- 23 Mart 2016
- 29.771
- 90.170
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.141
YaHosbuldum canım:) bekarlar o kadar az mı ya
Kaptanım bana bu motivasyon konuşmaları çok iyi geliyor, biliyorsun. Yazdıklarını okuyunca daha bir içim ısındıCanım öyle düşünme
Geçen sene o kilolarda olmasaydın pandemide belki o kilo iyice katlacaktı şuan veririm yine diyebiliyorsun bazen verilecek kilo 10 15 kg üstü olunca insan bunu bile diyemiyor çünkü çok zor geliyor. Çoğu obez insanın bir türlü rejim yapamamasının altında bu var.
Çok şükür pandemiye normal kilolarda girmişsin birde o ara +10 olduğunu düşün zaten ne haldeydik sen hassas bir insansın muhtemelen diyet vs yapamayacaktın o yüzden hiç üzülme aç uyumalar çokta boşa gitmiyor :)) şimdi daha iyisini yapacak sonrada korumaya geçeceksin inşallah koruma çok önemli bunu kafandan çıkarmazdan sıkıntı olmaz. 2 ay rejim yapayım 6 7 kg vereyim sonra bırakırım dersen kısır döngü yeniden başlıyor
Rica ederim canım içimden gelenleri söyledimKaptanım bana bu motivasyon konuşmaları çok iyi geliyor, biliyorsun. Yazdıklarını okuyunca daha bir içim ısındıŞimdi daha da dört elle sarılacağım diyetime. En iyisi kalkıp yürümeye başlayayım.
Teşekkür ederim bana moral versiğin için.
Okula yürüyerek gidip yolları uzatan ve 10000 adımı tamamlayan bı suskun bırakıyorum şuraya
Hedef60kgolmak
Gitcek inşaAllah kaptanımKayınvalidede menüler uçmuş anlaşılanbirde regli etksi sanırım
Sporsuz gitmez aksatma canım
tebrik ederim kuzum süpersinOkula yürüyerek gidip yolları uzatan ve 10000 adımı tamamlayan bı suskun bırakıyorum şuraya
Hedef60kgolmak
Sağol canımKolay gelsin canıım. Okurken yoruldum
Sağol kaptanımSana ve içindeki katyayakolay gelsin canım
Cık :) Güzel canım halledersin cumaya güzel bir eksiyi buluruz
Merhaba hoşbuldum :)
Hosbuldum. İnsallah
Hosbuldum canım:) bekarlar o kadar az mı ya
Kaptanım senin gazından sonra dünde yaptım sporumu, bugünde yaptım bile çoktaaan spor listesinden ve yapabilirsem 2.ye de el atıcamRica ederim canım içimden gelenleri söyledim
Sen çok güzel bir kadınsınhaketmiyoruz bence kilolu kilolu gezmeyi sağlık yönünü zaten hiç söylemiyorum
ay yap vallahiBekarlar azınlıkta ve bu cuma başlayacak olan turnuvada bekarlar takımı istiyorum ismini bile koydum
Kaptanım senin gazından sonra dünde yaptım sporumu, bugünde yaptım bile çoktaaan spor listesinden ve yapabilirsem 2.ye de el atıcam
Iyle tabi canim allah beterinden korusunÇok teşekkür ederim kızlar
Nerdeee dinlenmek ne mümkün çocuklardan. Kızım da hasta hala zaten. Küçük iyice mızmızlaştı babasına gitmiyor. Bakalım inşallah böyle geçer gider rabbim beterinden korusun.
Insallah canim. Sabahki artidan mi yoksa uykusuzluktan mi anlamadim acayip bir halsizlik var ustumde canim hicbirsey tapmak istemiyor. Esim isini bitirsin de soguk moguk disari cikip biraz kosu, yuruyus yapacagim. Ev de basti iyice.Tabi olur canım
Tamamdır canım menüleride bekliyoruz 3 gün oldu yok
Önemli bir artı değil canım cumaya eksiyi bulacağız üzülmek yok
Geçmiş olsun canım
Güzel canım hafta içi spor ve dikkatli menülerle yine güzel bir eksi senindir ,
Çok iyi canım
Tebrik ederim canımmmsende olmasan yakacak bu ekip beniiii
Regli olsan bile heegün 2 yeşilçay şişkinliğini alır bence canım
Kimmm gelmiişş hoşgeldin canım çok mutlu oldum seni gördüğümeteşekkür ederiz bende seni tebrik ederim mezunların sabit kalması beni çok mutlu ediyor asıl başarı bu bence
Kayınvalidede menüler uçmuş anlaşılanbirde regli etksi sanırım
Sporsuz gitmez aksatma canım
Bu aralar sabit seni çok sevdi
Aynen canım kızlar dönmüş zaten
Önemli bir artı değil canım moral bozmak yok menülere dikkat edelim
Geçmiş olsun canım
Ahhh ananas diyetiiiii sayende bende yapmıştımmmm hahahha :))))
Canım esracım geriye bakıp bakıp üzülme sadece motive ol mevcut kilom bana ait değil de ve gönder onları biran önce
Biraz faZla olmuş ama daha öncede oldu yine artıyı halledersin eminim canıım hafta içi savaşları başlasın
Hedef60kgolmak belmayne canlar yok kendim için benim burada bekarlıktan kalma çok sevdiğim bir dişçim varda ona gittim dolgusu düşen ve kırılan bir dişim vardı o yüzden Allah'tan ağrı sızı yok buraya gelene kadar ertelemiştim :)
Tebrikler canım şükür eski olan nadide bir vatandaş daha
Didemn dideemmm herkes gider Mersin'e sen gitme tersineee eksiye doğru gidiyoruz
Valla canlandım galiba kendime geliyorumvalla mı canlandın mııı
Harikasın geçen cuma foto çekmemiiştin değil mi sen yaaaalırdık cuma günü listeye ama önceki cumada bildirim eksiksiz olmalıydı kırk yılda bir eksik bildirdin
Sabahki tartıyı unutalım canımInsallah canim. Sabahki artidan mi yoksa uykusuzluktan mi anlamadim acayip bir halsizlik var ustumde canim hicbirsey tapmak istemiyor. Esim isini bitirsin de soguk moguk disari cikip biraz kosu, yuruyus yapacagim. Ev de basti iyice.
İşteee takımda diğer bekar şuan o zaman bekarlar takımında 3 kişi olduk. Yok mu arttıraaanay yap vallahi
muhendis de gittiİşteee takımda diğer bekar şuan o zaman bekarlar takımında 3 kişi olduk. Yok mu arttıraaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?