Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar bugün eski diyetisyenimin listelerini karıştırırken 2018 de bu zamanlar 61.4 kg olduğumu gördüm! Şaka gibi tammm 10 kg almışım Ekte emektar baskülüm ve 2018 Mart ayı kilomu görüyorsunuz!
Ve bu girdabın içinde kaybolup gittim veremedikçe moralim bozuldu uzadı gitti. Bugün de regl oldum ve pirinç lapası diyetini deneyeceğim.
Yarın da diyetisyenimin bana o zamanlar verdiği kk yı kasıp kavuran meşhur ananas diyetime başlayacağım 3 gün!
Sonrasında da eski listelerimden seç beğen al yapıp biri ile devam edeceğim. O zaman vermişim şimdi de veririm!
Hepimize bol eksiler!

Eklentiler

• C85D2EAB-0FE5-4CE6-BD6F-EF03FDB7D808.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 26
Bende artı olck büyük ihtimal ama mod düşürmek yok hafta içi toplicaz yola devam

Hele ne yazdım ben öyle kendine gel lol ne ara bitti Depresyon
ben de dün sabah kahvaltı öncesi bir miktar tatlı ve tuzlu yedim :) neyse ki tartılmadım henüz,niyetliyim
Cherry Mom canım niyetliyim, bildirimi iftar öncesi yapsam olur mu? Tahminen -200 falan
ben de öyle yapıcamm
Ne 3 ve üstü olacak
10 bin artı listeden bir spor daha canım
kk yı kasıp kavuran, tv de de izlediğiniz gibi hadi bakalım canım çayır çimen geze geze yapcaz bu işi

Günaydın herkese akşam 3 kere menü yazmaya girdim sonra mesajları okurken unuttum
Benim öksürüğüm çoğaldı gece başım da aşırı ağrıyor.
Canım ballı limonlu ıhlamur falan iç hemen, d vitamini al ve mümkünse dinlen vücudun savasabilsin çok geçmiş olsun
En büyük sıkıntımız bu işte diyet gözüyle bakıyoruzbeslenme alışkanlığı haline getirsek , hepsinden ama az az yemeyi basarabilsek böyle olmayacak

Günaydın herkese akşam 3 kere menü yazmaya girdim sonra mesajları okurken unuttum
Geçmiş olsun canım çocuklar nasıl. Dinlenebilecek misin
Günaydın arkadaşlar
+1 maalesef
İlk başlarda daha dazla yiyip daha az artı geliyordum ama artık daha fazla artı geliyorum

daha dikkat etmeliyim
Cherry Mom kaptanım Cuma’ya kadar halledecem
Halledersin inşallah canım ne artıları eksilere döndürdük

Allah kabul etsin canlarım. Bence iftar öncesi görürsünüz bir eksi S Suskunhanim

Aslında ben bir kaç kere niyetlendim sonra vazgeçtim olmazsa bir deneyeceğim bu online İngilizce işini
Cuma 64.9
Pazartesi 65.2
+300
Cherry Mom hawar
Üzme Kendini bir günde halledersin benimki çok kötü ama şu andan itibaren sıkı yönetim ilan ediyorum sende ortim dikkat edelim toparlayalım Cuma’ya eksi gelemedim canım
Çok geçmiş olsun

Sozunde cok haklisin canim onceden gordun 61i yine goreceksin

Eger kendin ingilizce biliyirsan. Cocugunla ingiluzce oyunlar oynayabilirsin canim. Ben kizimla en az gunde 1 kere ingiluzce oyun oynuyoruz bazen masallari ingilizce anlatitorum. Orta derecede ingiluzce anlayip konusabiliyor. Cocuklara oyunla ogretmek gercekten kolay. Ve sevdigi cizgifilmleri jngilizce acabilirsin, bizde domuz peppa filan hep ingilizce izlenir. Dil uzmanlari Bir cocugun 6 yasina gelene kadar 5-6 tane dili cok iyi bir sekilde anlayip konusabilecegini soyluyor.

Canım galiba vucutta daha o kilolar yeni gittiğinden hemen hücreler su ile dolup daha çok artı görünüyor. İşte tam olarak bi yağ hücrelerini küçültüp koruyabilsek bu kadar yüksek artılar görmeyeceğiz
Günaydın arkadaşlar
+1 maalesef
İlk başlarda daha dazla yiyip daha az artı geliyordum ama artık daha fazla artı geliyorum

daha dikkat etmeliyim
Cherry Mom kaptanım Cuma’ya kadar halledecem

Merhaba arkadaşlar, ben gruba yeni katıldım. Gerekli bilgileri vereyim.
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 62.2
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sigarayı bırakma
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Görüntümden memnun değilim ve mevcut kıyafetlerim üzerime olmuyor.
Daha önceleri en fazla bir 5 kilo ffazlalıgım oluyordu onu da veriyordum yaza dogru. Şuanda baya bir fazlalığım var ve motive olmaya , istikrarlı olmaya ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…