Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teyyy teyy kuzum apa şerefine gelsin o zaman

Canim benim cok guzel oldu bunu paylasman. Cogu insan kontrollere gitmiyor ve sonucckanser degil gec kalmak olduruyir. Cok gecmis olsun canim annene, ne kadar iyi yapmissin, iyiki yapmissin.

Ayyy aşkkuşum kesin dönüş yapmıış hoşgelmiiş 1.4 kg ı sen 1 günde verirsin en geç öbür ayın sonunda 60ları görceksin bence
Oyy canim benim sabah etiketledim seni de zaten insallah askkusum hedefim 67 zaten sure sinirim yok
Sen nasilsin canim

Aynen canım inşallah bakalım çok teşekkür ederim desteğin için aynen 77 gördüm en son alıp verip duruyorum işte aralıktan beri alman artık inşallah
Her zaman desteklerim seni canım
Hoşbulduk canım
Nick mı değişti senin ?
İnşallah ortin yaza istedigi ve koruduğu kiloda olurona güvenim sonsuz@anka

Merhaba kızlar şekersiz 10 gün listesi çok karıştı ya menü yazmayanlar falan oldu 2 gün herşey çorba oldu bıraktım listeyi
mmm biri vardı buralarda, ben 21 günde 5 gün kaçamak hakkı olsun deyince dalga geçmişti ve 4. gün tatlı yemişti hani neydi adı
Hani kuşlar ağaçlar moduna gecmissin canim ask mi o ne diyette yeniyo mu
Neden bosverdin balim sinavi
canım ne güzel komik yazmışsın tam gülcem niye ciddiye bağlıyon

evet güzellik benim amatördiyetçin
Deli kız insan bir haber verir
Ben de senin topige baktım bir ara
Ne ara değiştin

Hele gizli gizli benim adım mesajına beğeni atıyor bende diyorum bu kim

Naptın görmeyeli kilon kaç?

Eski orti eskimeyen orti mı desem

Anka mı da kendine orti yaptın he

hıı ben de diyorum 2021 topiğime de gelmez oldu beğenilerimi de görmezden geliyor ne oldu ki ahaha
çok ani oldu, karlı bir şubat akşamıydı, kapticim nick ini değiştir deyip duruyordu ben de bu resimdeki sebastian a da tatlılara da aşık olduğumdan bunu buldum vay sen misin buna değiştiren duymadığım laf kalmadı ama alıştılar
kilom dün sabah 63.6 dı kuzum hedefim 3 aya 54 bakalım
sen 66.3 müsün kuzum,tamam mı devam mı
canııım sen daimi ve ilk ortimsin

ahaha merak ettşm aşkkuşum ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…