- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.021
begüm face açılmıyo yazamadım listeyi yaptığın için teşekkür ederim kuzu
bugüne işleri yetiştirmem lazım pazartesi kendi yerimde olcam ondan çok yoğunum kusura bakmayın
Kızlar müsli ben hiç yemedim hep k flakes nesfit falan alıyordum..Önereceğiniz markalar var mı?Şöyle en lezzetli olanlardan
tebrıkler canım darısı basımıza
gecmıs olsun canım coook uzuldum ama daha once yazmıstım okudunmu bılmıyorum arkadasımında basına geldı hatta 2 ark tedavı edıldı sımdı bebıslerı var kan pıhtılasmasımı ne varmıs o yuzden dusuyormus zaten 3. dusukten sonra arastırmaları lazımdı gec kalmadan fakulte hastanesıne gıt arastırsınlar
bence 100 gr bıle vermek ıyıdır vermıssınya ona bak hem reglı olmussun ben artıya cıkarım reglıyken tebrık ederım haftaya cooook verecegız ferıhan 99 u gorecrgız ınanıyorum dahada eksıye dusecegız
ooo bu hafta genelde almısız kıloları kılo veren arkadasları tebrık ederım ellerıne saglık canım
harıkaaaaabende ozsutten pasta yıyım barı yag yaksın erıtmıssın demekkı canım arada boyle vucudu sasırtınca daha hızlı verıyor ben dun yıne sehır dısındaydım o yuzden gecen hafta tartıda gordugum 100 kıloya ınemedım ama cızelgemle aynıyım neysekı
foruma yazı yazmayıda unutmuşum. doğru dürüst yazamıyorumbu arada herkese merhaba ben herkese hayırlı cumalar.
bende müsliye bayılıyorum vallahi sabah akşam yerim seve seve. ama o da kg yapar diye korkuyorum
ben gdp öğle yimeemi yiyim snra evimi derlim topliim,snra da oğlumu dışarı çıkariim hava alsn yavru.
see u :)
Kızlar müsli ben hiç yemedim hep k flakes nesfit falan alıyordum..Önereceğiniz markalar var mı?Şöyle en lezzetli olanlardan
hoşgeldin senanazcım nasılsın bizler iyiyiz çok şükür buralardayız hala kilo verme çabalarındayız aramızdan 2 mezun verdik burçak ( esw ) ve gülsüm ( takyon ) mezun oldu darısı bizim başımıza diyerek bizde mezun olmayı bekliyoruz sen iyisindir inşallah ...
canım ben iyiyim. çok şükür kötü günler geride kaldı. Allah kimseyi darda bırakmasın. sizleri çok özledim. dayanamayıp foruma girip sizlere merhaba demek istedim.
ben regl krizinde çok ağır kaçamak lar yaptım :78: çok bahsettiniz deneme amaçlı halk ekmeğin önünden geçerken altınçörek aldım bir tane yedimsonra az önce canım tatlı istedi 1 küçük dido çikolata :78: sonrada 1 browni yedim offf gitti verdiğim 100 gr ya niye böyle oldum bugün bu regl bana iğrenç bir oyun oynadı yaa akşam yemeğine kadar yemeyeceim artk bişey zaten patlamaya hazır gerilmiş balon gibiyim
kız bari çöreği başka gün yiyeydin
şokk olunacak kadar kötüyüm farkındayım cerenim ama yedim valla nasıl gitti bilmiyorum bomba gibiyim resmen :18:
olur bebekim bu dönemlerde, benimde yarım paket mavi yeşilin albeni leşim war
canım ben etinin kuru meywelisini kullandım, 2kaşık müsli 2kaşık nesfit olarak.. sonra nestlenin fındıklısını aldım..
etinin ki daha ot gibi yulafları daha bol, nesfitin ki de beeyle içi mısır gevreği doluhani müsli gibi deilde mısır gevreği gibi.. daha lezzetli tabi ama pek begenmedim o yüzden..
etininkini alıcam ben geneiçine meyveli nesfit atıyorum 5-10 tane de kuru üzüm miss oluyoo
ay seviosan müsliyi ne mutlu sana ya ye gitsn,kaktır akşam yimee niyetine
ben sevmiorm hç yavannnnn,nesfitle karıştrp öle yiyorum walla bunu da burda öğrendm zaten.
yoksa örenciykene almıştm müsli de sade yiyememiştim böyyykk
haha ne çıkabildim ne evi toplayabildim,paşayı sallıyorum ayağımda..
öğlen yimeemi yidim ama
nestlenin müslisini alıorum ben fındk parçalı olan,nesfitin meyvelisyle karıştrp yiyorum
Sağolun kızlar şu nestle nin fındık parçalısını merak ettim bir deneyelim bakalım
Bugün kahvaltıda:
2 kuru kayısı
1.5 dilim k.ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
1t.k bal yedim
Ara:1 mavi yeşil light çikolataen sonunda yaza yaza benide yoldan çıkardınız
Yok iyi yaptım ama 21 gündür hiç tatlı yememiştim ilaç gibi geldi motive oldum...
Öğle:6 kaşık z.yağlı kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Ara:3 karışık meyveli etiform.
Akşamda nohut yemeği pişircem yine z.yağlı etsiz 1 porsiyon onunla 1 dilim ekmek yerim...
afiyet olsun cnmyaramasın çikolatalar
bence akşam ekmek yeme ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?