Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Artik bana heryer spor salonu heryer kalori yakma yeri klinikteyiz, test icin bekliyoruz. Aldim bebisimi elime bir saga adim bir sola, tam 1200 adim atmisim bebisin de cok hosuna gidiyor. Bekleme odasinda fonda da cok hos bir muzik var jazz tarzi hem ona eslik ediyoruz hem adim atiyoruz

Selam kızlar.
Eşim oğlumu alıp dışarı çıktı. Ben de bugün tam gaz ders çalışacağım. Çok bakamam muhtemelen. Spor da yapabilir miyim bilmiyorum Bana dua edin olur mu
Kaptanım ortili de olur aslında. Ortiler aynı takımda olur. Gazlarız birbirimizi
Aha artı uyandım
Depresyon yükleniyor %45 loanding..
Kuzu erken başladın bu hafta
Ay ben bu hafta sporda aştım kendimi valla. Sabit geldim gerçi ama ne yapalım
Hoş geldin kuzucuğum
Minicik bir artı. Tebrik ediyorum valla. Hemencecik gönderirsin sen onu
Günaydınlar
belmayne canım bu hafta beraberiz mükemmel bir hafta olsun bizim için.

Namaria canım senin adına çok sevindim. Herşeyi yoluna koyduğuna göre tekrar aramıza hoşgeldin.
Selam orticiğim
Güzel bir hafta olsun inşallah.

Günaydınlar kızlar +1 ile uyandım dün her şey çok güzeldi fakat tekrar söylüyorum kesinlikle bi kere kaçtı mı ben çok zor toparlıyorum o yüzden bugün kendime söz verdim verdiğim 3 kiloyu geri almayacagım.
Cherry Mom
kaptancım çok aktif olamadım çünkü çok yoğundum birazda utanıyordum bu hafta çok güzel beslenemedim . Yeni ortağıma inşallah daha çok vakit ayıracağım. hawar lütfen sizde bana biraz kızın çünkü menü yazmadığım gün hiç iyi bir gün olmamış oluyor kahvaltımı ettim ama karnım zil çalıyor off Rabbim yardım et şişko bir kadın olmak istemiyorum

Son düzenleme:
Hosbuldum canimin ici
İnsallah canim duzenimi kurdum ya elhamdülillah ise de basladim ucar gider insallah
Sen nasilsin kuzumm
Hoşgeldin canım nasılsın Seni kutluyorum bütün kiloları vermişin Büyük başarı Aynı anda başlamıştık Ama beklenmedik kayıp yaşayınca bıraktım şimdi tekrar başladım hayırlısı bakalım

Ya iyi hadi çok şükür canım sabaha güzel bir eksi görürsün inşaAllah
Canim hastanedeydik sabah gelince tartildim 71.7 geldi -800 gitmis
Sagol canim. Senin haftaya gekecek kilonu sabirsuzlikla bekliyorum
Bende
@SanSebastianCheesecake su dk itibarıyla 10000 adım tamamlandı efenim söyleyin kraliçe geri dondu 30 dk zumba 30 dk Leslie(1000 steps olan video) gunun geri kalanını yatarak mi geçirsem napsam
Yaa süpersin enerjiye bakk helal valla

Canım dün uyumuşum
Spor programı zaten haftada 2 gün zorunlu ondada çok alternatif var 10.000 adım yapamayan yarım saat Leslie yapar yine yazdırmaya hanesine.. yani amaç gerçekten programa uymak ise herşekilde ona uyulur ama ben ciddeye alındığını düşünmüyorum o yüzden iyice esnetmeyelim derim. Çünkü o limite ulaşmak için efor sarf eden bir kaç kişiyide kaybetmiş oluruz böylece.. zaten dediğim gibi spor programı zorunlu olan pazartesi çarşamba diğer Günler serbest isterse 5000 adım atılsın
Canımmmmm hoşgeldin yuvanaaaa seni yeniden görmek ne güzel
Yüzleşme zamani
taşınma kaynakli duzensizlik sonucu bu sabah 80.5
mezuniyet kilom 79.1
Artis 1.4 kg Cherry Mom
Ama yerlesik hayata gectigim ve ise basladigimdan dolayi 1.4 kg cabuk gidecegine inanıyorum
Ödem bile vardır ondan hemencecik gider
Gecmis olsun canim hersey yolundadir insallah benim de bir aya yaklasti heralde ara ara girebildim Aynen canim döndüm artik 3. mezuniyetimi alacagim insallah

Günaydın 5.takım ahalisine
Selamlar Cherry Mom kaptana
Ben görene kadar tünaydın :))
Selam canım
@SanSebastianCheesecake su dk itibarıyla 10000 adım tamamlandı efenim söyleyin kraliçe geri dondu 30 dk zumba 30 dk Leslie(1000 steps olan video) gunun geri kalanını yatarak mi geçirsem napsam
Ohooo sabah sabah 10000 nasıl tamamlandı kesin uyur gezersin
Kaptanım ortili de olur aslında. Ortiler aynı takımda olur. Gazlarız birbirimizi
A doğru diyorsun 4 ortak koyduk mu oluyor ama Ozamanda o 4 lü takım içinde 2li ortak yine ayrı olur gibi geliyor bölünme olsun istemem ..o yüzden haftaya full ortakları devreden çıkarıp yapalım derim karışmasın
Canım menünde kaçamakta olsa mutlaka yaz olur mu yazacağını bilmek bile yerken elini çekmeni sağlar birşeylerden.. aman bugünde menü yazmayayım kafasında oturursan masaya ipin ucu kaçar gider. Spor düzenin eskisi gibi olamadığı için yediğin içtiğin bu dönemde çok önemli ... Amann ye yakarsın sporla diyemiyoruz o yüzden dikkat
Anka listeye girmişsin hayırlı olsun inşallah en kısa sürede hayalindeki kiloya inip korursunçok sevindim
Aynen geçen hafta girdi canım dünde güzel bir yüzde yaptı Anka

Yüzleşme zamani
taşınma kaynakli duzensizlik sonucu bu sabah 80.5
mezuniyet kilom 79.1
Artis 1.4 kg Cherry Mom
Ama yerlesik hayata gectigim ve ise basladigimdan dolayi 1.4 kg cabuk gidecegine inanıyorum
Yaa ben buna arti bile demem ödem derim sen ne kilolar verdin bunuda 1 haftada geri gonderip eksiye düseceginden hic suphem yok

azaydidem cnm eksiyle uyandın sanirim, ne guzel. Ben tartilmadim, regl oldugum icin saçma sapan bir sey görüp üzülmek istemedim.
Tunaydin ortim ben dun bildirim yapamadim butun hafta evde degildim ama ona ragmen 800 gr gitmis oyuzden mutlu uyandim smdide gevrekli yogurt yedim yesil cayimi iciyorum
Bence en guzelini yapmissin pazartesiye kadar tartilip moralini bozma ama diyetine dikkat et bol yesil cay ve form cay iceblirsin bi engelin yoksa

Hosbuldum Esramm yuvami takimimi çok özlemişim
Yeni bir sehir yeni is yeni ev guzel bir enerjiyle hedefe devam canim benim
Sen nasilsin cok ozledim sizleri zaten tayin tasinma surecinde destegini hep hissettim canim benim
Kaptan yardimcisi olarak da gorevimi idame ettireyim artik internetim de geldi nasil degisiklik var mi kaptanim sistemlerde

Yaa ben buna arti bile demem ödem derim sen ne kilolar verdin bunuda 1 haftada geri gonderip eksiye düseceginden hic suphem yok
Cok sagol Didemcim ya moral oldu daha fazlaydi artis ama regl oldum elhamdülillah hedefe devam sen nasilsin
Evet canım 3 haftacık izin kullandım ve çok şükür aynı kiloyla dönebildim hemen.
Tebrik ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…