Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet yarın bildirim yaparken bu haftamı anlatan bir şarkıyla yapıcam hatta öyle bir dönüşüm
Oyyy geçmiş olsun. Yazdıklarını okurken yoruldum seni tahmin daha edemiyorum Allah kolaylık versin

tünaydın arkadaşlar hadi bakalım yarına inşallah çok güzel olur sonuçlar ben de tartılmadım bakalım 79 ları görmek istiyorum
Göreceksin inşallah kuzu
Evet yarın bildirim yaparken bu haftamı anlatan bir şarkıyla yapıcam hatta öyle bir dönüşüm

Oyyy geçmiş olsun. Yazdıklarını okurken yoruldum seni tahmin daha edemiyorum Allah kolaylık versin
Ayy hadi bakalım. Merakla bekliyoruz gösteriyi

Offfgözüm gönlüm şenlendi sağ olasınafiyet olsun
Bı daha olmasin
Rabbim kolaylastirsin, belki diyet mantigiyla baksan bu kadar iradi olamayacaktin ama işin içine sağlık girince süreci kisaltmis oldun.Sen fit olduğunda bebisinin de sıkıntısı kalmayacak inşallah
Bir de insan her şeye alışıyor, yedikten sonra hepsi tokluk hissi oluşturuyor,aç olan gözümüzen azından benim için öyle
20 dk dans workout yapıldı
2 mil leslie başlandı
Tabi kızım durursa mızırdanmaya başladı
Burda spora doyamayan bı LoL gördüm sanki napsam seni haftaya spor için rövanşta mi cagirsam
Yuxum gelir yemek yok

Nerdesinz hanımlar pek sessiz bugün buralar
Eve yeni girdim canım, dersten sonra çarşıya çıkmıştım.10000i tamamlayıp geldimssimdi namazı kılıp bin de zipliyiciimm sonra ne taraf ağır gelirse o tarafa düşerim muhtemelen

Ay bu 2 gün gaza geldim normalde çok yapmıyodm spor ama sanki etim bi yumuşadı ihtiyacım var daha kilolar gittikçe cıvıyacak sanırm o yüzden sıkı tutmam lazmmm
Yarın tartı günü kaslarını çok zorlama şişer hafif spor yap bence leslie gibi

Evet evet o civima çok güzelgidin artık diyor insan yaptım bile bende ödem yapmıyor galiba spor ya da sporsuz günüm olmuyor pek,ondan fark etmemiş de olabilirim

Cherry Mom dunki sahurda iki cevizin vardı yazmayı unutmuşum bugün sahurda yine iki ceviz kırarken aklıma geldi bir de 10 dk bölgesel vardı puanlamaya unutmazsan eklersin unutursan canın sağ olsun

Canım Allah kolaylık versin valla. İşin zor biraz. İnşallah normale döner tez zamanda be işe de geçmiş olsun. Benim oğlumun da çok tıkanırdı burnu. 4 yaşını geçti hala tıkanıyor
Sagol canim. Oy insallah tikanmasin su burunlari, nefes kontrol cihazi var yataginda gerci ama yine de insan uyumakta zorlaniyor. Sen cok iyi anlarsin canim

Sagol canim. Insallah yarina su artim gitmis olursa iyi hissedecegim

Cook haklisin canim. Gercekten aslinda ac olan gozumuz, benim de ayni tabiki.

Ortim lütfen bu gün çok dikkat et
Akşamı erken kapat
O hamburgere de ceza kesecem ama spor yapamıyorsun
Spor yapınca agrım artıyor canım ama çok üst bedenime yüklenmeyen sporlar yapmaya çalışıyorum. Dün engin kırbaç yaptım baya terletti ama çok zorlamadan yaptım bugünde yapıcam inşAllah

Ben ve depresyonum geldik
Bu hafta çok az gidecek 1 haftam çöp oldu resmen çok kötü hissediyorum
Bende nerde kaldı bizim kız diyordum
Canım bu hafta hafta sonu kaçamak vardı
Hafta içinde de 2 gün kayınvalidede kaldın galiba bunlar düzeni bozar biraz eksi bile gelmen iyi birşey üzülme haftaya üstüne koyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…