Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla canlandım galiba kendime geliyorum Evet geçen cuma bildirimde nick ve tarih yoktu eksikti. Sorun değil bu gazla giderim ben bu hafta fragman olur haftaya listeye giriş yaparım
Oyy çok mutlu oldum ilk defa bir üyeyi takıma geldikten 3 hafta değil 3 ay sonra listeye alacağım bahar kaptan kesin soracak bu üyenin deneme süresi niye bu kadar uzadı diye

Mathildablue bu arada eski nickten baktım canım en son listeden -yarışmadan ayrılmak istiyor - notu ile çıkmışsın böyle olunca 6 ay yeniden listeye girilmiyor ya seni biraz alt listede misafir edeceğiz gibi.
30 Ekim'de ayrılmışsın 30 nisandan sonra ancak listeye girebiliyorsun bilgin olsun tatlım

Allah kabul etsin canlarım. Bence iftar öncesi görürsünüz bir eksi S Suskunhanim
Ay inşaallah daha üstümü değiştirmedim,yemek koydum ocağa( sucuklu kuru fasulte yaptim hemde guvecte) akşam elma ve süt ikilisinden vazgeçmek üzereyim
Ay kızlar dişçideyim gelemedim ve bakamadım deme öyle deme
Geçmiş olsun canım hayırdır?
Maalesef Suskuncum. Yazık değil mi emeklerimize... Hatırlıyorum da acılar içinde uyuyordum açlıktan İnsan nasıl heba eder emeklerini
Ah pamuğum ah, sürekli burda korumada kalmak öyle mantıklı ki.Hwmen haftalık fark edip hem frenlemek
gurur duydukkk canım
Tey tey,ben bu gazla 1000 zıplarim sonra da iftara kadar yatarım

çok teşekkür ederim ,gerçekten çocukta bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…