Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ohh ohh bugünü de kaçamaksız kapattık şükür canım. Yaa o dukan birası beni mahvetti tansiyonum yükseltti sanırım 2gün içince manyak Bi baş ağrısı ve bulantıyla uğraştım o yüzden bıraktım. Hem çocuk hem ev işlerinin yanında tez hazırlaman zor oluyordur tabi.

Urla da 5. Yılımız ama seneye yaza tayinciyiz yine. Dün çocuklarla Urla Çeşme arasında epey Bi keşif yaptık. Gerçekten cennet gibi bi yer

Yok canim saka bi yana aramizda kilo farki vardi zaten bide emziriyosun oyuzde cok fazla yuklenme kendine ve masallah son haftalarda baya iyi gitmeye basladin aman bole devam
Sagol canim insallah. Sen gec 70in obur tarafina insallah arkandan birkav hafta sonra ben de gelirim.

Selam canim, hosgeldin. Insallah beraberce ulasalim hedef kilolarimiza. Bennde dogum kilosu vermeye calisiyorum kucuk bebegim 3 aylik. Insallah yavas yavas gidecdk kilolar

Menün harika canım haftaya eksiyle başlıyacaksın ne güzel

iyi akşamlar canlar,bende bugün spor hiç yok çünkü yine misafirim vardı bugünde teyzemler geldi az önce gittiler bu saatten sonra yapamam ,yarın inşallah sabah çıkmayı düşünüyorum yürüyüşe akşama bıraktımmı olmuyor bir şeyler çıkıyor ne güzel 1 haftadır onbin adım atıyordum

Iyi aksamlar canim. Kesinlikle haklisin sporu sabahtan halletmek lazim. Gerekirse daha erken kalkip spora vakit bulmakiz lazim, aksama kalinca olmuyor. Hem vucut yorgun oluyor hem de yazdigin gibi bir engel cikiyor bazen de.

ortağımmm menü bana göre çok güzel,ama ayran tarhanası kavurması ney merak ettim,bu arada sporuda çok güzel yapmışsın ben bugün yapamadım misafirlerim vardı

Iyi aksamlar canim. Kesinlikle haklisin sporu sabahtan halletmek lazim. Gerekirse daha erken kalkip spora vakit bulmakiz lazim, aksama kalinca olmuyor. Hem vucut yorgun oluyor hem de yazdigin gibi bir engel cikiyor bazen de.
sabah 7 de çıkıyordum çıkamasamda akşam mutlaka çıkmaya çalışıyordum ama 2 gündür misafirim vardı,onlar gidince çıksam bu sefer oğlanın dersine bakmam lazım yarın sınavı var,sabah yaptığımda kafam çok rahat oluyordu,kendimi kötü hissettim spor yapamayınca demekki 1 haftada sorumluluk sahibi olmuşum

Aynen canim, ne kadar cabuk kazaniliyir aslinda iyi aliskanliklar degil mi. Insallah yarin ce sonrasinda yine nirnal duzeninde yaparsin canim. Oglusuna basarilar yarinki sinavinda

Cook isterim canim ah yetisebilsem keske
canım yetişirsiin dikkat ettim de 3 öğün et fazla geldi di mi azaltınca daha iyi hissetmişsindir :)

olsun canım hergün bir olmaz tabii :)

canım başarılar oğluna sınavında :)
kızlar devam edelim mi günlük yine aynı şekilde ne dersiniz :) yarın da ilk 3ümüzü açıklıcam 1. de iki kişi var ama
az kişiyle devam ederiz bazıları bıraktı çünkü :)

Günaydınnn
Evetttt alalım yorumlarınızı hocam
Ayy bu vakitte okumam bu mesajıhemen geliyor
S Suskunhanim canım Menümü yazdım ilk defa kötü besledim diyetin dışına çıktım neyseki kilo güzel durumda artı yok yani,
Sevgili ortim öğle ile akşam her değiştirseymis en azından daha iyi olurmuş.wvet dolma sarma yememeye çalışıyoruz ama nefis istiyor iste,en azından erken saatlerde olunca vücut tolore eder diye düşünüyorum
ortağımmm menü bana göre çok güzel,ama ayran tarhanası kavurması ney merak ettim,bu arada sporuda çok güzel yapmışsın ben bugün yapamadım misafirlerim vardı
Canım ayran tarhanasini biliyorsun değil mi?onu suda ıslatıp yumusatiyorum, kavurdugum bol soğan,yeşil biberin içine ekleyip tekrar kavuruyorum sonra istediğim baharatlardan da ekliyorum ohh misskalorisini bilmiyorum ama sağlıklı olacağını düşünüyorum,köyden geldi katkısız da olunca

Bence devam edelim, bugün spor yaptım ama 10000 i tamamlayamadim,şimdi evin içinde dolanıyorum tamamlayıp da yatayım diye

Çok güzel canım. Egeye bayılıyorum zaten. Siz mi istiyorsunuz tayini yoksa zorunlu mu
Çok güzel menü canım. Afiyet olsun.
Menün harika canım haftaya eksiyle başlıyacaksın ne güzel
Ay inşallah kuzum. Şu iki haftada tek kaçamağım geçtiğimiz cumartesi akşamıydı. Artık eksiyi göreyim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…