- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.581
Bende hedefi tutturamıyorum gibi yarın belli olacak ama geçen haftadan iyi kilomGünaydınnnn
Artım gitmiş şükür, yarına hedefimi tutturamıcam ama olsn yinede 300 500 eksi gelirm inşaAllah
Günaydınnn eline sağlık minnoşşş15-21 mart tablo spor listesi :)
UYE 15 mart 17 mart 20 mart sonuç hawar 1+6 1+2+6 belmayne 1+5 1+5 @Amor-a ------- 1 @balpamuk 7 -------- S Suskunhanim 1+5 1+5 DeryaOnDiet ------ ------ ummhnisa 1+7 5+7 @azaydidem 7 7 @Anka ------ ------ Hedef60kgolmak 2 2+6 @Kendinin en iyi hali ol 1 1+6 Begonya2 ------ 2+5+7 @Mathilda03 ------ 1 muhursuzpusula 4 ------- @birsevgi ------ ------- @whitetea ------- 1+5 @olvidos 1 1 Deniz ve Kum 1 ------ @KumsalveDeniz ------ ------ @Just a perfect day ------ 2 @monarosaa ------ ------- @Mathildablue ------ 1+7
Canlar pztsi çrş cmts beni etiketlerseniz sevinirimNiki izne ayrıldı ve merak edip gelmesin bildirimleri
@azaydidem kuzum en az 30 dk leslie 2 numaradan sayılıyor bilginegeçen de sordum hatırlarsan sadece 20 dk mı yaptın diye :)
Cherry Mom kaptancım kolay düzenledim senin söylediğin şekilde teşekkürler
Rica ederim kaptimGünaydınnn eline sağlık minnoşşş
Mesaj alındıKızlar bugün baya hareketli bir gün benim için size sadece tek bir mesajım var
Eki Görüntüle 2803834
Aynı durumdayız. Benim de hedefin tutma ihtimali yokGünaydınnnn
Artım gitmiş şükür, yarına hedefimi tutturamıcam ama olsn yinede 300 500 eksi gelirm inşaAllah
İnşallah canım.Aynen canım olmadı biz 1sene daha buralarda oluruz. Tam koruma yaparız
Günaydın canım. Yarına bol eksiler görelim inşallah
Yaa harikasın canım bende sabah oğlumu okula bıraktım ordan yolu uzatıp eve geldim. Şimdide almaya çıkıcam.İnşallah canım.Kafamda hep koruma olayları
Bu arada 40 dk koşu arkasından 15 dk zumba yaptım.Bayıldım fitness partnerimin zumbasına. Serdaç Ortaç la coştum sabah sabah
Geçen hafta çok verdin ya vucut şaşırdı herldeAynı durumdayız. Benim de hedefin tutma ihtimali yok
İşin garibi dün sabah eksideydim bütün gün kaçamak yapmadım spor yapmadım ama bugün 100 gram artıyım
Yarına kesin 200-300 eksi olur da bu hafta bana ders olsun
Belki de aynı kisiyizdirGünaydın kızlar. Güzel bir perşembe olsun inşallah
4.58 de ceza keşmiş
Valla tez danışmanımla yarışırsın kuzum
GünaydınGünaydııınnn
Canım dikkat et mideni de heder etmeÖ
İyiyim canım çok şükür bu gün biraz uyudum iyi geldi. Uykusuzluktan ödem bombası oldum resmenmaydanoz suyu kaynatıyorum lahana alıp gelicez öğleden sonra onu kaynatıcam zehirlenmem inşallah
Aslan ortim beeeeOyyyy ortim istemiş yapmammı işleri bir halledeyim söz
Picaaakk çekilmişKızlar bugün baya hareketli bir gün benim için size sadece tek bir mesajım var
Eki Görüntüle 2803834
Ohh çok güzel canım. Zaten en güzeli açık havada yürümek. Oksijen etkisiyle yağ yakımı daha fazla oluyormuş. O zaman yansın yağğlaaarrYaa harikasın canım bende sabah oğlumu okula bıraktım ordan yolu uzatıp eve geldim. Şimdide almaya çıkıcam.
Fitness partnerimi bende çok sevdim canım bana da iyi geldiğini düşünüyorum.
Felaket ter atıyorum onunla. Okuldan geleyim Bi 15 dk da ben coşayım
Hocam cehaletime verinBelki de aynı kisiyizdir
Vuu süpersin canım. Dönüşüm muhteşem olacak şarkısı çalmaya başladı şuanGünaydıınllaarrrr :)
Ben hedefimi tutturup geçiyorum sizler nerdesiniizz
Afiyet olsun canım. Ben de kahvaltı ediyorum.Buyrun kahve içelimEki Görüntüle 2803864
Sağol canım sanada afiyet olsunAfiyet olsun canım. Ben de kahvaltı ediyorum.
Kızlar bugün baya hareketli bir gün benim için size sadece tek bir mesajım var
Eki Görüntüle 2803834
Bebisimin burnu tikali dunden beri sukur az once biraz uykuys daldi, burnu tikali oldugundan surekli temizliyiryz ama yoruyir cocugumu bunaltiyor. Tatsiz tuzsuz bir kahvalti yaptim, karabugday ununa su ekledim icine bur de avokado ekleyip tavada pisirdimGünaydıınllaarrrr :)
Ben hedefimi tutturup geçiyorum sizler nerdesiniizz
Canım Allah kolaylık versin valla. İşin zor biraz. İnşallah normale döner tez zamandaBebisimin burnu tikali dunden beri sukur az once biraz uykuys daldi, burnu tikali oldugundan surekli temizliyiryz ama yoruyir cocugumu bunaltiyor. Tatsiz tuzsuz bir kahvalti yaptim, karabugday ununa su ekledim icine bur de avokado ekleyip tavada pisirdimcocuk gaz olmasin diye yiyecek secenegim gun gectikce azaliyor. Sabah tartiya cikmak istedim ama korktum artiysam hala moralim bozulur diye, o yuzden yarink bekliyorum
Wuuwuu simduden hedegibe ulastiysan hatika
Ortim lütfen bu gün çok dikkat et
Çarşamba menüsü
1 haşlanmış yumurta
3 mantardan sote
1 dilim peynir
5-6 minik zeytin
Yeşil çay
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Domates ve salatalık
Ara
1 avuç antep fıstığı
Öğle
Bir kaç parmak bonfile ızgara
1dilim ekmek
Akşam
1 küçük hamburger
Eşim ben uyurken söylemiş zorla yedirdi
20 dk kardiyo ve 10 .000 adım
Hedef60kgolmak Cherry Mom @_Reyyan hawar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?