Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yetisirsin canim sen iste yeterki

Menun guzel canim lokumlarida sporla yakmissindir ben malesef spor yapamadim midem cok kotu cunku
Bakalim insallah, karnim hala sis niyeyse
Benim bu haftaki hedefim 68 kaptanim.
Olsun haftaici yaparsin cnm spor, cok bir sey yememissin ama çikolatayla doughnut kaloriyi dengelemistir senin tavuktan mi miden bulandi açken sekerli bir seyler yemenden mi acaba

Günaydınlaar
Zorunlu tayin canım geziyoruz şehir şehir.
ummhnisa canım bu arada dukan birası bana da şişkinlik yaptı sanki ya. Gerçi içimini çok sevdim. Ondan biraz da devam ettim ama Yarın sıcak sıcak içeceğim yeşil çayımı
Bende içimini çok sevmiştim ama 2günün sonunda hastalanınca yani bana da iyi gelmedi
Arti ciktim ya, 350gr artiyim. Bugunku kilom: 74,75. daha cok dikkat ederim cumaya kadar. Cherry Mom @Suskunhanim Mathilda03
Kuzum bozma moralini sakın sen çok dikkat ediyorsun Sporun da var cumaya eksi gelecektir senden
Kizlar gunaydin, bas ve bogaz ağrısına uyandim, hemen bir balli limonlu ihlamur ictim, ondan sonra da tartilmadim, bu hafta cumaya kadar tartiya adim atmayacağım, bu hafta da boyle bir deneyeyim dedim
Geçmiş olsun canım. Bakalım cumaya tartı da ne göreceksin merakla bekliyorum canım

Insallah canim. Bir umudum vardi bu hafta belki surpriz olur cok iyi eksi gelir diye ama bu kott surpriz oldu

Günaydın arkadaşlar,eski mezun ben.
Namaria cığımı tebrige geldim. 70 li kilolara gelinmiş,azmine maşallah diyorum.
Beymayne ve ummnisa da güzel gidiyorsunuz kızlar. Bence siz bu işi başarırsınız.
Geçen tartıldım,kilo almamışım. Demek ki vücut bir kiloyu tanıyınca sabitleniyor oralarda.
Yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorum.
Kaptan cim seni de çok öpüyorum.
Sen olmasan olmazdi yani.

Teşekkürler nikicim. Cambly yi biliyorum ama diğerini de inceleyeceğim hemen. Valla özel okula vereceğimiz parayı biriktirsek çocuğu lisede yurt dışına yollarız tabi özellikle ilk okulda güzel bir öğretmenle karşılaşmak çok önemli
Ne 3 ve üstü olacak
Canım geçen hafta yaptığımız 10.000 adım artı listeden bir spor olayını bu hafta böyle yapalım dedi burcu
-500 üm bugün inşallah üstüne koyabilirim biraz daha. Cuma ya da cumartesi regli olucam bu hafta o yüzden bu ekside bile kalsam iyidir
belmayne canım günaydın sen naptın tartıldım mı
Ayy çok güzel eksi canım. Cumaya artar inşallah. Hünüz tartılmadım. Birazdan tartılacağım
Merhaba canım. Hoş geldin. Ne güzel kiloyu koruyabilmek. İnşallah biz de görelim o günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…