- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.061
canım menüne baktım, hep tatlı şeylere kaçmışş eliinKacamak olmasın diye de sağlıklı seyler yemeyip ufak ufak götürmüşsün tatlıları
Canın sagolsun senin anacım ama yimek de ye
Pc basında yicektim ama yemem peki
Söliim o zmn neler yicegmii
1 küp dil peyniri
2 küp kaşar peyniri
1 kk beyaz peynir
5-6 dilim sucukla hazırlanmış omlet ( ayrıca yag yok )
1 tane yeşil zeytin
1 çk tahin pekmez
1 dilim salam
2 dilim denge ekmeğiii
mantı olcekmiş okulda mezunlara, yememek için sağlam kahvaltı ediiim dedim
canım sedergine aspirinin c vitaminli hali suda eriyor.hatta tyl..karıştırınca anında dikiyor ayağa..doktor bir arkadaşımın tavsiyesi..ben sedegine gün aşırı alırım.hem aspirin hem c vitamini çok iyi geliyor
günaydın takımcığım hala şişliğim ve gerginliğim geçmedi dünden beri iştahım açık kapanmıyor dün akşam bir ara puding tenceresine düşmek istedim ama bir kaseyle kurtardım kendimi neyseki akşam yemeğim fena sayılmazdı ama çokkaçtı biraz kabak yemeği yedim pirinçliydi o yüzden ekmek yemedim yanında bol salata yedim . Otururken 2 çikolatalı kurabiye yedim çayın yanında sonrada eve gider gitmez yaptığğım pudingten 1 kase yedim bugün çikolata isteğim biraz daha az eee az olsun artık yani dün resmen şeker komasına girecek kadar yedim yeter dimi
Bu sabah 6 kaşık nesfit 3 kaşık yoğurt yedim geldim eve gidene kadar yemem daha bişey evde bilmiyorum ne yiyeceğimi geçmişe bakıp yazarım yine öpüyorum hepinizi görüşmek üzere ...
oh olsun beni takımdan attınız yani kendim istifa ettim bakın kaçıncı olmuşsunuz ben varken hiç bukadar gerilememiştik, amaan hiç tadı kalmamış buranın zaten yazık size
kimse sonuçları geçmemiş buraya. kızlar birinci olurken nası ekliyorsak, sondan ikinci olunca da eklemeliyiz. üzgünüm, cozutmuş bir hafta takımımız için ama
5. TAKIM 208. ETAP SEKİZİNCİSİ
burcuozzer ( 61,3 / 61,8 / -0,50 / -0,82 % )
seanymph ( 65,50 / 65,30 / 0,20 / 0,31 % )
lequim ( 67,1 / 65,70 / 1,40 / 2,09 % )
taydin ( 76,8 / 76,6 / 0,20 / 0,26 % )
kvrck ( 71,0 / 71,4/ -0,40 / -0,56 % )
yasafat (101,5 / 101,5 / 0,0 / 0,0 % )
ferihan ( 100,7 / 100,6 / 0,10 / 0,10 % )
Amonra ( 83,1 / 84,6 / -1,5 / -1,81 % )
begümD ( 80,4/ 80,9 / -0,50 / -0,62 % )
fulias ( 52,2 / 52,00 / 0,20 / 0,38 %)
duyuege ( 63,9 / 63,3 / 0,60 / 0,94 %)
5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 823,5 / 823,70 / - 0,20 / -0,02 % )
budur arkadaşlar. önümüzdeki haftayı iyi değerlendirip, bir daha en azından uzun süre bu sırada olmamak dileğiyle.. hepinize iyi geceler.
yarın sabahtan pikniğe gece de çanakkale gezisi için yola çıkıcam. arada girmeye çalışırım. iyi bakın kendinize..
cerencim geçmiş olsun. bilirim yalnız hasta olmaları. bir kase sıcak çorba için neler verir insan da aç sefil inilder durur.. çağır sevgiliyi dursun başında. bir acılı tarhana ısıtır içini, o kadarcığını da yapabilir herhalde..
öpüldünüz fıstıklar..
bu hafta takım kan ağlıyodu kuzu
geri kalan da sancılı bekleyiş içindeydi
ben kendime adıma ödemli ve acayip şiş olduğumun farkındayım
çünkü koca hafta çok dikkat ettim sadece 1 küçük kaçamağım oldu
regl sonrası takımın çıkış yapacağına inanıyorum ben
bu hafta takım kan ağlıyodu kuzu
geri kalan da sancılı bekleyiş içindeydi
ben kendime adıma ödemli ve acayip şiş olduğumun farkındayım
çünkü koca hafta çok dikkat ettim sadece 1 küçük kaçamağım oldu
regl sonrası takımın çıkış yapacağına inanıyorum ben
kızlar,
piknikten geldim. oldukça eğlenceli, bol sohbetliydi. 20 kişiden fazlaydık. böyle piknikçi bir grubumuz var, yaz kış yağmur kar demeden kimse gıkını çıkarmaz toplanır yakarız mangalı.. sabah kahvaltı ettik. öğleden sonra da mangalda tavuklarımız ve salatamız vardı. yürüdük, uçurtma uçurduk.
eve geldim, üstümü değiştirip, saçlarıma fönümü çektim. çanakkale gezisi için hazırım.. bi derdim var çarşambadan bu yana otobüste geçirdiğim 3. gece olacaknişanlıma söliyim de biz en iyisi mobilya falan almayalım, bi otobüs alalım, yakında evde uyku tutmıcak, alışkanlık yapıcak hep isticem otobüste uyuyayım kemal sunalın minibüste altılı oynadığı filmdeki gibi
öpüldünüz canlar bana müsaade.. gidip biraz daha gezmem lazımm
günaydın kızlarrrrr!!!!
çok güzel bir haftasonundan sonra bu sabaha artı 1 kilo ile karşınızdayımbırakın bırakın ben kendi kendimi döverim. çok sinir oldum. haftasonu o kadar gezdik ki ne doğru dürüst ara yapabildim ne de sağlıklı şeyler yiyebildim. neler yediğimi söyleyemicem utanıyorum
1 adet mezunlar toplantısı
2 adet düğün
1 adet sünnet eğlencesi
An itibatiyle eksi 800 gramla atlatılmıştır ve 64lü rakamlara inilmiştir efenim. Arz ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?