- 17 Mayıs 2020
- 2.246
- 6.812
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.601
Ohh çok güzel canım. Zaten en güzeli açık havada yürümek. Oksijen etkisiyle yağ yakımı daha fazla oluyormuş. O zaman yansın yağğlaaarr
Hocam cehaletime verin
Vuu süpersin canım. Dönüşüm muhteşem olacak şarkısı çalmaya başladı şuan
Afiyet olsun canım. Ben de kahvaltı ediyorum.
Oyyy geçmiş olsun. Yazdıklarını okurken yoruldum seni tahmin daha edemiyorum Allah kolaylık versinBebisimin burnu tikali dunden beri sukur az once biraz uykuys daldi, burnu tikali oldugundan surekli temizliyiryz ama yoruyir cocugumu bunaltiyor. Tatsiz tuzsuz bir kahvalti yaptim, karabugday ununa su ekledim icine bur de avokado ekleyip tavada pisirdimcocuk gaz olmasin diye yiyecek secenegim gun gectikce azaliyor. Sabah tartiya cikmak istedim ama korktum artiysam hala moralim bozulur diye, o yuzden yarink bekliyorum
Wuuwuu simduden hedegibe ulastiysan hatika
Göreceksin inşallah kuzutünaydın arkadaşlar hadi bakalım yarına inşallah çok güzel olur sonuçlarben de tartılmadım bakalım 79 ları görmek istiyorum
Ayy hadi bakalım.Evet yarın bildirim yaparken bu haftamı anlatan bir şarkıyla yapıcam hatta öyle bir dönüşüm
Oyyy geçmiş olsun. Yazdıklarını okurken yoruldum seni tahmin daha edemiyorum Allah kolaylık versin
OfffBuyrun kahve içelimEki Görüntüle 2803864
Bı daha olmasinOhh çok güzel canım. Zaten en güzeli açık havada yürümek. Oksijen etkisiyle yağ yakımı daha fazla oluyormuş. O zaman yansın yağğlaaarr
Hocam cehaletime verin
Vuu süpersin canım. Dönüşüm muhteşem olacak şarkısı çalmaya başladı şuan
Afiyet olsun canım. Ben de kahvaltı ediyorum.
Rabbim kolaylastirsin, belki diyet mantigiyla baksan bu kadar iradi olamayacaktin ama işin içine sağlık girince süreci kisaltmis oldun.Sen fit olduğunda bebisinin de sıkıntısı kalmayacak inşallahBebisimin burnu tikali dunden beri sukur az once biraz uykuys daldi, burnu tikali oldugundan surekli temizliyiryz ama yoruyir cocugumu bunaltiyor. Tatsiz tuzsuz bir kahvalti yaptim, karabugday ununa su ekledim icine bur de avokado ekleyip tavada pisirdimcocuk gaz olmasin diye yiyecek secenegim gun gectikce azaliyor. Sabah tartiya cikmak istedim ama korktum artiysam hala moralim bozulur diye, o yuzden yarink bekliyorum
Wuuwuu simduden hedegibe ulastiysan hatika
Burda spora doyamayan bı LoL gördüm sanki20 dk dans workout yapıldı
2 mil leslie başlandı
Tabi kızım durursa mızırdanmaya başladı
Eve yeni girdim canım, dersten sonra çarşıya çıkmıştım.10000i tamamlayıp geldimYuxum gelir yemek yok
Nerdesinz hanımlar pek sessiz bugün buralar
Ay bu 2 gün gaza geldim normalde çok yapmıyodm sporBurda spora doyamayan bı LoL gördüm sankinapsam seni haftaya spor için rövanşta mi cagirsam
Eve yeni girdim canım, dersten sonra çarşıya çıkmıştım.10000i tamamlayıp geldimssimdi namazı kılıp bin de zipliyiciimm sonra ne taraf ağır gelirse o tarafa düşerim muhtemelen
Evet evet o civima çok güzelAy bu 2 gün gaza geldim normalde çok yapmıyodm sporama sanki etim bi yumuşadı ihtiyacım var daha kilolar gittikçe cıvıyacak sanırm o yüzden sıkı tutmam lazmmm
Yarın tartı günü kaslarını çok zorlama şişer hafif spor yap bence leslie gibi
Sagol canim. Oy insallah tikanmasin su burunlari, nefes kontrol cihazi var yataginda gerci ama yine de insan uyumakta zorlaniyor. Sen cok iyi anlarsin canimCanım Allah kolaylık versin valla. İşin zor biraz. İnşallah normale döner tez zamandabe işe de geçmiş olsun. Benim oğlumun da çok tıkanırdı burnu. 4 yaşını geçti hala tıkanıyor
Sagol canim. Insallah yarina su artim gitmis olursa iyi hissedecegimEvet yarın bildirim yaparken bu haftamı anlatan bir şarkıyla yapıcam hatta öyle bir dönüşüm
Oyyy geçmiş olsun. Yazdıklarını okurken yoruldum seni tahmin daha edemiyorum Allah kolaylık versin
Cook haklisin canim. Gercekten aslinda ac olan gozumuz, benim de ayni tabiki.Offfgözüm gönlüm şenlendi sağ olasın afiyet olsun
Bı daha olmasin
Rabbim kolaylastirsin, belki diyet mantigiyla baksan bu kadar iradi olamayacaktin ama işin içine sağlık girince süreci kisaltmis oldun.Sen fit olduğunda bebisinin de sıkıntısı kalmayacak inşallah
Bir de insan her şeye alışıyor, yedikten sonra hepsi tokluk hissi oluşturuyor,aç olan gözümüzen azından benim için öyle
Burda spora doyamayan bı LoL gördüm sankinapsam seni haftaya spor için rövanşta mi cagirsam
Eve yeni girdim canım, dersten sonra çarşıya çıkmıştım.10000i tamamlayıp geldimssimdi namazı kılıp bin de zipliyiciimm sonra ne taraf ağır gelirse o tarafa düşerim muhtemelen
Spor yapınca agrım artıyor canım ama çok üst bedenime yüklenmeyen sporlar yapmaya çalışıyorum. Dün engin kırbaç yaptım baya terletti ama çok zorlamadan yaptım bugünde yapıcam inşAllahOrtim lütfen bu gün çok dikkat et
Akşamı erken kapat
O hamburgere de ceza kesecem ama spor yapamıyorsun
Canim eksi gel de onemli olan o. Bu hafta ornek teskil etsin bundan sinra haftaici hafta sonu dikkat etmek lazimBen ve depresyonum geldik
Bu hafta çok az gidecek 1 haftam çöp oldu resmen çok kötü hissediyorum
Bende nerde kaldı bizim kız diyordumBen ve depresyonum geldik
Bu hafta çok az gidecek 1 haftam çöp oldu resmen çok kötü hissediyorum
Tmm canım ekledimCherry Mom dunki sahurda iki cevizin vardı yazmayı unutmuşum bugün sahurda yine iki ceviz kırarken aklıma geldi bir de 10 dk bölgesel vardı puanlamaya unutmazsan eklersin unutursan canın sağ olsun
Hayırlı olsun kaptanımSelamm kızlar ben geldim şükür dışarıda işler bitti
Kuzenimin nikahı için alışveriş vs vardı baya yorulduk
Sizlerde ne var ne yok
Valla bilmiyorm sabahtan beri gelen giden çok az takım firardaKaçtılar mı noldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?