Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kacamak olmadigi halde gitmiyor bir de kacamak yapsam keskn alirim ben de. Bunye meselesi canim masallah bazi kizlarin bunyesi metabolizmasi tikir tikir calisiyor
Öyle valla canım. Her bünye farkı. Aslında ben kendiminkini çok yavaş görmüyorum. Ama kızlar jet maşallah
Ya off nedir bu alt göbek ya. Doğumdan sonra tanıştım kendisiyle ama inatçı maşallah gitmiyor gerçi ebru şallı bile çok zorluyor demişti alt göbek. Onu zorlayan bize neler yapmaz

Off canim ben arka arka 3 tane yaptim, benden bugunluk bu kadar. Ben birazdan dusaa. Superr fikirdi cok sagol canim. Boyle her hafta bir sporu yarisma yapsak super olur
Oo süpersin o zaman ben de 3 tane yapayım da sabhkiyle 4 olsun da geçeyim seni
Cherry Mom Aklıma bisey takıldı da , bu alt listedekilerin eşleri olmuyor mu ? Listeye girene kadar tek tek mi yarışıyoruz?
Onlara henüz evlilik izni yok canım onların da eşi oluyor,kaptan açıklar bugün yarın Cherry Mom
Engin 3-4 hafta devam etmek gerektigini söylüyor soru cevaplarda ama bir haftayı bitirip öyle değerlendirelim bunu o zaman

Yeme isini artik erkenden bitiriyorum , az once 8dkx3 tabata da yaptim S Suskunhanim . Menumu yazip dusa ardindan da biraz kizimla oynayacagim
Cnm cok iyi spor yapiyorsun tebrikler, bugun ben de 1 sa. e yakın yürüdüm, aksam da yapacagim bakalim sporu artirinca ise yarayacak mı, 100gr 100gr dir

Benim hic bu kadar yavas olmamisti kilo vermen. Inan sasiriyorum kendi bunyeme.

Dedigin gibi canim Ebru salliyi bile zorlamissa vay halimize
Himm bir gafta da Ebru salli yapalim S Suskunhanim

Himm senin 4 mu olacak. Ay bacaklarimda hal kalmadi inan

Hangi videoyu yapıyorsunuz yaaa. Ağzımızı sulandırdınız valla

Hayirli cumalar kizlarr❤❤

Iki hafta once 72.5
Bu hafta 71.2
Fark -1.3
Cherry Mom Arc-en-ciel
Tebrikler rakibim. 70i ugurladin mi diye aradim senin bildirimi. Himm yaris bitmenis hala gelmenis 70in alti. Yaris devam o zaman belki bir muciZe olur bizim kizlar gibi 2,5 3 kilo veririm anca oyle yakalayabilirim zaten seni

Valla bu akşam ufak bir kaçamağım olur çayın yanında ama ben onla kalayım canım nolur nolmaz

Ama açık havada yürüyüş kesinle çok etkili. Oksijenin etkisiyle yağ yakımı daha fazla oluyormuş
Bugün benimde var biraz kaçamak canım arkadaşlarla buluştuk veee
Açık hava konusunda da katılıyorum canım sana belki bu hafta bei o da olumlu etkilemiş olabilr
Ayyyyyyy çoookkk şükür artık tokken 8leri görmüyorummm
1.5 ayda 7.5 kilo gitti 85,5 > 78,0
Ramazana kaldı 3 hafta, 3 hafta içinde hedef 73 ü ucundan görmek olsun 78 >74
Ayyy inşallah canım bence ramazana kadar güzel güzel verirsin sen. Benim de hedefim ramazana kadar şöyle 4 kilo gitse ve ben 69 falan olsam ne güzel olur

İnşaAllah ya başarabiliriz

Selammmmmm canım

Nikaha 2 hafta kalmış ondan sonra mı gelcen
Ahahhaha herhalde ancak nikah sonrası gelebilecem canım. Gelmem lazım mutlakaa yoksaa biliyosun

Yarın arkadaşlarım eğlence planlıyor benim için, malum nikaha gelemeyecekler yarın itibariyle aşırı sıkı diyet + spora başlamam gerek eğer beni artılarımla kabul ederseniz alt listeye gelmek isterim tabi size bağlı olmam lazım benim bunu her defasında çok net anlıyorum, siz bana büyük motivasyon veriyorsunuz

Canım bekliyorz ama emeklerini yakma lütfen dengelemeye çalış olur mu kapımız sana hep açık bu iyi birşey mi

Hu huuuuuu ummhnisa S Suskunhanim

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP TAKIM DERECELERİ

1. (6.TAKIM) ==> % 1.134

2. (9.TAKIM) ==> % 1.063

3. (5.TAKIM) ==> %0.945

BİREYSEL DERECELER

1. ummhnisa ==> %2.800==>5.TAKIM

2. S Suskunhanim ==> % 2.149 ==>5.TAKIM

3. Jasminium84==> % 1.859==>9.TAKIM

ETAP SONUNCUSU

afrasyab08 ==> %-2.640==> 13. TAKIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…