Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Insallah canim. Gider bu gidisle

Iyi gezmelet canim, cok iyi yapmissiniz. Iyi gelmistir. Insallah cumaya kadar dikkat eder eksiye cevirirsin

1.74 boya 58 kg muuuu
Naptın aplaaaa kupkuru olursun

Yesil caya devam canim regl doneminde spor olmuyo bende yapamadim ilk 3 4 gun zorlama kendini iyi hissettiiginde yaparsin
Kesinlikle bgun spor asil yarina eksiyle baslarsak eksiyel devam ederiz canim
Rakip eksi ustune eksi ekliyorr, aslinda birgun su listedeki butun sporlari yapasim var ama hangi gun bilemiycem onu
Ahahhh sabah -300 uyandim desem bak seni hberdarda ediyorum 71.3 kiloyum canim cok az kaldi kosss yetis bana
azaydidem ortim nasil geciyor pazar?
Canim butun gun disardaydik cocuklar parkta ben onlarin pesinde sonra market fasli eve geldim ikiside uyudu baua yorulmusuz ama aksama spor yapicam aklima koydum ufacik bir kacamak yaptim onu yakmam lazim

Canim menun cok guzel reglin 3 4 gunu de spor eklersen ve menulerin bole giderse guzel kilo vericegine inaniyorum

Hosbuldum canim nasilsin
İyiyim canım koşuşturma ev ders çocukların dersleri
sağ ol sende yerleşmişsin
Yeni Ev yeni işyeri yeni şehir hepsinde hayırlı olsun canım
Çok sağol canım
Fiyatlar çok uçuk burada da aynı
İki sınava daha girdi bu hafta sonu sanırım 1-2 güne açıklanır
Ama sanırım göndermiyeceğiz
Canım spor yaparken sinirlerimi ezmişim gecen 2 hafta önce çok agrım var doktor zor iyileşir dedi
ÇOl geçmiş olsun evet benimde yıllar önce olmuştu gerçektende uzun sürüyor iyileşmesi
Aramıza hoş geldiniz
Umarım en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız

Canım ben gaz yapan yapmayan diye ayırmadım açıkçası. Her şeyden yedim biraz biraz. Paketli gıdalara çok dikkat ettim. Şeker az tükettim. İlk başlarda fırında ya da haşlama olarak bolca bal kabağı yedim. Yeşillik, özellikle de dere otu çok tükettim. Rezene içtim. Bir de kayıtlara geçsin ben tek memeyle emzirdim 22 aya kadar
Merhabalar. Hoş geldin aramıza
Ohh mis canım. Ben de kaçamak yapmadım. Yeme olayını da bitirdim. Dukan birası içiyorum şu an. Bugün de tezle uğraştım. İyi gidiyor ama fahs çok yolum var okuma yapıyorum bol bol. Vakit alıyor tabiiki

Ayy ne kadar güzel bir yerde yaşıyorsun canım çok özendim
dün yedin mi çikilat
Yok kuzum
Şakaydı o kokluyorum sadece çikilatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…