- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.961
Mızmızımyine vermişsin 1 kilo
Tamam canım ikisine de bakayımCanım youtube bilmem ama ben nike spor uygulaması kullanıyorum harika spor çeşitleri var açıp koyuyorsun karşına o hareketi sana gösteriyor saniye sayıyor. Beni çok inceltti. Mutlaka bak. Birde engin kırbaç var ona yeni başladım kızlar çok memnun ama
Selam canım iyi yolculuklarMerhaba kizlar hepinizi tebrik ederim muhtesemsiniz
Cherry Mom ben eve dönüyorum. Yoldayim şimdi tartim olsa tartilip listeye girmeyi dusundum ama tarti yoktu. Neyse haftaya kendi tartimla listeye girerim
İnsallah hepimiz saglıkla istediğimiz kiloya inerizSen vki ne baktıkça içim yeşil yeşil huzurla doluyorinşallah kısa zamanda saglıkla istediğin kiloya ulaşırsın .
Evet canım 64 ler kulübü oldukMaşallah kuzum
Harikaa
Çok güzel canım
Çok iyi canım kilolarımız çok yakın
Leblebici kız harikasın
Oh maşallah
Olsun kuzum hormonların yüzündendir üzülme
Maşallah kuzum
Maşallah canım
Çok çok maşallah canım
Harika canım
Maşallah canım çok hızlı veriyorsun kiloları ne yapıyorsun ayrıntılı yaz bi ara bana
Mızmızımyine vermişsin 1 kilo
Artımız yok canlar dışarıdan şimdi geldim toparlanıp listeyi paylaşırımTüm takımı sonsuz tebrik ediyorum arkadaşlar ve gördüğüm kadarıyla + da yok harikasınız
Beni tebrik edenlere de çok teşekkür ediyorum canlar
OhhBende şaşırdım valla 500 600 gr gider diyodm wcyi hesaba katmamımşm bide spor yaptm ödem gitsin diye öyle gördüm
Bikaç kişidaha vardı 64 küsürEvet canım 64 ler kulübü olduktez zamanda geçelim yeni sayılara inşallah
Anladim canim ama 200 gr az degil bence olsu eksi olsun bizim olsunCnm etiketleme yapmadım, aklimdan ustu gitti gecikmeden atayim diye, sadece 200gr verdimmoralim bozuldu biraz, yuruyuse cikacagim simdi.
AhahahhhBen de baya hastayım aslında da açılırsam bi bakayım bakalım. Özel ders te alasım var zaten bi denemiş olurum :bende de yok şans ya ben de dışarda kalırım galiba
Ücretsiz mi cnm? Katıl bence de niye şanssız olasın
Uyumuş kalmışım yaAhahahhhayni kaderi paylasiyoruz desene nese yapabildinmi bakalim saat kac oldu yapiosanda suan derste olmalisin
Tebrik ederim canım harikasın bu hafta beni regl ve hastalık vurdu. Bi iyileşeyim bi daha zor kazanırsın
Zaten Emnis senden yana mı benden yana mı şüphelerim varVallahi bu saate kadar durdum bekledim senin bildirimi, baktım senin geleceğin yok ben geldim
Cherry Mom kaptanım hatırlatmasa hatırlamayacaktım
Bu hafta hiç umudum yoktu ama yine kazanmışım
Sarilalim bacimAh bacımm gel sarılalım -300 de benden
Canim 30 day shred var jillian, indirilebiliyorsa sitelerden cunku youtube dan kalkti, chloe diye bir kiz var, aslinda cok var ne istedigine bağlıSelam arkadaşlar, nasıl geçiyor gününüz? Bu ara havalar bozuk malum yürüyüse cıkmak zor oluyor,benim bildigim tek spor yürüyüsbana youtube dan spor videosu önerebilecek var mı faydasını görmüş olan?
Yaw ben gercekten inandim simdi senin vücudun cok ödem fln tuttuguna cok oynuyor senin agirligin su içince, yok wc ye cikinca fln, aslinda iyi bir sey sanki ha ne dersin, demek ki ödem atıcı cay ya da bsgirsak calistirici seyler cok yarar sana.Bende şaşırdım valla 500 600 gr gider diyodm wcyi hesaba katmamımşm bide spor yaptm ödem gitsin diye öyle gördüm
Tebrik ederim canımGecen hafta : 54.3
Bu hafta :54.1
Oran :%0.36Cherry Mom
Zor guc gidiyor ama bundan sonra daha fazla gider insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?