- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.001
Çok güzel fikir denemek lazm
Kacamak olmadigi halde gitmiyor bir de kacamak yapsam keskn alirim ben de. Bunye meselesi canim masallah bazi kizlarin bunyesi metabolizmasi tikir tikir calisiyorO zaman bu hafta menülere simit ve hamburger ekliyoruzBi de onu deneyelim ummhnisa
Yahu bu nasıl oluyor yaamaşallah diyim canım Ben azıcık kaçamak yapsam hemen yansır basküle
Canım fitness partnerim e de bakabilirsin youtube dan. Güzel videoları var. Çok zorlayıcı değil
Cosmak var ama sporlaaynen maşallah 5.takım iyi gidiyorsunuz
Amaa lütfen bugün yarın menülerde cosmak yok sonra çok zor oluyor kızlar unutmayalım bunu
Sanırım bünye alıştı artık diyete zorlamıyor gibi. Bi de oğlum okula gidiyor sabah arabayla onu götürüyoruz ordan yolu uzatıp eve geliyorum sonra yine git al gel falan süper terledim bu hafta sanırım biraz onunda etkisi olduTahminim gibi ciktim canim
Bende sok masallah bu kiloda bu kadr helal
Supersin
Canim naptin sen nasil verdin bu kadrmasallah
Yaa canim masallah supersinnasil bi detoxmus o yahuu yagdar verdrdi
Kesinlikle ama beynime olumlu mesajlar göndericem bu hafta da şöyle 72 nin yanındaki 900 gr gitse hiçte fena olmazEvet bu hafta baya vermişsin haftaya daha az gider büyük ihtimalle
Allah Allah kendi fiziği nasıl canım merak ettim. Zaten nişanlılık dönemi herkeste diyetle geçiyor valla ben nişanlılık başında 57 ya da daha fazlaydım 3 ayda 49 olmuştumAkşam müstakbel kayınvalidemdeyiz yemekte. Off yine yapmıştır bir ton hamur işi, yemek falan.Kendisi beni çok zayıf buluyor neden bilmem asla kilomu kabullenmiyor
En iyisi midem ağrıyor diyip az yemek. Diyet falan dediğim an bize gelince mi diyete başlayasın tuttu der hep
Teşekkürler canımummhnisa @hawar S Suskunhanim
Kizlar sizin de yuzdeleriniz super, gozumden kaçmış, kocaman tebrikler
Bide bunu dene canımO zaman bu hafta menülere simit ve hamburger ekliyoruzBi de onu deneyelim ummhnisa
Yahu bu nasıl oluyor yaamaşallah diyim canım Ben azıcık kaçamak yapsam hemen yansır basküle
Canım fitness partnerim e de bakabilirsin youtube dan. Güzel videoları var. Çok zorlayıcı değil
Aman canım bence deneme bu sefer depresyonun hiç gitmezÇok güzel fikir denemek lazm
Valla bu akşam ufak bir kaçamağım olur çayın yanında ama ben onla kalayım canımSanırım bünye alıştı artık diyete zorlamıyor gibi. Bi de oğlum okula gidiyor sabah arabayla onu götürüyoruz ordan yolu uzatıp eve geliyorum sonra yine git al gel falan süper terledim bu hafta sanırım biraz onunda etkisi oldu
Kesinlikle ama beynime olumlu mesajlar göndericem bu hafta da şöyle 72 nin yanındaki 900 gr gitse hiçte fena olmaz
Allah Allah kendi fiziği nasıl canım merak ettim. Zaten nişanlılık dönemi herkeste diyetle geçiyor valla ben nişanlılık başında 57 ya da daha fazlaydım 3 ayda 49 olmuştum
Teşekkürler canım
Bide bunu dene canım
Yaa daha önceleri bende her pazartesi +500 garanti görüyordum bence bu hafta ilk ve sondu
Aman canım bence deneme bu sefer depresyonun hiç gitmez
Anlaştık canımBugunden baslayalim canimyarismak guzeldir Cok sagol destegin icin
Darısı bizim yağların başınaHerkese selaaaammmm.....
Bugün kilom: 68.9Cherry Mom @azaydidem S Suskunhanim benim kilomu ancak detoks oynattı resmen yağdan gittiğini hissediyorum karın kısmında biriken yağım azaldı gözle görüyorum
Teşekkür ederizummhnisa @hawar S Suskunhanim
Kizlar sizin de yuzdeleriniz super, gozumden kaçmış, kocaman tebrikler
Aaa ben ben benLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Kızlar katılmak isteyen olursa 20:00 de canlı zumba dersi var ücretsiz ama 300 kişilik kontenjan var. Şansı olan girer
Yaa zumba demiştim tam da himmm napsam kiCosmak var ama sporlaS Suskunhanim sukur bebis az once uyudu. Gerci artik uyansa da sorun degil bir zahmet esim baksin, ben mesgul olacagim seni gecmem lazim tabatada ve daha 1 tane bile yapmadim yariss baslasin o zaman
Canım bir de senin yaptığın 8 dk lik tabata vardı ya, onu da eklesek ya çifter çifter ilerleyelim.Senin de göbek için ihtiyacın var diye biliyorum.Benim de belim bacağım inceldi ama alt karın olduğu gibi duruyor nerdeyseCosmak var ama sporlaS Suskunhanim sukur bebis az once uyudu. Gerci artik uyansa da sorun degil bir zahmet esim baksin, ben mesgul olacagim seni gecmem lazim tabatada ve daha 1 tane bile yapmadim yariss baslasin o zaman
Nee 1000 mi1000 de baya nabzım uçuyor benim
500 de idealdir ama :) bu kişiye bağlı bence birde tek seferde kaç kaç atlanıldığına göre değişir
Evet baktım simdi cok iyimis kısa kısa yapabildiğin kadar :)O zaman bu hafta menülere simit ve hamburger ekliyoruzBi de onu deneyelim ummhnisa
Off canim ben arka arka 3 tane yaptim, benden bugunluk bu kadar. Ben birazdan dusaa. Superr fikirdi cok sagol canim. Boyle her hafta bir sporu yarisma yapsak super olurAnlaştık canım
Darısı bizim yağların başınasüpersin canım tebrik ederim
Teşekkür ederiz
Aaa ben ben ben
Yaa zumba demiştim tam da himmm napsam kinamaz kılıp bı tane yaparım sonra oğluma ödev yaptırır bı daha yaparım, sonra bı daha bı daha sen düşün
İlk bildirim benden olsun o zaman
Geçen hafta 55.85
Güncel 54.65
Fark1.2 (ben sok)
Yüzde 2.15
Cherry Mom hedefi küçük tutunca tutturuyorum galiba haftaya hedefim 54.4
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 65.0
Bu cuma: 64.4
Fark: - 0.6
Yüzde:0,923
Hedef: 64.0
Cherry Mom ummhnisa
Geçen hafta: 65,6
Bu hafta: 64,8
Fark: -800
Yüzde: 1,235
Haftaya hedef: 64,3
Gunaydin kizlar
Gecen haftaki kilom:75,40
Bugun:74,35
Fark: 0,05
Yuzde: 0,06
Haftaya hedef:73,75
Cherry Mom @Mathilda03
Geçen hafta: 75
Bu hafta: 72.9
Fark: 2.1
Yüzde: 2.8
Haftaya hedef: 72.5
Cherry Mom belmayne Eki Görüntüle 2804563
sonucum çok kötübu hafta bana ders olsun. Resmen bir haftam boşa gitti
Geçen hafta 89.7
Bu hafta 89.4
Fark -300
Beeeennn geldimmmmmbiraz wc biraz dans workout biraz mezdeke hedefe ulaştımmmm
Geçen hafta 79.0
Bu hafta 78.0
Fark -1
Yüzde %1,265
Gelecek hafta hedef 77,5
Cherry Mom @whitetea
Eki Görüntüle 2804597
Gecen hafta 68.8
Bu hafta 68.6
Fark 200gr
%0.29
Hayirli cumalar kizlarr❤❤
Iki hafta once 72.5
Bu hafta 71.2
Fark -1.3
Cherry Mom @Just a perfect day
Şahane şahaneeeee kaçamak yaparken bunların verdiği zevkide unutmayalımAyyyyyyy çoookkk şükür artık tokken 8leri görmüyorummm
1.5 ayda 7.5 kilo gitti 85,5 > 78,0
Ramazana kaldı 3 hafta, 3 hafta içinde hedef 73 ü ucundan görmek olsun78 >74
Bu hafta su senin tabatayla gidelim olur mu canim?engin kirbacla sadece. Istersen sonraki hafta da benjmkini yapalim. Her hafta bir spor secelim lutfeen. Hem boyle vucut da sasirir her hafta farkli spor. Tek tip bir hafta okunca daha motive edici oluyor. Hwm bunda da baya karin var.Canım bir de senin yaptığın 8 dk lik tabata vardı ya, onu da eklesek ya çifter çifter ilerleyelim.Senin de göbek için ihtiyacın var diye biliyorum.Benim de belim bacağım inceldi ama alt karın olduğu gibi duruyor nerdeyse
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Kızlar katılmak isteyen olursa 20:00 de canlı zumba dersi var ücretsiz ama 300 kişilik kontenjan var. Şansı olan girer
Heyy masallah masallahAyyyyyyy çoookkk şükür artık tokken 8leri görmüyorummm
1.5 ayda 7.5 kilo gitti 85,5 > 78,0
Ramazana kaldı 3 hafta, 3 hafta içinde hedef 73 ü ucundan görmek olsun78 >74
İnstagramdan değil canım zoomdan olacak girmek istersen şifre atayım sanaSüpermiş yaa bende Instagram yok kızlar haydin girin hepinizz yaaa
Unutmıcam inşaAllah kaptanım bu hafta kendime söz verdim kaçamağım çokk az olcakŞahane şahaneeeee kaçamak yaparken bunların verdiği zevkide unutmayalım
Ortili olayında mı bahsediyorsun canım ?Cherry Mom Aklıma bisey takıldı da , bu alt listedekilerin eşleri olmuyor mu ? Listeye girene kadar tek tek mi yarışıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?