- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.941
Insallah canim. Gider bu gidisleSelam canımcım güne güzel başladım şükür böyle de olacak evde olunca biraz daha kontrollü gidebiliyorum. Bugün 2lt suyu zorlıycam Bi de küçükte olsa Bi spor eklemeyi düşünüyorum. Sen nasılsın düz çalışman nasıl geçti
Ayyy inşallah şöyle bayrama kadar 5 6 kilo daha gitse süper olacak. 15 16 kiloyu geride bırakmış olucam.
Iyi gezmelet canim, cok iyi yapmissiniz. Iyi gelmistir. Insallah cumaya kadar dikkat eder eksiye cevirirsinMerhaba kızlar iyi hafta sonları ayyy cumadan bedi yokum hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum şuan istanbulda bile değilim haftasonu eşimle biyerlere kaçtık evet biraz kaçamak var yalan değil amaCherry Mom DeryaOnDiet kızlar yarın aktifim ne olursa olsun ve geçen cuma 64.9 dum cumaya 65.9 yanı-1 geleceğim artı olmayacağım detoks şok diyet artık birşeyler yapacağım affedin beni hepinizi öpüyorum
Wuuwuu dondum tam dondum diyorsun, iyi sporlar canimOrtimHedef60kgolmak nasılsın hangi sporu yapacaksın bu gün ben samba cd si bulmuştum onu yapıcam tam olmuyor benim ama zamanla güzelleşir inşallah
biraz yorgunum canım spor yapmayı düşünmüyorum off günü yaptım bugünüOrtimHedef60kgolmak nasılsın hangi sporu yapacaksın bu gün ben samba cd si bulmuştum onu yapıcam tam olmuyor benim ama zamanla güzelleşir inşallah
Merhaba Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar ümran ben izmirden bügün dahil oldum gruba birlikte kilo vermek istiyorum. Artık kilolar gitsiniyi şanslar diliyorum herkese hayırlı pazarlar..
1.74 boya 58 kg muuuuADINIZ:
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:1.74
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:muhasebe
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1/5
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?nick değişikliği olmadı uzun süredir kullanmadım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğum kiloları
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlık sorunları
Ama hani 1 hafta 10000 adim ve bir spor yapacaktikbiraz yorgunum canım spor yapmayı düşünmüyorum off günü yaptım bugünü
Merhaba Hoşgeldin canımçabucak hedefine ulaşırsın inşaAllah hoşbuldum tşkler inş hepimiz ulaşırız..
Güzel olur inş. ulaşabilirsem çok yolum var çokk1.74 boya 58 kg muuuu
Naptın aplaaaa kupkuru olursun
Ay canıım dün kaptim pzts çrş cmts yeter deyince bana da gün doğmuşAma hani 1 hafta 10000 adim ve bir spor yapacaktik
Çok teşekkür ederim canımCanım çok çok teşekkür ederim ben de kızının kutlarımöpüyorum zorlansa da vazgeçmesin çok teşekkür ederim canım
Yesil caya devam canim regl doneminde spor olmuyo bende yapamadim ilk 3 4 gun zorlama kendini iyi hissettiiginde yaparsinAnladim canim, evde olmadigin zaman bu kadar vermen cok guzel, ben evde onun yarisini ancak veriyorum 1 haftadaBen bugun spor yapamayinca yesil caya sarıldım zaten bir umut.
Canim basiniz sagolsun cok.
Geldim geldim, butun gun alisverisle oradan oraya gecti, kurs ödevlerimi de yaptim ustune, bugun tek spor yapamadim o kotu oldu, hem vakit yetmedi hem regl ağrım vardi, üşendim
Kesinlikle bgun spor asil yarina eksiyle baslarsak eksiyel devam ederiz canimRehavete düşmedim demek isterdim ama bugün biraz kaçtı. Yarın yeni birgün dikkatli ilerlemem lazım
Canım haftasonu da olsa kaçamak yapılmamış ne güzel hem de menünü sporla dwsteklemişsin
Ahh inşallah bu hafta sporla desteklersem iyi olacak
Kesinlikle canım. Hiç hesapta yoktu o hamburger çocuklarla dışardaydık tüm gün eve gelmeyi beklwyemediler benim de işime geldi sanırım
Evet yaaa bu hiç iyi olmadı ama dengelerim haftaiçi diye düşünüyorum.
Bende bende ee istiyorum hatta sabahtan Bi ton hesap yapmıştım kiii günün sonu hüsran oldu ama söz kaptanım dengeliycem. Çünkü önümüzdeki cuma cumartesi Regli günüm onun ekstra şişkinliği olacak
Ahahhh sabah -300 uyandim desemRakip eksi ustune eksi ekliyorr, aslinda birgun su listedeki butun sporlari yapasim var ama hangi gun bilemiycem onu
Canim butun gun disardaydik cocuklar parkta ben onlarin pesinde sonra market fasli eve geldim ikiside uyudu baua yorulmusuz ama aksama spor yapicam aklima koydumazaydidem ortim nasil geciyor pazar?
paylaşıcam şimdi toparlıyodum :)Hedef60kgolmak canım cumartesi günü için spor tablosu paylaşmadık değil mi yapan yapmayan ? Nikinin yaptığı tablodan bahsediyorm cumartesi pazartesi çarşamba ya
Canim menun cok guzel reglin 3 4 gunu de spor eklersen ve menulerin bole giderse guzel kilo vericegine inaniyorum13 mart cumartesi
Sabah 10.00
1 fincan yesil cay, 2kk beyaz peynir, 2 yumurtadan omlet, bol domates yesil biber
Ogle 14.15 gibi
1 elma, 1 muz
Ara 16.30
4 tuzsuz badem, 4 tuzsuz kamu
Aksam 19.00
1 kase salata, 4 top kofte
20.00
Yesil cay
Su 1.5 lt ancak olmustur
Spor yok
azaydidem
Cherry Mom
@_Reyyan
İyiyim canım koşuşturma ev ders çocukların dersleriHosbuldum canim nasilsin
Çok sağol canımCanım senin için extra bi araştırma yaptım doğa da ve bahçeşehirde çalışan arkadaşlarıma sordum. Tabiki il il farklılık olabilir ama burada fiyatlar çok yüksek 50 binlerden bahsediliyor değer mi dersen doğa da ingilizceye çok agırlık veriliyormuş. Bahçeşehirde kaynaklar çok iyiymiş ve çok fazla ödevlendirme oluyormuş hatta bazen çocuklar ödevleri yetiştiremiyorlarmış.
ÇOl geçmiş olsun evet benimde yıllar önce olmuştu gerçektende uzun sürüyor iyileşmesiCanım spor yaparken sinirlerimi ezmişim gecen 2 hafta önceçok agrım var doktor zor iyileşir dedi
Aramıza hoş geldinizADINIZ:
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?nick değişikliği olmadı uzun süredir kullanmadım.
isim/tarih | 8 mart | 9 mart | 10 mart | 11 mart | 12 mart | 13 mart | |
| 1 | 1 | 1 | x | x | 1 | |
| 1+5+6 | 1+5 | 1+5 | 1 | 1 | 5 | |
| x | x | 4+7 | x | x | x | |
| 1+6 | 1+4 | 1+6 | 1+4 | 6 | 1 | |
S Suskunhanim | 1 | x | 1 | 1+5 | x | 1+7 | |
| 1+6 | 1+4 | 1+6 | 1+6 | 1+6 | 1+6 | |
| 1+6 | x | 1 | x | x | x | |
| 1+6 | 1+5 | 1+6 | 1 | 1 | x | |
| 1+6 | 1+6 | 1+4 | 1+5 | 1+5 | 1+2 |
Canım ben gaz yapan yapmayan diye ayırmadım açıkçası. Her şeyden yedim biraz biraz. Paketli gıdalara çok dikkat ettim. Şeker az tükettim. İlk başlarda fırında ya da haşlama olarak bolca bal kabağı yedim. Yeşillik, özellikle de dere otu çok tükettim. Rezene içtim. Bir de kayıtlara geçsin ben tek memeyle emzirdim 22 aya kadarEmziren ve emzirmiş anneler sizlere sorularım olacaknohut kuru fasülye hiç yemiyor musunuz? ya da iyice haşlayıp kimyon dökerek tükettiniz mi?
çay kahve çikolata vs az miktarda tükettiniz mi?
kayısı incir hurma rezene ıhlamur yeşil yapraklı sebzeler vs süt artırıyor mu ek besinleriniz çaylarınız oldu mu :)
Merhabalar. Hoş geldin aramızaADINIZ:
Ohh mis canım. Ben de kaçamak yapmadım. Yeme olayını da bitirdim. Dukan birası içiyorum şu an. Bugün de tezle uğraştım. İyi gidiyor ama fahs çok yolum varSelam canımcım güne güzel başladım şükür böyle de olacak evde olunca biraz daha kontrollü gidebiliyorum. Bugün 2lt suyu zorlıycam Bi de küçükte olsa Bi spor eklemeyi düşünüyorum. Sen nasılsın düz çalışman nasıl geçti
Ayyy inşallah şöyle bayrama kadar 5 6 kilo daha gitse süper olacak. 15 16 kiloyu geride bırakmış olucam.
Yok kuzumdün yedin mi çikilat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?