Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım benim uzun uzun yazmışsın ne demek azcık faydamız dokunuyosa ne mutlu bize
canım ortaklık iyi hoş çok güzel ama aktif olmayan bir ortak olunca çileye dönüşebiliyor maalesef
muhursuzpusula nın önerisi bence cok güzel 4-lğ beşli takım turnuva gibi bi deneyelim haftaya bence bakalım nası olcak :)
vaktim olur canım internet de bağlandı bilgisayarda hazırlıyorduk listeleri telde olmuyordu cuma olmazsa bile cumartesileri paylaşırım inşallah

Buraya da yazdın şart oldu görmen lazım hatta gider 13.takımda yazarım anka ne oldu senin 69 diye ona göre

balım ben de bilmiom hep bulvar dolu
ne yedin ay merak ettim kulağıma söyle
Turgut özal bulvarıydı hehehe tmm
Yaa çok sevindim kızımda meslektaşınız olacak oda tıp 2nci sınıf ve şuan depresyonda sınavları var çok zor çok zor diye dolanıyor evin içinde
Maşallah canım her tıpçı depresyona giriyor bi dönem, rahatlayınca ve sosyal ortamı artınca rahatlıyor iletişimde kalsın mutlaka ve hoca anlatırken öğrenmeye çalışsın dinlemeyim sonra çalışırım der ise yetişemez

Harika canımm amin kuzum
Vki cuma kilomla yakın ama bu sabah artmıştı biz haftaya pazartesi bakalım :)
Aynen 12 olmuş yaa iyi ki üye olmuşum sizleri tanımışım gerçekten
O değil vki ler aynı gibi çok yakın kapışma yakındır o zamanödem modem dolu bende

Okulda mecbur giriyorlardı derslere evde birine girse diğerine girmedi notlardan çalışıyor, okulla ev bir olmuyor gerçekten

Anladim canim, evde olmadigin zaman bu kadar vermen cok guzel, ben evde onun yarisini ancak veriyorum 1 haftada Ben bugun spor yapamayinca yesil caya sarıldım zaten bir umut.
Canim basiniz sagolsun cok.
Arc-en-ciel ortim nerelerdesin nasil gidiyo hafta sonun
Geldim geldim, butun gun alisverisle oradan oraya gecti, kurs ödevlerimi de yaptim ustune, bugun tek spor yapamadim o kotu oldu, hem vakit yetmedi hem regl ağrım vardi, üşendim

Ay tabiki faydanız oluyor canım olmaz mı sizler olmasanız inan devam ettiremem bu takımı yani takım bir şekilde devam eder belkide benle zor

Tamamdır o halde haftaya 5.TAKIM 1.GELENEKSEL TURNUVALARI BAŞLASIINNNNN

Ayyy ortime bak ne kaaa güzel bir menü haberim yoktu canım kaçırmışım onu tamam seni iki kere etiketlerim bu hafta biri ortim diye biri sporuma bak diye

heyecan yaptım
kızlar turnuva ya hazır mıyızzzzzz?

Orticim bugün pek iyi geçmemiş. Su yok, hamburger ve kola var. Ekstra Ödem olabilir yarına. Yarından itibaren tam gaz gidelim inşallah

DUYURU

Kızlar spor programı takibini artık Nikinik yerine Hedef60kgolmak yapıyor
bu sebeple spor günlerinde CUMARTESİ ( SERBEST KATILIM ) PAZARTRSİ ÇARŞAMBA ( ZORUNLU KATILIM ) MENÜLERİNİZDE AŞAĞIDAKİ TABLODAN BİR SPOR SEÇİP NUMARASIYLA Hedef60kgolmak i ETİKET YAPMANIZ
RİCA OLUNUR

hawar
belmayne
Namaria
ummhnisa
Mathilda03
Kendinin en iyi hali ol
Anka
Begonya2
DeryaOnDiet
azaydidem
Arc-en-ciel
S Suskunhanim
muhursuzpusula
balpamuk
birsevgi
@whitetea
Amor-a
Deniz ve Kum
KumsalveDeniz
@olvidos

Canim mutfak terazisi var sanirsam, olculer muntazam, spor super.
3.5 lt su benim 4 gunluk suyum sayilir.
Ex ortim su yok kola var, misir var. Tam haftasonu isi olmus
Ay kuzum ya al kendi başına dene yoksa asla kullanmaya alışamazsın
Benimki de bana zorla öğretti. İstemiyordum, stres oluyordum, yılmadı ugrasti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…