- 27 Ocak 2010
- 1.944
- 4.874
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.061
Bakalim insallah, karnim hala sis niyeyseYetisirsin canim sen iste yeterki
Menun guzel canim lokumlarida sporla yakmissindirben malesef spor yapamadim midem cok kotu cunku
Benim bu haftaki hedefim 68 kaptanim.
05 MART- 12 MART HEDEF SONUÇ TABLOSU
5-12 Mart haftasında hedefini yakalayanummhnisa @Nikinik Begonya2 Arc-en-ciel DeryaOnDiet @SanSebastianCheesecake Mathilda03 KumsalveDeniz tebrikler kızlarrr
Tablodaçok ama 100 200 gramla kaçıranda çok buda yine sevindirici ama hedefi tutturursak daha bir başarılı ilerleriz yolumuzda her hafta ayrı bir motivason ve ruh hali sonuçta
Hedefleri eksik olanlardan cuma günü için etiket rica ederim
5.TAKIM ÜYELERİ CUMA KİLOSU HEDEF KİLOSU SONUÇ 75.5 74.9 73.2 72.5 65 64.5 65.8 65 79.8 79 69.3 68.8 53.8 52.8 75.15 74.50 55.8 55.5 64.8 64.5 72.5 71,5 65.4 64.8 66.3 65.3 73.4 71.5 86.2 85.8 76.55 75 92.2 89.9 @karabiber1 77 75 71.2 70 102.5 101
Olsun haftaici yaparsin cnm spor, cok bir sey yememissin ama çikolatayla doughnut kaloriyi dengelemistir14 mart
Sabah
Gevrek yogurt muz karisimi
Arada
nescafe
1 kare bitter
Aksam ustu
Yarik donat
Aksam
1 tavuk but haslanmis
1 salatalik tursusu
Su 2lt
1 Tef tohumu cayi
1 form cay
1 yesil cay
Spor malesef aslinda aksam yapmayi planliyodum ama aksam yemeginde midem alt ust oldu ve mide bulantisindan spor fln hic bsey yapamadim
Cherry Mom Arc-en-ciel @_Reyyan
Cumaya toparlanir cnm cogu odem zaten bozma moralini ck su icmekte +cikartiyorArti ciktim ya, 350gr artiyim. Bugunku kilom: 74,75. daha cok dikkat ederim cumaya kadar.Cherry Mom @Suskunhanim Mathilda03
Cok iyi canim, erken kalkmak iyidirEvet canım ben 7 de kalkıyorum alışkanlık oldu
Daha cok dikat ederim de cumaya su 73u goreyim insallahCumaya toparlanir cnm cogu odem zaten bozma moralini ck su icmekte +cikartiyor
Cnm dikkat edersen cumaya mutlaka eksi gelirsin, hic stres olma, aynen yola devam.Arti ciktim ya, 350gr artiyim. Bugunku kilom: 74,75. daha cok dikkat ederim cumaya kadar.Cherry Mom @Suskunhanim Mathilda03
Sagol canim. Ya cok da iyi spor yaptim uzuldum biraz artiya. Eksi gelirim diyirdum. Neyse yola devam, yolum uzunCnm dikkat edersen cumaya mutlaka eksi gelirsin, hic stres olma, aynen yola devam.
Sabit baslamak da cok iyi canim hadtaya. Cumaya eksi gelirsinGünaydın
Kilo : 98,5 sabit
Zorunlu tayin canım geziyoruz şehir şehir.Çok güzel canım. Egeye bayılıyorum zaten.Siz mi istiyorsunuz tayini yoksa zorunlu mu
Çok güzel menü canım. Afiyet olsun.
Ay inşallah kuzum.Şu iki haftada tek kaçamağım geçtiğimiz cumartesi akşamıydı. Artık eksiyi göreyim yaaa
Bende içimini çok sevmiştim ama 2günün sonunda hastalanınca yani bana da iyi gelmediummhnisa canım bu arada dukan birası bana da şişkinlik yaptı sanki ya. Gerçi içimini çok sevdim. Ondan biraz da devam ettim ama Yarın sıcak sıcak içeceğim yeşil çayımı
Kuzum bozma moralini sakın sen çok dikkat ediyorsun Sporun da var cumaya eksi gelecektir sendenArti ciktim ya, 350gr artiyim. Bugunku kilom: 74,75. daha cok dikkat ederim cumaya kadar.Cherry Mom @Suskunhanim Mathilda03
Geçmiş olsun canım. Bakalım cumaya tartı da ne göreceksin merakla bekliyorum canımKizlar gunaydin, bas ve bogaz ağrısına uyandim, hemen bir balli limonlu ihlamur ictim, ondan sonra da tartilmadim, bu hafta cumaya kadar tartiya adim atmayacağım, bu hafta da boyle bir deneyeyim dedim
Insallah canim. Bir umudum vardi bu hafta belki surpriz olur cok iyi eksi gelir diye ama bu kott surpriz olduGünaydınlaar
Zorunlu tayin canım geziyoruz şehir şehir.
Bende içimini çok sevmiştim ama 2günün sonunda hastalanınca yani bana da iyi gelmedi
Kuzum bozma moralini sakın sen çok dikkat ediyorsun Sporun da var cumaya eksi gelecektir senden
Geçmiş olsun canım. Bakalım cumaya tartı da ne göreceksin merakla bekliyorum canım
Harikasiin canim super eksi-500 üm bugün inşallah üstüne koyabilirim biraz daha. Cuma ya da cumartesi regli olucam bu hafta o yüzden bu ekside bile kalsam iyidir
belmayne canım günaydın sen naptın tartıldım mı
Gorursun cnm birsey kalmamis kiDaha cok dikat ederim de cumaya su 73u goreyim insallah
Aynen canm ya insanın evi gibisi yok her yöndeEvinde insanin duzeni bir baska olur tabi, hosgelmissin canim evine.
Teşekkürler nikicim. Cambly yi biliyorum ama diğerini de inceleyeceğim hemen. Valla özel okula vereceğimiz parayı biriktirsek çocuğu lisede yurt dışına yollarızHemen araya kaynayim. Kizlar dil konusunda online ingilizce ogretmenleriyle sohbet ortaminda dil ogreten siteler var bir arastirin. 4 yastan 70 yasa kadar ingilizce ogrettim suan en faydali buldugum onlar. Cambly e falan bi bakin arastirin derim. Oglum 6 ya da 7 yasindayken baslamayi düşünüyorum ben.
Canım geçen hafta yaptığımız 10.000 adım artı listeden bir spor olayını bu hafta böyle yapalım dedi burcuNe 3 ve üstü olacak
Ayy çok güzel eksi canım. Cumaya artar inşallah. Hünüz tartılmadım. Birazdan tartılacağım-500 üm bugün inşallah üstüne koyabilirim biraz daha. Cuma ya da cumartesi regli olucam bu hafta o yüzden bu ekside bile kalsam iyidir
belmayne canım günaydın sen naptın tartıldım mı
Merhaba canım. Hoş geldin. Ne güzel kiloyu koruyabilmek. İnşallah biz de görelim o günleriGünaydın arkadaşlar,eski mezun ben.
Namaria cığımı tebrige geldim. 70 li kilolara gelinmiş,azmine maşallah diyorum.
Beymayne ve ummnisa da güzel gidiyorsunuz kızlar. Bence siz bu işi başarırsınız.
Geçen tartıldım,kilo almamışım. Demek ki vücut bir kiloyu tanıyınca sabitleniyor oralarda.
Yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorum.
Kaptan cim seni de çok öpüyorum.
Sen olmasan olmazdi yani.
Insallah ortim. Uzuldum bugunku artiyaGorursun cnm birsey kalmamis ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?