- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.761
Bende diyorum iyi ki gitmişiz diye bizim hemşire sürekli arar gittiniz mi diye bana ulaşamasın eşimi arar o derece herkese aynı şekilde ve ilk evrede yakalamamız çok güzel oldu tesadüf oldu herşeyCanim benim cok guzel oldu bunu paylasman. Cogu insan kontrollere gitmiyor ve sonucckanser degil gec kalmak olduruyir. Cok gecmis olsun canim annene, ne kadar iyi yapmissin, iyiki yapmissin.
Bende diyorum iyi ki gitmişiz diye bizim hemşire sürekli arar gittiniz mi diye bana ulaşamasın eşimi arar o derece herkese aynı şekilde ve ilk evrede yakalamamız çok güzel oldu tesadüf oldu herşCanim benim cok guzel oldu bunu paylasman. Cogu insan kontrollere gitmiyor ve sonucckanser degil gec kalmak olduruyir. Cok gecmis olsun canim annene, ne kadar iyi yapmissin, iyiki yapmissin.
Valla ben yazdım menü hergün ve hiç bozmadımMerhaba kızlar şekersiz 10 gün listesi çok karıştı yamenü yazmayanlar falan oldu 2 gün herşey çorba oldu bıraktım listeyi
ahaha merak ettşm aşkkuşum ondan
oyy ben de bayılırım salçalı tostaa13 Mart Cumartesi
13.00
Salçalı Tost (2 dilim tam buğday ekmeği ve 30 gr beyaz peynirle), 1 tk sade fıstık ezmesi, maydanoz, taze nane, marul
17.00
Beyaz peynirli yeşil salata, 1 kase yoğurtlu patlıcan sote, yarım avuç leblebi
Not: birazdan Çayın yanında biraz kuruyemiş yiyeceğim
Su:2 lt devam
Spor: gece yapabilirsem yazarım
Cherry Mom Mehfam @ummhnisa @birsevgi Hedef60kgolmak
Tesekkur ederimÇok güzel eksiler görelim inşaAllah ortim
Düğünün mü var ne güzel tatlı telaşlar, Allah herşeyi gönlüne göre versin inşaAllah
Merakim gecmedi ama ustelemicem
Gercekten cok guzel olmus canim. Iyiki gitmissiniz canim. Sukurler olsun ki annen iyilesmis.Bende diyorum iyi ki gitmişiz diye bizim hemşire sürekli arar gittiniz mi diye bana ulaşamasın eşimi arar o derece herkese aynı şekilde ve ilk evrede yakalamamız çok güzel oldu tesadüf oldu herşey
Teşekkür ederim bebişim. Bir de annem yapmış salçayı öldüm bittim yanioyy ben de bayılırım salçalı tostaaafiyet olsun canım çok güzel bir gün olmuş
Kuzum iz kalıyor mu hacamat sonrasıValla benim hep normalde 1 hafta gecikirdi bu ay tam gününde oldum,
Hacamatın faydası diye düşünüyorum
ben de 4 günde 2 kilo ilk günü yaptım cnm 7 de bitirdim ben de :) 500 ml su kaldıTeşekkür ederim bebişim. Bir de annem yapmış salçayı öldüm bittim yani
Kuruyemişimi de 8 den önce yedim. Kapattım yeme olayını.
canım aslında 10 günlük diyet planımı oturtsam kafamı verebilicem de , olcak galiba bu sefer :)Merakim gecmedi ama ustelemicem
Nasi mutluysan öyle yap kuşum
Ogluduna sinavinda basarilar canim. Kayinvalidenle de bol sohbetler. Tabiki misafir olunca telefon elde ayip olur.Yarın kayınvalidem bize gelecekmiş Bir hafta bizde kalacak Biz ayrı yerlerdeyiz Onun için aktif olamayabilirim Oğlumunda sınavları var kısaca yoğun bir hafta sadece Pazartesi ve Cuma bildirimde bulunsam Arada belki girebilirim
Çok teşekkür ederim Evet canım hiç hoş olmazOgluduna sinavinda basarilar canim. Kayinvalidenle de bol sohbetler. Tabiki misafir olunca telefon elde ayip olur.
İyi akşamlar canımİyi akşamlar herkese günlük menülerimizi diğer konuya yazıyoruz anladığım kadarıyla kimler kontrol ediyor kimleri etiketleyeyim
yalnız değilsin canım bende yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?