Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar şekersiz 10 gün listesi çok karıştı ya menü yazmayanlar falan oldu 2 gün herşey çorba oldu bıraktım listeyi
O zaman bir kaşık çikilat yiyorum ben. Karışmam
Ilk defa diyetimin dışına çıktım bu akşam
Anneyi aşamadın sanırım canım
ben de 4 günde 2 kilo ilk günü yaptım cnm 7 de bitirdim ben de :) 500 ml su kaldı
Ooo yeni diyet Denemesi. Hadi bakalım kuzu bol eksi getirsin inşallah
İyi akşamlar herkese günlük menülerimizi diğer konuya yazıyoruz anladığım kadarıyla kimler kontrol ediyor kimleri etiketleyeyim
Merhabalar. Hoş geldin
Ayy allahım evlenmeye ve göbek atmaya hiçbir şey engel olamıyor
Cnm hemen 2 poşet yeşil çay demle kuru naneyle ve bol limon sık, üstüne su ekle ılık iç cnm
Ya hemen yapasım geldi bunu ama gaz sancısı çekiyorum şu an. Rezene içecektim.
Cherry Mom belmayne ay biriniz şaşırmış biriniz üzülmüş yangına körükle mi gidiyonuz depresyonum artıyo yapmayın
Canım ben kendini bu kadar sıkıntıya sokmana üzüldüm. Yani diyet sürecinde kaçmak yapmak ve artı gelmek gerçekleriyle de yüzleşmek zorundayız. Hiç kaçamak yapmadan gitsek süper olur ama yapamıyoruz. O yüzden telafiye odaklanmak gerek.

Çikilat
Amin kuzum bu bilmem kaçıncı 1001 gece masalı kadar oldu valla
Gaza iyi gelir mi bilmiom kuzum ama bağırsak çalıştırıyo bende

Hadi ya pro olma işi kötüymüş ağaya beleş he mi

Profesyonel diyetci yapaydin bari
Etiket yapması da uzun ,okuması da bir de tadını bilen varsa canı da çekmesi cabası

Anka ile sen fit olma yolunda biri fit mutlu biri yeni yıla fit yaza fit hep beraber fit olup kutlayalım inşallah

Balım ben 62 yı hatta 59.9 da isterim ama şimdilik hazır değilim hazır olunca senin kulağını cinlatirim.

Anka ya da söz vermiştim benim kiloma gelince onla da kapışacaktik.

Senle de benim vki ye gel öyle kapisalim bende o arada az yer içer gezerim

Okul ne oldu ,neler yapıyorsun?

Allah razı olsun kaptanım sağol Malesef çok canlar yaktı Tamam kaptanım Sadece isim yazmıştım

Geçen hafta güzel gezdik canım cumartesi yasağı kalkınca Beşiktaş Kadıköy yaptık vapurla. Sahaflara gittik beni baya idare eder bu gezme.
Adana nasıl kuzu. Gerçi daha yeni ama İyi geldi mi sana
ay ne güzel canım besiktası cok severim 6 ay kaldım orda :))) benim için de gez oraları cıkınca
canım keşfetme modundayım simdilik cok bilmiyorum sehri ama ilk izlenim iyi kuzum ya hataydan iyi anneme 1 saat daha ne olsun elhamdulillah bakalım keşfedeyim biaz daha :))

Bizde seni çok özledik canım
Ben İstanbula geldim ailemin yanına, kuzenimin kınası nikahı ve yeğenimin sünnet mevlüdü var sağ salim evime dönme duasıyla oraya buraya koşturma modundayız
ayy maşallah yasaklar kalkınca kına sünnet coğaldı di mi :)) hayırlı olsun canımm dikkat et ikiüç maske takın canım ne olur ne olmaz

Ağaya beleş haaa ay çok güldümmm aynen
Aynen nefis terbiyesi olaraktan burda bulunuyorum efem
İnşallah kutlayalım bebekim tamamdır 🖒birazcık daha yolum var
Ben de napim TUS a hazırlanıyorrrrrrrr
dum ama zaten depresif hal vardı biraz daha arttı şu dönemde cnm yeni yeni toparlıyorum kilo da gidince ferahladım :) daha iyi olcam inşallah
Sen nasılsın cnm öğretmendin di mi? Yüz yüze başladınız mı

Depresyonun yüklenme sebebi belli oldu iki güne normale dönersin insallah
İnşaAllah
Bile bile lades
Üzüleceğini bilip neden devam ediyorsun kuzum
Yarın misafirlikte devamlı sonrasını düşün ... Baştan yaşa pişmanlığını belki vazgeçersin
Valla güzel fikir pişmanlığı baştan yaşamak deneyim bi
Beğenmedim yaptım
Gidip intihar etme hahhahahah
Görünce çok bozuldum dedim aha kızdı bi ağlama geliyordu dur lol bi mesajlara bak sonra ağla dedim sonra geçti
Dönmez dönmez onun fabrika ayarı bu hep stres ölümüne stresssss Begonya2

Aslında bu gün azck dalgaya vurarak girdim depresyona daha iyi geldi
Begonya2 cum hadi kuzum dişini fırçala artık cıs yok e mi annem 2 gün yedin tamaam yarın yeni bir gün bak annen sana lifalif alacak
Tamam annecim

canım aslında 10 günlük diyet planımı oturtsam kafamı verebilicem de , olcak galiba bu sefer :)
sen nasılsın sen anlat :) yeni evin nasıl komşularla tanıştın mı? ilk iş günün nasıl geçti
olur ya neler başardık bu güne kadar di mi kilo ne ki :))
canım daha keşif modundayım komsuluk cok yok ama hatayda beraber calıstıgım elk müh. arkadaşım ve eşi ile aramızda iki sokak evi de onlar buldu sağolsunlar iş de iyi gibi canım gözlem moddayım cogunlugu tanıyordum ama yakından tanımak ayrı oluyor simdilik böyle kuzum

Gezerim tabi kuzu.
Ben de çok severim Beşiktaş ı. Kadıköy sahaflarda da gençliğim geçti. Oranın da yeri ayrı bende
Ay çok güzel anneye yakın olmak. Yeni başlangıçlara, keşiflere de bayılırım.

Merhaba Hoşgeldin yeniden bi türlü yazamadım
Bnde geleli 1 ay 1 hafta oldu depresyonlu normalli yuvarlanıp ilerliyorum

Yok kuzum her zamanki haller. Özür dilemesini bekliyorum. Bakalım ne zaman dileyecek
Ahh ah bu erkekler
Bu gün azck araba sürdür dedim sürdürmedi
Ehliyetim de var ama sürmeyi unutcam resmen
Sinir oluyorum ne var sanki 2 tur sürdürsen ölürmüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…