- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.121
Cok gecmis olsun canim. Hastalik tum aileyi sirayla dolasiyor desene
Canım ballı limonlu ıhlamur falan iç hemen, d vitamini al ve mümkünse dinlen vücudun savasabilsinçok geçmiş olsun
En büyük sıkıntımız bu işte diyet gözüyle bakıyoruzbeslenme alışkanlığı haline getirsek , hepsinden ama az az yemeyi basarabilsek böyle olmayacak
Geçmiş olsun canımçocuklar nasıl. Dinlenebilecek misin
Halledersin inşallah canımne artıları eksilere döndürdük
Çok teşekkür ederim kızlarAslında ben bir kaç kere niyetlendim sonra vazgeçtim olmazsa bir deneyeceğim bu online İngilizce işini
Üzme Kendini bir günde halledersin benimki çok kötü ama şu andan itibaren sıkı yönetim ilan ediyorum sende ortim dikkat edelim toparlayalım Cuma’ya eksi gelemedim canım
Çok geçmiş olsun
Merhaba hoşgeldin aramıza canımMerhaba arkadaşlar, ben gruba yeni katıldım. Gerekli bilgileri vereyim.
YAŞINIZ: 29
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 62.2
HEDEF KİLONUZ: 50
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu? Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sigarayı bırakma
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Görüntümden memnun değilim ve mevcut kıyafetlerim üzerime olmuyor.
Daha önceleri en fazla bir 5 kilo ffazlalıgım oluyordu onu da veriyordum yaza dogru. Şuanda baya bir fazlalığım var ve motive olmaya , istikrarlı olmaya ihtiyacım var.
Tabi olur canımCherry Mom canım niyetliyim, bildirimi iftar öncesi yapsam olur mu? Tahminen -200 falan
Tamamdır canım menüleride bekliyoruz 3 gün oldu yokgunaydinnnnn herkeseee tabiki kaptanim aktifim bugun biraz arti geldim godal olarak cumaya toparlayacagimm
Önemli bir artı değil canım cumaya eksiyi bulacağız üzülmek yokArti ciktim ya, 350gr artiyim. Bugunku kilom: 74,75. daha cok dikkat ederim cumaya kadar.Cherry Mom @Suskunhanim @Mathilda03
Geçmiş olsun canımKizlar gunaydin, bas ve bogaz ağrısına uyandim, hemen bir balli limonlu ihlamur ictim, ondan sonra da tartilmadim, bu hafta cumaya kadar tartiya adim atmayacağım, bu hafta da boyle bir deneyeyim dedim
Güzel canım hafta içi spor ve dikkatli menülerle yine güzel bir eksi senindir ,Sabitim 89.7
1 saat daha beklesem kesin eksiydi dayanamadım
Çok iyi canımGünaydın
Kilo : 98,5 sabit
Tebrik ederim canımmm-500 üm bugün inşallah üstüne koyabilirim biraz daha. Cuma ya da cumartesi regli olucam bu hafta o yüzden bu ekside bile kalsam iyidir
belmayne canım günaydın sen naptın tartıldım mı
Kimmm gelmiişş hoşgeldin canım çok mutlu oldum seni gördüğümeGünaydın arkadaşlar,eski mezun ben.
@Namaria cığımı tebrige geldim. 70 li kilolara gelinmiş,azmine maşallah diyorum.
Beymayne ve ummnisa da güzel gidiyorsunuz kızlar. Bence siz bu işi başarırsınız.
Geçen tartıldım,kilo almamışım. Demek ki vücut bir kiloyu tanıyınca sabitleniyor oralarda.
Yeni gelen arkadaşlara da başarılar diliyorum.
Kaptan cim seni de çok öpüyorum.
Sen olmasan olmazdi yani.
Kayınvalidede menüler uçmuş anlaşılan
Bu aralar sabit seni çok sevdiAyy sabit geldim ya.
Minik de olsa bir eksi bekliyordum. Neyse artık iyi bir hafta olsun diyelim
ummhnisa
Aynen canım kızlar dönmüş zatenGünaydın herkese güzel haftalar diliyorum kilo bildirimi yapılıyor sanırım ben yeniyim beni yönlendirirseniz sevinirim kahvaltıdan sonra tartıldım kilom 93. 3 reglim 10 mart da başladım diyete
Önemli bir artı değil canım moral bozmak yok menülere dikkat edelim
Günaydın herkeseakşam 3 kere menü yazmaya girdim sonra mesajları okurken unuttum
Benim öksürüğüm çoğaldı gece başım da aşırı ağrıyor.
Ahhh ananas diyetiiiii sayende bende yapmıştımmmm hahahha :))))Günaydın kızlar bugün eski diyetisyenimin listelerini karıştırırken 2018 de bu zamanlar 61.4 kg olduğumu gördüm! Şaka gibi tammm 10 kg almışımEkte emektar baskülüm ve 2018 Mart ayı kilomu görüyorsunuz!
Ve bu girdabın içinde kaybolup gittim veremedikçe moralim bozuldu uzadı gitti. Bugün de regl oldum ve pirinç lapası diyetini deneyeceğim.
Yarın da diyetisyenimin bana o zamanlar verdiği kk yı kasıp kavuran meşhur ananas diyetime başlayacağım 3 gün!
Sonrasında da eski listelerimden seç beğen al yapıp biri ile devam edeceğim. O zaman vermişim şimdi de veririm!
Hepimize bol eksiler!
Biraz faZla olmuş ama daha öncede oldu yine artıyı halledersin eminim canıım hafta içi savaşları başlasınGünaydın arkadaşlar
+1 maalesef
İlk başlarda daha dazla yiyip daha az artı geliyordum ama artık daha fazla artı geliyorum
daha dikkat etmeliyim
Cherry Mom kaptanım Cuma’ya kadar halledecem
oğlun için mi cnm
Geçmiş olsun canım. Önemli bir şey mi
Tebrikler canım şükür eski olan nadide bir vatandaş daha
Didemn dideemmm herkes gider Mersin'e sen gitme tersineee eksiye doğru gidiyoruzBugunku kilom 71.5
Cumartesi sabahi 71.6 di cuma tartilamamistim cunku -100 gr diyelim dun ne gzel 71.3 du yaa
Cherry Mom @Just a perfect day cumaya 1 kilo daha gitmesi lazim hedefime varmam lazim
Sana ve içindeki katyayaEv iş doluçamaşır attım bir posta çıktı serdim bi posta daha attım ve sonra 1 posta daha atıcam evde olmayınca birikti
Bide katlanck çamaşır var cumadan kalma
Ev süpürülüp silinecek
Ben kalkimde benim katyayı çağırim yoksa ev elden gidiyeh
Merhabalar. Hoş geldin aramızaMerhaba arkadaşlar, ben gruba yeni katıldım. Gerekli bilgileri vereyim.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Görüntümden memnun değilim ve mevcut kıyafetlerim üzerime olmuyor.
Daha önceleri en fazla bir 5 kilo ffazlalıgım oluyordu onu da veriyordum yaza dogru. Şuanda baya bir fazlalığım var ve motive olmaya , istikrarlı olmaya ihtiyacım var.
Amin canım. Kolayca atlatırsınız inşallahÇok teşekkür ederim kızlar
Nerdeee dinlenmek ne mümkün çocuklardan. Kızım da hasta hala zaten. Küçük iyice mızmızlaştı babasına gitmiyor. Bakalım inşallah böyle geçer gider rabbim beterinden korusun.
Kolay gelsin canıım. Okurken yoruldumEv iş doluçamaşır attım bir posta çıktı serdim bi posta daha attım ve sonra 1 posta daha atıcam evde olmayınca birikti
Bide katlanck çamaşır var cumadan kalma
Ev süpürülüp silinecek
Ben kalkimde benim katyayı çağırim yoksa ev elden gidiyeh
Ya sorma kaptanım. Yapıştı kaldı 65Tabi olur canım
Tamamdır canım menüleride bekliyoruz 3 gün oldu yok
Önemli bir artı değil canım cumaya eksiyi bulacağız üzülmek yok
Geçmiş olsun canım
Güzel canım hafta içi spor ve dikkatli menülerle yine güzel bir eksi senindir ,
Çok iyi canım
Tebrik ederim canımmmsende olmasan yakacak bu ekip beniiii
Regli olsan bile heegün 2 yeşilçay şişkinliğini alır bence canım
Kimmm gelmiişş hoşgeldin canım çok mutlu oldum seni gördüğümeteşekkür ederiz bende seni tebrik ederim mezunların sabit kalması beni çok mutlu ediyor asıl başarı bu bence
Kayınvalidede menüler uçmuş anlaşılanbirde regli etksi sanırım
Sporsuz gitmez aksatma canım
Bu aralar sabit seni çok sevdi
Aynen canım kızlar dönmüş zaten
Önemli bir artı değil canım moral bozmak yok menülere dikkat edelim
Geçmiş olsun canım
Ahhh ananas diyetiiiii sayende bende yapmıştımmmm hahahha :))))
Canım esracım geriye bakıp bakıp üzülme sadece motive ol mevcut kilom bana ait değil de ve gönder onları biran önce
Biraz faZla olmuş ama daha öncede oldu yine artıyı halledersin eminim canıım hafta içi savaşları başlasın
Hedef60kgolmak belmayne canlar yok kendim için benim burada bekarlıktan kalma çok sevdiğim bir dişçim varda ona gittim dolgusu düşen ve kırılan bir dişim vardı o yüzden Allah'tan ağrı sızı yok buraya gelene kadar ertelemiştim :)
Tebrikler canım şükür eski olan nadide bir vatandaş daha
Didemn dideemmm herkes gider Mersin'e sen gitme tersineee eksiye doğru gidiyoruz
Sabitle başlamak bunun göstergesi olsun gelir bence canımYa sorma kaptanım. Yapıştı kaldı 65
Sinir oluyorum. Bu hafta güzel bir eksi görsem bari
Geçmiş olsun canımGünaydın herkeseakşam 3 kere menü yazmaya girdim sonra mesajları okurken unuttum
Benim öksürüğüm çoğaldı gece başım da aşırı ağrıyor.
Hoşgeldiniz birlikte sağlıkla fit hatunlar olucaz burdaMerhaba arkadaşlar, ben gruba yeni katıldım. Gerekli bilgileri vereyim.
Tmm canım -500 bencede senindir elimizden geleni yapalım zaten hafta içinde hareketlisin menülerde güzel olursa gelir
İnşallah canımSabitle başlamak bunun göstergesi olsun gelir bence canım
Sağolsun bende de bünyeleriniz değişik etkiler bırakıyorİnşallah canımbeni böyle bir sinir edip sonra güzel bir eksiyle mutlu eder genelde bünyem. İnşallah bu sefer de öyle olur
Yaşassıııınnn yeni bir bekar dahaMerhaba arkadaşlar, ben gruba yeni katıldım. Gerekli bilgileri vereyim.
Bundan sonra bekarları çağırayım bariYaşassıııınnn yeni bir bekar dahaHoşgeldin canım
Maalesef Suskuncum. Yazık değil mi emeklerimize... Hatırlıyorum da acılar içinde uyuyordum açlıktanCanım ballı limonlu ıhlamur falan iç hemen, d vitamini al ve mümkünse dinlen vücudun savasabilsinçok geçmiş olsun
En büyük sıkıntımız bu işte diyet gözüyle bakıyoruzbeslenme alışkanlığı haline getirsek , hepsinden ama az az yemeyi basarabilsek böyle olmayacak
Ay Didem yine başabaş gidiyoruzBugunku kilom 71.5
Cumartesi sabahi 71.6 di cuma tartilamamistim cunku -100 gr diyelim dun ne gzel 71.3 du yaa
Cherry Mom @Just a perfect day cumaya 1 kilo daha gitmesi lazim hedefime varmam lazim
Merhaba hoşbuldum :)Merhabalar. Hoş geldin aramıza
Amin canım. Kolayca atlatırsınız inşallahçocuk olunca hasta olmak da bir başka zor valla
Kolay gelsin canıım. Okurken yoruldum
Hosbuldum. İnsallahGeçmiş olsun canım
Hoşgeldiniz birlikte sağlıkla fit hatunlar olucaz burda
Hosbuldum canım:) bekarlar o kadar az mı yaYaşassıııınnn yeni bir bekar dahaHoşgeldin canım
Canım öyle düşünmeMaalesef Suskuncum. Yazık değil mi emeklerimize... Hatırlıyorum da acılar içinde uyuyordum açlıktanİnsan nasıl heba eder emeklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?