Nikinik
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Aralık 2016
- 3.418
- 15.911
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.081
Bugun cuma ya bakiniyorumkızz sen buralarda mısın napıyosun bakalım
Ay rakip olmasak bari. Gelirsin şimdi çılgın bir yüzdeyleTamamdır o zaman canım kat beni de bomba gibi bir dönüş yapmak istiyorum
Canım ben üç hafta boyunca deryanın paylaştığı 8 dk lık videoyu haftada 4 gün sporuma eklemiştim. Gerçekten karnımın sertleştiğini hissettim. Ter damlıyordu resmen yereAboo onu sollayan bize neler yapmazbunun için etkili 3 hareket belirleyip gün içinde her fırsatta yapsak mi acana? belmayne
Daha yapamadımödev yeni bitti, şimdi çocukları uyutmam gerekiyor ama yarın misafirim var,tatil geç yatsalar nolur ki
Canım derya atmış sağ olsun, 8 dk sadece deyip ders aralarında yapmalısın mutlaka, zumbada çok terlerim ama alnım falan terlemez sabah bunda yüzüm bile terlediyarışı kizistiralim derim yarından itibaren hatta isterseniz bugün de katılın.Hatta spor sayısına ek olarak Hedef60kgolmak tablomuza bunu da işleyebilir hatta bizimle o da yapabilir ne dersin kuşum Hedef60kgolmak
Ay nazar edicim kendimeCherry Mom spor tablosunu da açıkla da birinciliklere doyamiyayim
Gel gel yaeincok geç bugünden basla
Olur canım. Farklı program yaparız bu hafta. Benim de dizimi zorladı sanırım koşu. Biraz ağrım var.bu hafta dinlenme olsun mu kuzular yani kapticim tabi eklicek onları puanlara :)
belmayne DeryaOnDiet @hawar :) haftaya devam inşallah
Yaa inanmıyorum bu bana büyük Motive oldu canım. S Suskunhanim canım seni de çoook tebrik ederim.Hu huuuuuuummhnisa S Suskunhanim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.134
2. (9.TAKIM) ==> % 1.063
3. (5.TAKIM) ==> %0.945
BİREYSEL DERECELER
1.ummhnisa ==> %2.800==>5.TAKIM
2. S Suskunhanim ==> % 2.149 ==>5.TAKIM
3. Jasminium84==> % 1.859==>9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
afrasyab08 ==> %-2.640==> 13. TAKIM
Harikasınız kızlar her haftayı takımda ve bireyselde dereceyle kapatıyoruz
Bunların devamı bizim elimizde
Farklı farklı kişilerin isimlerini orada görmek ne büyük gurur
ORTAKLAR SONUÇLARI
(12 - 19 Mart )
Eki Görüntüle 2804967
veee bu haftanın en yüksek ortalamasını yapan ve +250 spor puanı kazanan ortaklar 5,208 ile S Suskunhanim veDeniz ve Kum oluyooooor. Tebrikler canlaar
Teşekkürler kızlaaar. Burda birbirimizi çok güzel Motive ediyoruz iyi ki burdayımAyy çok sevindim
S Suskunhanimummhnisa kızlar efsanesiniz tebrikler
Canım merhaba. Baya bir yoğunluğun var kolay gelsin. Tatlı yorgunluklar diyelim
Kilolar yeni gittiğinde gelmek için yol gözlüyorlarkontrolu olman çok iyi. Tekrar hayırlı uğurlu olsun. Rabbim bir ömür huzur nasip etsin
Kuzu niye darlandın öyle. Rabbim gönül ferahlığı versin. Dönmekle çok iyi yaptın. 1 haftada gelen kilo hemencecik gider hiç sıkma canını. Bak ne güzel 3 kiloyla hemen almışsın tedbirini. Koruma böyle bir şey zaten. Artış görünce hemen sıkacağız ipleri. Yerleşecek inşallah kilomuz. Sen iyi ol yeter ki
hıı tmm hoşgeldin canımBugun cuma ya bakiniyorumozledim burayi ya bu hafta diyet de gitti burasi ne kadar kiymetliymis anladim yani. haftaya cuma ayrildigim kiloyu tutturursam doncem insallah. Tutturamazsam su orucu falan artik bisiler yapariz senin nasil gecti haftan son ortim tek ogun yapiyor musun
Detoks candirhıı tmm hoşgeldin canım
olsun toparlarsın kuşum dinlenmene bak
kabak detoksu sağolsun net -600 gr geldim canımkurtarıcım oldu ,pazartesi de niyetliydim açınca canım aşırı tatlı istedi falan filan işte
Cuma için güzel bir menü canım.19 Mart Cuma
Sabah sirkeli su
11.00
Salçalı yulaf tostu(3 kaşık yulaf, 1 yumurta, 1 kaşık yoğurt, 25 gr beyaz peynir), 1 çay kaşığı sade fıstık ezmesi, beyaz lahana, kapıya biber, turp
Ara
1 avuç leblebi, 5 kaju, yarım ceviz
17.00
1 tabak tavuklu kereviz yemeği, 1 kase salata, 1ince dilim kek
Su:2lt devam
1 kupa yeşil çay
Spor:1 ve 5 yapıldı
(10000 adım, 1000 zıp toplam 300 puan)
Not: Çayın yanında patlamış mısır yemeyi planlıyorum.
Cherry Mom @_Reyyan Hedef60kgolmak ummhnisa
ayy dinlen o zaman kuzumOlur canım. Farklı program yaparız bu hafta. Benim de dizimi zorladı sanırım koşu. Biraz ağrım var.
Nasıl canım ayrıntı ver :) ananası nasıl yapıyorsunöyle sabit bir şey yapmadım. 1 gün pirinç lapası yedim, 1 gün ananas yaptım, diğer gün sebze yedim. bu kadar aslında değişik bir şey yok aslında :)
Tamamdir canimKuzu bugün 10000 adım 1000 zıp yaptım çok yoruldum. Hafta sonu da ders çalışacağım. Sporun akıbeti ne olur bilmiyorum. Ama pazartesinden itibaren olabilir
Masallah canim tebriklerAboo onu sollayan bize neler yapmazbunun için etkili 3 hareket belirleyip gün içinde her fırsatta yapsak mi acana? belmayne
Daha yapamadımödev yeni bitti, şimdi çocukları uyutmam gerekiyor ama yarın misafirim var,tatil geç yatsalar nolur ki
Canım derya atmış sağ olsun, 8 dk sadece deyip ders aralarında yapmalısın mutlaka, zumbada çok terlerim ama alnım falan terlemez sabah bunda yüzüm bile terlediyarışı kizistiralim derim yarından itibaren hatta isterseniz bugün de katılın.Hatta spor sayısına ek olarak Hedef60kgolmak tablomuza bunu da işleyebilir hatta bizimle o da yapabilir ne dersin kuşum Hedef60kgolmak
Ay nazar edicim kendimeCherry Mom spor tablosunu da açıkla da birinciliklere doyamiyayim
Gel gel yaeincok geç bugünden basla
Asıl ben tebrik ederim canım, maşallahın varYaa inanmıyorum bu bana büyük Motive oldu canım. S Suskunhanim canım seni de çoook tebrik ederim.
Ayy ne güzel bikaç haftadır takıma çok iyi iş çıkarıyoruz tebrikler kızlar
Teşekkürler kızlaaar. Burda birbirimizi çok güzel Motive ediyoruz iyi ki burdayım
Benim hesap yalan oldu
Dün yatarken 79.6 kiloydum kıyafetli
Bu günde o kiloda uyumam lazımdı
Çay içtim su içtim 80ı gördüm geri
Neyse olsun
Hallederiz inşaAllah
Hayırr giriyorum hatta mutlu oldumDeniz ve Kum öyle bir söyldin ki korktum listeye girmeyecek miydin yoksa ? Takım listesi yani ? Son 1 dk değişiklik için
Ben üşengeç bı insan değilim o sallah bunda usenirimEn iyisini yapmissin canim ise yariyor kesinlikleben usendigimden hic alip tartılmamıştım
Olur canım tabi kibu hafta dinlenme olsun mu kuzular yani kapticim tabi eklicek onları puanlara :)
belmayne DeryaOnDiet @hawar :) haftaya devam inşallah
Bir daha paylaşır mısınız bir kere de olsa yapayım günlük,kaybettim benAy rakip olmasak bari. Gelirsin şimdi çılgın bir yüzdeyle
Canım ben üç hafta boyunca deryanın paylaştığı 8 dk lık videoyu haftada 4 gün sporuma eklemiştim. Gerçekten karnımın sertleştiğini hissettim. Ter damlıyordu resmen yerevideonun sonundaki planklar çok zevkli oluyordu.
İnşallah diyeyim canım ama ben hiç kalkmadan çalışıyorum dersin başından. Bakalım.
Ayy inşallah canımCuma için güzel bir menü canım.
Sporun da yakıyor haftasonu da kaçamak olmazsa pazartesiye eksiyle başlarsın
Zıplarken zorlamıyor ama belki etkisi vardır canım. Bence daha çok koşu zorladı. Biraz farklı bişiler yapacağım artıkayy dinlen o zaman kuzumzıplar zorlamıor mu
Eda yaaa son 1 dakika dedim 2 buçuk saat sonra döndünHayırr giriyorum hatta mutlu oldum
Yaaa ben geçmişi okumakla uğraşıyorum listeye al beniDeniz ve Kum öyle bir söyldin ki korktum listeye girmeyecek miydin yoksa ? Takım listesi yani ? Son 1 dk değişiklik için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?