- 23 Mart 2016
- 29.812
- 90.232
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.121
Ohh şimdi metabolizma şaşırmış olacak diyete yeni başlamışsın gibi hızlı hızlı gidecek çok heyecanlıYa öyle bi ruh hali içindeydim ki hala daha tam kurtulabilmiş değilim kaptanım şunları okuyunca bile gözlerim doluyor yave yarından itibaren buralardayım kaptanım inşallah göndermeye başlıyorum o kiloları
Bunlar hep küçük çocuk bakmaktanHiç bilmiyorum bir anda kendimi boşlukta hissettim zaten izine de biraz o yüzden ayrıldım sürekli ağlama krizleri tuttu beni yeğenime zorla baktım ablam evde olduğu sürece odadan çıkmadım ve hep abur cuburla beslendim tıkınırcasına yedim çok kötü hissettim yanü kendimi bi de tartıda o farkı görünce hepten çöktüm burdan hiç ayrılmamam gerektiğini anladım geri döndüm toparlanmaya başlamam lazım yoksa dön başa oldum ben
Valla akşam su içsem kalıyor ya canım sıkılıyorkiz 1 kilo verdin hala mi uzgunsun canim. Yeyip ictikten sonra tartilma canim benim. Moralini de durduk yere bozma
İlk kızımda çok gaz olmuştu bide göğüs sızlaması, ikinci kızımda da regl gecikmesi ve yine gaz olmuştuKızlarbirşey sorucam çok korkarakilk hamilelik belirtileriniz neydi
Yapışık ikizizYaaa lol cum depresyonunu alıp gelmişsin hoşgeldiniz ama bu sefer erken geldiniz
Canim masallah sen de 3 tane yapmissin gele ki ziplarin ve adimlarin ustune. Bende baska spor yok sadece 3 kere tabata o kadar. Ama haftasonu arttirnayi planliyorum tabata sayisini bakalim.Cuma menüsü
Filitre kahve
Kahvaltı 2 h yumurta, 3-5 zeytin, 1 kk Ezine, taze soğan, 1 tk turunç reçeli, 1 YK tahin pekmez, yarım dilim tb ekmegi
Ara bitki çayı, kuru kayısı,leblebi
Akşam(16-16.30)
Bir kase salata ve yoğurt, 3 YK bulgur pilavı, 1 salatalık turşusu, 3-4 acı biber turşusu
(Buraya kadar iyi de çocuklara kırk yılda bir puding yapmıştım ben yedim ki ben puding sevmem, en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum ama regl iyice kapıya dayandi
500 zıp 100 p
3 tabata 8 dk(engin) puanını unuttum
(DeryaOnDiet kuşum nasıl yaptın 3 taneyi 2.yi bile zor yaptım )
Tabata ve zıp dışında 14000 adimim 140 puan@_reyyanCherry Mom Deniz ve Kum
Çarşı karıştı gençlercanlar bu günden itibaren ortaklık sistemi yerine 5. takım geleneksel grup turnuvalarına geçiş yapıyoruz
Cherry Mom kaptanımızla altyapıyı hazırlıyoruz deneyelim bakalım biraz böyle
az sonraaaaaaaaaaaa
Yarın normal beslenip sonraki günler detoks yapma planım var kaptanım su orucu falan düşünüyorum bakalım inşallahOhh şimdi metabolizma şaşırmış olacak diyete yeni başlamışsın gibi hızlı hızlı gidecek çok heyecanlı
Canim ictigin su veya yedigin yoyecek vucudunda tam grami kadar etki gostermez daha fazla veya az gosterebilir. O yuZden sen canini sIkma sabah ac karnina tartil sadeceValla akşam su içsem kalıyor ya canım sıkılıyor
İlk kızımda çok gaz olmuştu bide göğüs sızlaması, ikinci kızımda da regl gecikmesi ve yine gaz olmuştu
Gazman oluyorum hamileyken ben
Yapışık ikizizbırakamıyor yakamı
Şimdi Esracım reglim gecikti valla açık seçik yazıcam biraz utansamda. Korunuyorduk ama bi gün tedirgin olduk o gün ertesi gün hapı kullandım. Ama hep tedbirliydik biraz endişeliyim. Sürekli regl oldum diye kontrol ediyorum. Bazen regl olacakmışım gibi bi hassasiyet hissediyorum kasıklarımda. Vucudumda şişlik hissediyorum göğüslerim fln regl olucak gibi hassaslaştı. Test almaya da korkuyorum ya pozitif çıkarsa.Hayırlısı olsun canım
Sende ne belirtiler var şuan uyku mu sadece
Zaferlerden zaferlereeee S SuskunhanimDeniz ve Kum harikasınnız kızlar
Eline sağlık @Namaria cımm teşekkür ederiz
Wuuwuu bekliyorum sabirsuzlikla.Çarşı karıştı gençlerönümüzdeki ay açıklarız
Canim boyle icin icini yiyecegine al bir test bak. Herseyin hayirlisi. Uzme kendini. O degil stres de regliyi geciktirirŞimdi Esracım reglim gecikti valla açık seçik yazıcam biraz utansamda. Korunuyorduk ama bi gün tedirgin olduk o gün ertesi gün hapı kullandım. Ama hep tedbirliydik biraz endişeliyim. Sürekli regl oldum diye kontrol ediyorum. Bazen regl olacakmışım gibi bi hassasiyet hissediyorum kasıklarımda. Vucudumda şişlik hissediyorum göğüslerim fln regl olucak gibi hassaslaştı. Test almaya da korkuyorum ya pozitif çıkarsa.
her bölge için bir video mu yoksa 1 tane mi cnmBen bu hafta S Suskunhanim la tabata yarisina girdim canim. Aslinda boyle her hafra bir video bulup onun yarisini yapsak tam super olur. Beni cok motive etti bugun
İnşaAllah bakalım ama genelde yatarken ki kilomda göre sabah kaç çıkabileceğimi az çok tahmin ediyorum ve genelde de doğru çıkıyor o yüzden canım sıkılıyoCanim ictigin su veya yedigin yoyecek vucudunda tam grami kadar etki gostermez daha fazla veya az gosterebilir. O yuZden sen canini sIkma sabah ac karnina tartil sadece
Eşimi göndereyim bariCanim boyle icin icini yiyecegine al bir test bak. Herseyin hayirlisi. Uzme kendini. O degil stres de regliyi geciktirir
birkaç haftalık olsun mu?Çarşı karıştı gençlerönümüzdeki ay açıklarız
Su orucu yapma canım Aaaa ne gerek var onlar baskılıyor hep beyninizi sonra hep yeme ataklarıYarın normal beslenip sonraki günler detoks yapma planım var kaptanım su orucu falan düşünüyorum bakalım inşallah
1 tane video canim. Ve toplamda hafta boyunca en cok yapan kazanacakher bölge için bir video mu yoksa 1 tane mi cnm
Eşine söylemediysen hiç çaktırma madem istekli diyorsun sen al derim canımEşimi göndereyim bariyarın alsın gelsin yada ben alayım bilmiyorum
Ama hani az sonraydi. Bende bekliyorum ne gelecek diyeÇarşı karıştı gençlerönümüzdeki ay açıklarız
İnşaAllah bakalım ama genelde yatarken ki kilomda göre sabah kaç çıkabileceğimi az çok tahmin ediyorum ve genelde de doğru çıkıyor o yüzden canım sıkılıyo
Kayısı çayı içtim sabah wc çıkarsam iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?