Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

başarı öğrencinin verdiği emekle ilgilidir hangi okul olursa olsun ister devlet okulu ister özel okul ister dershane ister özel hatta internetten ders videosu izlemek bile unutulmamalıdır ki bu durumlar öğrenci pasiftir yani dinleyen konumunda ama ne zaman ki okul biter çocuk eve gelir dinlenir sonrasında kendi bireysel çalışmasını yapar (günlük tekrar, konu çalışması, soru çözümü) işte o zaman aktif duruma geçer yani öğrenme gerçekleşir sizin çocuklarınızda emek vermişler tebrik ediyorum

Insallah canim. Bir umudum vardi bu hafta belki surpriz olur cok iyi eksi gelir diye ama bu kott surpriz oldu
Canım kötü düşünme bence herşeye uyuyorsun bence bu hafta da eksi göreceksin. Modumuzu düşürmek yok tamam mı
Yaa ne güzel canım kilo almamışsın kilo korumada iyisin demek ki darısı bizim başımıza. Benim hedef kiloya çok az kaldı ama düşürebilirim hedefi inşallah ulaşabilirsem tabi

Tamam canim haklisin. Gorecegim insallah bu hafta 73u

Cok haklisin canim. Kesinlikle yizde yuz basarinin okula bagli olmadigini dusunuyorum ama yuzde 10-15 de olsa etkisi var. Fakat buyuk olcude cocugun calisma istegine ve tekrarina bagli cok cok haklisin

Günaydın herkese güzel haftalar diliyorum kilo bildirimi yapılıyor sanırım ben yeniyim beni yönlendirirseniz sevinirim kahvaltıdan sonra tartıldım kilom 93. 3 reglim 10 mart da başladım diyete
Evet canım. Pazartesileri kontrol tartısı. Asıl nick li tarihli paylaşım cuma yapılıyor

Ayy sabit geldim ya.
Minik de olsa bir eksi bekliyordum. Neyse artık iyi bir hafta olsun diyelim
ummhnisa
Olsun canım artı gelmekten iyidir cumaya eksi göreceksin ne güzel
Günaydın herkese güzel haftalar diliyorum kilo bildirimi yapılıyor sanırım ben yeniyim beni yönlendirirseniz sevinirim kahvaltıdan sonra tartıldım kilom 93. 3 reglim 10 mart da başladım diyete
Canım pazartesi günleri kontrol tartımız var. Hafta sonundan nasıl çıktığımıza bakıyoruz. Cuma günleri de tartı fotosuna nickimizi ve tarih ekliyoruz

İnşallah canım. Sen de sıkma canını. Gerçek artı değildir o. Çok dikkatlisün maşallah
Cekirdek icine takildim haftasonu diyetisyen canin cok atistirmalik isterse ye demisti ama galiba cok yedim. Artik yokk cekirdek ici filan. Cumaya o 73,50 geleceeek

İnşallah canım. Görelim cumaya güzel bir eksi
Cekirdek icine takildim haftasonu diyetisyen canin cok atistirmalik isterse ye demisti ama galiba cok yedim. Artik yokk cekirdek ici filan. Cumaya o 73,50 geleceeek
Evet canım olabilir. Baya kalorili çekirdek. Tuzluysa bir de ödem de yapmıştır.
Peki tşkler aç karnına mı tartılıp bildiriliyor?
Evet canım. Aç karnına, 12 ye kadar bildirim yapıyoruz.

İnşallah canım. Görelim cumaya güzel bir eksi

Evet canım olabilir. Baya kalorili çekirdek. Tuzluysa bir de ödem de yapmıştır.

Evet canım. Aç karnına, 12 ye kadar bildirim yapıyoruz.
Yok canim tuzsuz ama cumaya kadar dokunmak yok artik ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…