- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.741
Teyyy teyy kuzum apa şerefine gelsin o zamanAynen yaa amann aslanlar gibi apam var benim ben onun dediğini yapcamayy görmemişim yaa çok fazla etiket ve özel mesaj vardı hepsine bakmaya çalıştım ama atlamışım demek ki kusura bakma
yaa kilo verenleri gördükçe neşem yerine geldi dün kaptanlıktan alışkanlık kilo verenlerle halay çekiyoruz
Insallah canimteşekkürler canımmm bu haftada güzel kilo gidecek inşallah
Canim benim cok guzel oldu bunu paylasman. Cogu insan kontrollere gitmiyor ve sonucckanser degil gec kalmak olduruyir. Cok gecmis olsun canim annene, ne kadar iyi yapmissin, iyiki yapmissin.çok haklısın beni sağlık ocağı hemşiresi sürekli uyardı gidin göğüs ultrasonu yaptırın diye bende göğsümü açamam diye erteledim hep hemşire beni aradı eşimi aradı gittinizmi diye ozamanlar çok kızıyordum ona neyseee ben bir gün rahatsızlandım iki göğsümün arası ağrıyor diyorum göğüs kanseri oldum belirtileride okumayamıyorumki ya aynısıysa diye,gel zaman git zaman gitmediğim doktor kalmadı vücudumda ağrılar heryerde geziyor en son gittim genel cerrahiye baktım ultrasonda bir şey test temiz çıktı,ketemdeki hemşire bir sözü çok hoşuma gitti bizlere gelmekten korkmayın geç kalmaktan korkun ,bu söz beni çok etlkiledi her bayan muhayene olmasını gerektiğini orda öğrendim,dedimm annem hiç olmadı bu testleri,hadi anne seni götüreceğim babam bana kızıyor annenin bir şeyi yok kafamızı karıştırma,kızkardeşimm izne gelir gitsinde yayla zamanı bitsinde derken oyaladılar beni,ben bir kızmışım randevuyu aldım götürdüm her kadın gitmeliymiş ,veeeeeeeeee sonuç annem ilk evre meme kanseri çıktı kanser yeni oluşmuş şuan babam kızım ALLAH senden razı olsun iyiki seni dinledik gittik der,annemin ameliyatı kemoterapi derken bizi zorlu süreç bekledi,hepsi geldi geçti gitti,sağlık oacağı hemşiremiz ısrar etmeseydi gidin diye benim haberim bile yoktu, sülaledeki herkezi gönderdim en sonunda annemden dolayı hepimiz gittik,bu arada benim ağrılar en son dahiliye beni psikatriye yolladı tam 1 yıl psikatriyle kurtuldum ağrılarımdan ve doktorlar gidin kızınıza teşekkür edin ilk evrede yakaladık hastalığınızı dediler
Oyy canim benim sabah etiketledim seni de zatenAyyy aşkkuşum kesin dönüş yapmıış hoşgelmiiş1.4 kg ı sen 1 günde verirsin en geç öbür ayın sonunda 60ları görceksin bence
aynen gördüm etiketi ben de cevap yazdım cnmOyy canim benim sabah etiketledim seni de zateninsallah askkusum hedefim 67 zaten sure sinirim yok
Sen nasilsin canim
Super kuşum iyisin di mi sinav hazirligi diyet hersey yolunda miaynen gördüm etiketi ben de cevap yazdım cnmaynıı bildiğin gibi :)
valla sınavı boşverdim gerisini de koyverdim kuşumSuper kuşum iyisin di mi sinav hazirligi diyet hersey yolunda mi
Hani kuşlar ağaçlar moduna gecmissin canimvalla sınavı boşverdim gerisini de koyverdim kuşum
hava güzel kafeler açıldı leyla moduna girdim bi aşk eksik
Tmmdir canim. Onemli olan baslamakmis biz yine devam edelim, listeli veya listesizMerhaba kızlar şekersiz 10 gün listesi çok karıştı yamenü yazmayanlar falan oldu 2 gün herşey çorba oldu bıraktım listeyi
Her zaman desteklerim seni canımAynen canım inşallah bakalım çok teşekkür ederim desteğin içinaynen 77 gördüm en son alıp verip duruyorum işte aralıktan beri alman artık inşallah
Hoşbulduk canımeyvaaaahh herkes sığınaklara kızlarsirenler çalıyo gözyaşı kasırgası geliyooo
Oluur canım hangisi sana daha iyi geliyosa
rica ederiz canımiyi ki geldin ve bir şans verdin
tamam cnm menü sayfasında paylaştın mı?
harikasın canım
Ayyy aşkkuşum kesin dönüş yapmıış hoşgelmiiş1.4 kg ı sen 1 günde verirsin en geç öbür ayın sonunda 60ları görceksin bence
Ayyy çok sevindim valla bana bile iyi geldii
oooo maşallah kuzum
ben de +1 ile uyandımama moral bozmak yok kuzum elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam
Tamamdıro zaman ben haftalık challenge a devam edeyim? pzts çrm cmts de toplu listeden yazayım?
1 tane de bugün okudum kuzum-1
Canım hoşgeldiiin seni görmek ne güzellarkisine motivasyon da verirmişş yine 55 olcak bu yazaaa @Anka
Ardından da kayısı var ahfshfgbi kendine pro diyor di mii kuzum dün herkese mendil sallıyosun halay çekiyosun keyiflisin demiştim onu da görmedin galiba ortiliğimiz de hayırlı olsuun artı gelenler grubunda herkes eşleşmiş oldu
mmmMerhaba kızlar şekersiz 10 gün listesi çok karıştı yamenü yazmayanlar falan oldu 2 gün herşey çorba oldu bıraktım listeyi
canım ne güzel komik yazmışsın tam gülcem niye ciddiye bağlıyonHani kuşlar ağaçlar moduna gecmissin canimask mi o ne diyette yeniyo mu
Neden bosverdin balim sinavi
evet güzellikHer zaman desteklerim seni canım
Hoşbulduk canım
Nick mı değişti senin ?
İnşallah ortin yaza istedigi ve koruduğu kiloda olurona güvenim sonsuz @Anka
Deli kız insan bir haber verirevet güzellikbenim amatördiyetçin
Aslında profil resminden tanımam lazımdıevet güzellikbenim amatördiyetçin
hıı ben de diyorum 2021 topiğime de gelmez oldu beğenilerimi de görmezden geliyor ne oldu ki ahahaDeli kız insan bir haber verir
Ben de senin topige baktım bir ara
Ne ara değiştin
Hele gizli gizli benim adım mesajına beğeni atıyorbende diyorum bu kim
Naptın görmeyeli kilon kaç?
Eski ortieskimeyen orti mı desem
Anka mı da kendine orti yaptın he
ahaha merak ettşm aşkkuşum ondanmmmbiri vardı buralarda, ben 21 günde 5 gün kaçamak hakkı olsun deyince dalga geçmişti ve 4. gün tatlı yemişti hani neydi adı
canım ne güzel komik yazmışsın tam gülcem niye ciddiye bağlıyon
Ilk defa diyetimin dışına çıktım bu akşamOyy o durumda çok zor oluyor yabenmde kvdem ye ye diye zorluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?