- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.341
Dükan birasını ben içemedim bir türlü@ummhnisa canım bu arada dukan birası bana da şişkinlik yaptı sanki ya. Gerçi içimini çok sevdim. Ondan biraz da devam ettim ama Yarın sıcak sıcak içeceğim yeşil çayımı
Ben bunu biliyormuşum canımCanım bak bu.Haftaya yine yaparsam tabagimin fotosunu atayım insallahHedef60kgolmak
Sabahki spor uzun süreli açlığın üzerine olduğundan yağ yakimi hızlanıyor.Kahvaltiyi da spordan bir saat sonra yapmak lazım tabi
Teşekkür ederim
Daha öncesini yapıyorlar Maraş taraflarında diye biliyorum ama
Allah kabul etsin orucunu9000 adımı 10000e tamamlamak için mesajlara baktım adım sayım 11500 geçtiben var uyumak,yoksa sahura kalkmak iyi geceler cümleten
Çok geçmiş olsun canımGunaydin kizlar, dun biraz hastaydım yordum da sanirim kendimi, bugun biraz ates de var, kursa gitmeyeceğim ilac aldim, evde dinlenecegim. Bu sene bu 3. Boyle hasta olusum burada. Buraların havasi yağmurlu gri değişken. Alisamadim daha.
Dun spor fln da yapmıştım yazamadan uyudum, neyse iyileseyim de.
@azaydidem
Cherry Mom
Aynen öyle benim oğlan bir kere maskesiz aşağıda oynadı hemen boğazları yanmaya başladı bir gün sonra hepimiz aynı oldukGeçmiş olsun canım eve Bi kere girdimi hastalık herkesi yoklamadan gitmiyor malesef
Çok geçmiş olsun kaptanımTünaydınnnn kızlarr geç geldim bugün baş ağrısı ile uyandım
Menü ve spor diğer sayfaya ama ordan alıntı yapıp ortak olduğun kişiyi etiketleyerek burada yorum yapıyorsun orda yorum değilde sadece menü ve spor var, sporu sayılmıyormu bilmiyorum bile arkadaşlar yazarSelam kızlar. Bisey sorucam bu menü ve spor bildirimlerini buraya mı yoksa diger sayfaya mı yapıyoruz. Bir kısım buraya yapıyor ya ondan soruyorum . Bir de diyelim spor 10bin adım altı olunca sayılmıyor mu?
Herkes diğer diğer sayfaya yazıyor canımSelam kızlar. Bisey sorucam bu menü ve spor bildirimlerini buraya mı yoksa diger sayfaya mı yapıyoruz. Bir kısım buraya yapıyor ya ondan soruyorum . Bir de diyelim spor 10bin adım altı olunca sayılmıyor mu?
İçimi güzel gerçekten. Yazın çok ferahlatıcı olabilir. Ama bence normal yeşil çaydan daha etkili değil. Gerçi şişkinlik yaptığı için tok tutuyor o güzel oluyorDükan birasını ben içemedim bir türlü
Ben bunu biliyormuşum canım
Allah kabul etsin orucunu
Çok geçmiş olsun canım
Aynen öyle benim oğlan bir kere maskesiz aşağıda oynadı hemen boğazları yanmaya başladı bir gün sonra hepimiz aynı olduk
Çok geçmiş olsun kaptanım
Tünaydın arkadaşlar
Menün genel olarak güzel canım ama akşamki bulgur pilavı olmasa daha iyi olurdu
Pilavı öğlen öğünümde yersen daha iyi olur adımlar süper
Geçmiş olsun
Kendine çok dikkat et canım okullarda kovit sayısı çok arttı. Benim de derslerim bitti eve gidiyorum sonra calı derse devamKendinin en iyi hali ol ortim benim bu gün 19:30 kadar derslerim var ara ara kimisi yüz yüze kimisi online akşam görüşürüz
canım pzts çrş cmts menü ve spor listeleri grubu ilk sayfasındaki sporlar sayılıyo, diğer yaptığın her spor da puan olarak ekleniyo haftalık hanene cnm evet adım olarak 10 bin ve üstüSelam kızlar. Bisey sorucam bu menü ve spor bildirimlerini buraya mı yoksa diger sayfaya mı yapıyoruz. Bir kısım buraya yapıyor ya ondan soruyorum . Bir de diyelim spor 10bin adım altı olunca sayılmıyor mu?
ayyy hadi bakalım kuzum diyetin de sporun da süperdi güzel haberler alırsın inşallahBu arada canlar ben diyetisyene kaçar inşallah güzel haberlerle gelirim
Ayyyy cankuşum çok sevindiiimmm hayırlı olsuunMerhaba arkadaslar nasilsiniz
Artik masam var daha bilgisayarim yok oglen de arkadaslarla ev yemegi yapan bi yere gittik ispanak falan yedimsaglikli yasam moduna devam
Sagol canim. Cok daha iyiyim bugunCanım nasılsın bugün. Keyfin geldi mi yerine
Selam canim. Ohh ne guzel , afiyet olsunMerhaba arkadaslar nasilsiniz
Artik masam var daha bilgisayarim yok oglen de arkadaslarla ev yemegi yapan bi yere gittik ispanak falan yedimsaglikli yasam moduna devam
Aynen canim, iyi geldi. Enerji topladimhah tamam canım olur tabi ki bazen enerji depolar insanrica ederim cnm
Menü bildirimleri diğer sayfaya canımSelam kızlar. Bisey sorucam bu menü ve spor bildirimlerini buraya mı yoksa diger sayfaya mı yapıyoruz. Bir kısım buraya yapıyor ya ondan soruyorum . Bir de diyelim spor 10bin adım altı olunca sayılmıyor mu?
Selam canım hayırlı olsun yavaş yavaş tüm düzenin oturuyorMerhaba arkadaslar nasilsiniz
+200 önemli dğilde senin hedef büyük hedefGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim hepinize kızlaralıntı yapamadım
dün tartılmamıştım ben bu gün tartılabildim 72 geldim artıdayım vallareglden bi de bi kaç kaçamaktan sanırım
13 mart
12:30
1 yumurta 1 kk peynir
1 dilim ekmek közlenmiş biber
3 ceviz
12:00 2 kayısı 5 badem
16:00 yeşil çay
18:00 4 köfte salata
21:00 1 tabak bulgur pilavı
spor 7000 adım ama 10 bine tamamlayacağım.
Su 1 litre
Son 2 menü varSaatleri hatırlayamadım kızlar
Sabah 1 dilim TB ekmek
ikindi 1 bardak süt 3 kaşık yulaf 3 hurma 1 muz tarçın ile smothie (ortim sebze smothie demişti aslında)
Akşam yarım etli ekmek ( akşamki et ve 1 dilim ekmek için)
su 3-4 bardak hiç içemedim ağzımın tadı yok
Spor maalesefHedef60kgolmak
Cherry Mom
Ballı lokumum yememissin bı şeySabah:
-filtre kahve
Öğle:
-Pirinç lapası
-mor lahana salatası
Akşam:
-pirinç lapası
-3 yk yoğurt
Ara:
-yarım portakal
Spor: 100 trambolin de zıplama, 15 dk dans, 4.453 adım yürüyüş.
@_ReyyanCherry Mom Hedef60kgolmak
Açıklamaya kalmadan açıklamış arkadaşlar sağ olsunAkşam bir sorayım çocuklara telefondaki gibi uzun basılcak sanıyorum bilgisayardanda olmadı yaaa, okadar bilmiyorum yani birde bu emojileri nereden yapıyorsunuz
@ işareti için Altgr ye bas elini çekmeden Q harfine bas canım emoji için de işaretlediğim 3 noktaya bas orda gülen yüz çıkıyor. Ya da whatsapptaki gibi telefonun kendi klavyesinden de yapabilirsin.
Ben yeni gördüm ama kaptan cevap yazmış yine ben görene kadarSelam kızlar. Bisey sorucam bu menü ve spor bildirimlerini buraya mı yoksa diger sayfaya mı yapıyoruz. Bir kısım buraya yapıyor ya ondan soruyorum . Bir de diyelim spor 10bin adım altı olunca sayılmıyor mu?
Hedef treni kaçtı zaten onu farkettimSon 2 menü var
13 Mart zaten bulgur pilavı liste dışıydı saati çok geç birde :/
Hanımm hanımmm etli ekmeği sen bize et diye yutturamazsınbildiğin hamur işi o bence + olmana sebep bu olabilir canım bu saatten sonra karbonhidratı bırakalım
Sporda yokbilmiyorum bugün nasılsınız ev ahalisi olarak spor ortamın olur mu ama en azından yediklerine dikkat et olur mu hedef tutmasada bu hafta sonuçta sizin için hastalık haftası olabilir böyle şeyler az bir eksi ile kurtaralım olur mu 100 200 gram eksi olsun bizim olsun
Menü ve spor diğer sayfaya ama ordan alıntı yapıp ortak olduğun kişiyi etiketleyerek burada yorum yapıyorsun orda yorum değilde sadece menü ve spor var, sporu sayılmıyormu bilmiyorum bile arkadaşlar yazar
Herkes diğer diğer sayfaya yazıyor canım
Burda gördüğün yorumlamak için ordan alıntılayıp buraya geliyorlar
Tesekkürler kızlarMenü bildirimleri diğer sayfaya canım
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Burada hiç direk menü yazımı olmaz sadece ortağı yada diğer arkadaşı menü sayfasından alıntı yapıp burda paylaşmıştır öyle görmüşsündür .
Spor konusunda da yaptığınız tüm sporlar 1000 adımda olsa 10.000 adımda olsa tarafımca puanlanır hesaplanır genel spor tablomuzda yer alır
10.000 adım gördüğün spor programımızdaki adım sayısı o ayrı sporu arttırmak için yaptığımız takım içi aktivite :) aşağıdaki tabloyu cumartesi serbest Pazartrsi çarşamba zorunlu olmak üzere tüm takım yapıyoruz.
Bugünlerde mesela 10.000 değilde 8000 attı programı bitirememiş oluyor maalesef ama yine spor puanını alıyor sadece programa katılmamış oluyor ve ekstra puan alma şansını kaybediyor :) 1 spor +100 puan 2 ve fazlası spor için 50 şer ek puan veriyoruz
Eki Görüntüle 2802737
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?