Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kıyamam kuzum yyaaa geçmiş olsunnn.....
bak süt ısıt içine toz zencefil bi tatlı kaşığı da bal at yatmadan onu iç sıcak sıcak gnde 2-3 kere yap bnu,baya bi ii gelio

Canım geçmiş olsun sedergine çok iyi geliyor evde varmı bilmiyorum..Bol bol dinlen canım

acının ardından gelen sevince merhaba
yağmurun ardından gelen güneşe mehaba
gidene güle güle, gelene merhaba
merhaba 5. takım mehaba

amin canım hep gel yine gel hatta işlerini hallettiysen takıma gel yer vardır herhalde kaptan gelsinde sorarız ona sen iste yeter canım .

tabi ki takım da yerimiz var seni aramızda tekrar görürsek çok mutlu oluruz senanaz

kıyamam kuzum yyaaa geçmiş olsunnn.....
bak süt ısıt içine toz zencefil bi tatlı kaşığı da bal at yatmadan onu iç sıcak sıcak gnde 2-3 kere yap bnu,baya bi ii gelio

Canım geçmiş olsun sedergine çok iyi geliyor evde varmı bilmiyorum..Bol bol dinlen canım

teşekkür ederimm melekk anneler, benimde anne şevkatine ihtiyacıım war cokk

hep bi duygusal oluyorum böle zamanlarda, annemi istiyorum yanımdaa

valla kızlar o dediklerinizin hiçbiri yok bu evde
uyanınca sandoz içtim bi tane, yarım saat önce 1 portakal 3 tanede minnak kayısı yedim.. şimdide ilaç içiceem :2::2:

kimse sonuçları geçmemiş buraya. kızlar birinci olurken nası ekliyorsak, sondan ikinci olunca da eklemeliyiz. üzgünüm, cozutmuş bir hafta takımımız için ama

5. TAKIM 208. ETAP SEKİZİNCİSİ

burcuozzer ( 61,3 / 61,8 / -0,50 / -0,82 % )
seanymph ( 65,50 / 65,30 / 0,20 / 0,31 % )
lequim ( 67,1 / 65,70 / 1,40 / 2,09 % )
taydin ( 76,8 / 76,6 / 0,20 / 0,26 % )
kvrck ( 71,0 / 71,4/ -0,40 / -0,56 % )
yasafat (101,5 / 101,5 / 0,0 / 0,0 % )
ferihan ( 100,7 / 100,6 / 0,10 / 0,10 % )
Amonra ( 83,1 / 84,6 / -1,5 / -1,81 % )
begümD ( 80,4/ 80,9 / -0,50 / -0,62 % )
fulias ( 52,2 / 52,00 / 0,20 / 0,38 %)
duyuege ( 63,9 / 63,3 / 0,60 / 0,94 %)

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 823,5 / 823,70 / - 0,20 / -0,02 % )

budur arkadaşlar. önümüzdeki haftayı iyi değerlendirip, bir daha en azından uzun süre bu sırada olmamak dileğiyle.. hepinize iyi geceler.

yarın sabahtan pikniğe gece de çanakkale gezisi için yola çıkıcam. arada girmeye çalışırım. iyi bakın kendinize..

cerencim geçmiş olsun. bilirim yalnız hasta olmaları. bir kase sıcak çorba için neler verir insan da aç sefil inilder durur.. çağır sevgiliyi dursun başında. bir acılı tarhana ısıtır içini, o kadarcığını da yapabilir herhalde..

öpüldünüz fıstıklar..

oh olsun beni takımdan attınız yani kendim istifa ettim bakın kaçıncı olmuşsunuz ben varken hiç bukadar gerilememiştik, amaan hiç tadı kalmamış buranın zaten yazık size

teşekkür ederim canım, walla yattım uyudum duş aldıktan sonra, yeni uyandım biraz daha iyi gibiyim ama etlerim liğmee liğmeee ediliyo sanki :2:
kız sevgili dün akşam kankisinin bekarlığa vedaa partisine gittiydi bende hiiç demedim hasta oldum felan keyfi kaçmasın diyee henüz uyanamadı beyfeendi, bi uyansın alıcam ifadesini

canım ii eglenceler sanada bol bol oksijen al gez gel buraaaya

hoşgeldin tatlım,4 börek biraz çok olmuş ama olan olmuş artık yapılacak bişey yok malesef bundan sonrasında birazcık daha dikkat edersin tatlım geçer.

bence 6 kaşık mantı kaçamak sayılmaz kuzu be ?

cızdırmanın nasıl bişiy olduğunu sölemiştin ama unuttum tatlım.galiba yağlı bişiydi onun dışında menün idare eder aslında

günaydınnn tatlılarrr
yarın hafta sonu oleyyyyyyyyyyy

dün öğlen:bi kutu ton balığı 2 dilim ekmek

ara:1 mavi yeşil albeni gibi çikolatası varya o işte :)

akşam:yemek yemedim
azcık lokum vardı cevizli ondan tırtıkladım bide minnak magnum yedim karadutlu

bu sabahta:2 dilim cevizli lokum (yan komşu getirmiş)

ara:acıkırsam 2,3 tane light biskivi yerim

öğlen:bugün çıkınca anneme gidicem diye yanıma yemek getirmedim.sabah simitçiden simit aldım öğlene o var mönüde.çay yada ayranla onu yicem

akşama:annemdeyim büyük ihtimal balık varrrrrrrrrr

herkese güzel günler diliyorum kuzucuklarımmmmm:82:

walla bebişim resimler elime ulaşsıın ekliceem sizedee, benim feysbukum oldu burası
dün akşam hastalanınca yemek yiyemedim, bi portakal 3 tne de kayısı yedim, ii oldu bence

kıyamaaaa bana noluuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyyyyy
regl olamadım hala, 5 hafta oldu tam su anda, heryanım agrıyoooo cok yorgunummm :2: ama gtceem heryere gezceeem göbecikk atceeem
hafta içi yataklara düşmem işallah

canııım ben şimdi kahvaltımı yapıp hazırlanıp cıkcam, daha da gelemem sanırım.. pazartesi sabahı görüşmek üzereee

Son düzenleme:
süleeeee kızzzzzzzzz
bide pc başında yeme sakın mamanı
öyle olunca ne yediğini anlamaz çok yermişi insan bak ona göre

canım menüne baktım, hep tatlı şeylere kaçmışş eliin kacamak olmasın diye de sağlıklı seyler yemeyip ufak ufak götürmüşsün tatlıları
canın sagolsun senin anacım ama yimek de ye

pc basında yicektim ama yemem peki
söliim o zmn neler yicegmii

1 küp dil peyniri
2 küp kaşar peyniri
1 kk beyaz peynir
5-6 dilim sucukla hazırlanmış omlet ( ayrıca yag yok )
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
1 dilim salam
2 dilim denge ekmeğiii

mantı olcekmiş okulda mezunlara, yememek için sağlam kahvaltı ediiim dedim

Canım sedergine aspirinin c vitaminli hali suda eriyor.Hatta tyl..karıştırınca anında dikiyor ayağa..Doktor bir arkadaşımın tavsiyesi..Ben sedegine gün aşırı alırım.Hem aspirin hem c vitamini çok iyi geliyor

Son düzenleme:
Bu arada Gününüz güzel ve aydın olsun iyi hafta sonları arkadaşlar...
Sabah:1 bardak limonlu su ve 2 kuru kayısı yiyerek başladım güne az sonra kahvaltı yapıcaz sonra apartman ilaçlanıcak dışarı çıkmak durumundayız malesef...

günaydın takımcığım hala şişliğim ve gerginliğim geçmedi dünden beri iştahım açık kapanmıyor dün akşam bir ara puding tenceresine düşmek istedim ama bir kaseyle kurtardım kendimi neyseki akşam yemeğim fena sayılmazdı ama çokkaçtı biraz kabak yemeği yedim pirinçliydi o yüzden ekmek yemedim yanında bol salata yedim . otururken 2 çikolatalı kurabiye yedim çayın yanında sonrada eve gider gitmez yaptığğım pudingten 1 kase yedim bugün çikolata isteğim biraz daha az eee az olsun artık yani dün resmen şeker komasına girecek kadar yedim yeter dimi

bu sabah 6 kaşık nesfit 3 kaşık yoğurt yedim geldim eve gidene kadar yemem daha bişey evde bilmiyorum ne yiyeceğimi geçmişe bakıp yazarım yine öpüyorum hepinizi görüşmek üzere ...

ah canım benim hastamı oldun sen geçmiş olsun birtanem çok zordur yalnız hasta olmak bir çorba pişirenin olmaması offf yurttaki yalnız hayatım geldi aklıma yatıp dinlenseydin keşke en güzel çözüm istirahattir çünkü maşallah hasta hasta nasıl koşturucaksın bu haftasonu inşallah iyileşirsin hemen canım öpüyorum bol bol seni tekrar geçmiş olsun Allah acil şifalar versin ...

haklısın taydinim bu hafta çok kötüyüz haftaya toparlanıcaz inşallah sana iyi eğlenceler bol oksijenli bol enerjik bir haftasonu dilerim canım .

bu hafta bizim takım tatlı diyeti yapan takım olmuş valla begümcüm haftaya toparlanalım nolur ben çok kötü yiyorum sen yine azcık yiyip bırakabiliyorsun benim elim aza gitmiyor niyeyse :18:

cerenim iyi hissediyorsan kendini git eğlen biraz ama dikkat et eğlenicem diye iyice hasta olma anneciğinde yok kim bakacak sana yemek yememezlik yapma ye muhakkak direnç sağlar iyi eğlenceler canım öpüyorum .

sanada iyi haftasonları canım enerjik az kaçamaklı bir haftasonu dilerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…