Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Wuuwuu masallah canim ya. Harikasin. Ben daha yariya bile gelmedim. Harikasinn
Şimdiye gelmissindir iyi ki sabah yapmışım sonra yoğun bı gün oldu
Regl oldum zalım regl
Depresyonun yüklenme sebebi belli oldu iki güne normale dönersin insallah
Aboo naptın ya
Çok geçmiş olsun canım öyle haklısın ki

Canım menün süper bi pilav geç olmuş o kadar,o da az yağlıysa zarar gelmez bence üstüne de yeşil çay içince

Canım başınız sağ olsun. Rabbim rahmet eylesin sizlere de sabır versin

Hazırlıyımıyız gençler başlıyorum
Sabah 500 gr artı gelmiştim ve bu günde dikkat edemedim çok kızgınım kendime çoookkk sabah kaç artı görcem bilmiyorum
Bide yarın misafirliğe gidecez
Pazartesi %100 depresyonumla gelirm artık sıkı durun söyleyeceklerim bukadar beni depresyonumla baş başa bırakın

Balim kolay gelsin sen yaparsın
Evet havalar guzel gidiyor canim gene bi saat bile olsa cik sikilirsan oglusu da al
Geçen hafta güzel gezdik canım cumartesi yasağı kalkınca Beşiktaş Kadıköy yaptık vapurla. Sahaflara gittik beni baya idare eder bu gezme.
Adana nasıl kuzu. Gerçi daha yeni ama İyi geldi mi sana

En son muneye konumu kapat demiştin baktığımda hatta diyecektim başlığı değiştir yeni yıla değil yaza fit girelim yap diye hala topigine devam etmene sevindim arada etiket yap buraya ya da oraya gelirim

Benim nick 11 senedir aynı tanıyan aşina olan biliyor da senin gibi değişen olunca ben taniyamiyorum ancak kendini ifşa ederse keşke herkes aynı nick te kalsa da gizem olmasa

Diyet yapıp da bu nick alan da ne bileyim

Bir yemek nasip olmadı su Sebastian i limonlu ve portakalli zamanında yapıp yemiştim ama bunu daha tadamadim

Canım kilon süper beni sollamissin haftada en az 500 gram versen yaza 11 hafta olsa 5.5 kilo yapar en kotu ihtimalle 58.1 olursun kaba hesap

Benim kilo 23 Ekim'de 68.1 ile mezun olup korumaya geçtim işte 5 aydır bir aşağı bir yukarı gidiyor.İki haftadır 68.2 yım.Yeni yıla 66 ile girmiştim bu ara yiyorum ondan böyle.

Senle kapisalim yine bir ara

Yaa ben bugün - 600 gördüm tartı da ve gözlerime inanamadım. Hatta defalarca çıktım tartıya acaba Bi yanlışlık mı var diye. İnşallah bunun rehavetine kapılmam haftaiçi
Rehavetine kapilmam diyip cagirma canim bence hirslanip dahada usune katmaya calismalisin bu arada tebrik ederim super eksi olmus
Cherry Mom Kaptanim 71.7 geldim sabah
Gecen hafta 72.5
fark -800
Cumaya hedefim cidden iyi kilo vermek ve artik 9 li rakamlara dusmek istiyorum biraz som diyet arastiricam ama yinede insancil hedef koyimde hedefim cumaya 70.5
Ayy 9 lu demisim pardon 6'li rakamlar dicektim Cherry Mom
Cok sagol Didemcim ya moral oldu daha fazlaydi artis ama regl oldum elhamdülillah hedefe devam sen nasilsin

Tebrik ederim canim
Ben iyiyim sanirim gecen hafta pek iyi gecmedi ama bu hafta ablamdada olsam diyeti birakmayip 800 gr vermisim ama boldirim yapamadim oyuzden sozverdim bu hafta 2 kilo gidicek asıliyorum diyete
Ayy sen yoktun dimi yaa 5 martta belli oldu tarih canim. Ayy duaya ihtiyacim var Allah razi olsun.hatta 41 yasin baslattik muhursuzpusula sayiyordu
Canim ben bilmiyodjm yasin muhabbetlerini gordum ama anlamamistim ne zmana kadar okunucak bende alayim
Amanin rakip buyuk bir eksiyle geliyor kalk Derya kalk ver bebegi esine haydi sporaaa Durmak yoook
Ahahahhh ve bence sabahada eksi gelicem hissediyorum rakip koss derya koss ama bende durmiyim yaa bgun temizlikle gecti yarin spora vericem kendimi
Eveet nikinik için 18 yasin kaldı, alır mısın sende
Canim ben smdilik 2 tane alayim ne zamana kadar eger fazladan okursam yazarim olurmu
Okudukca inanaMadim gercekten hayirli evlatmissin Allah senden razi olsun bak annende iyi simdi ne gzel suan benimde aklima girdiniz bende bi goruneyim benim annem 6 ayda 1 gorunuyo sukur bizler demeden o bakiyo kendine Allah gostermesin yinede kimseye

Yaa ben bugün - 600 gördüm tartı da ve gözlerime inanamadım. Hatta defalarca çıktım tartıya acaba Bi yanlışlık mı var diye. İnşallah bunun rehavetine kapılmam haftaiçi
Süpersin canım rehavet olmasın bu hafta en az -1 gelsin olur mu
Cherry Mom Kaptanim 71.7 geldim sabah
Gecen hafta 72.5
fark -800
Cumaya hedefim cidden iyi kilo vermek ve artik 9 li rakamlara dusmek istiyorum biraz som diyet arastiricam ama yinede insancil hedef koyimde hedefim cumaya 70.5
Harikasın canım bu hafta en en az -1 hatta yüzde bölüneceği için 1.5 kg vermek için full çabalıyoruz tamam mıııı
Bizde seni çok özledik canım
Ben İstanbula geldim ailemin yanına, kuzenimin kınası nikahı ve yeğenimin sünnet mevlüdü var sağ salim evime dönme duasıyla oraya buraya koşturma modundayız
Sen bi de bu hafta gör 69,8 geliyoreeee regl haftam gerçi ama olsun gelecek inşallah
Vayyy harikasın canım hadi bakalım listeni inceledim dışına çıkmak yok cuma günü 69 lu rakamlar senindir inşallah
Canım başınız sağolsun bu hastalık çoğumuzun sevdiklerinden aldı götürdü maalesef
Canım kolay gelsin
Geçen haftaya göre toplam kalori daha az sanki değil mi :)
Canım ne iyi olmuş zorlu zamanlar olmuş sizin için ama şükür ki başında kurtulmuşsunuz çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Yogaya başlicam dedim 15.30daki ders 18e alındı
Diren muhursuzpusula ABD nin oyunu bunlar
Olur canım ama mümkün olduğunca arada girersen iyi olur cuma günü mutlaka bildirimi doğru yapalım tarih +nick ile sonraki hafta listeye almak istiyorum seni
Kuzum iz kalıyor mu hacamat sonrası
Bende kalmamıştı ama eşim benden çook önce yaptırmasını rağmen onun izleri gitmiyor yapan kişinin derin kesmesi ile ilgili birşey sanırım
Hedef60kgolmak pilav yedim gece gece kuşum napcaz yaa
Anam dakka bir gol bir daha yeni listenin dışına çıkma demiiştik
Bol su yeşil çay
Bile bile lades
Üzüleceğini bilip neden devam ediyorsun kuzum
Yarın misafirlikte devamlı sonrasını düşün ... Baştan yaşa pişmanlığını belki vazgeçersin

Aynen o da kapatamam demişti :)) pro olmak gerekiyomuş başlık değiştirmek için cnm ben de yeni başlık açtım 100 günde kilo verelim diye tamam etiket de yaparım kilo verdikçe kuzum
Kapticim kanıma girdi artık amatör değilsin bi silkelen dedi al dedi bu nick i dedi değiştir dedi etiketleyemiyorum dedi
Sonra pişman oldu ama cnm denemen lazım valla ayrı bişey
Aynen yaa ayy yeğenimin doğumgünü 20 haziran saydım 100 gün dedim öyle bi hedefim olsun fit teyzesi olsun prensesin

Ay sen mezunduun hatırlayamadım kusura bakma şekerim ay tebrikler yaa

Olur bebekimmm sen plan yap kendine sonra mesela 1 ay kapışalım son hedef kaç istiyosan ilerleyelim birlikte aşkısumm

O is bende kaptanim hedefim 70.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…