Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canımmmmm benimmm allahh sabır versin tatlıım, cok üzüldüüüm, metiin olmaya çalış

ayrıca takımı falan boşwer şu anda, önemli olan senin sağlığın ve keyfin.. kendini toparlamaya çalış en kısa sürede, biz burda bekleriz senii

canım benim çok üzüldüm.keşke elimizden bişiy gelse.
ama bak belki derinlemesine araştırma iyi gelir,bişiy bulurlar ve tedavi ederler inşallah
sende sağsağlim bebişine kavuşursun

allah razı olsun canım benim
bi süre sonra insan alışıyo be kuzum hep aynı şeyleri yaşayınca
bak ister beni arkadaş ister dost ister kardeş kabul et

evlenir evlenmez korunma
bırak annesi belli babası belli yap bi tane inan çocuksuzluk çok zor
eger olmazsada erkenden tedavini yaptırırsın işte

canım benim çok üzüldüm allah sabır versin. herşey allahtan

Günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar...

Canım Allah sabır versin metanetli olmaya çalış vardır Rabbimin bir bildiği..Rabbim sanada bir evlat nasip etsin inşallah...

Benimde moralim bozuldu dün ilk olarak akşam yemeğinde adam gibi bir yemek yedim 300 gram almışım
Geçen hafta:63.9
Bu hafta:63.3/600 gram.

canım benim yaa kıyamam sanaaaa
bende öyle düşünüyorum zaten, evliiliği cocuk için yapıcam ben, ilk sene hamile kalıp dogurmak isterim allah izin werirse..

inşallah canım allah size nurtopu gibi sağlıklı bir bebiş nasip eder en kısa süredee

günaydın takımcığım kilo bildirimim ...

101,6 / 101,7 / 0,1 / % 0,09 ( hesaplamayı doğru yapmışımdır inşallah )

kilom 101,6 ( sadece 100 gr vermişim )

Ye canım valla bu hafta 3 4 akşam yedim sanırım...Bugün cumadan bu yana 900 gram vermişim tahminimce yarın 1 kg olur artık:)Ne yapcan beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır demi16:

haftaya bende salata yiyeyim akşamları benimde artık silkinmem ve kilo vermem gerek kaldım böyle

kızlar kilo almış bulunmaktayım..
kilom 61,8

burcuozzer(61.3/61.8/-0.50/-0.85)

afiyet olsun pasta yemişsin canım yaramasın diyecektim ama yaramış malesef üzülme verirsin geri bişey değil gelen 500 gr neyseki

kılom çizelgemdekiyle aynı ne yazıkkı

canım aynı kilodayız üzülme sakın gidecek yavaş yavaş kilolar

başlangıç : 75 kg

geçen cuma : 67,1 kg

bugün : 65,7 kg

giden : 1400 gr

toplamda giden : 9300 gr

( lequim : 67,1 / 65,9 / 1,4 / % 2 )

tebrik ederim canım maşallah maşallah darısı bana ve hepimize

günaydın kızlar regl oldum karnım ağrıyor çok fena davul gibi şişim

bu hafta sadece 200 gramcık gitti.

seanymph65,5/65,3/0,2/0,31)

offf bu hafta takımın regl haftası sanırım bende bu sabah oldum şişim ve ağrım var

:82: günaydın kızlar.noldu açtıkmı bikini sezonunu ?

fulias (52,2 / 52 / 0,2 / 0,38% )

aslında kilo fln vermedim he.dün öğlende beri yemek yemiyorum ondan böyle oldu (çaktırma)

canım benim çok üzüldüm Allah sabır versin iyi olmaya çalış lütfen elbet birgün kavuşacaksın bebeğine Allahın izniyle .

günaydın takımcığım kilo bildirimim ...

101,6 / 101,7 / 0,1 / % 0,09 ( hesaplamayı doğru yapmışımdır inşallah )

kilom 101,6 ( sadece 100 gr vermişim )

fıstıkımm 100 gr 100 gramdır tebrik ederim ama senden haftaya en az 1 kilo bekliyorumm, kilona göree fazlasını bile cook rahat verebilmen lazımmm

Benimde moralim bozuldu dün ilk olarak akşam yemeğinde adam gibi bir yemek yedim 300 gram almışım
Geçen hafta:63.9
Bu hafta:63.3/600 gram.

teprik ederim cnm, gayet başarılı bencee

kilom 76,6
yeni geldim

hoşgeldin fıstık, bu koşturmacaya ii gene eksidesinn

teşekkür ederim cnmm beniiimm, 2 hafta durduktan sonra ii geldi bu
dolma diyeti iişe yaradı yanii

,
ya bi ben regl olamadım yaaaaaa

:82: günaydın kızlar.noldu açtıkmı bikini sezonunu ?

fulias (52,2 / 52 / 0,2 / 0,38% )

aslında kilo fln vermedim he.dün öğlende beri yemek yemiyorum ondan böyle oldu (çaktırma)

eksi eksidir tebrikler fıstık hanımmm

takımcığım çok şişim ve ağrım var cereni beklerken ben farketmeden regl oldum zaten her ay şaşırtıyor beni birkaç gün önce oluyor normal gerçi ama neyse çok şiştim davul gibiyim ona rağmen 100 gr gitmiş sevindim , gelirken yürüdüm 30 dk yine ve bu sabah kendimi ödüllendirdim kahvaltıda birer küçük parça tahinli ekmek ve cevizli ekmek yedim . hemen yazayım .

sabah : 1 domates , yarım salatalık , bir parça cevizli ekmek , bir parça tahinli ekmek yedim .

acıkırsam sunta var 5 adet

öğle için 1 parça tavuk sebzeli 2 dilim çavdar ekmeği

arra 6 erik 2 kayısı getirdim.

akşama pirinçli kabak yemeği var ekmeksiz ondan yerim salatayla birlikte

cerenim bende haftaya 1 kilo vermek istiyorum ama buhafta hem yürüdüm hemde çok abartmadım regl şişirdi sanırım beni daha bekliyordum çünkü neyse üzülmüyorum darısı haftaya inşallah senin için sevindim güzel verdin .

üzülme bebekim üzülmeee, regl haftanda artıda olmaman bile süper bişiii
haftaya en aaz 1 kilo wermezsen hesaplar senden ona göree

buarada tekrar tesekkür ederiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…