Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm çok tuzlu olmaz mı bi de kavurunca,keş peyniri gibi bişey mi ekşi?

Son üç gündür tam uyanmadım canım ama yine de hafta içi süper oldu. Ben devam etmeye çalışırım inşallah

Canım sen kuruyemişi çok seviyorsun biliyorum ama fıstık yerine başka bir çeşit yesen. Onun kalorisi çok yüksek diye biliyorum

Sabahki spor uzun süreli açlığın üzerine olduğundan yağ yakimi hızlanıyor.Kahvaltiyi da spordan bir saat sonra yapmak lazım tabi
Aaaa hiç görmemiştim kuzum afiyet olsun
Teşekkür ederim
AA çok ilginçmiş. Hiç görmemiştim bunu
Daha öncesini yapıyorlar Maraş taraflarında diye biliyorum ama

O zamn gurultulu midelerimizin şerefine kaldıralım kahve fincanlarımızı. Çünkü benimki fena gurulduyor
benim maden suyu tuttu cnm afiyet olsun sana
çatal var çatal var,eee ısırık var ısırık var afiyet olsun canım
tamam1 ve 5 olmuş kuzum

Ya kaptanım kimse yanlış anlamasın ama ben aslında temelde özel okullara çokta sıcak bakmıyorum yani eğitim devlet tarafından yapılmalı parasız bilimsel ve eşit olunmalı

Şimdi diyeceksin bunları söylüyorsan niye kolej soruyorsun
Kolejler dil eğitiminde gerçekten çok iyiler, pandemi süreci ilk başladığında da çok hızlı organize oldular
Bide kızımın öğretmeni ilahi çocuklar girsin kolej sınavlarına dedi bizde soktuk şimdi biraz burs kazanınca da acaba göndersek mi olduk
Ama hem temelde kendimle çelişmiş olacak hem yol uzak hemde bu sene hadi burslu gitti bakalım her sene aynı bursu kazanacakmı
Sonra diyorum bizim okulun suyumu çıktı bizde de her sene fen lisesi kazanan öğrenci oluyor
Oda çalışsın kazansın
En iyi okul eve en yakın okuldur öyle işte
Ama senin değindiğin bu ekstra etkinlikler var ödevler var
Bizim arkadaş diyordu dünya para veriyorum evde ödevi ben yaptırıyorum gece yarısına kadar
Canım sen kuruyemişi çok seviyorsun biliyorum ama fıstık yerine başka bir çeşit yesen. Onun kalorisi çok yüksek diye biliyorum
Canım haklısın ben kalorili olduğunu biliyordum ama bu kadar tahmin etmiyordum
Biraz önce baktım da 1 avuç 257 kalori diyor
Gidip kaldırdım fıstığı ama bu gün boşa gitti

sanırım benim çayıda bırakmam gerek hep o çayın yanına bir şeyler yeme ihtiyacı mı desem alışkanlığı mı desem ondan oluyor

Evet canım ya. Ben akşamları çayı bıraktım valla. Çünkü illa insanın canı bir şeyler çekiyor çayın yanında

Bu arda kolejle ilgili düşüncelerine katılıyorum. Hele ödev konusu, çocukları test manyağı yapmak... benim eğitim anlayışımdan da çok uzak. Dil konusunda da alternatifler bulunabilir bence. Özel okula o kadar para vermek yerine dile yatırım yapmak daha mantıklı. Açıkçası dil konusunda iyi olan özel okullar da çok sınırlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…