Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyyy o duyguyu o kadar iyi bilirim ki bir örnekte ben vereyim Hnm görümce bi deri bi kemiktir Allah için güzel kadın ama çok fesat bende etine dolgun türk kadınıyım hiç ole iğne iplik gibi olmadım hayatımda bu file çoraplar yeni çıkmıştı dedim yarım alsammı bana demezmi ağa takılmış balina gibi mı diye ayyy kaynar sular başımdan aşağı bir döküldü ona inat 58 olmuştum işte şimdi inadım inat iğne ipliğe dönecem

Ayy bacımmm valla tıpkı benim yaşadığım durum inşallah bizde iğne iplik olalım gösterelim onlara günlerini

Ah bacım bir görsen nasıl fit olmuş valla çatlamadım desem yalan olur. Ama kalbi kötü işte fesatlık ve kötülük dolu bir kadın içten içe hep kıskanç Allah kimsenin başına vermesin böyle insanları

Off anladim seni iste benim de bugun benzer bir duygu oldu, bir icten ice hiddetlendim, ya yaza dogru millet gaza geldi tabi, kis gobekleri gitmis, ben yerimde saydim biraz kiziyorum kendime icten ice.
Tok, su icip, aksam ustu, giyinik vs. Tartilma cnm yanlis cikar bosver sen onu. Sabah bakarsın kalkınca.
Kuruyemis de yasak canim.
Amman zormuş biraz ya, ne yapacaksin bebis icin her sey, bulunsun bari bir an once neyin alerjisi oldugu.
O da ne bicim saka sakaysa, hic sevmiyorum boyle yargi dagitan, komigim dobrayim tadinda patavatsızlik yapanlari

İyi akşamlar yeni zaman buldum Benim misafirler bir süre daha bendeler hallerinden çok memnunlar gitmek gibi niyetleri yok Gelmişken doktora gidelim dediler Baştan ayağa baktıracaklar ve ona göre yol çizecekler Diyetim ise malesef yapamıyorum şimdilik sabit Kaptanım işlerimi düzene girene kadar izin istiyorum Mümkünse

canım benim güldürdün benim diyet tam güzel olmuşken aynen börek bozdu diyeti çok haklısın normalde çok dikkat etmeye çalışıyorum,tamam canım saatleride yazarım
Sanırım o kaçamak için ceza vermem gerekiyor Cherry Mom öyle demişti dün. sen bugün bir spor seçip yapar mısın ama mümkünse 2-3 ten önce yap ki yarına ödemi kalmasin

çok tatlısın ya
Ah ah bu kilolar hep o fazla şekerden
Yaptın yine yaparsın

Ben kaç almıştım hatırlıyor musun canım
Kuşum nasılsın?

Günaydın kızlar. Güzel bir perşembe olsun inşallah
4.58 de ceza keşmiş
Valla tez danışmanımla yarışırsın kuzum

ne yesem gaz yapiyir cocuga ya.

afiyet olsun ortim. Oh adimlar da tamamlanmis

Aynı stres bende de var canım. Daha bu akşam eşime ben kilo korumayı bilmiyorum ki diye dert yandım
Ama onu da öğreneceğiz inşallah. Artık bir müddet baskülün üstünde yaşayacağız
Aynen canım olmadı biz 1sene daha buralarda oluruz. Tam koruma yaparız
Günaydın kızlar. Güzel bir perşembe olsun inşallah

4.58 de ceza keşmiş
Valla tez danışmanımla yarışırsın kuzum
Günaydın canım. Yarına bol eksiler görelim inşallah

15-21 mart tablo spor listesi :)
UYE15 mart 17 mart20 martsonuç
hawar 1+61+2+6
belmayne 1+51+5
Amor-a ------- 1
balpamuk 7--------
S Suskunhanim 1+51+5
DeryaOnDiet ------------
ummhnisa 1+75+7
azaydidem 77
Anka ------------
Hedef60kgolmak 22+6
Kendinin en iyi hali ol 11+6
Begonya2 ------2+5+7
Mathilda03 ------ 1
muhursuzpusula 4-------
birsevgi -------------
@whitetea-------1+5
@olvidos 1 1
Deniz ve Kum 1------
KumsalveDeniz ------------
Arc-en-ciel ------ 2
M monarosaa -------------
Mathildablue ------1+7

Canlar pztsi çrş cmts beni etiketlerseniz sevinirim Niki izne ayrıldı ve merak edip gelmesin bildirimleri
azaydidem kuzum en az 30 dk leslie 2 numaradan sayılıyor bilgine geçen de sordum hatırlarsan sadece 20 dk mı yaptın diye :)
Cherry Mom kaptancım kolay düzenledim senin söylediğin şekilde teşekkürler

Oyyyy ortim istemiş yapmammı işleri bir halledeyim söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…