- 23 Mart 2016
- 29.812
- 90.232
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.861
Beklenen rehavet gelmiş13 mart
Sabah
Yarım boyoz
Çeyrek gevrek
2kk süzme peynir
Maydanoz domates
Öğle
Biraz çekirdek ve Mısır patlatması
Akşam
Bir minik hamburger ve kola
Su: bugün hiç içmedim diyebilirim
Spor: 1000 zıp 200p (5numara yapıldı)
5500 adım 55p
Cherry Mom belmayne Hedef60kgolmak
Koş koşHemen buzdolabina koşayimbu fırsat kaçmaz
Bende diyorum gamze ve+1 deyim bebekim pazartesi beraber aglayalım . Kocişko ile de tartıştım herkes küs küs oturuyor ayrı odalarda oh mis valla
Ha haKoş koşAllah seni ayy iyi ki geldin ama kuşum özlemişim valla
Demek kim bu gizli hayranım diyodun heeHa hasen kendini tanıtmasan daha çok özlerdin beni baştan bileydim sen sensin böyle olmazdı
Estağfurullah canım yine gel ne demekCherry Mom kaptanım kusura bakma benim çenem düştü yine sayfaları da yazıp kalabalık ettim hakkını helal et
Ağzına kurbanCherry Mom kaptanım kusura bakma benim çenem düştü yine sayfaları da yazıp kalabalık ettim hakkını helal et
İyi geceler canım. Rüyanda bizi görKızlar herkese iyi geceler
Bugün yorucu bir gündü elimde telefon sızacağım neredeyse
Rehavete düşmedim demek isterdim ama bugün biraz kaçtı. Yarın yeni birgün dikkatli ilerlemem lazımSuper canim. Rehavet yerine tam terisini yap bebce hadi bakalim 1 kilodan fazla vermeye cAlis cumaya kadar
13 Mart Cumartesi
13.00
Salçalı Tost (2 dilim tam buğday ekmeği ve 30 gr beyaz peynirle), 1 tk sade fıstık ezmesi, maydanoz, taze nane, marul
17.00
Beyaz peynirli yeşil salata, 1 kase yoğurtlu patlıcan sote, yarım avuç leblebi
Not: birazdan Çayın yanında biraz kuruyemiş yiyeceğim
Su:2 lt devam
Spor: gece yapabilirsem yazarım
Cherry Mom @_Reyyan ummhnisa birsevgi Hedef60kgolmak
Canım haftasonu da olsa kaçamak yapılmamış ne güzel hem de menünü sporla dwsteklemişsinCumartesi Spor bildirimi
5 yapıldı (1100 zıp+ 3000 adım)
Toplam 250 puan
Cherry Mom Hedef60kgolmak ummhnisa
Ahh inşallah bu hafta sporla desteklersem iyi olacakRehavetine kapilmam diyip cagirma canim bence hirslanip dahada usune katmaya calismalisin bu arada tebrik ederim super eksi olmus
Kesinlikle canım. Hiç hesapta yoktu o hamburger çocuklarla dışardaydık tüm gün eve gelmeyi beklwyemediler benim de işime geldi sanırımOrticim bugün pek iyi geçmemiş. Su yok, hamburger ve kola var. Ekstra Ödem olabilir yarına. Yarından itibaren tam gaz gidelim inşallah
Evet yaaa bu hiç iyi olmadı ama dengelerim haftaiçi diye düşünüyorum.Ex ortim su yok kola var, misir var. Tam haftasonu isi olmus
Bende bende ee istiyorum hatta sabahtan Bi ton hesap yapmıştım kiii günün sonu hüsran oldu ama söz kaptanım dengeliycem. Çünkü önümüzdeki cuma cumartesi Regli günüm onun ekstra şişkinliği olacakBeklenen rehavet gelmiş
Gözüm üstünde o eksiyi yedirtmem istiyorum bir kere ağzıma bir parmak bal çarpıldı
He ya ora tam dağıldıDemek kim bu gizli hayranım diyodun hee
Aralıklı oruç grubu dağılınca herkes evlerine dağıldıorda koptuk valla
Sağolun kaptanımEstağfurullah canım yine gel ne demek
Özlemek böyle bir şeyAğzına kurban
İyi geceler kapticim inşallah kapmazsın yoktur daKızlar herkese iyi geceler
Bugün yorucu bir gündü elimde telefon sızacağım neredeyse
İstediğin zaman gel kuzumHe ya ora tam dağıldıiyiydi güzel arkadaşlar vardı ama kiloyla bir bizim derdimiz kaldı zaar
Sağolun kaptanımhafta sonu dinlenmek için güzel zaman kolaylıklar diliyorum size de
Kaptanım sonra pişman olma bak gel dediğinekapıdan kovsan bacadan filan girerim mazallah hazır bizim kızlar da burdaymis
Özlemek böyle bir şey
Hafta içi akşam 21 de gözler kapaniyoreİstediğin zaman gel kuzumyatıya da bekleriz
Hayırlı uğurlu olsun Almiloşum güle güle otur yeni yerinde, güzel günlerde...Balim taşındım cok sukur Adana'ya tayin istiyordum sonunda oldu yerlesme telasindayim
Sen nasılsın
mmmbiri vardı buralarda, ben 21 günde 5 gün kaçamak hakkı olsun deyince dalga geçmişti ve 4. gün tatlı yemişti hani neydi adı
canım ne güzel komik yazmışsın tam gülcem niye ciddiye bağlıyon
Ya hahahaha gece gece güldürdünüz beni kızlar inşallah güzel rüyalar göresinizO zaman bir kaşık çikilat yiyorum ben. Karışmam
Anneyi aşamadın sanırım canım
Ooo yeni diyet Denemesi. Hadi bakalım kuzu bol eksi getirsin inşallah
Merhabalar. Hoş geldin
Ayy allahım evlenmeye ve göbek atmaya hiçbir şey engel olamıyor
Ya hemen yapasım geldi bunu ama gaz sancısı çekiyorum şu an.Rezene içecektim.
Canım ben kendini bu kadar sıkıntıya sokmana üzüldüm. Yani diyet sürecinde kaçmak yapmak ve artı gelmek gerçekleriyle de yüzleşmek zorundayız. Hiç kaçamak yapmadan gitsek süper olur ama yapamıyoruz. O yüzden telafiye odaklanmak gerek.
Cok sagol canim benim insallahHayırlı uğurlu olsun Almiloşum güle güle otur yeni yerinde, güzel günlerde...
Ben de iyiyim ama bir tökezledim motivasyonum düşünce biraz moralim bozuldu. Yeniden adapte olana kadar böyle sallantıda geçiyor biraz üzgünüm o konuda... Keşke bir an önce sıkı bir diyete girebilsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?