Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba
Liste ? Takım listesinden mi bahsediyorsunuz acaba biraz önce paylaştım eğer oysa :)
Ocak ayında çokkk güzel kilo vermişsiniz tebrikler
İsterseniz takım içinde olabilirsiniz sohbet vs motivason olur size,isterseniz takımda resmi listelere girip yarışadabilirsiniz
1.sayfada genel işleyişimiz kurallarımız var bir bakın isterseniz formumuz var yine orada doldurursunuz :)

Aynen canım çözdüm olayı o yüzden suyumu içesim geldiğinde içiyorum
Sporda ödemimi alıyor
Yeşil çay içmeye başladım bu gün bakalım oda fayda eder inşaAllah
Bide emzirmeye avantaj görüyorum
Gerçi çok emmiyo ama yinede faydası vardır

Tenkyü

Chloe nin workoutları cok zor bi kac kere basladım sonunu getiremedim . Düzenli yapabileceğim zorlukta bisey olsa yag yakıcı antrenman tarzı daha uygun gibi bana. Jillian ı araştırayım ben, tesekkür ederim

Chloe nin workoutları cok zor bi kac kere basladım sonunu getiremedim . Düzenli yapabileceğim zorlukta bisey olsa yag yakıcı antrenman tarzı daha uygun gibi bana. Jillian ı araştırayım ben, tesekkür ederim
Ip atla inanılmaz yağ yakıyor cnm

Sen bu hafta değişik ne yaptın kuzum
Simit aklımda kalan :))))
O zaman bu hafta menülere simit ve hamburger ekliyoruz Bi de onu deneyelim ummhnisa
Yahu bu nasıl oluyor yaa maşallah diyim canım Ben azıcık kaçamak yapsam hemen yansır basküle
Canım fitness partnerim e de bakabilirsin youtube dan. Güzel videoları var. Çok zorlayıcı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…