- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.101
Cok gecmis olsun canim. Hastalik tum aileyi sirayla dolasiyor deseneGünaydın herkeseakşam 3 kere menü yazmaya girdim sonra mesajları okurken unuttum
Benim öksürüğüm çoğaldı gece başım da aşırı ağrıyor.
ben de dün sabah kahvaltı öncesi bir miktar tatlı ve tuzlu yedim :) neyse ki tartılmadım henüz,niyetliyimBende artı olck büyük ihtimal ama mod düşürmek yok hafta içi toplicaz yola devam
Hele ne yazdım ben öylekendine gel lol ne ara bitti Depresyon
ben de öyle yapıcammCherry Mom canım niyetliyim, bildirimi iftar öncesi yapsam olur mu? Tahminen -200 falan
10 bin artı listeden bir spor daha canımNe 3 ve üstü olacak
kk yı kasıp kavuran, tv de de izlediğiniz gibiGünaydın kızlar bugün eski diyetisyenimin listelerini karıştırırken 2018 de bu zamanlar 61.4 kg olduğumu gördüm! Şaka gibi tammm 10 kg almışımEkte emektar baskülüm ve 2018 Mart ayı kilomu görüyorsunuz!
Ve bu girdabın içinde kaybolup gittim veremedikçe moralim bozuldu uzadı gitti. Bugün de regl oldum ve pirinç lapası diyetini deneyeceğim.
Yarın da diyetisyenimin bana o zamanlar verdiği kk yı kasıp kavuran meşhur ananas diyetime başlayacağım 3 gün!
Sonrasında da eski listelerimden seç beğen al yapıp biri ile devam edeceğim. O zaman vermişim şimdi de veririm!
Hepimize bol eksiler!
Canım ballı limonlu ıhlamur falan iç hemen, d vitamini al ve mümkünse dinlen vücudun savasabilsinGünaydın herkeseakşam 3 kere menü yazmaya girdim sonra mesajları okurken unuttum
En büyük sıkıntımız bu işte diyet gözüyle bakıyoruzGünaydın kızlar bugün eski diyetisyenimin listelerini karıştırırken 2018 de bu zamanlar 61.4 kg olduğumu gördüm! Şaka gibi tammm 10 kg almışımEkte emektar baskülüm ve 2018 Mart ayı kilomu görüyorsunuz!
Ve bu girdabın içinde kaybolup gittim veremedikçe moralim bozuldu uzadı gitti. Bugün de regl oldum ve pirinç lapası diyetini deneyeceğim.
Yarın da diyetisyenimin bana o zamanlar verdiği kk yı kasıp kavuran meşhur ananas diyetime başlayacağım 3 gün!
Sonrasında da eski listelerimden seç beğen al yapıp biri ile devam edeceğim. O zaman vermişim şimdi de veririm!
Hepimize bol eksiler!
Geçmiş olsun canımGünaydın herkeseakşam 3 kere menü yazmaya girdim sonra mesajları okurken unuttum
Halledersin inşallah canımGünaydın arkadaşlar
+1 maalesef
İlk başlarda daha dazla yiyip daha az artı geliyordum ama artık daha fazla artı geliyorum
daha dikkat etmeliyim
Cherry Mom kaptanım Cuma’ya kadar halledecem
Allah kabul etsin canlarım. Bence iftar öncesi görürsünüz bir eksi S Suskunhanimben de dün sabah kahvaltı öncesi bir miktar tatlı ve tuzlu yedim :) neyse ki tartılmadım henüz,niyetliyim
ben de öyle yapıcamm
10 bin artı listeden bir spor daha canım
kk yı kasıp kavuran, tv de de izlediğiniz gibihadi bakalım canım çayır çimen geze geze yapcaz bu işi
Aslında ben bir kaç kere niyetlendim sonra vazgeçtim olmazsa bir deneyeceğim bu online İngilizce işiniHemen araya kaynayim. Kizlar dil konusunda online ingilizce ogretmenleriyle sohbet ortaminda dil ogreten siteler var bir arastirin. 4 yastan 70 yasa kadar ingilizce ogrettim suan en faydali buldugum onlar. Cambly e falan bi bakin arastirin derim. Oglum 6 ya da 7 yasindayken baslamayi düşünüyorum ben.
Üzme Kendini bir günde halledersin benimki çok kötü ama şu andan itibaren sıkı yönetim ilan ediyorum sende ortim dikkat edelim toparlayalım Cuma’ya eksi gelemedim canım
Çok geçmiş olsunGünaydın herkeseakşam 3 kere menü yazmaya girdim sonra mesajları okurken unuttum
inşallahhh
Sozunde cok haklisin canim onceden gordun 61i yine goreceksinGünaydın kızlar bugün eski diyetisyenimin listelerini karıştırırken 2018 de bu zamanlar 61.4 kg olduğumu gördüm! Şaka gibi tammm 10 kg almışımEkte emektar baskülüm ve 2018 Mart ayı kilomu görüyorsunuz!
Hepimize bol eksiler!
Eger kendin ingilizce biliyirsan. Cocugunla ingiluzce oyunlar oynayabilirsin canim. Ben kizimla en az gunde 1 kere ingiluzce oyun oynuyoruz bazen masallari ingilizce anlatitorum. Orta derecede ingiluzce anlayip konusabiliyor. Cocuklara oyunla ogretmek gercekten kolay. Ve sevdigi cizgifilmleri jngilizce acabilirsin, bizde domuz peppa filan hep ingilizce izlenir. Dil uzmanlari Bir cocugun 6 yasina gelene kadar 5-6 tane dili cok iyi bir sekilde anlayip konusabilecegini soyluyor.Aslında ben bir kaç kere niyetlendim sonra vazgeçtim olmazsa bir deneyeceğim bu online İngilizce işini
Üzme Kendini bir günde halledersin benimki çok kötü ama şu andan itibaren sıkı yönetim ilan ediyorum sende ortim dikkat edelim toparlayalım Cuma’ya eksi gelemedim canım
Çok geçmiş olsun
Ay kızlar dişçideyim gelemedim ve bakamadım deme öyle deme
oğlun için mi cnmAy kızlar dişçideyim gelemedim ve bakamadım deme öyle deme
Geçmiş olsun canım. Önemli bir şey miAy kızlar dişçideyim gelemedim ve bakamadım deme öyle deme
Günaydın arkadaşlar
+1 maalesef
İlk başlarda daha dazla yiyip daha az artı geliyordum ama artık daha fazla artı geliyorum
daha dikkat etmeliyim
Cherry Mom kaptanım Cuma’ya kadar halledecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?