndüm artik 3. mezuniyetimi alacagim insallah
Ben görene kadar tünaydın
Ohooo sabah sabah 10000 nasıl tamamlandı kesin uyur gezersin@SanSebastianCheesecake su dk itibarıyla 10000 adım tamamlandı efenimsöyleyin kraliçe geri dondu 30 dk zumba 30 dk Leslie(1000 steps olan video) gunun geri kalanını yatarak mi geçirsem napsam
A doğru diyorsun 4 ortak koyduk mu oluyor ama Ozamanda o 4 lü takım içinde 2li ortak yine ayrı olur gibi geliyor bölünme olsun istemem ..o yüzden haftaya full ortakları devreden çıkarıp yapalım derim karışmasınKaptanım ortili de olur aslında. Ortiler aynı takımda olur. Gazlarız birbirimizi
Canım menünde kaçamakta olsa mutlaka yaz olur mu yazacağını bilmek bile yerken elini çekmeni sağlar birşeylerden.. aman bugünde menü yazmayayım kafasında oturursan masaya ipin ucu kaçar gider. Spor düzenin eskisi gibi olamadığı için yediğin içtiğin bu dönemde çok önemli ... Amann ye yakarsın sporla diyemiyoruz o yüzden dikkatGünaydınlar kızlar +1 ile uyandımdün her şey çok güzeldi fakat tekrar söylüyorum kesinlikle bi kere kaçtı mı ben çok zor toparlıyorum o yüzden bugün kendime söz verdim verdiğim 3 kiloyu geri almayacagım.
Cherry Mom
kaptancım çok aktif olamadım çünkü çok yoğundum birazda utanıyordum bu hafta çok güzel beslenemedim . Yeni ortağıma inşallah daha çok vakit ayıracağım.hawar lütfen sizde bana biraz kızın çünkü menü yazmadığım gün hiç iyi bir gün olmamış oluyor kahvaltımı ettim ama karnım zil çalıyor off Rabbim yardım et şişko bir kadın olmak istemiyorum
Anka listeye girmişsin hayırlı olsun inşallah en kısa sürede hayalindeki kiloya inip korursun çok sevindim
Yaa ben buna arti bile demem ödem derimYüzleşme zamani
taşınma kaynakli duzensizlik sonucu bu sabah 80.5
mezuniyet kilom 79.1
Artis 1.4 kgCherry Mom
Ama yerlesik hayata gectigim ve ise basladigimdan dolayi 1.4 kg cabuk gidecegine inanıyorum
Evet canım 3 haftacık izin kullandım ve çok şükür aynı kiloyla dönebildim hemen.Cok sagol canim benim
Hosbuldum sen de hosgeldin izinden dönmüşsün
Tunaydin ortim ben dun bildirim yapamadim butun hafta evde degildim ama ona ragmen 800 gr gitmis oyuzden mutlu uyandim smdide gevrekli yogurt yedim yesil cayimi iciyorumazaydidem cnm eksiyle uyandın sanirim, ne guzel. Ben tartilmadim, regl oldugum icin saçma sapan bir sey görüp üzülmek istemedim.
Hosbuldum Esramm yuvami takimimi çok özlemişimCanım dün uyumuşum
Spor programı zaten haftada 2 gün zorunlu ondada çok alternatif var 10.000 adım yapamayan yarım saat Leslie yapar yineyazdırmaya hanesine.. yani amaç gerçekten programa uymak ise herşekilde ona uyulur ama ben ciddeye alındığını düşünmüyorum o yüzden iyice esnetmeyelim derim. Çünkü o limite ulaşmak için efor sarf eden bir kaç kişiyide kaybetmiş oluruz böylece.. zaten dediğim gibi spor programı zorunlu olan pazartesi çarşamba diğer Günler serbest isterse 5000 adım atılsın
Canımmmmm hoşgeldin yuvanaaaa seni yeniden görmek ne güzel
Ödem bile vardır ondan hemencecik gider
Ben görene kadar tünaydın:))
Selam canım
Ohooo sabah sabah 10000 nasıl tamamlandı kesin uyur gezersin
A doğru diyorsun 4 ortak koyduk mu oluyor ama Ozamanda o 4 lü takım içinde 2li ortak yine ayrı olur gibi geliyor bölünme olsun istemem ..o yüzden haftaya full ortakları devreden çıkarıp yapalım derim karışmasın
Canım menünde kaçamakta olsa mutlaka yaz olur mu yazacağını bilmek bile yerken elini çekmeni sağlar birşeylerden.. aman bugünde menü yazmayayım kafasında oturursan masaya ipin ucu kaçar gider. Spor düzenin eskisi gibi olamadığı için yediğin içtiğin bu dönemde çok önemli ... Amann ye yakarsın sporla diyemiyoruz o yüzden dikkat
Aynen geçen hafta girdi canım dünde güzel bir yüzde yaptı Anka
Cok sagol Didemcim ya moral oldu daha fazlaydi artis ama regl oldum elhamdülillahYaa ben buna arti bile demem ödem derimsen ne kilolar verdin bunuda 1 haftada geri gonderip eksiye düseceginden hic suphem yok
Tebrik ederim canimEvet canım 3 haftacık izin kullandım ve çok şükür aynı kiloyla dönebildim hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?