- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.781
@ bu işareti koyup adımızı yazıyorsun canım.Etiketleme için ne yapmalıyım
yalnız değilsin canım bende yedim
19,30 da canım Her zaman erken yemek yerken bu gün geç ve pilav birde@ bu işareti koyup adımızı yazıyorsun canım.
sen kaçta yedin
Cnm hemen 2 poşet yeşil çay demle kuru naneyle ve bol limon sık, üstüne su ekle ılık iç cnm
Şimdiye gelmissindirWuuwuu masallah canim ya. Harikasin. Ben daha yariya bile gelmedim. Harikasinn
Depresyonun yüklenme sebebi belli olduRegl oldum zalım regl
Aboo naptın yaçok haklısınn canım ben salı diyetisyendeyim annemde geldi bana lahana sarması yapıp getirmiş akşama beraber yiyelim diye akşam nasıl atlatacağım bilmiyorum sadece çorba içmem lazım nasıl yapacağım bilşmiyorum daha buzamana kadar kaçamak yapmadım hiç
Çok geçmiş olsun canım öyle haklısın kiçok haklısın beni sağlık ocağı hemşiresi sürekli uyardı gidin göğüs ultrasonu yaptırın diye bende göğsümü açamam diye erteledim hep hemşire beni aradı eşimi aradı gittinizmi diye ozamanlar çok kızıyordum ona neyseee ben bir gün rahatsızlandım iki göğsümün arası ağrıyor diyorum göğüs kanseri oldum belirtileride okumayamıyorumki ya aynısıysa diye,gel zaman git zaman gitmediğim doktor kalmadı vücudumda ağrılar heryerde geziyor en son gittim genel cerrahiye baktım ultrasonda bir şey test temiz çıktı,ketemdeki hemşire bir sözü çok hoşuma gitti bizlere gelmekten korkmayın geç kalmaktan korkun ,bu söz beni çok etlkiledi her bayan muhayene olmasını gerektiğini orda öğrendim,dedimm annem hiç olmadı bu testleri,hadi anne seni götüreceğim babam bana kızıyor annenin bir şeyi yok kafamızı karıştırma,kızkardeşimm izne gelir gitsinde yayla zamanı bitsinde derken oyaladılar beni,ben bir kızmışım randevuyu aldım götürdüm her kadın gitmeliymiş ,veeeeeeeeee sonuç annem ilk evre meme kanseri çıktı kanser yeni oluşmuş şuan babam kızım ALLAH senden razı olsun iyiki seni dinledik gittik der,annemin ameliyatı kemoterapi derken bizi zorlu süreç bekledi,hepsi geldi geçti gitti,sağlık oacağı hemşiremiz ısrar etmeseydi gidin diye benim haberim bile yoktu, sülaledeki herkezi gönderdim en sonunda annemden dolayı hepimiz gittik,bu arada benim ağrılar en son dahiliye beni psikatriye yolladı tam 1 yıl psikatriyle kurtuldum ağrılarımdan ve doktorlar gidin kızınıza teşekkür edin ilk evrede yakaladık hastalığınızı dediler
Canım menün süper13 mart
12:30
1 yumurta 1 kk peynir
1 dilim ekmek közlenmiş biber
3 ceviz
12:00 2 kayısı 5 badem
16:00 yeşil çay
18:00 4 köfte salata
21:00 1 tabak bulgur pilavı
spor 7000 adım ama 10 bine tamamlayacağım.
Su 1 litre
Canım başınız sağ olsun. Rabbim rahmet eylesin sizlere de sabır versinSağol canım Malum pandemi Eşimin abisini kaybettik Tamam iyileşti derken bu kez hastane mikrobu aldı ve kaybettik Arkadan kayınvalide hastalandı beynine emboli attı dediler ama hafifmiş hemen iyileşti şükür Kısaca bu iyi geçmedi canım
Geçen hafta güzel gezdik canım cumartesi yasağı kalkıncaBalim kolay gelsin sen yaparsın
Evet havalar guzel gidiyor canim gene bi saat bile olsa cik sikilirsan oglusu da al
hıı ben de diyorum 2021 topiğime de gelmez oldu beğenilerimi de görmezden geliyor ne oldu ki ahaha
çok ani oldu, karlı bir şubat akşamıydı, kapticim nick ini değiştir deyip duruyordu ben de bu resimdeki sebastian a da tatlılara da aşık olduğumdan bunu buldumvay sen misin buna değiştiren duymadığım laf kalmadı ama alıştılar
kilom dün sabah 63.6 dı kuzum hedefim 3 aya 54 bakalım
sen 66.3 müsün kuzum,tamam mı devam mı
canııım sen daimi ve ilk ortimsin
En son muneye konumu kapat demiştin baktığımdahıı ben de diyorum 2021 topiğime de gelmez oldu beğenilerimi de görmezden geliyor ne oldu ki ahaha
çok ani oldu, karlı bir şubat akşamıydı, kapticim nick ini değiştir deyip duruyordu ben de bu resimdeki sebastian a da tatlılara da aşık olduğumdan bunu buldumvay sen misin buna değiştiren duymadığım laf kalmadı ama alıştılar
kilom dün sabah 63.6 dı kuzum hedefim 3 aya 54 bakalım
sen 66.3 müsün kuzum,tamam mı devam mı
canııım sen daimi ve ilk ortimsin
Rehavetine kapilmam diyip cagirma canim bence hirslanip dahada usune katmaya calismalisin bu arada tebrik ederim super eksi olmusYaa ben bugün - 600 gördüm tartı da ve gözlerime inanamadım. Hatta defalarca çıktım tartıya acaba Bi yanlışlık mı var diye. İnşallah bunun rehavetine kapılmam haftaiçi
Ayy 9 lu demisim pardon 6'li rakamlar dicektimCherry Mom Kaptanim 71.7 geldim sabah
Gecen hafta 72.5
fark -800
Cumaya hedefim cidden iyi kilo vermek ve artik 9 li rakamlara dusmek istiyorum biraz som diyet arastiricam ama yinede insancil hedef koyimdehedefim cumaya 70.5
Ben iyiyim sanirim gecen hafta pek iyi gecmedi ama bu hafta ablamdada olsam diyeti birakmayip 800 gr vermisim ama boldirim yapamadim oyuzden sozverdim bu hafta 2 kilo gidicek asıliyorum diyeteCok sagol Didemcim ya moral oldu daha fazlaydi artis ama regl oldum elhamdülillahhedefe devam sen nasilsin
Tebrik ederim canim
Canim ben bilmiyodjm yasin muhabbetlerini gordum ama anlamamistim ne zmana kadar okunucak bende alayimAyy sen yoktun dimi yaa 5 martta belli oldu tarih canim. Ayy duaya ihtiyacim var Allah razi olsun.hatta 41 yasin baslattikmuhursuzpusula sayiyordu
Ahahahhh ve bence sabahada eksi gelicem hissediyorum rakipAmanin rakip buyuk bir eksiyle geliyor kalk Derya kalk ver bebegi esine haydi sporaaaDurmak yoook
Canim ben smdilik 2 tane alayim ne zamana kadar eger fazladan okursam yazarim olurmuEveet nikinik için 18 yasin kaldı, alır mısın sende
Okudukca inanaMadim gercekten hayirli evlatmissin Allah senden razi olsun bak annende iyi simdi ne gzel suan benimde aklima girdiniz bende bi goruneyimçok haklısın beni sağlık ocağı hemşiresi sürekli uyardı gidin göğüs ultrasonu yaptırın diye bende göğsümü açamam diye erteledim hep hemşire beni aradı eşimi aradı gittinizmi diye ozamanlar çok kızıyordum ona neyseee ben bir gün rahatsızlandım iki göğsümün arası ağrıyor diyorum göğüs kanseri oldum belirtileride okumayamıyorumki ya aynısıysa diye,gel zaman git zaman gitmediğim doktor kalmadı vücudumda ağrılar heryerde geziyor en son gittim genel cerrahiye baktım ultrasonda bir şey test temiz çıktı,ketemdeki hemşire bir sözü çok hoşuma gitti bizlere gelmekten korkmayın geç kalmaktan korkun ,bu söz beni çok etlkiledi her bayan muhayene olmasını gerektiğini orda öğrendim,dedimm annem hiç olmadı bu testleri,hadi anne seni götüreceğim babam bana kızıyor annenin bir şeyi yok kafamızı karıştırma,kızkardeşimm izne gelir gitsinde yayla zamanı bitsinde derken oyaladılar beni,ben bir kızmışım randevuyu aldım götürdüm her kadın gitmeliymiş ,veeeeeeeeee sonuç annem ilk evre meme kanseri çıktı kanser yeni oluşmuş şuan babam kızım ALLAH senden razı olsun iyiki seni dinledik gittik der,annemin ameliyatı kemoterapi derken bizi zorlu süreç bekledi,hepsi geldi geçti gitti,sağlık oacağı hemşiremiz ısrar etmeseydi gidin diye benim haberim bile yoktu, sülaledeki herkezi gönderdim en sonunda annemden dolayı hepimiz gittik,bu arada benim ağrılar en son dahiliye beni psikatriye yolladı tam 1 yıl psikatriyle kurtuldum ağrılarımdan ve doktorlar gidin kızınıza teşekkür edin ilk evrede yakaladık hastalığınızı dediler
Amin canım Allah razı olsunCanım başınız sağ olsun. Rabbim rahmet eylesin sizlere de sabır versin
Süpersin canımYaa ben bugün - 600 gördüm tartı da ve gözlerime inanamadım. Hatta defalarca çıktım tartıya acaba Bi yanlışlık mı var diye. İnşallah bunun rehavetine kapılmam haftaiçi
Harikasın canım bu hafta en en az -1 hatta yüzde bölüneceği için 1.5 kg vermek için full çabalıyoruz tamam mııııCherry Mom Kaptanim 71.7 geldim sabah
Gecen hafta 72.5
fark -800
Cumaya hedefim cidden iyi kilo vermek ve artik 9 li rakamlara dusmek istiyorum biraz som diyet arastiricam ama yinede insancil hedef koyimdehedefim cumaya 70.5
Bizde seni çok özledik canımHosbuldum Esramm yuvami takimimi çok özlemişim
Yeni bir sehir yeni is yeni ev guzel bir enerjiyle hedefe devam canim benim
Sen nasilsin cok ozledim sizleri zaten tayin tasinma surecinde destegini hep hissettim canim benim
Kaptan yardimcisi olarak da gorevimi idame ettireyim artik internetim de geldi nasil degisiklik var mi kaptanim sistemlerde
Vayyy harikasın canım hadi bakalımSen bi de bu hafta gör69,8 geliyoreeee regl haftam gerçi ama olsun gelecek inşallah
Canım başınız sağolsun bu hastalık çoğumuzun sevdiklerinden aldı götürdü maalesefSağol canım Malum pandemi Eşimin abisini kaybettik Tamam iyileşti derken bu kez hastane mikrobu aldı ve kaybettik Arkadan kayınvalide hastalandı beynine emboli attı dediler ama hafifmiş hemen iyileşti şükür Kısaca bu iyi geçmedi canım
Canım kolay gelsinBegonya2 yeni ortimmis
bu aralar çok aktif olamadım nikah için işlemleri tamamlamaya çalıştık. Fotoğrafçıdır tatilidir ev tadilatı eksiğidir baya koştur koştur geçiyor
1 aya rahatlamış olurum inşallah
Geçen haftaya göre toplam kalori daha az sanki değil mi10.30
Çay
1 adet haslanmis yumurta
1 avuç içi peynir
5 zeytin
Söğüş
1 dilim ekmek
12.00
Yesil elma
14.30 15.00
1 fincan
2 adet kuru kayisi
18.00
Salata(60 gr et)
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
21.00
1 kase yogurt
Benim yeni liste kızlarPazartesi apaya başlıyorum inşallah. Adama meyve istemiyorum diyorum elma yazıyor yahu acıktırıyor yani 12 de elma yedirip akşama kadar nefis savaşı mı verdireceksin bana diyemedim tabii
Canım ne iyi olmuş zorlu zamanlar olmuş sizin için ama şükür ki başında kurtulmuşsunuz çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasınçok haklısın beni sağlık ocağı hemşiresi sürekli uyardı gidin göğüs ultrasonu yaptırın diye bende göğsümü açamam diye erteledim hep hemşire beni aradı eşimi aradı gittinizmi diye ozamanlar çok kızıyordum ona neyseee ben bir gün rahatsızlandım iki göğsümün arası ağrıyor diyorum göğüs kanseri oldum belirtileride okumayamıyorumki ya aynısıysa diye,gel zaman git zaman gitmediğim doktor kalmadı vücudumda ağrılar heryerde geziyor en son gittim genel cerrahiye baktım ultrasonda bir şey test temiz çıktı,ketemdeki hemşire bir sözü çok hoşuma gitti bizlere gelmekten korkmayın geç kalmaktan korkun ,bu söz beni çok etlkiledi her bayan muhayene olmasını gerektiğini orda öğrendim,dedimm annem hiç olmadı bu testleri,hadi anne seni götüreceğim babam bana kızıyor annenin bir şeyi yok kafamızı karıştırma,kızkardeşimm izne gelir gitsinde yayla zamanı bitsinde derken oyaladılar beni,ben bir kızmışım randevuyu aldım götürdüm her kadın gitmeliymiş ,veeeeeeeeee sonuç annem ilk evre meme kanseri çıktı kanser yeni oluşmuş şuan babam kızım ALLAH senden razı olsun iyiki seni dinledik gittik der,annemin ameliyatı kemoterapi derken bizi zorlu süreç bekledi,hepsi geldi geçti gitti,sağlık oacağı hemşiremiz ısrar etmeseydi gidin diye benim haberim bile yoktu, sülaledeki herkezi gönderdim en sonunda annemden dolayı hepimiz gittik,bu arada benim ağrılar en son dahiliye beni psikatriye yolladı tam 1 yıl psikatriyle kurtuldum ağrılarımdan ve doktorlar gidin kızınıza teşekkür edin ilk evrede yakaladık hastalığınızı dediler
DirenYogaya başlicam dedim 15.30daki ders 18e alındı
Olur canım ama mümkün olduğunca arada girersen iyi olurYarın kayınvalidem bize gelecekmiş Bir hafta bizde kalacak Biz ayrı yerlerdeyiz Onun için aktif olamayabilirim Oğlumunda sınavları var kısaca yoğun bir hafta sadece Pazartesi ve Cuma bildirimde bulunsam Arada belki girebilirim
Bende kalmamıştı ama eşim benden çook önce yaptırmasını rağmen onun izleri gitmiyor yapan kişinin derin kesmesi ile ilgili birşey sanırımKuzum iz kalıyor mu hacamat sonrası
Anam dakka bir gol bir daha yeni listenin dışına çıkma demiiştik
Bile bile ladesHazırlıyımıyız gençler başlıyorum
Sabah 500 gr artı gelmiştimve bu günde dikkat edemedim çok kızgınım kendime çoookkk sabah kaç artı görcem bilmiyorum
Bide yarın misafirliğe gidecez
Pazartesi %100 depresyonumla gelirm artık sıkı durunsöyleyeceklerim bukadar beni depresyonumla baş başa bırakın
Beğenmedim yaptımCherry Mom belmayne ay biriniz şaşırmış biriniz üzülmüş yangına körükle mi gidiyonuz depresyonum artıyo yapmayın
Aynen o da kapatamam demişti :)) pro olmak gerekiyomuş başlık değiştirmek için cnm ben de yeni başlık açtım 100 günde kilo verelim diyeEn son muneye konumu kapat demiştin baktığımdahatta diyecektim başlığı değiştir yeni yıla değil yaza fit girelim yap diye hala topigine devam etmene sevindim arada etiket yap buraya ya da oraya gelirim
Benim nick 11 senedir aynı tanıyan aşina olan biliyor da senin gibi değişen olunca ben taniyamiyorumancak kendini ifşa ederse keşke herkes aynı nick te kalsa da gizem olmasa
Diyet yapıp da bu nick alan da ne bileyim
Bir yemek nasip olmadı su Sebastian ilimonlu ve portakalli zamanında yapıp yemiştim ama bunu daha tadamadim
Canım kilon süperbeni sollamissin haftada en az 500 gram versen yaza 11 hafta olsa 5.5 kilo yapar en kotu ihtimalle 58.1 olursun kaba hesap
Benim kilo 23 Ekim'de 68.1 ile mezun olup korumaya geçtim işte 5 aydır bir aşağı bir yukarı gidiyor.İki haftadır 68.2 yım.Yeni yıla 66 ile girmiştimbu ara yiyorum ondan böyle.
Senle kapisalim yine bir ara
O is bende kaptanim hedefim 70.5Süpersin canımrehavet olmasın bu hafta en az -1 gelsin olur mu
Harikasın canım bu hafta en en az -1 hatta yüzde bölüneceği için 1.5 kg vermek için full çabalıyoruz tamam mıııı
Bizde seni çok özledik canım
Ben İstanbula geldim ailemin yanına, kuzenimin kınası nikahı ve yeğenimin sünnet mevlüdü varsağ salim evime dönme duasıyla oraya buraya koşturma modundayız
Vayyy harikasın canım hadi bakalımlisteni inceledim dışına çıkmak yok cuma günü 69 lu rakamlar senindir inşallah
Canım başınız sağolsun bu hastalık çoğumuzun sevdiklerinden aldı götürdü maalesef
Canım kolay gelsin
Geçen haftaya göre toplam kalori daha az sanki değil mi:)
Canım ne iyi olmuş zorlu zamanlar olmuş sizin için ama şükür ki başında kurtulmuşsunuz çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Direnmuhursuzpusula ABD nin oyunu bunlar
Olur canım ama mümkün olduğunca arada girersen iyi olurcuma günü mutlaka bildirimi doğru yapalım tarih +nick ile sonraki hafta listeye almak istiyorum seni
Bende kalmamıştı ama eşim benden çook önce yaptırmasını rağmen onun izleri gitmiyor yapan kişinin derin kesmesi ile ilgili birşey sanırım
Anam dakka bir gol bir daha yeni listenin dışına çıkma demiiştik
Bol su yeşil çay
Bile bile lades
Üzüleceğini bilip neden devam ediyorsun kuzum
Yarın misafirlikte devamlı sonrasını düşün ... Baştan yaşa pişmanlığını belki vazgeçersin
Dönmez dönmez onun fabrika ayarı buDepresyonun yüklenme sebebi belli olduiki güne normale dönersin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?