Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim benim cok guzel oldu bunu paylasman. Cogu insan kontrollere gitmiyor ve sonucckanser degil gec kalmak olduruyir. Cok gecmis olsun canim annene, ne kadar iyi yapmissin, iyiki yapmissin.
Bende diyorum iyi ki gitmişiz diye bizim hemşire sürekli arar gittiniz mi diye bana ulaşamasın eşimi arar o derece herkese aynı şekilde ve ilk evrede yakalamamız çok güzel oldu tesadüf oldu herşey

Canim benim cok guzel oldu bunu paylasman. Cogu insan kontrollere gitmiyor ve sonucckanser degil gec kalmak olduruyir. Cok gecmis olsun canim annene, ne kadar iyi yapmissin, iyiki yapmissin.
Bende diyorum iyi ki gitmişiz diye bizim hemşire sürekli arar gittiniz mi diye bana ulaşamasın eşimi arar o derece herkese aynı şekilde ve ilk evrede yakalamamız çok güzel oldu tesadüf oldu herş
Merhaba kızlar şekersiz 10 gün listesi çok karıştı ya menü yazmayanlar falan oldu 2 gün herşey çorba oldu bıraktım listeyi
Valla ben yazdım menü hergün ve hiç bozmadım

oyy ben de bayılırım salçalı tostaa afiyet olsun canım çok güzel bir gün olmuş

Çok güzel eksiler görelim inşaAllah ortim
Düğünün mü var ne güzel tatlı telaşlar, Allah herşeyi gönlüne göre versin inşaAllah
Tesekkur ederim koronadan dolayı belirsizlik var o biraz yıpratıcı oluyor. Biz nikah yapalım geçelim diyoruz aileler oynama olmasa da en azından müzikli düğün salonu olsun diyolar ortalık karışık. Bakalım nolcak artık

Bende diyorum iyi ki gitmişiz diye bizim hemşire sürekli arar gittiniz mi diye bana ulaşamasın eşimi arar o derece herkese aynı şekilde ve ilk evrede yakalamamız çok güzel oldu tesadüf oldu herşey
Gercekten cok guzel olmus canim. Iyiki gitmissiniz canim. Sukurler olsun ki annen iyilesmis.

Ogluduna sinavinda basarilar canim. Kayinvalidenle de bol sohbetler. Tabiki misafir olunca telefon elde ayip olur.

İyi akşamlar herkese günlük menülerimizi diğer konuya yazıyoruz anladığım kadarıyla kimler kontrol ediyor kimleri etiketleyeyim
İyi akşamlar canım

Evet menüler buraya

Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Menü kontrolü kaptan yardımcılarımızdan Mehfam da :) onu beni ve ortağını etiketeyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…