- 29 Nisan 2016
- 2.850
- 11.152
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #399.981
Ohh ohh bugünü de kaçamaksız kapattık şükür canım. Yaa o dukan birası beni mahvetti tansiyonum yükseltti sanırım 2gün içince manyak Bi baş ağrısı ve bulantıyla uğraştım o yüzden bıraktım. Hem çocuk hem ev işlerinin yanında tez hazırlaman zor oluyordur tabi.Ohh mis canım. Ben de kaçamak yapmadım. Yeme olayını da bitirdim. Dukan birası içiyorum şu an. Bugün de tezle uğraştım. İyi gidiyor ama fahs çok yolum varokuma yapıyorum bol bol. Vakit alıyor tabiiki
Ayy ne kadar güzel bir yerde yaşıyorsun canım çok özendim
Sagol canim insallah. Sen gec 70in obur tarafina insallah arkandan birkav hafta sonra ben de gelirim.Yok canim saka bi yana aramizda kilo farki vardi zaten bide emziriyosun oyuzde cok fazla yuklenme kendine ve masallah son haftalarda baya iyi gitmeye basladin aman bole devam
UYE | SPOR NO | SONUÇ |
| ||
| 5 | ❤ |
S Suskunhanim | 1-7 | ❤ |
| 1-6 | ❤ |
| 5 | ❤ |
| ||
| ||
| 1-2 | ❤ |
| 1 | ❤ |
@L O L | ||
| ||
| ||
| 1 | ❤ |
@whitetea | ||
| 1 | ❤ |
| 2 | ❤ |
| ||
@Just a perfect day |
Selam canim, hosgeldin. Insallah beraberce ulasalim hedef kilolarimiza. Bennde dogum kilosu vermeye calisiyorum kucuk bebegim 3 aylik. Insallah yavas yavas gidecdk kilolarADINIZ:
YAŞINIZ:38
BOYUNUZ:1.74
KİLONUZ:95
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:muhasebe
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1/5
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?nick değişikliği olmadı uzun süredir kullanmadım.
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğum kiloları
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:tiroid
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlık sorunları
Eline saglik canimVışş tirledim haaaainşallah sorun yoktur
Sagol canim, aynen artik geri donmemek uzere gitsinlerMerhaba arkadaşlar ümran ben izmirden bügün dahil oldum gruba birlikte kilo vermek istiyorum. Artık kilolar gitsiniyi şanslar diliyorum herkese hayırlı pazarlar..
Aaa olmazzzz sensiz aslaaa yetis banaSagol canim insallah. Sen gec 70in obur tarafina insallah arkandan birkav hafta sonra ben de gelirim.
Cook isterim canim ah yetisebilsem keskeAaa olmazzzz sensiz aslaaa yetis bana
Menün harika canım haftaya eksiyle başlıyacaksın ne güzel14 Mart Pazar
Sabah sirkeli su
12.30
1 dilim tam buğday, 3 küp beyaz peynir, 1 yumurtadan melemen, 1 çk sade fıstık ezmesi, 3 zeytin, 1 ceviz
15.30
Sade Türk kahvesi, 5 adet kaju
17.30
Yoğurtlu kinoalı kereviz salatası, 4 kaşık bulgur pilavı, 1 avuç leblebi
Su:2 lt devam
1 lt dukan birası
Spor: dinlenme günü olsun
Cherry Mom @_Reyyan Hedef60kgolmak ummhnisa
Iyi aksamlar canim. Kesinlikle haklisin sporu sabahtan halletmek lazim. Gerekirse daha erken kalkip spora vakit bulmakiz lazim, aksama kalinca olmuyor. Hem vucut yorgun oluyor hem de yazdigin gibi bir engel cikiyor bazen de.iyi akşamlar canlar,bende bugün spor hiç yok çünkü yine misafirim vardı bugünde teyzemler geldi az önce gittiler bu saatten sonra yapamam ,yarın inşallah sabah çıkmayı düşünüyorum yürüyüşe akşama bıraktımmı olmuyor bir şeyler çıkıyor ne güzel 1 haftadır onbin adım atıyordum
ortağımmm menü bana göre çok güzel,ama ayran tarhanası kavurması ney merak ettim,bu arada sporuda çok güzel yapmışsın ben bugün yapamadım misafirlerim vardıCumartesi menüsü
Limonlu su,Filitre kahve
Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 7 zeytin,1 dlm ekmek,yeşillik, pekmezli agiz
Ara kahve, 3-5 leblebi
Akşam(5gibi)
2 kepçe tarhana çorbası, 1 tabak salata, 1 tabak yoğurt, 1 tabak ayran tarhanası kavurması biberli
30 dk zumba(3200 adım)
30 dk 10000 steps work... (4100 adım)
8500 de kalan adimim toplam 15700 falandı saatim
Cherry Mom @_Reyyan Hedef60kgolmak
Deniz ve Kum
sabah 7 de çıkıyordum çıkamasamda akşam mutlaka çıkmaya çalışıyordum ama 2 gündür misafirim vardı,onlar gidince çıksam bu sefer oğlanın dersine bakmam lazım yarın sınavı var,sabah yaptığımda kafam çok rahat oluyordu,kendimi kötü hissettim spor yapamayınca demekki 1 haftada sorumluluk sahibi olmuşumIyi aksamlar canim. Kesinlikle haklisin sporu sabahtan halletmek lazim. Gerekirse daha erken kalkip spora vakit bulmakiz lazim, aksama kalinca olmuyor. Hem vucut yorgun oluyor hem de yazdigin gibi bir engel cikiyor bazen de.
Aynen canim, ne kadar cabuk kazaniliyir aslinda iyi aliskanliklar degil mi. Insallah yarin ce sonrasinda yine nirnal duzeninde yaparsin canim. Oglusuna basarilar yarinki sinavindasabah 7 de çıkıyordum çıkamasamda akşam mutlaka çıkmaya çalışıyordum ama 2 gündür misafirim vardı,onlar gidince çıksam bu sefer oğlanın dersine bakmam lazım yarın sınavı var,sabah yaptığımda kafam çok rahat oluyordu,kendimi kötü hissettim spor yapamayınca demekki 1 haftada sorumluluk sahibi olmuşum
canım yetişirsiinCook isterim canim ah yetisebilsem keske
olsun canım hergün bir olmaz tabii :)iyi akşamlar canlar,bende bugün spor hiç yok çünkü yine misafirim vardı bugünde teyzemler geldi az önce gittiler bu saatten sonra yapamam ,yarın inşallah sabah çıkmayı düşünüyorum yürüyüşe akşama bıraktımmı olmuyor bir şeyler çıkıyor ne güzel 1 haftadır onbin adım atıyordum
Iyi aksamlar canim. Kesinlikle haklisin sporu sabahtan halletmek lazim. Gerekirse daha erken kalkip spora vakit bulmakiz lazim, aksama kalinca olmuyor. Hem vucut yorgun oluyor hem de yazdigin gibi bir engel cikiyor bazen de.
canım başarılar oğluna sınavında :)sabah 7 de çıkıyordum çıkamasamda akşam mutlaka çıkmaya çalışıyordum ama 2 gündür misafirim vardı,onlar gidince çıksam bu sefer oğlanın dersine bakmam lazım yarın sınavı var,sabah yaptığımda kafam çok rahat oluyordu,kendimi kötü hissettim spor yapamayınca demekki 1 haftada sorumluluk sahibi olmuşum
Çok iyi yeni başladım zaten ama hiç kaçamak yok
Senin diyet nasıl gidiyor canım ?
Ayy bu vakitte okumam bu mesajıGünaydınnn
Evetttt alalım yorumlarınızı hocam
Sevgili ortim öğle ile akşam her değiştirseymis en azından daha iyi olurmuş.wvet dolma sarma yememeye çalışıyoruz ama nefis istiyor iste,en azından erken saatlerde olunca vücut tolore eder diye düşünüyorumS Suskunhanim canım Menümü yazdım ilk defa kötü besledim diyetin dışına çıktım neyseki kilo güzel durumda artı yok yani,
Canım ayran tarhanasini biliyorsun değil mi?onu suda ıslatıp yumusatiyorum, kavurdugum bol soğan,yeşil biberin içine ekleyip tekrar kavuruyorum sonra istediğim baharatlardan da ekliyorum ohh missortağımmm menü bana göre çok güzel,ama ayran tarhanası kavurması ney merak ettim,bu arada sporuda çok güzel yapmışsın ben bugün yapamadım misafirlerim vardı
Bence devam edelim, bugün spor yaptım ama 10000 i tamamlayamadim,şimdi evin içinde dolanıyorum tamamlayıp da yatayım diyecanım yetişirsiindikkat ettim de 3 öğün et fazla geldi di mi azaltınca daha iyi hissetmişsindir :)
olsun canım hergün bir olmaz tabii :)
canım başarılar oğluna sınavında :)
kızlar devam edelim mi günlük yine aynı şekilde ne dersiniz :) yarın da ilk 3ümüzü açıklıcam 1. de iki kişi var ama
az kişiyle devam ederiz bazıları bıraktı çünkü :)
Çok güzel canım. Egeye bayılıyorum zaten.Ohh ohh bugünü de kaçamaksız kapattık şükür canım. Yaa o dukan birası beni mahvetti tansiyonum yükseltti sanırım 2gün içince manyak Bi baş ağrısı ve bulantıyla uğraştım o yüzden bıraktım. Hem çocuk hem ev işlerinin yanında tez hazırlaman zor oluyordur tabi.
Urla da 5. Yılımız ama seneye yaza tayinciyiz yine. Dün çocuklarla Urla Çeşme arasında epey Bi keşif yaptık. Gerçekten cennet gibi bi yer
Çok güzel menü canım. Afiyet olsun.14 mart
Sabah
2dlm çavdar ekmeği
2kk süzme peynir
Domates
2 çatal pastırmalı yumurta
Akşam
2 parça soslu fırında tavukgöğsü
2yk kadar fırında patates
Su:1lt
Spor yok malesef
Cherry Mom belmayne
Ay inşallah kuzum.Menün harika canım haftaya eksiyle başlıyacaksın ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?