- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.721
Balim kolay gelsin sen yaparsınAyy inşallah kuzum. Dua olsun.
Tezin 1. Bölümünü yazmıştım. Şimdi ikinciyi yazıyorum canım. Keyifli gidiyor şükür. Malum çocuktan dolayı vakit problemi yaşıyorum. Ben de hafta sonlarına yükleniyorum. Ama hava öyle güzel ki. Çağırıyor resmen
Tutar tutar korkma senCanım benim çok teşekkür ederimşu 70 ler yapıştı kaldı üstüme liste tutar inşallah da kurtulurum
Aynen canım inşallah bakalım çok teşekkür ederim desteğin içinTutar tutar korkma sen
Baya kilo verdin zaten 76 dan mı inmiştin yine inersin
Havalar da ısınıyor dışarı çıkınca daha kolay olur
Çocukları parka çıkarıp sen de sporunu yapar sıkılaşirsin
Bu yıl senin yılın olacak kendine yeni bir beden armağan edeceksininan kendine 55 olduğun günleri biliyorum
Listede sorumluluk oluyor istet istemez vereceksinkendinden çok takım ruhu için sonra fit bir anka
Sağol canım Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım
Amin Allah razı olsun canım sağolAllah rahmet eylesin canim mekani cennet olsun
Çok güzel eksiler görelim inşaAllah ortimBegonya2 yeni ortimmis
bu aralar çok aktif olamadım nikah için işlemleri tamamlamaya çalıştık. Fotoğrafçıdır tatilidir ev tadilatı eksiğidir baya koştur koştur geçiyor
1 aya rahatlamış olurum inşallah
hoşgeldin tekrardan yuvana ozamanYeni gelen arkadaslar hosgeldinizismim Almıla temmuzdan beri yarismadayim 2 mezuniyetim var 40 kilo verdim
5. takim yuvam yurdum benimtayin kaynakli uzak kaldim ama kavustuk cok sukur
teşekkürler canımmm bu haftada güzel kilo gidecek inşallah
çok haklısınn canım ben salı diyetisyendeyim annemde geldi bana lahana sarması yapıp getirmiş akşama beraber yiyelim diye akşam nasıl atlatacağım bilmiyorum sadece çorba içmem lazım nasıl yapacağım bilşmiyorum daha buzamana kadar kaçamak yapmadım hiçBenim hatam cuma ve haftasonu dikkat etmemek
Son 2 günde asılıyorm buda yorucu oluyor
çok haklısın beni sağlık ocağı hemşiresi sürekli uyardı gidin göğüs ultrasonu yaptırın diye bende göğsümü açamam diye erteledim hep hemşire beni aradı eşimi aradı gittinizmi diye ozamanlar çok kızıyordum ona neyseee ben bir gün rahatsızlandım iki göğsümün arası ağrıyor diyorum göğüs kanseri oldum belirtileride okumayamıyorumki ya aynısıysa diye,gel zaman git zaman gitmediğim doktor kalmadı vücudumda ağrılar heryerde geziyor en son gittim genel cerrahiye baktım ultrasonda bir şey test temiz çıktı,ketemdeki hemşire bir sözü çok hoşuma gitti bizlere gelmekten korkmayın geç kalmaktan korkun ,bu söz beni çok etlkiledi her bayan muhayene olmasını gerektiğini orda öğrendim,dedimm annem hiç olmadı bu testleri,hadi anne seni götüreceğim babam bana kızıyor annenin bir şeyi yok kafamızı karıştırma,kızkardeşimm izne gelir gitsinde yayla zamanı bitsinde derken oyaladılar beni,ben bir kızmışım randevuyu aldım götürdüm her kadın gitmeliymiş ,veeeeeeeeee sonuç annem ilk evre meme kanseri çıktı kanser yeni oluşmuş şuan babam kızım ALLAH senden razı olsun iyiki seni dinledik gittik der,annemin ameliyatı kemoterapi derken bizi zorlu süreç bekledi,hepsi geldi geçti gitti,sağlık oacağı hemşiremiz ısrar etmeseydi gidin diye benim haberim bile yoktu, sülaledeki herkezi gönderdim en sonunda annemden dolayı hepimiz gittik,bu arada benim ağrılar en son dahiliye beni psikatriye yolladı tam 1 yıl psikatriyle kurtuldum ağrılarımdan ve doktorlar gidin kızınıza teşekkür edin ilk evrede yakaladık hastalığınızı dedilerGunaydin kizlar. Kucuk kizima ameliyattan dolayi ayda bir duzenli idrar testi veriyoruz, bugun onun testi var. onu yaptirmaya gidecegim birazdan. Benim de kontrolum var pap smear testi yaptiracagim.
Kizlar lutfeeen pap smear testimizi ve gogus ultrasonlarimiziduzenli yaptiralim. Herkes kanser olabilir, onemli olan erken teshistir. Kimse bana olmaz demesin, kanser olmak oldurmuyor ama gec teshis olduruyor.
Ah keşke bende hemen olabilsemm ahhhRegl oldum zalım regl
Oyy o durumda çok zor oluyor yaçok haklısınn canım ben salı diyetisyendeyim annemde geldi bana lahana sarması yapıp getirmiş akşama beraber yiyelim diye akşam nasıl atlatacağım bilmiyorum sadece çorba içmem lazım nasıl yapacağım bilşmiyorum daha buzamana kadar kaçamak yapmadım hiç
eyvaaaahh herkes sığınaklara kızlarAha artı uyandım
Depresyon yükleniyor %45 loanding..
Oluur canım hangisi sana daha iyi geliyosaDeniz ve Kum canım gel tanisak kaynasak
Şakaben var şok olmak önceki hafta baya ter attim da bu hafta istediğimi yapamamistim,ben birinci olabildiysem takım hiç spor yapmiyo demek kızlar hadi bı canlanalim bakalım Hedef60kgolmak canım nabzı hızlandıran spor da lazım bize yürüyüşün yanında . Acaba 10000 adım +1000 zıp mi desek?
rica ederiz canımÇok teşekkür ederim canım tamda diyet konusunda kendim için neler yapmam gerekir diye düşünürken özelde mesajına karşılaştım acaba dedim bu sefer yapabilirmiyim yine dedim, olmaz ben daha önce izne çıktığımda kilo almıştım beni alıp napsınlar derken sen olsun alt listeden yazışırsın dediğinde çok mutlu oldum diyetisyene de başlamıştım ve dedim Eda dene birdaha birşey kaybetmezsin, ve iyiki gelmişim yine dedim bende herkez birbirine yardımcı olmaya çalışıyor aslında sizlerin işide zor liste tutmak öyle kolay değil herkezi takip etmek herkezin emeğine tek tek teşekkür ederim
tamam cnm menü sayfasında paylaştın mı?12 mart yürüyüş yok ama spor var canım dün yazamadım bir türlü, hatta Menümü de yazamadım, menüde çok güzeldi hiç, bozmadım diyeti salı günü diyetisyen randevum var,
harikasın canımBenim, hemen hızlanıyor nabzım, bu, hafta düzenli yapmaya başladığım spo va günlük, hareketler değişiyor hergün, yarım saat 3 ay düzenli yapılması gerekiyor ben o yüzden 10.000 adım ve bu listeden hareketleri yapıyorum burdaki listeyi yapamıyorum çünkü ancak, vakit bunlara kalıyor
Ayyy aşkkuşum kesin dönüş yapmıış hoşgelmiişYüzleşme zamani
taşınma kaynakli duzensizlik sonucu bu sabah 80.5
mezuniyet kilom 79.1
Artis 1.4 kgCherry Mom
Ama yerlesik hayata gectigim ve ise basladigimdan dolayi 1.4 kg cabuk gidecegine inanıyorum
Ayyy çok sevindim valla bana bile iyi geldiiEmeklerine saglik canim. Cok iyi geldi gercekten bu tablo banadurmak yok devaam
oooo maşallah kuzumHedef60kgolmak su dk itibarıyla 10000 adım tamamlandı efenim söyleyin kraliçe geri dondu 30 dk zumba 30 dk Leslie(1000 steps olan video) gunun geri kalanını yatarak mi geçirsem napsam
ben de +1 ile uyandımGünaydınlar kızlar +1 ile uyandımdün her şey çok güzeldi fakat tekrar söylüyorum kesinlikle bi kere kaçtı mı ben çok zor toparlıyorum o yüzden bugün kendime söz verdim verdiğim 3 kiloyu geri almayacagım.
Cherry Mom
kaptancım çok aktif olamadım çünkü çok yoğundum birazda utanıyordum bu hafta çok güzel beslenemedim . Yeni ortağıma inşallah daha çok vakit ayıracağım. @hawar lütfen sizde bana biraz kızın çünkü menü yazmadığım gün hiç iyi bir gün olmamış oluyorkahvaltımı ettim ama karnım zil çalıyor off Rabbim yardım et şişko bir kadın olmak istemiyorum
TamamdırCanım dün uyumuşum
Spor programı zaten haftada 2 gün zorunlu ondada çok alternatif var 10.000 adım yapamayan yarım saat Leslie yapar yineyazdırmaya hanesine.. yani amaç gerçekten programa uymak ise herşekilde ona uyulur ama ben ciddeye alındığını düşünmüyorum o yüzden iyice esnetmeyelim derim. Çünkü o limite ulaşmak için efor sarf eden bir kaç kişiyide kaybetmiş oluruz böylece.. zaten dediğim gibi spor programı zorunlu olan pazartesi çarşamba diğer Günler serbest isterse 5000 adım atılsın
1 tane de bugün okudum kuzumEveet nikinik için 18 yasin kaldı, alır mısın sende
Canım hoşgeldiiin seni görmek ne güzellTutar tutar korkma sen
Baya kilo verdin zaten 76 dan mı inmiştin yine inersin
Havalar da ısınıyor dışarı çıkınca daha kolay olur
Çocukları parka çıkarıp sen de sporunu yapar sıkılaşirsin
Bu yıl senin yılın olacak kendine yeni bir beden armağan edeceksininan kendine 55 olduğun günleri biliyorum
Listede sorumluluk oluyor istet istemez vereceksinkendinden çok takım ruhu için sonra fit bir anka
Ardından da kayısı var ahfshfg12.00
Yesil elma
14.30 15.00
1 fincan
2 adet kuru kayisi
Benim yeni liste kızlarPazartesi apaya başlıyorum inşallah. Adama meyve istemiyorum diyorum elma yazıyor yahu acıktırıyor yani 12 de elma yedirip akşama kadar nefis savaşı mı verdireceksin bana diyemedim tabii
Valla benim hep normalde 1 hafta gecikirdi bu ay tam gününde oldum,Ah keşke bende hemen olabilsemm ahhh
eyvaaaahh herkes sığınaklara kızlarsirenler çalıyo gözyaşı kasırgası geliyooo
Aynen yaa amann aslanlar gibi apam var benim ben onun dediğini yapcamArdından da kayısı var ahfshfgbi kendine pro diyor di mii kuzum dün herkese mendil sallıyosun halay çekiyosun keyiflisin demiştim onu da görmedin galiba ortiliğimiz de hayırlı olsuun artı gelenler grubunda herkes eşleşmiş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?