- 23 Mart 2016
- 29.812
- 90.232
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.821
Evet bugün öyle yaptım canımayy maşallah yasaklar kalkınca kına sünnet coğaldı di mi :)) hayırlı olsun canımm dikkat et ikiüç maske takın canım ne olur ne olmaz
Öyle oldu birde en sevdiğim yemek dolmadır daha adananın bir ucundan bana geldi dolma yapıp neyseki kilom çok güzel yememe rağmenO zaman bir kaşık çikilat yiyorum ben. Karışmam
Anneyi aşamadın sanırım canım
Ooo yeni diyet Denemesi. Hadi bakalım kuzu bol eksi getirsin inşallah
Merhabalar. Hoş geldin
Ayy allahım evlenmeye ve göbek atmaya hiçbir şey engel olamıyor
Ya hemen yapasım geldi bunu ama gaz sancısı çekiyorum şu an.Rezene içecektim.
Canım ben kendini bu kadar sıkıntıya sokmana üzüldüm. Yani diyet sürecinde kaçmak yapmak ve artı gelmek gerçekleriyle de yüzleşmek zorundayız. Hiç kaçamak yapmadan gitsek süper olur ama yapamıyoruz. O yüzden telafiye odaklanmak gerek.
Hangi semttesin, adanada ben mavi bulvardayımay ne güzel canım besiktası cok severim 6 ay kaldım orda :))) benim için de gez oraları cıkınca
canım keşfetme modundayım simdilik cok bilmiyorum sehri ama ilk izlenim iyi kuzum ya hataydan iyi anneme 1 saat daha ne olsun elhamdulillah bakalım keşfedeyim biaz daha :))
Anka da çok kilo verir gibi herkesle yarışası varHadi yapro olma işi kötüymüş ağaya beleş he mi
Profesyonel diyetci yapaydin bari
Etiket yapması da uzun ,okuması da bir de tadını bilen varsa canı da çekmesi cabası
Anka ile sen fit olma yolunda biri fit mutlu biri yeni yıla fit yaza fit hep beraber fit olup kutlayalım inşallah
Balımben 62 yı hatta 59.9 da isterim ama şimdilik hazır değilim hazır olunca senin kulağını cinlatirim.
Anka ya da söz vermiştim benim kiloma gelince onla da kapışacaktik.
Senle de benim vki ye gel öyle kapisalimbende o arada az yer içer gezerim
Okul ne oldu ,neler yapıyorsun?
Doktor musun canımAğaya beleş haaaay çok güldümmm aynen
Aynen nefis terbiyesi olaraktan burda bulunuyorum efem
İnşallah kutlayalım bebekimtamamdır 🖒birazcık daha yolum var
Ben de napim TUS a hazırlanıyorrrrrrrr
dum ama zaten depresif hal vardı biraz daha arttı şu dönemde cnm yeni yeni toparlıyorum kilo da gidince ferahladım :) daha iyi olcam inşallah
Sen nasılsın cnm öğretmendin di mi? Yüz yüze başladınız mı
cok bilmiyorum ben daha semtleri :) turgut özala yakınHangi semttesin, adanada ben mavi bulvardayım
merhaba lol cüm :)) geldiğin zamanı hatırlıyorumMerhaba Hoşgeldin yeniden bi türlü yazamadım
Bnde geleli 1 ay 1 hafta oldu depresyonlu normalli yuvarlanıp ilerliyorum
aynen balım ben de moda yı cok severim cok vakit geçirdim orda :))Gezerim tabi kuzu.
Ben de çok severim Beşiktaş ı. Kadıköy sahaflarda da gençliğim geçti. Oranın da yeri ayrı bende
Ay çok güzel anneye yakın olmak. Yeni başlangıçlara, keşiflere de bayılırım.
Evet canım 3.sinif okutuyorum.Ağaya beleş haaaay çok güldümmm aynen
Aynen nefis terbiyesi olaraktan burda bulunuyorum efem
İnşallah kutlayalım bebekimtamamdır 🖒birazcık daha yolum var
Ben de napim TUS a hazırlanıyorrrrrrrr
dum ama zaten depresif hal vardı biraz daha arttı şu dönemde cnm yeni yeni toparlıyorum kilo da gidince ferahladım :) daha iyi olcam inşallah
Sen nasılsın cnm öğretmendin di mi? Yüz yüze başladınız mı
Turgut Özal güzel bir yer güzel semtte oturuyorsuncok bilmiyorum ben daha semtleri :) turgut özala yakın
Evet cnmDoktor musun canım
İnşallah canım yaa 13. Takıma yazmışım 19 Martta 69 görcem diye mutlaka görmem lazımVayyy harikasın canım hadi bakalımlisteni inceledim dışına çıkmak yok cuma günü 69 lu rakamlar senindir inşallah
Bilmiyorum valla ama beni aç bırakıp bulgura saldırttı işteGeçen haftaya göre toplam kalori daha az sanki değil mi:)
Yarın başlıcam apaya canım inşallah dur toparlıcam o iş bendeAnam dakka bir gol bir daha yeni listenin dışına çıkma demiiştik
Bol su yeşil çay
Kız kendine haksızlık etmeAnka da çok kilo verir gibi herkesle yarışası var
Şu seyhandaki ana cadde di micok bilmiyorum ben daha semtleri :) turgut özala yakın
arkadaşlarım urda onlara yakın tuttuk bilerek öneri ile çok sükür bakalım simdilik kesif modTurgut Özal güzel bir yer güzel semtte oturuyorsun
Cherry Mom kaptanım aklıma şöyle bir fikir geldi işe yarar mı yapılabilir mi bilmiyorum ama fikir tabiiki. Hani nasıl zayıflama yarışmasındayız takımda listedeki arkadaşlarla olan liste ile takımlar arası yarışıyoruz ya, takım içinde de atıyorum 3er 5erli (toplam kaç kişiyiz bilmiyorum tam olarak) gruplar yapsak ve yine cuma bildirimleri ile bu grupların yüzdelerini hesaplayıp 5. takım 1. olan grubu falan gibi işi yapabiliriz mi acaba :)
1. grup
sansebastian
emnis
nikinik
ortalama % .......
2. grup
anka
muhursuzpusula
L O L
ortalama % ........
gibi yani sonrada grupları sıralarız birinci olan grup ikinci olan grup falan diye
Vallahi ben çok beğendim takım içinde takımcıklar turnuva gibi birşey olurdahada geliştirirz bunu herkes kendi takımına isim bulur zevkli olur
Şuan 20 21 kişiyiz 4 erli 5 takım yapsak karışık 2 alt listeden 2 üst listeden mesela
Ben şimdi ortakları açıkladım ortaklar içinde bu gitmez haftaya kadar bunu geliştirip haftaya cuma buna başlayalım bence .. ben çok beğendim aklına sağlık sizce nasıl kızlar ???
balım ben de bilmiom hep bulvar doluŞu seyhandaki ana cadde di mistaja gitmiştik ordaki hastaneye ve ayırı beğenmiştim yaa tatlılara girmeyim tabi
Yaa çok sevindim kızımda meslektaşınız olacak oda tıp 2nci sınıf ve şuan depresyonda sınavları var çok zor çok zor diye dolanıyor evin içindeEvet cnmpratisyen
Canim kaptanim ❤❤Namaria canım takım içindeki paylaşımlarımızı sormuşsun gelir gelmez Allah razı olsun atlamışım onuda yazayım aslında aynı düzende gidiyorduk ama dün Nikinik izne ayrıldı Allah'ın nasıl şanslı bir kuluysam bir yardımcı meleğim izne ayrılıyor öbürü dönüyor
Nikinin yaptığı spor tablosunuHedef60kgolmak kuzum ben yaparım dedi gönüllü oldu sağolsun ( burcucum 10.000 Challenge ile o tablonun takibi zor olur ama bence nasılsa spor programı içinde 10 000 var haftanın 3 günü cumartesi pazartesi çarşamba nikininin paylaştığı o tabloyu paylaşsan yeter gibi yoksa sana çok yük olur menülerde çok vaktin gider kıyamam dersin faln olur
Ortakları dün ben yaptımNamaria cım bundan sonra sen yine vaktinn olursa devam edebilirsin ama bu konuda da dün bir gelişme oldu geçtiğimiz hafta ortileri performansını beğenmediğim için kızlara serzenişte bulundum ( baya iğnelemede olabilir ) ne yapsak başka bir şey mi bulsak dedim ? muhursuzpusula da yeni bir fikir attı ortaya onlarıda alıntılayayım sana yoksa konu gitgide uzayacak belki diyorum haftaya buna başlarız senin önerim nedir başlarız dersen ortileri yapmazsında 4 erli 5 takım kurarsın gibi... Yada buna turnuva deriz ayda 1 yaparız kalan diğer haftalar ortilere devam ederiz mix
Harika canımmEvet canım 3.sinif okutuyorum.
2 hafta oldu başlayalı git gel az sosyalleşmek iyi geldi
Senin için vki mı de guncelledim
Tus için Allah kolaylık versintanıştığımız da 75 kilo idin 12 civarı vermişsin çok güzel yol kat ettin devamı da gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?