Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım bana bu motivasyon konuşmaları çok iyi geliyor, biliyorsun. Yazdıklarını okuyunca daha bir içim ısındı Şimdi daha da dört elle sarılacağım diyetime. En iyisi kalkıp yürümeye başlayayım.
Teşekkür ederim bana moral versiğin için.

Rica ederim canım içimden gelenleri söyledim
Sen çok güzel bir kadınsın haketmiyoruz bence kilolu kilolu gezmeyi sağlık yönünü zaten hiç söylemiyorum

Rica ederim canım içimden gelenleri söyledim
Sen çok güzel bir kadınsın haketmiyoruz bence kilolu kilolu gezmeyi sağlık yönünü zaten hiç söylemiyorum
Kaptanım senin gazından sonra dünde yaptım sporumu, bugünde yaptım bile çoktaaan spor listesinden ve yapabilirsem 2.ye de el atıcam

Kaptanım senin gazından sonra dünde yaptım sporumu, bugünde yaptım bile çoktaaan spor listesinden ve yapabilirsem 2.ye de el atıcam
valla mı canlandın mııı
Harikasın geçen cuma foto çekmemiiştin değil mi sen yaaa alırdık cuma günü listeye ama önceki cumada bildirim eksiksiz olmalıydı kırk yılda bir eksik bildirdin

Iyle tabi canim allah beterinden korusun

Insallah canim. Sabahki artidan mi yoksa uykusuzluktan mi anlamadim acayip bir halsizlik var ustumde canim hicbirsey tapmak istemiyor. Esim isini bitirsin de soguk moguk disari cikip biraz kosu, yuruyus yapacagim. Ev de basti iyice.

valla mı canlandın mııı
Harikasın geçen cuma foto çekmemiiştin değil mi sen yaaa alırdık cuma günü listeye ama önceki cumada bildirim eksiksiz olmalıydı kırk yılda bir eksik bildirdin
Valla canlandım galiba kendime geliyorum Evet geçen cuma bildirimde nick ve tarih yoktu eksikti. Sorun değil bu gazla giderim ben bu hafta fragman olur haftaya listeye giriş yaparım

Insallah canim. Sabahki artidan mi yoksa uykusuzluktan mi anlamadim acayip bir halsizlik var ustumde canim hicbirsey tapmak istemiyor. Esim isini bitirsin de soguk moguk disari cikip biraz kosu, yuruyus yapacagim. Ev de basti iyice.
Sabahki tartıyı unutalım canım
Bunalmış olabilirsin ev çocuklar falan soğukta olsa temiz hava iyi gelir bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…