Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhabalar kızlar,

listemiz:

** 13 .TAKIM 208. ETAP **
neyneyse ( 60.6 / 60.6 / 0.0 / 0.00%)
sakaleynmaster ( 61.8 / 60.6 / 1.2 / 1.94%)
_ferdici_ ( 67.5 / 67.2 / 0.3 / 0.44%)
moonros ( 74.8 / 74.0 / 0.4 / 0.53 %) *
roseking35 ( 68.3 / 67.8 / 0.5 / 0.73%)
ebruli_hayat ( 75.8 / 77.1 / -1.3 / -1,72%)
dryrgp ( 96.0 / 96.0 / 0.00 / 0.00%)
sementa33 ( 90.5 / 90.5 / 0.00 / 0.00%)
file76 ( 82.3 / 81 / 0.7 / 0.85%) *
ozlemmtekinn ( 75.8 / 74.9 / 0.9 / 1.19 %) ( Yeni üye, 18.05.2011’de katıldı. Hedef kilosu 60.)
yagmurcini3 ( 87.5 / / / %) ( Kendi isteğiyle ayrıldı)

13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 753.4 / 749.7 / 2.7 / 0.36 %)

yanlarında yıldız olan üyeler geçen hafta bildirim yapmadıkları için bu haftaki bildirimleri ikiye bölünenler.:97:

çok ağrım var davul gibiyim ama midem hep kazınıyor canım tatlı istiyor ayy bana bişey oluyor :111:

ayyy noliyy bize ya,herkes bi çuku patlaması yaşamş zaten takm da kırmızılra boyandı yaw
bi cerenle ben kaldık artık adet olmak istioruuuuummm,yoksa böle ben hergn bi dilim pasta götrcm ya

majezik benim de zaten ama bitmiş gidip alacak halim de yok minoset attım pek bi faydası yok gibi. laptopu karnıma koydum uzandım öle yazıyom karna sıcak iyi geliyor derler ya ateş gibiyim şu an

ayy işte bi reglzede daha,geçmş olsn cnm

bana bi tek kahvaltı biraz fazla göründü,bi de browni var tabi

:82: günaydın kızlar.noldu açtıkmı bikini sezonunu ?

fulias (52,2 / 52 / 0,2 / 0,38% )

aslında kilo fln vermedim he.dün öğlende beri yemek yemiyorum ondan böyle oldu (çaktırma)

ahaha trick yaptım diosun yane

kızlar kilom 84,6

sağlık olsn kaptan takma ya haftaya alıcamz olsun

çok geçmiş olsn cnm,allah bir an önce seni bebeğine kavuştrsn inş, canı yürekten diliyorum
kiloyu fln çok dert etme bnce şu sıra sen,moral topla

Benimde moralim bozuldu dün ilk olarak akşam yemeğinde adam gibi bir yemek yedim 300 gram almışım
Geçen hafta:63.9
Bu hafta:63.3/600 gram.

ay cnm ne güzel işte,nie dert ediosun,acele etme,yavaş yavaş gtmesi kiloların daha ii zaten

başlangıç : 75 kg

geçen cuma : 67,1 kg

bugün : 65,7 kg

giden : 1400 gr

toplamda giden : 9300 gr

( lequim : 67,1 / 65,9 / 1,4 / % 2 )

maşşallah kız sana bravo len gözüme girdin
ay cerencm haklısın walla zira ben de kendme çok kızgnm şu anda

amaaaaaaaaaaaaa vermişim walla kilo 60,7 ye düşmüşüm
ben de çok şaşkınım benm metabolizma kafayı yidi galiba

tabi bida pasta masta yokkkkk

merhaba kızlar,
iki geceyi otobüste geçirmiş olarak yeniden aranızdayım. inanılmaz bir durum ama, ne uykusuzum ne yorgun çocuk aspirininin etkisi büyük sanırım. yokluğumda 14 sayfa ilerlemişsiniz. ben şimdi nasıl okuyayım onu düşünüyorum..

dün inanılmaz şekilde yedim. yazayım da bakalım yaramazlıklarıma. son yediğim akşam saat 8 gibiydi. hava değişiminden wc düzenim bozuldu. bugün öğle akşam nesfitle devam etmeyi düşünüyorum.

dün bütün gün yediklerim

2 kaşarlı tost

1 porsiyon et güveç
salata
kola (küçük şişenin yarısını zor içtim)

4 dilim börek
yarım dilim kek

bir kepçe çorba
2 kaşık göğüs etli mantar
2 kaşık pilav üstü 1 kaşık kurufasülye
salata

yazdığımda bakıyorum da 2. tost ve 4 börek, kek harici fazla değilmiş. işim bitip arkadaşın evine gidince annesi böreği fırından yeni çıkarmıştı. dayanamadım, izin verdim kendime.

aslında bu hafta çok iyi gidiyordum ama bu izin gününün perşembeye denk gelmesi ve yolculuk düzenimi bozdu. 200 gram 200 gramdır di mi..

yarın sabahtan pikniğe gidicez, akşam da çanakkaleye yola çıkıcaz..

bugünü nesfitle, yarını mangalla kapatırsam, toparlanmış olurum sanırsamm..

şu ana kadar yediklerim:

kahvaltıdan önce: elma sirkesi

kahvaltı: yağsız menemen, 1 salatalık, 1 light üçgen peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, limonlu yeşil çay

ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay

öğlen: kaçamak hakkımı kullandım dayanamadım napim cuma öğlen kaçamak hakkım var benim 6-7 kaşık ev makarnası, 2 kaşık light yoğurt, bol salata

bgn menm

sbh:
3yk nesfit+3yk müsli

ara:
1 kupa yeşil çay
3 kuru kayısı

öğlen:
3 adet yaprak sarma
1 adet cızdırma
1 bardak ayran

ara:
4-5 erik
1 bardak süt

akşam:
2 yk patatesli patlıcan yemeği
2 yk pilav
yeşil salata

tv izlerkene:
1 kupa yeşil çay
2 kuru kayısı

işte bülee
inş bugn kaçamak yapmam artık,akşam da 1 saat spor yapicim

kız bebişim tabeee bari sütlü tatlı, hadi en kötü supangle felan yiyeeydin cikolatalı , bide gitmişşş kremalıı pasta almış yimiiiş belki onu yemesen 200 gr daha ekside olcaktııın naberrrr

buarada teşekkür ederim bebekiiim

4 dilim börek olmasaymış tam diyet menüsü olcekmiş heee ama olsun olur böle arada, önemli olan tekrar etmemek

olcek o kdr , afiyet olsun bebekiiimeee

başlangıç : 75 kg

geçen cuma : 67,1 kg

bugün : 65,7 kg

giden : 1400 gr

toplamda giden : 9300 gr

( lequim : 67,1 / 65,9 / 1,4 / % 2 )

tebrıkler canım darısı basımıza

gecmıs olsun canım coook uzuldum ama daha once yazmıstım okudunmu bılmıyorum arkadasımında basına geldı hatta 2 ark tedavı edıldı sımdı bebıslerı var kan pıhtılasmasımı ne varmıs o yuzden dusuyormus zaten 3. dusukten sonra arastırmaları lazımdı gec kalmadan fakulte hastanesıne gıt arastırsınlar

günaydın takımcığım kilo bildirimim ...

101,6 / 101,7 / 0,1 / % 0,09 ( hesaplamayı doğru yapmışımdır inşallah )

kilom 101,6 ( sadece 100 gr vermişim )

bence 100 gr bıle vermek ıyıdır vermıssınya ona bak hem reglı olmussun ben artıya cıkarım reglıyken tebrık ederım haftaya cooook verecegız ferıhan 99 u gorecrgız ınanıyorum dahada eksıye dusecegız

ooo bu hafta genelde almısız kıloları kılo veren arkadasları tebrık ederım ellerıne saglık canım

harıkaaaaabende ozsutten pasta yıyım barı yag yaksınerıtmıssın demekkı canım arada boyle vucudu sasırtınca daha hızlı verıyor ben dun yıne sehır dısındaydım o yuzden gecen hafta tartıda gordugum 100 kıloya ınemedım ama cızelgemle aynıyım neysekı

aminn canımmm teşekkür ederiiim

aynen dediğin gbi 2. tost ve börekler accık kaçmış,ama olsn toparlanamıcak bişi diil,afiyet olsn cnm.
dedin gbi bi gn nesfit bi gn mangal durumu kurtarır.

anammm sen yeme cnm ya nolur nolmaz deli gbi tepindm btn gn sokaklarda onun faydası oldu galiba

olsn cnm,bu hafta inersn ya sağlık olsn,gidio yavaş yavaş,çok da dert etmemek lazım,kafaya taktıkça saplantı oluo walla yaaa

canım cook geçmiş olsun, kelimeler kifayetsiz resmen.. ama sizin kışınız bitmiş, baharınız gelmiş, inşallah allah bir daha hastane kapısı göstermesin size
sağol arkadaşım
çok geçmiş olsun canım
oğlunun iyi olmasına sevindim
kendini daha iyi hissetmek aramıza dönmek istersen her zaman kapımız açık sana
kuralları bozmuş olmak istemem

şu ana kadar yediklerimmmm

Sabah
1 tane sandviç ( domates, biber, salatalık, peynir ve beyaz ekmekli )

Ara
2 tane burçak püskeviit
Yeşilçay

Öğlen
Ton balıklı salata

Ara
Kayısılı activia

akşam yemeyi planladıklarıım

4 tane nugget ızgara
3 yk light yogurt
4 tane acı biber turşusu

şu düğün dernek olayları bir bitsin, pazartesi müsliye başlıyooooruum

ohhhh yaramasın kuzuma et olmasın yağ olmasın inşallah ben de artık 1 hafta müsli yiyom 1 hafta normal yiyom bu hafta müsli haftam

hırs yap 1. ol haftaya

haftaya ben birinci olcam hırs yaptım vallahi. oooyyyyyy karnım ağrıyor. laptop karnıma iyi geldi biraz. hehehhehehhe yeşil çay içiyorum şu anda

haftaya yalan olcam gibime geliyo, gramlarla gelirim yine buraya muhtemelen

bu arada bişi paylaşcam sizle, ben mesela 1 kiloyu 10 günde werirken bir sonraki kilo 3 günde gidiyo, hep böle olmuş nerdeyse, tabloma bakın

70 KG 6 GÜN 67 KG 10 GÜN
69 KG 3 GÜN 66 KG 3 GÜN
68 KG 10 GÜN

10günlük dönemime girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…