- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.701
Hosbuldum kumsalcim seni 5. takimda gormek harikaHoşgeldin canım nasılsın Seni kutluyorum bütün kiloları vermişin Büyük başarı Aynı anda başlamıştık Ama beklenmedik kayıp yaşayınca bıraktım şimdi tekrar başladım hayırlısı bakalım
Nikicim mulakata mi cagirdilar cok sevindim canimm insallah cok güzel gecer insallah seni secerler dua edeyim reglim bitinceCanim hosgeldin. Ben ufak bi izne ayrildim dün.29undan mulakatim var vaktimi biraz idareli kullanmam gerek. Sonrasinda burdayim insallah
Ohh mis canım benim. Tekrar hayırlı uğurlu olsun yeni düzeninHosbuldum canimin ici
İnsallah canim duzenimi kurdum ya elhamdülillah ise de basladim ucar gider insallah
Sen nasilsin kuzumm
Yok yoookk rehavet yapmaz o, gaz verir orticimYaa ben bugün - 600 gördüm tartı da ve gözlerime inanamadım. Hatta defalarca çıktım tartıya acaba Bi yanlışlık mı var diye. İnşallah bunun rehavetine kapılmam haftaiçi
Çok sagol belmaynem Rabbim hepimize mutluluklar saglik huzur nasip etsinOhh mis canım benim. Tekrar hayırlı uğurlu olsun yeni düzeninhuzur, mutluluk getirsin inşallah.
Ben de iyiym kuzu. Bir yaramazlık yok şükür. Tezi biraz gevşetmiştim ona yükleneceğim bu haftadan itibaren. Kilo vermem de son üç haftadır güzeldi ama bu hafta sabir geldimama önümdeki maçlara bakıyorum
Yok yoookk rehavet yapmaz o, gaz verir orticim
Ayy sen yoktun dimi yaa 5 martta belli oldu tarih canim. Ayy duaya ihtiyacim var Allah razi olsun.hatta 41 yasin baslattikHosbuldum kumsalcim seni 5. takimda gormek harikabasin sagolsun vanim bilmiyorum ne oldu ama
Nikicim mulakata mi cagirdilar cok sevindim canimm insallah cok güzel gecer insallah seni secerler dua edeyim reglim bitince
5 martta ben de hataydan adanaya esya tasidimAyy sen yoktun dimi yaa 5 martta belli oldu tarih canim. Ayy duaya ihtiyacim var Allah razi olsun.hatta 41 yasin baslattikmuhursuzpusula sayiyordu
Super canim. Rehavet yerine tam terisini yap bebce hadi bakalim 1 kilodan fazla vermeye cAlis cumaya kadarYaa ben bugün - 600 gördüm tartı da ve gözlerime inanamadım. Hatta defalarca çıktım tartıya acaba Bi yanlışlık mı var diye. İnşallah bunun rehavetine kapılmam haftaiçi
Amanin rakip buyuk bir eksiyle geliyor kalk Derya kalk ver bebegi esine haydi sporaaaCherry Mom Kaptanim 71.7 geldim sabah
Gecen hafta 72.5
fark -800
Cumaya hedefim cidden iyi kilo vermek ve artik 9 li rakamlara dusmek istiyorum biraz som diyet arastiricam ama yinede insancil hedef koyimdehedefim cumaya 70.5
HarikaCanim hastanedeydik sabah gelince tartildim 71.7 geldi -800 gitmis
Eveet nikinik için 18 yasin kaldı, alır mısın sendeHosbuldum kumsalcim seni 5. takimda gormek harikabasin sagolsun vanim bilmiyorum ne oldu ama
Nikicim mulakata mi cagirdilar cok sevindim canimm insallah cok güzel gecer insallah seni secerler dua edeyim reglim bitince
Canim yazarken fetih suresi ilk ayeti kalbimden gectiEveet nikinik için 18 yasin kaldı, alır mısın sende
Ellerine sağlık canım biz baya toparlandık çok şükür free yazmana gerek yok
Kuzu ben kaçırdım ya. Sen niye izne ayrılıyorsun. Mulakata yoğunlaşmak için miAyy sen yoktun dimi yaa 5 martta belli oldu tarih canim. Ayy duaya ihtiyacim var Allah razi olsun.hatta 41 yasin baslattikmuhursuzpusula sayiyordu
Ayy inşallah kuzum. Dua olsun.Çok sagol belmaynem Rabbim hepimize mutluluklar saglik huzur nasip etsin
Tezin ikinci asamasindasin defil mi ilki guzel sonuçlanmışti sen her seyi yaparsin bu azimle kilo da gayet tuzel cok normal sabit gelmek cok sevindim balim
Canım benim çok teşekkür ederimAnka listeye girmişsin hayırlı olsun inşallah en kısa sürede hayalindeki kiloya inip korursun çok sevindim
Sen bi de bu hafta gör
Sağol canım Malum pandemi Eşimin abisini kaybettik Tamam iyileşti derken bu kez hastane mikrobu aldı ve kaybettik Arkadan kayınvalide hastalandı beynine emboli attı dediler ama hafifmiş hemen iyileşti şükür Kısaca bu iyi geçmedi canımHosbuldum kumsalcim seni 5. takimda gormek harikabasin sagolsun vanim bilmiyorum ne oldu ama
Başınız sağolsun canımSağol canım Malum pandemi Eşimin abisini kaybettik Tamam iyileşti derken bu kez hastane mikrobu aldı ve kaybettik Arkadan kayınvalide hastalandı beynine emboli attı dediler ama hafifmiş hemen iyileşti şükür Kısaca bu iyi geçmedi canım
Allah rahmet eylesin canim mekani cennet olsunSağol canım Malum pandemi Eşimin abisini kaybettik Tamam iyileşti derken bu kez hastane mikrobu aldı ve kaybettik Arkadan kayınvalide hastalandı beynine emboli attı dediler ama hafifmiş hemen iyileşti şükür Kısaca bu iyi geçmedi canım
Cok sevindim canim iyilesmenizeEllerine sağlık canım biz baya toparlandık çok şükür free yazmana gerek yok
Allah razi olsun canimCanim yazarken fetih suresi ilk ayeti kalbimden gectiNikinik kuzumuz icin ben onu okucam vaktim olursa yasin de okurum canimcim yazarim
Evet canim ya buraya fazla takiliyorumKuzu ben kaçırdım ya. Sen niye izne ayrılıyorsun. Mulakata yoğunlaşmak için mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?