- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.041
canımmm ay çok az kaldı Allah işini gücünü rast getirsin kuzummmAhahhahaherhalde ancak nikah sonrası gelebilecem canım. Gelmem lazım mutlakaa yoksaa biliyosun
Yarın arkadaşlarım eğlence planlıyor benim için, malum nikaha gelemeyecekleryarın itibariyle aşırı sıkı diyet + spora başlamam gerek eğer beni artılarımla kabul ederseniz alt listeye gelmek isterim tabi size bağlı olmam lazım benim bunu her defasında çok net anlıyorum, siz bana büyük motivasyon veriyorsunuz
Mezun oldum olalı ipin ucunu kaçırdığımın ertesi günü detox yaptım ve çok korktum biliyomsun acaba böyle kendime zarar mı veriyorum dedim. Hiç sağlıklı değil kesinlikle. Bazı acil şehir değişiklikleri oldu, ev taşıma derken birde ofis taşıma oldu. Tam düzeni kurdum derken kına geceleri başladıCanım bekliyorz ama emeklerini yakma lütfen dengelemeye çalış olur mu kapımız sana hep açık bu iyi birşey mi
oy oy oyy masallah canlar sizeeeHu huuuuuuummhnisa S Suskunhanim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.134
2. (9.TAKIM) ==> % 1.063
3. (5.TAKIM) ==> %0.945
BİREYSEL DERECELER
1.ummhnisa ==> %2.800==>5.TAKIM
2. S Suskunhanim ==> % 2.149 ==>5.TAKIM
3. Jasminium84==> % 1.859==>9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
afrasyab08 ==> %-2.640==> 13. TAKIM
Aminnnnnnn canımmmmm aminn cümlemizin işi gücü rast gelsin inşallah nasıl özlemişimcanımmm ay çok az kaldı Allah işini gücünü rast getirsin kuzummm
Hu huuuuuuummhnisa S Suskunhanim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.134
2. (9.TAKIM) ==> % 1.063
3. (5.TAKIM) ==> %0.945
BİREYSEL DERECELER
1.ummhnisa ==> %2.800==>5.TAKIM
2. S Suskunhanim ==> % 2.149 ==>5.TAKIM
3. Jasminium84==> % 1.859==>9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
afrasyab08 ==> %-2.640==> 13. TAKIM
Mezun oldum olalı ipin ucunu kaçırdığımın ertesi günü detox yaptım ve çok korktum biliyomsun acaba böyle kendime zarar mı veriyorum dedim. Hiç sağlıklı değil kesinlikle. Bazı acil şehir değişiklikleri oldu, ev taşıma derken birde ofis taşıma oldu. Tam düzeni kurdum derken kına geceleri başladıama bugün arkadaşlarıma çok net belirttim yeter artık dedim nikaha şurda 2 hafta kalmış siz beni yoldan çıkarıyorsunuz yazıktır ben ne hale düşüyorum kilo vermek için? regl de olcam 2 güne kdr onun da şişkinliği var şuan + ödem var ama bence 1 haftalık diyetle yola gelirim ben
Harikasınız kızlar her haftayı takımda ve bireyselde dereceyle kapatıyoruz
Zeynebim hayırdır neden bu kadar üzgünsün? ben de döndüm canım sen izne ayrılmıştın toparlarsın kuzum senin moralin iyi olsun yeter kiSelam herkeseeeee herkesi tebrik ederim bu aradaşimdi konuya gelecek olursak ben izine ayrılalı bir hafta oldu ama o kadar kötü bir hafta geçirdim ki size anlatamam hem psikolojik olarak hem yeme atakları olarak sürekli ağladığım bir hafta geçirdim bugün tartılayım dedim ve tartıda 3.5 kg artı gördüm bu benim moralimi daha da kötü etkiledi yine yemeye abandım hala daha kendime gelebilmiş değilim ama şu yeme olayını tekrardan düzene sokmam gerektiğini anladım. Annemler de bugün geldiler onlara da kötü gözükmemek için kendimi toparlamam gerektiğini düşünüyorum her yönden.izindeyim ben ama kaptanım eğer uygunsa yarından itibaren menü ve spor listesine katılmak istiyorum Cherry Mom
Kuzu bugün 10000 adım 1000 zıp yaptım çok yoruldum. Hafta sonu da ders çalışacağım. Sporun akıbeti ne olur bilmiyorum. Ama pazartesinden itibaren olabilirGel kuzum yarisakim hep beraber su video:
Hiç bilmiyorum bir anda kendimi boşlukta hissettim zaten izine de biraz o yüzden ayrıldım sürekli ağlama krizleri tuttu beni yeğenime zorla baktım ablam evde olduğu sürece odadan çıkmadım ve hep abur cuburla beslendim tıkınırcasına yedim çok kötü hissettim yanü kendimi bi de tartıda o farkı görünce hepten çöktüm burdan hiç ayrılmamam gerektiğini anladım geri döndüm toparlanmaya başlamam lazım yoksa dön başa oldum benZeynebim hayırdır neden bu kadar üzgünsün? ben de döndüm canım sen izne ayrılmıştın toparlarsın kuzum senin moralin iyi olsun yeter ki
canım mutlaka sebebi vardır mevsim değişimlerindeyiz depresif hissetmen normal ben de 2-3 hafta öyleydim kuzum.Hiç bilmiyorum bir anda kendimi boşlukta hissettim zaten izine de biraz o yüzden ayrıldım sürekli ağlama krizleri tuttu beni yeğenime zorla baktım ablam evde olduğu sürece odadan çıkmadım ve hep abur cuburla beslendim tıkınırcasına yedim çok kötü hissettim yanü kendimi bi de tartıda o farkı görünce hepten çöktüm burdan hiç ayrılmamam gerektiğini anladım geri döndüm toparlanmaya başlamam lazım yoksa dön başa oldum ben
Buraya gelmemin sebebi de o zaten hem moral olması hem de şu gelen fazlalıklardan tekrardan kurtulmakcanım mutlaka sebebi vardır mevsim değişimlerindeyiz depresif hissetmen normal ben de 2-3 hafta öyleydim kuzum.
Sana iyi gelen ne varsa onlara yönel inşallah hemencecik cıkarsın bu ruh halinden
canım turnuvalara geçiş yapıyoruz seni de ekliyorum o zaman olur dersen.Buraya gelmemin sebebi de o zaten hem moral olması hem de şu gelen fazlalıklardan tekrardan kurtulmak
Teşekkür ederim canım şimdi daha sorumluluk sahibi olma vaktiAsıl listeye aldım canım seni
İzinde gözüküyorum ben hala eğer sıkıntı çıkmayacaksa varım diyorum katın beni decanım turnuvalara geçiş yapıyoruz seni de ekliyorum o zaman olur dersen.
ortaklık yerine gruplar yarışacak sana da moral motivasyon olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?