Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

22 ay mı herşey bir şaka mıydı yanisi ben bu sabah gerçekten yedim

Ay canıım dün kaptim pzts çrş cmts yeter deyince bana da gün doğmuş ama arkadaşa ihtiyacım var dersen zorlarım kendimi :)
Pazartesiye kadar demistik ya yarin pazartesi ondan demistim daha bitmedi diye yoksa bunu baslaan bile bana ilham oldu canim, sen bu akimo baslaakla bana cok buyuk bir iyilik yaptin

Emzirmesem bu hafta saf protein filan yapardim belki o zaman az da olsa yetisirdim ama suanda kosmam degil ucmam lazim

Pazartesiye kadar demistik ya yarin pazartesi ondan demistim daha bitmedi diye yoksa bunu baslaan bile bana ilham oldu canim, sen bu akimo baslaakla bana cok buyuk bir iyilik yaptin
tmm cnm 3 bin adım oldu evde ,dinlene dinlene tamamlıcam :) 2 mil leslie de bitti
çok mutlu oldum bebekimmm ben de daha iyi hissediyorum aslında :)

Emzirmesem bu hafta saf protein filan yapardim belki o zaman az da olsa yetisirdim ama suanda kosmam degil ucmam lazim
Yok canim saka bi yana aramizda kilo farki vardi zaten bide emziriyosun oyuzde cok fazla yuklenme kendine ve masallah son haftalarda baya iyi gitmeye basladin aman bole devam

Aramıza hoşgeldiinnn

burada da firtina cikmadigi surece cocuklar bahceye cikar gunde en az 30 dk oynar, bizimki okuloncesi 2. sinif. cocuklara her hafta 1 gun jimnastik zorunlu, seneye yuzme de eklenecek. her cuma ormana gidip bortu bocek inceliyorlar. tabi nufus az, gelecek kaygisi yok, universite sinavi yok, adamlar rahat. bir de kendi sistemlerini begenmiyorlar. Finlandiya fln daha iyi diye yakiniyorlar.
Ortim Hedef60kgolmak nasılsın hangi sporu yapacaksın bu gün ben samba cd si bulmuştum onu yapıcam tam olmuyor benim ama zamanla güzelleşir inşallah
ben bu dans spor videolarini hic beceremiyorum, ritm duygum sifir,elim ayagim birbirine karisiyor.
Hoşbuldum canımcım hayırlısı olsun inşallah nasıl gidiyor peki bu süreç? Neler yapıyorsun?
henuz alisiyorum cnm, gece atistirmasini kesmeye, suyu artirmaya, tatliyi kesmeye calisiyorum simdilik.
yap cnm, ben de 2tane lokum yedim ne olacak bakalim.
niye oyle oldu cnm, digerinden sut mu gelmedi.

Yara olmuştu canım. İyileşmesi çok uzun sürdü. Çok canım yanıyordu emzirirken. Muhtemelen oğlum hissediyordu ve o memeyi almak istemedi zamanla. Almayınca da süt gelmemeye başladı. Ama tek meme yetti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…