Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızz sen buralarda mısın napıyosun bakalım
Bugun cuma ya bakiniyorum ozledim burayi ya bu hafta diyet de gitti burasi ne kadar kiymetliymis anladim yani. haftaya cuma ayrildigim kiloyu tutturursam doncem insallah. Tutturamazsam su orucu falan artik bisiler yapariz senin nasil gecti haftan son ortim tek ogun yapiyor musun

Tamamdır o zaman canım kat beni de bomba gibi bir dönüş yapmak istiyorum
Ay rakip olmasak bari. Gelirsin şimdi çılgın bir yüzdeyle
Canım ben üç hafta boyunca deryanın paylaştığı 8 dk lık videoyu haftada 4 gün sporuma eklemiştim. Gerçekten karnımın sertleştiğini hissettim. Ter damlıyordu resmen yere videonun sonundaki planklar çok zevkli oluyordu.

İnşallah diyeyim canım ama ben hiç kalkmadan çalışıyorum dersin başından. Bakalım.

Yaa inanmıyorum bu bana büyük Motive oldu canım. S Suskunhanim canım seni de çoook tebrik ederim.

Ayy ne güzel bikaç haftadır takıma çok iyi iş çıkarıyoruz tebrikler kızlar
oy oy oyy masallah canlar sizeee ummhnisa S Suskunhanim

ummhnisa S Suskunhanim kızlar tebrik ederim
Takımımıda tebrik ederim 3.cü olmuşuz

Harikasınız kızlar her haftayı takımda ve bireyselde dereceyle kapatıyoruz

Bunların devamı bizim elimizde
Farklı farklı kişilerin isimlerini orada görmek ne büyük gurur

ummhnisa S Suskunhanim naptınız siz öyle kıııızzz maşallah maşallahhhh... tebrik ederim

Kizllaarr tebrik ederim 3. Olmusuz @ummhnisa ve S Suskunhanim ikinizi de ayrıca tebrik ederim

Teşekkürler kızlaaar. Burda birbirimizi çok güzel Motive ediyoruz iyi ki burdayım

hıı tmm hoşgeldin canım
olsun toparlarsın kuşum dinlenmene bak
kabak detoksu sağolsun net -600 gr geldim canım kurtarıcım oldu ,pazartesi de niyetliydim açınca canım aşırı tatlı istedi falan filan işte

Detoks candir

Cuma için güzel bir menü canım.
Sporun da yakıyor haftasonu da kaçamak olmazsa pazartesiye eksiyle başlarsın

Masallah canim tebrikler

Asıl ben tebrik ederim canım, maşallahın var

Benim hesap yalan oldu
Dün yatarken 79.6 kiloydum kıyafetli
Bu günde o kiloda uyumam lazımdı
Çay içtim su içtim 80ı gördüm geri
Neyse olsun
Hallederiz inşaAllah
kiz 1 kilo verdin hala mi uzgunsun canim. Yeyip ictikten sonra tartilma canim benim. Moralini de durduk yere bozma

En iyisini yapmissin canim ise yariyor kesinlikle ben usendigimden hic alip tartılmamıştım
Ben üşengeç bı insan değilim o sallah bunda usenirim
bu hafta dinlenme olsun mu kuzular yani kapticim tabi eklicek onları puanlara :)
belmayne DeryaOnDiet @hawar :) haftaya devam inşallah
Olur canım tabi ki
Bir daha paylaşır mısınız bir kere de olsa yapayım günlük,kaybettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…