- 23 Mart 2016
- 29.797
- 90.205
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #400.981
Merhabaselam , listeye bakmak istedim ama bulamadım. 21 günlük water fastinge girdim ben de zira 4 aydır her gün diyet bozduğum icin kilo veremiyorum. Buna bir dur demek lazımdı. Temmuzdan Ocak ayına kadar 83 den 66.5 kiloya düşmüştüm. Ocaktan sonra kendimi pek tutamadım :/ yaza da az kaldı. Ne zaman motivasyonum eksik olsa burada yazılanlar okuyordum. Simdi direk uye olup yazdım . 21 gunum var , kilo 71.
Aynen canım çözdüm olayı o yüzden suyumu içesim geldiğinde içiyorumYaw ben gercekten inandim simdi senin vücudun cok ödem fln tuttuguna cok oynuyor senin agirligin su içince, yok wc ye cikinca fln, aslinda iyi bir sey sanki ha ne dersin, demek ki ödem atıcı cay ya da bsgirsak calistirici seyler cok yarar sana.
Cok gecmus olsun canim.Uyumuş kalmışım yayeni gözümü açtım kaldı ders falan baya hastayım yaa nasıl toparlancam hiç anlamadım
Yok canım çok güzel yüzdemiz tebrik ederim herkesi
Yok canım çok güzel yüzdemiz tebrik ederim herkesi
TenkyüMaşallah kuzum
Harikaa
Çok güzel canım
Çok iyi canım kilolarımız çok yakın
Leblebici kız harikasın
Oh maşallah
Olsun kuzum hormonların yüzündendir üzülme
Maşallah kuzum
Maşallah canım
Çok çok maşallah canım
Harika canım
Maşallah canım çok hızlı veriyorsun kiloları ne yapıyorsun ayrıntılı yaz bi ara bana
Mızmızımyine vermişsin 1 kilo
Kaptanım iyi diyon hoş diyon da biz şimdi anneme yemeğe davetliyiz ne yapacagimaynen maşallah 5.takım iyi gidiyorsunuz
Amaa lütfen bugün yarın menülerde cosmak yok sonra çok zor oluyor kızlar unutmayalım bunu
Chloe nin workoutları cok zor bi kac kere basladım sonunu getiremedim . Düzenli yapabileceğim zorlukta bisey olsa yag yakıcı antrenman tarzı daha uygun gibi bana. Jillian ı araştırayım ben, tesekkür ederimSarilalim bacimniye boyle oldu bu hafta diye de sizlanamiyorum cunku zaten hep 300 500 spor, su koymaliyim ustune haydi toparlanalim bu hafta.
Canim 30 day shred var jillian, indirilebiliyorsa sitelerden cunku youtube dan kalkti, chloe diye bir kiz var, aslinda cok var ne istedigine bağlı
Fat burning workout mu, morning cardio mu, abs shaping fln mi, 10 dk dan 1 saate kadar...
Yaw ben gercekten inandim simdi senin vücudun cok ödem fln tuttuguna cok oynuyor senin agirligin su içince, yok wc ye cikinca fln, aslinda iyi bir sey sanki ha ne dersin, demek ki ödem atıcı cay ya da bsgirsak calistirici seyler cok yarar sana.
Ip atla inanılmaz yağ yakıyor cnmChloe nin workoutları cok zor bi kac kere basladım sonunu getiremedim . Düzenli yapabileceğim zorlukta bisey olsa yag yakıcı antrenman tarzı daha uygun gibi bana. Jillian ı araştırayım ben, tesekkür ederim
İp var aslında bu da olabilir. En az sayı olarak kaç yapmak lazım ipte?Ip atla inanılmaz yağ yakıyor cnm
öyle sabit bir şey yapmadım. 1 gün pirinç lapası yedim, 1 gün ananas yaptım, diğer gün sebze yedim. bu kadar aslında değişik bir şey yok aslında :)O zaman hemen tarifini isterizz
Canım limitleri aşmadan yiyebilirsin tabiki diğer günlerde kaçamağın devamı gelmezse hiç birşey olmazKaptanım iyi diyon hoş diyon da biz şimdi anneme yemeğe davetliyiz ne yapacagim
1000 de baya nabzım uçuyor benimİp var aslında bu da olabilir. En az sayı olarak kaç yapmak lazım ipte?
O zaman bu hafta menülere simit ve hamburger ekliyoruzSen bu hafta değişik ne yaptın kuzum
Simit aklımda kalan:))))
Yahu bu nasıl oluyor yaaCanım inşallah haftaya 600 ve üstü giderse alırım ordan Bi mezuniyet
Amaaabelmayne cim gibi hiç gitmeden devam ederim
Yaa bende anlamıyorum ama mesela afyondayken su günde 1 yada 2 bardak içtim hep beyaz ekmek yedim spor hiç yapmadım ve 3 hafta sonra döndüğümde eksideydim
Canım fitness partnerim e de bakabilirsin youtube dan. Güzel videoları var. Çok zorlayıcı değilChloe nin workoutları cok zor bi kac kere basladım sonunu getiremedim . Düzenli yapabileceğim zorlukta bisey olsa yag yakıcı antrenman tarzı daha uygun gibi bana. Jillian ı araştırayım ben, tesekkür ederim
Yemegini ye ortim guzelce. Sadece tatliya dikkatKaptanım iyi diyon hoş diyon da biz şimdi anneme yemeğe davetliyiz ne yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?