- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #40.081
günaydın kızlarrrrr!!!!
çok güzel bir haftasonundan sonra bu sabaha artı 1 kilo ile karşınızdayımbırakın bırakın ben kendi kendimi döverim. çok sinir oldum. haftasonu o kadar gezdik ki ne doğru dürüst ara yapabildim ne de sağlıklı şeyler yiyebildim. neler yediğimi söyleyemicem utanıyorum
1 adet mezunlar toplantısı
2 adet düğün
1 adet sünnet eğlencesi
An itibatiyle eksi 800 gramla atlatılmıştır ve 64lü rakamlara inilmiştir efenim. Arz ederim.
günaydınn bebişim... yaramış bu sefer sana haftasonu
cumaya eminim ki gecen cumaki kilona ulaşabilirsin.. hedefin eksiye geçmek olsuun
+1 bugün dikkat etsen gider kuzum dert etme
kızım süpersin yaaaa daha da bişi demicem hieç kıskanmadım
ben olsam oralarda kesin +2 kilo falan olurdu
onca eğlence içinde tuttun boğazı demek ki kuzu helal olsun diyorum
inşallah canım görcez bakalım. cumartesi günü 38 beden bi bluza giydim süperdi. bi arkadaşım almıştı hediye hamile kalmadan önce. heç giyememiştim süperdi.
64leri görmek nasıl bir duygu ceren bakalım ben ne zaman görecem. bu hafta ekstra egzersiz yapacam....
ehehehe bebişim işte porsiyonlarıma dikkat ettim bide saatlerime yoksa gayet güzel yedim yanii
herşeyden tattıım kaptanım mesela sünnet eğlencesinde 8 çeşit pasta börek vardı, nerdeyse hepiciğinden 1 lokmalık alıp 1 porsiyonluk pasta börek kombinesi yaptım
hem herşeyin tadına baktım hemde limiti aşmadııım
işte bunları düşünüp azmettttt, ben düğünlrde az az yedikçe herkess aaa ye bak ufacık kalmışsın ye ye ye dedi, daha cok yemeyesim geldii
askerden yeni gelen bir arkadaşım war, senin diğer yarın nerde evde mi bıraktın dedi banaaa
ucundan da olsa güzel be bebekiimbide reglolsaydııımmmm
hala olamadııım yahuuuuuuuuu
allah niyekü acaba:18::18::18::18:bi doktora sor istersen?
arkadaslarrrr
dun bır arkadasımı gordum uzun suredır gormemıstım neyse 108 kıloydu en son gordugumde ve sımdı 58 kıloya ınmıs ınanamadım coook sevındım onu gordugume gelecektekı kendı halımı gormus gıbı oldum 50 kılo vermıs yaaaaa2 senede vermıs halada devam edıyormus 55 olmak ıçın bırsey kalmamıs gerıye cook sevındım onu oyle gordugume' bende basarabılırım ve basarınca bende onun gıbı fıt ve guzel olabılırım gıbıme geldı'
bu arada dun yuzdum ve sunu farkettım yuzmek coook ıyı gelıyor ozellıkle bacaklara cok calıstırıyor bacakları ben en cok bacaklarımdan sıkayetcıyım ozellıkle bacakların ıç kısımları bıraz yumusadı onları sıkılastırmam lazım tempolu yuruyorum ama yınede cok sıkılasmadı ama yuzmek cıdden ıyı hazıranda artık yuzmeye baslayacagım ımkanınız varsa tavsıye ederımmmm
Günaydın kızlar...Herkese güzel haftalar...
Bende hafta sonunu -100 gramda tamamlamışım..Bunada şükür...
kızlar,
piknikten geldim. Oldukça eğlenceli, bol sohbetliydi. 20 kişiden fazlaydık. Böyle piknikçi bir grubumuz var, yaz kış yağmur kar demeden kimse gıkını çıkarmaz toplanır yakarız mangalı.. Sabah kahvaltı ettik. öğleden sonra da mangalda tavuklarımız ve salatamız vardı. Yürüdük, uçurtma uçurduk.
Eve geldim, üstümü değiştirip, saçlarıma fönümü çektim. çanakkale gezisi için hazırım.. Bi derdim var çarşambadan bu yana otobüste geçirdiğim 3. Gece olacakNişanlıma söliyim de biz en iyisi mobilya falan almayalım, bi otobüs alalım, yakında evde uyku tutmıcak, alışkanlık yapıcak hep isticem otobüste uyuyayım Kemal sunalın minibüste altılı oynadığı filmdeki gibi
öpüldünüz canlar bana müsaade.. Gidip biraz daha gezmem lazımm
arkadaslarrrr
dun bır arkadasımı gordum uzun suredır gormemıstım neyse 108 kıloydu en son gordugumde ve sımdı 58 kıloya ınmıs ınanamadım coook sevındım onu gordugume gelecektekı kendı halımı gormus gıbı oldum 50 kılo vermıs yaaaaa2 senede vermıs halada devam edıyormus 55 olmak ıçın bırsey kalmamıs gerıye cook sevındım onu oyle gordugume' bende basarabılırım ve basarınca bende onun gıbı fıt ve guzel olabılırım gıbıme geldı'
Bu arada dun yuzdum ve sunu farkettım yuzmek coook ıyı gelıyor ozellıkle bacaklara cok calıstırıyor bacakları ben en cok bacaklarımdan sıkayetcıyım ozellıkle bacakların ıç kısımları bıraz yumusadı onları sıkılastırmam lazım tempolu yuruyorum ama yınede cok sıkılasmadı ama yuzmek cıdden ıyı hazıranda artık yuzmeye baslayacagım ımkanınız varsa tavsıye ederımmmm
güzel pazarlar herkese
haftasonu kahvaltımızı dışarda yaptık eşimle
açık büfe temiz hava
çok güzel bi kahvaltı yaptım poğaça börek kızartmalara
yan gözle bile bakmadım
geç bi saatte bittiği için yarım saat önce öğle yemeği niyetine
1 kase çorba içtim
iyi akşamlar kızlar iyi pazarlar..
Bugün bütün gün dışardaydık eşim ve oğlum kahvaltıdan sonra biraz gezdik yemek yedik deniz havası aldık yeni geldik..
çok yoruldum eve gelince anladım ama tatlı bir yorgunluk oldu
Bugün tabi dışarda olduğum için enteresan bir menüm olsada kaçamak yok diye düşünüyorum..
Sabah 2 kuru kayısı
kahvaltı:
2 dilim kızarmış ekmek
1 tatlı kaşığı kadar labne
1 dilim ezine peynir
domates salatalık
1 tatlı kaşığı bal
4 zeytin
ara:1 bardak karadut suyu(dışarda çok severek içtiğim bir içecek biraz tatlı ama ne yapalım artık)
öğle:çeyrek ekmeğe balık
4 5 midye
2 sardalya
salata
ara:atom meyve suyu(çilek,kivi,elma,muz)1 bardak
akşam:4 kaşık taze fasülye
3 kaşık yoğurt
gecede:6 7 çilek yicem...
Akşam yemeğinden ekmeği çıkardım ve porsiyonu azalttım gece meyvemide 12 çilekten 6 ya düşürü içtiğim meyve sularını dengelicem
günaydın kızlarrrrr!!!!
çok güzel bir haftasonundan sonra bu sabaha artı 1 kilo ile karşınızdayımBırakın bırakın ben kendi kendimi döverim. çok sinir oldum. Haftasonu o kadar gezdik ki ne doğru dürüst ara yapabildim ne de sağlıklı şeyler yiyebildim. Neler yediğimi söyleyemicem utanıyorum
1 adet mezunlar toplantısı
2 adet düğün
1 adet sünnet eğlencesi
an itibatiyle eksi 800 gramla atlatılmıştır ve 64lü rakamlara inilmiştir efenim. Arz ederim.
günaydın kızlar
kahvaltım peynir domates salatalık çeyrek ekmek içinde
yanında da açık çay
daha hala ayılamadım
pazartesilerden nefret ediyorum ya:84:
dünkü menüüüümmm
Sabah
1 kk yagsız tuzsuz beyaz peynir
2 küp kaşar
az yagla ve 1 yumurtayla yapılmış omlet
5-6 cherry domates
yarım salatalık
yarım dilim kepekli köy ekmeği
öğlen
yarım kepçe mercimek çorbası
1 tane etli dolma
2 çatal üzümlü pilav
4 yk salata
ara
1 küçük ekler
1 parmak tarçınlı muhallebi
1 yk makarna salatası
1 lokma kakaolu kek
1 ısırık un kurabiyesi
1 ısırık poğaça
akşam
peynirli akdeniz salatası
tebrik ederim canım bende + 1 kilodayım:2:
Canım bence mününde çok abartı birşey yok balık tavuk ızgara vb.güzel olmuş..Yalnızca beyaz magnum yemeseydin daha iyi olurdu 250 kalori civarında olduğunu zannediyorum nerdeyse 1 ana öğün gibiKızlar bende güzel ama yorucu bi hafta sonu geçirdim.
Ne zamandır balkonumuza güzel bir masa sandalye takımı istiyorduk en sonunda aldık bu hafta sonu.içimizede sindi.
Geçen yıl kiradaydık die almamıştık.kendi evimize çıkınc alırız die beklemiştik
dün hemen kurduk balkonumuza ve hemende sefasını yaptık bir demlik çayla :))
kısaca hafta sonunu anlatayım
cumartesi işten çıkana kadarki bölüm gayet güzel.
Iş çıkışı anneme gittik mönü tavuk ızgara kanat+1 kaşık pilav+az patates kızartması
ama saat 9 du malesef
11 gibi 1 küçük beyaz magnum
pazar geç satte normal bi kahvaltı ama ekmek 3 dilim
öğlen ve ara yok
akşam 6 gibi 1 fırında alabalık+2 dilim ekmek+ bol salata
9 gibi balkonda çay+yannda azcık biskivi
bu sabah:klasik 1 dilim ekmekle kahvaltı
ara:şimiye kadar yok azcık daha beklerim yapmam zaten öğlen oldu
öğlen:yanımda zeytinyağlı taze fasulye var 4 ç.k. Kadar +1 dilim ekmek
evet yorumlarınızı bekliyorum o çok harika mönümlerim için :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?