- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.041
işten geldim eve, bir kırgınlık yorgunluk wardı üstümde, yattım uyudum hiçbişi yemeden, bir kalktım ki, burun çeşme olmuş akıyo, hapsırıklar saatte 50*60 adet sewiyesinde, vücut iflas etmiş kırgınlıktan ölüyorum şu an kemiklerim ağrıyoo
:2::2:
dün kınada üşüttüm heralde, bu haftasonu 2 düğün, 1 mezunlar toplantısı ve 1 sünnet yemeğine hasta hasta gitcem, keşke haftaiçi olaydı da rapor alıp yatardım evmdee
ben hasta oldum, annem yok yanımda, kimseciklerim yok buralardaa
ilaç içcem ama açım bir çorba yapanımmm bile yooooooooooook :2:
işten geldim eve, bir kırgınlık yorgunluk wardı üstümde, yattım uyudum hiçbişi yemeden, bir kalktım ki, burun çeşme olmuş akıyo, hapsırıklar saatte 50*60 adet sewiyesinde, vücut iflas etmiş kırgınlıktan ölüyorum şu an kemiklerim ağrıyoo
dün kınada üşüttüm heralde, bu haftasonu 2 düğün, 1 mezunlar toplantısı ve 1 sünnet yemeğine hasta hasta gitcem, keşke haftaiçi olaydı da rapor alıp yatardım evmdee
acının ardından gelen sevince merhaba
yağmurun ardından gelen güneşe mehaba
gidene güle güle, gelene merhaba
merhaba 5. takım mehaba
amin canım hep gel yine gel hatta işlerini hallettiysen takıma gel yer vardır herhalde kaptan gelsinde sorarız ona sen iste yeter canım .
kıyamam kuzum yyaaa geçmiş olsunnn.....
bak süt ısıt içine toz zencefil bi tatlı kaşığı da bal at yatmadan onu iç sıcak sıcak gnde 2-3 kere yap bnu,baya bi ii gelio
Canım geçmiş olsun sedergine çok iyi geliyor evde varmı bilmiyorum..Bol bol dinlen canım
kimse sonuçları geçmemiş buraya. kızlar birinci olurken nası ekliyorsak, sondan ikinci olunca da eklemeliyiz. üzgünüm, cozutmuş bir hafta takımımız için ama
5. TAKIM 208. ETAP SEKİZİNCİSİ
burcuozzer ( 61,3 / 61,8 / -0,50 / -0,82 % )
seanymph ( 65,50 / 65,30 / 0,20 / 0,31 % )
lequim ( 67,1 / 65,70 / 1,40 / 2,09 % )
taydin ( 76,8 / 76,6 / 0,20 / 0,26 % )
kvrck ( 71,0 / 71,4/ -0,40 / -0,56 % )
yasafat (101,5 / 101,5 / 0,0 / 0,0 % )
ferihan ( 100,7 / 100,6 / 0,10 / 0,10 % )
Amonra ( 83,1 / 84,6 / -1,5 / -1,81 % )
begümD ( 80,4/ 80,9 / -0,50 / -0,62 % )
fulias ( 52,2 / 52,00 / 0,20 / 0,38 %)
duyuege ( 63,9 / 63,3 / 0,60 / 0,94 %)
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 823,5 / 823,70 / - 0,20 / -0,02 % )
budur arkadaşlar. önümüzdeki haftayı iyi değerlendirip, bir daha en azından uzun süre bu sırada olmamak dileğiyle.. hepinize iyi geceler.
yarın sabahtan pikniğe gece de çanakkale gezisi için yola çıkıcam. arada girmeye çalışırım. iyi bakın kendinize..
cerencim geçmiş olsun. bilirim yalnız hasta olmaları. bir kase sıcak çorba için neler verir insan da aç sefil inilder durur.. çağır sevgiliyi dursun başında. bir acılı tarhana ısıtır içini, o kadarcığını da yapabilir herhalde..
öpüldünüz fıstıklar..
merhaba kızlar,
iki geceyi otobüste geçirmiş olarak yeniden aranızdayım. inanılmaz bir durum ama, ne uykusuzum ne yorgunçocuk aspirininin etkisi büyük sanırım. yokluğumda 14 sayfa ilerlemişsiniz. ben şimdi nasıl okuyayım onu düşünüyorum..
dün inanılmaz şekilde yedim. yazayım da bakalım yaramazlıklarıma. son yediğim akşam saat 8 gibiydi. hava değişiminden wc düzenim bozuldu. bugün öğle akşam nesfitle devam etmeyi düşünüyorum.
dün bütün gün yediklerim
2 kaşarlı tost
1 porsiyon et güveç
salata
kola (küçük şişenin yarısını zor içtim)
4 dilim börek
yarım dilim kek
bir kepçe çorba
2 kaşık göğüs etli mantar
2 kaşık pilav üstü 1 kaşık kurufasülye
salata
yazdığımda bakıyorum da 2. tost ve 4 börek, kek harici fazla değilmiş. işim bitip arkadaşın evine gidince annesi böreği fırından yeni çıkarmıştı. dayanamadım, izin verdim kendime.
aslında bu hafta çok iyi gidiyordum ama bu izin gününün perşembeye denk gelmesi ve yolculuk düzenimi bozdu. 200 gram 200 gramdır di mi..
yarın sabahtan pikniğe gidicez, akşam da çanakkaleye yola çıkıcaz..
bugünü nesfitle, yarını mangalla kapatırsam, toparlanmış olurum sanırsamm..
şu ana kadar yediklerim:
kahvaltıdan önce: elma sirkesi
kahvaltı: yağsız menemen, 1 salatalık, 1 light üçgen peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, limonlu yeşil çay
ara: türk kahvesi, 1 kuru incir, beşibiryerde çay
öğlen: kaçamak hakkımı kullandım dayanamadım napim cuma öğlen kaçamak hakkım var benim6-7 kaşık ev makarnası, 2 kaşık light yoğurt, bol salata
bgn menm
sbh:
3yk nesfit+3yk müsli
ara:
1 kupa yeşil çay
3 kuru kayısı
öğlen:
3 adet yaprak sarma
1 adet cızdırma
1 bardak ayran
ara:
4-5 erik
1 bardak süt
akşam:
2 yk patatesli patlıcan yemeği
2 yk pilav
yeşil salata
tv izlerkene:
1 kupa yeşil çay
2 kuru kayısı
işte bülee
inş bugn kaçamak yapmam artık,akşam da 1 saat spor yapicim
sağol arkadaşım
kuralları bozmuş olmak istemem
ilçalardandır belki kuzu,bu arada afiyet olsun.benimde canım istedi bak ton balığı uzun zamandır yemedim hiç
senacım hoş geldin.çoook geçmiş olsun arkadaşım.zaten sen o kadar uzun zaman haber vermeden gelmeyince bizde oğlunla ilgilidir die tahmin etmiştik ancak haber almak malesefki olanaksız olunca diskalifiye oldun tabiii.ama bende elifcime katılıyorum eğer sen istersen bizim kapımız sana açık canım
begümcüm seninle aynı gün girmiştik 5. takıma . burda olduğuna sevindim. eski arkadaşlar mezun oldular galiba
]
evet tatlım aynı gün başlamıştık seninle.istediğin zaman bekleriz seni takıma o zamana kadarda büyük bir zevkle ağırlarız seni burda tatlım.oğluşun nasıl şimdi iyi dimi?
şu ana kadar yediklerimmmm
Sabah
1 tane sandviç ( domates, biber, salatalık, peynir ve beyaz ekmekli )
Ara
2 tane burçak püskeviit
Yeşilçay
Öğlen
Ton balıklı salata
Ara
Kayısılı activia
akşam yemeyi planladıklarıım
4 tane nugget ızgara
3 yk light yogurt
4 tane acı biber turşusu
şu düğün dernek olayları bir bitsin, pazartesi müsliye başlıyooooruum
düğünden ve kınadan foto bekliyoruz hee haberin olsun.bu arada mönünde çok dengeli olmuş tatlım aferinnn
ceren akşam kına gecesi nasıldı ? bu gece de düğün mü var foto isteriz foto isteriz
isteriz isterizzz
Kızlar müsli ben hiç yemedim hep k flakes nesfit falan alıyordum..Önereceğiniz markalar var mı?Şöyle en lezzetli olanlardan
etininkini kullanıyorum ben tatlım ama yinede çok ahım şahım olmadığı için nesfitle karıştırıyorum 2 kaşık 2 kaşık olarak
ben regl krizinde çok ağır kaçamak lar yaptım :78: çok bahsettiniz deneme amaçlı halk ekmeğin önünden geçerken altınçörek aldım bir tane yedimsonra az önce canım tatlı istedi 1 küçük dido çikolata :78: sonrada 1 browni yedim offf gitti verdiğim 100 gr ya niye böyle oldum bugün bu regl bana iğrenç bir oyun oynadı yaa akşam yemeğine kadar yemeyeceim artk bişey zaten patlamaya hazır gerilmiş balon gibiyim
offfffikisi arka arkaya olmamış be kuzu o altın çörek harbi altın şeyler varmış çünkü içinde :18:
kısçelerrrr ben gidiyoooom
haftasonu gelemicemmmm çünküü :
cumartesi sabah, üniversitemin mezunlar günü warr
cumartesi akşam, bebekimin düğünü warr :123:
pazar sabah, annemin kuzeninin torununun sünnet yatağı toplantısı war
pazar akşam, sevgilinin kankisinin düğünü var :123:
cok koşturmaca olceem ama olsun güzell seylerr bunlarrr
öperim sizi
ohhh ne güzel tatlım yoğun ve dolu dolu geçicek hafta sonun.iyi eğlenmeler sana tatlımmm
oyy kıyamamm saa anasıda yokmuş yanında hiç kıyamam.
ada çayı iç kuzu sallamalardan
yada tylhot iç
beb aspirini al sende yada bak avukat hanıma çok iyi gelmiş
Canım geçmiş olsun sedergine çok iyi geliyor evde varmı bilmiyorum..Bol bol dinlen canım
sedergine nedir canım?
abi bu kız şaka yapıyo desin biri bana..
bence hiç kale almayalım.kimse ilgilenmesin
ben smdii kafaltımı yapıp kacceeem
pc acık yerkene bakarım, ama ne yedigmi sülememmmm
hoşgeldin tatlım,4 börek biraz çok olmuş ama olan olmuş artık yapılacak bişey yok malesef bundan sonrasında birazcık daha dikkat edersin tatlım geçer.
bence 6 kaşık mantı kaçamak sayılmaz kuzu be ?
cızdırmanın nasıl bişiy olduğunu sölemiştin ama unuttum tatlım.galiba yağlı bişiydi onun dışında menün idare eder aslında
senanaz;19399365]sağol arkadaşım
evet tatlım aynı gün başlamıştık seninle.istediğin zaman bekleriz seni takıma o zamana kadarda büyük bir zevkle ağırlarız seni burda tatlım.oğluşun nasıl şimdi iyi dimi?
düğünden ve kınadan foto bekliyoruz hee haberin olsun.bu arada mönünde çok dengeli olmuş tatlım aferinnn
isteriz isterizzz
etininkini kullanıyorum ben tatlım ama yinede çok ahım şahım olmadığı için nesfitle karıştırıyorum 2 kaşık 2 kaşık olarak
offfffikisi arka arkaya olmamış be kuzu o altın çörek harbi altın şeyler varmış çünkü içinde :18:
ohhh ne güzel tatlım yoğun ve dolu dolu geçicek hafta sonun.iyi eğlenmeler sana tatlımmm
yada tylhot iç
sedergine nedir canım?
süleeeee kızzzzzzzzz
bide pc başında yeme sakın mamanı
öyle olunca ne yediğini anlamaz çok yermişi insan bak ona göre
Canım sedergine aspirinin c vitaminli hali suda eriyor.Hatta tyl..karıştırınca anında dikiyor ayağa..Doktor bir arkadaşımın tavsiyesi..Ben sedegine gün aşırı alırım.Hem aspirin hem c vitamini çok iyi geliyorsağol arkadaşım
isteriz isterizzz
yada tylhot iç
sedergine nedir canım?
kimse sonuçları geçmemiş buraya. kızlar birinci olurken nası ekliyorsak, sondan ikinci olunca da eklemeliyiz. üzgünüm, cozutmuş bir hafta takımımız için ama
5. TAKIM 208. ETAP SEKİZİNCİSİ
burcuozzer ( 61,3 / 61,8 / -0,50 / -0,82 % )
seanymph ( 65,50 / 65,30 / 0,20 / 0,31 % )
lequim ( 67,1 / 65,70 / 1,40 / 2,09 % )
taydin ( 76,8 / 76,6 / 0,20 / 0,26 % )
kvrck ( 71,0 / 71,4/ -0,40 / -0,56 % )
yasafat (101,5 / 101,5 / 0,0 / 0,0 % )
ferihan ( 100,7 / 100,6 / 0,10 / 0,10 % )
Amonra ( 83,1 / 84,6 / -1,5 / -1,81 % )
begümD ( 80,4/ 80,9 / -0,50 / -0,62 % )
fulias ( 52,2 / 52,00 / 0,20 / 0,38 %)
duyuege ( 63,9 / 63,3 / 0,60 / 0,94 %)
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 823,5 / 823,70 / - 0,20 / -0,02 % )
budur arkadaşlar. önümüzdeki haftayı iyi değerlendirip, bir daha en azından uzun süre bu sırada olmamak dileğiyle.. hepinize iyi geceler.
yarın sabahtan pikniğe gece de çanakkale gezisi için yola çıkıcam. arada girmeye çalışırım. iyi bakın kendinize..
cerencim geçmiş olsun. bilirim yalnız hasta olmaları. bir kase sıcak çorba için neler verir insan da aç sefil inilder durur.. çağır sevgiliyi dursun başında. bir acılı tarhana ısıtır içini, o kadarcığını da yapabilir herhalde..
öpüldünüz fıstıklar..
günaydınnn tatlılarrr
yarın hafta sonu oleyyyyyyyyyyy
dün öğlen:bi kutu ton balığı 2 dilim ekmek
ara:1 mavi yeşil albeni gibi çikolatası varya o işte :)
akşam:yemek yemedim
azcık lokum vardı cevizli ondan tırtıkladım bide minnak magnum yedim karadutlu
bu sabahta:2 dilim cevizli lokum (yan komşu getirmiş)
ara:acıkırsam 2,3 tane light biskivi yerim
öğlen:bugün çıkınca anneme gidicem diye yanıma yemek getirmedim.sabah simitçiden simit aldım öğlene o var mönüde.çay yada ayranla onu yicem
akşama:annemdeyim büyük ihtimal balık varrrrrrrrrr
herkese güzel günler diliyorum kuzucuklarımmmmm:82:
walla bebişim resimler elime ulaşsıın ekliceem sizedee, benim feysbukum oldu burası
dün akşam hastalanınca yemek yiyemedim, bi portakal 3 tne de kayısı yedim, ii oldu bence
kıyamaaaa bana noluuuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyyyyyyyy
regl olamadım hala, 5 hafta oldu tam su anda, heryanım agrıyoooo cok yorgunummm :2: ama gtceem heryere gezceeem göbecikk atceeem
hafta içi yataklara düşmem işallah
canııım ben şimdi kahvaltımı yapıp hazırlanıp cıkcam, daha da gelemem sanırım.. pazartesi sabahı görüşmek üzereee
Bu arada Gününüz güzel ve aydın olsun iyi hafta sonları arkadaşlar...
Sabah:1 bardak limonlu su ve 2 kuru kayısı yiyerek başladım güne az sonra kahvaltı yapıcaz sonra apartman ilaçlanıcak dışarı çıkmak durumundayız malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?