Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Balim kolay gelsin sen yaparsın
Evet havalar guzel gidiyor canim gene bi saat bile olsa cik sikilirsan oglusu da al

Canım benim çok teşekkür ederim şu 70 ler yapıştı kaldı üstüme liste tutar inşallah da kurtulurum
Tutar tutar korkma sen
Baya kilo verdin zaten 76 dan mı inmiştin yine inersin
Havalar da ısınıyor dışarı çıkınca daha kolay olur
Çocukları parka çıkarıp sen de sporunu yapar sıkılaşirsin
Bu yıl senin yılın olacak kendine yeni bir beden armağan edeceksininan kendine 55 olduğun günleri biliyorum

Listede sorumluluk oluyor istet istemez vereceksin kendinden çok takım ruhu için sonra fit bir anka

Aynen canım inşallah bakalım çok teşekkür ederim desteğin için aynen 77 gördüm en son alıp verip duruyorum işte aralıktan beri alman artık inşallah

10.30
Çay
1 adet haslanmis yumurta
1 avuç içi peynir
5 zeytin
Söğüş
1 dilim ekmek

12.00
Yesil elma

14.30 15.00
1 fincan
2 adet kuru kayisi

18.00
Salata(60 gr et)
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

21.00
1 kase yogurt

Benim yeni liste kızlar Pazartesi apaya başlıyorum inşallah. Adama meyve istemiyorum diyorum elma yazıyor yahu acıktırıyor yani 12 de elma yedirip akşama kadar nefis savaşı mı verdireceksin bana diyemedim tabii

Çok güzel eksiler görelim inşaAllah ortim
Düğünün mü var ne güzel tatlı telaşlar, Allah herşeyi gönlüne göre versin inşaAllah

Benim hatam cuma ve haftasonu dikkat etmemek
Son 2 günde asılıyorm buda yorucu oluyor
çok haklısınn canım ben salı diyetisyendeyim annemde geldi bana lahana sarması yapıp getirmiş akşama beraber yiyelim diye akşam nasıl atlatacağım bilmiyorum sadece çorba içmem lazım nasıl yapacağım bilşmiyorum daha buzamana kadar kaçamak yapmadım hiç

çok haklısın beni sağlık ocağı hemşiresi sürekli uyardı gidin göğüs ultrasonu yaptırın diye bende göğsümü açamam diye erteledim hep hemşire beni aradı eşimi aradı gittinizmi diye ozamanlar çok kızıyordum ona neyseee ben bir gün rahatsızlandım iki göğsümün arası ağrıyor diyorum göğüs kanseri oldum belirtileride okumayamıyorumki ya aynısıysa diye,gel zaman git zaman gitmediğim doktor kalmadı vücudumda ağrılar heryerde geziyor en son gittim genel cerrahiye baktım ultrasonda bir şey test temiz çıktı,ketemdeki hemşire bir sözü çok hoşuma gitti bizlere gelmekten korkmayın geç kalmaktan korkun ,bu söz beni çok etlkiledi her bayan muhayene olmasını gerektiğini orda öğrendim,dedimm annem hiç olmadı bu testleri,hadi anne seni götüreceğim babam bana kızıyor annenin bir şeyi yok kafamızı karıştırma,kızkardeşimm izne gelir gitsinde yayla zamanı bitsinde derken oyaladılar beni,ben bir kızmışım randevuyu aldım götürdüm her kadın gitmeliymiş ,veeeeeeeeee sonuç annem ilk evre meme kanseri çıktı kanser yeni oluşmuş şuan babam kızım ALLAH senden razı olsun iyiki seni dinledik gittik der,annemin ameliyatı kemoterapi derken bizi zorlu süreç bekledi,hepsi geldi geçti gitti,sağlık oacağı hemşiremiz ısrar etmeseydi gidin diye benim haberim bile yoktu, sülaledeki herkezi gönderdim en sonunda annemden dolayı hepimiz gittik,bu arada benim ağrılar en son dahiliye beni psikatriye yolladı tam 1 yıl psikatriyle kurtuldum ağrılarımdan ve doktorlar gidin kızınıza teşekkür edin ilk evrede yakaladık hastalığınızı dediler

Oyy o durumda çok zor oluyor ya benmde kvdem ye ye diye zorluyor

Aha artı uyandım
Depresyon yükleniyor %45 loanding..
eyvaaaahh herkes sığınaklara kızlar sirenler çalıyo gözyaşı kasırgası geliyooo

Oluur canım hangisi sana daha iyi geliyosa

rica ederiz canım iyi ki geldin ve bir şans verdin

12 mart yürüyüş yok ama spor var canım dün yazamadım bir türlü, hatta Menümü de yazamadım, menüde çok güzeldi hiç, bozmadım diyeti salı günü diyetisyen randevum var,
tamam cnm menü sayfasında paylaştın mı?

harikasın canım

Yüzleşme zamani
taşınma kaynakli duzensizlik sonucu bu sabah 80.5
mezuniyet kilom 79.1
Artis 1.4 kg Cherry Mom
Ama yerlesik hayata gectigim ve ise basladigimdan dolayi 1.4 kg cabuk gidecegine inanıyorum
Ayyy aşkkuşum kesin dönüş yapmıış hoşgelmiiş 1.4 kg ı sen 1 günde verirsin en geç öbür ayın sonunda 60ları görceksin bence

Emeklerine saglik canim. Cok iyi geldi gercekten bu tablo bana durmak yok devaam
Ayyy çok sevindim valla bana bile iyi geldii

Hedef60kgolmak su dk itibarıyla 10000 adım tamamlandı efenim söyleyin kraliçe geri dondu 30 dk zumba 30 dk Leslie(1000 steps olan video) gunun geri kalanını yatarak mi geçirsem napsam
oooo maşallah kuzum

ben de +1 ile uyandım ama moral bozmak yok kuzum elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam

Tamamdır o zaman ben haftalık challenge a devam edeyim? pzts çrm cmts de toplu listeden yazayım?

Eveet nikinik için 18 yasin kaldı, alır mısın sende
1 tane de bugün okudum kuzum -1

Canım hoşgeldiiin seni görmek ne güzell arkisine motivasyon da verirmişş yine 55 olcak bu yazaaa @Anka

Hedef60kgolmak sen de benim ortim olmuşsun güzel bir hafta olacak
Ardından da kayısı var ahfshfg bi kendine pro diyor di mii kuzum dün herkese mendil sallıyosun halay çekiyosun keyiflisin demiştim onu da görmedin galiba ortiliğimiz de hayırlı olsuun artı gelenler grubunda herkes eşleşmiş oldu

Aynen yaa amann aslanlar gibi apam var benim ben onun dediğini yapcam ayy görmemişim yaa çok fazla etiket ve özel mesaj vardı hepsine bakmaya çalıştım ama atlamışım demek ki kusura bakma

yaa kilo verenleri gördükçe neşem yerine geldi dün kaptanlıktan alışkanlık kilo verenlerle halay çekiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…