- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.101
Ben bu hafta S Suskunhanim la tabata yarisina girdim canim. Aslinda boyle her hafra bir video bulup onun yarisini yapsak tam super olur. Beni cok motive etti bugunbu hafta dinlenme olsun mu kuzular yani kapticim tabi eklicek onları puanlara :)
@belmayneDeryaOnDiet @hawar :) haftaya devam inşallah
ObaaaKızlarbirşey sorucam çok korkarakilk hamilelik belirtileriniz neydi
Benimki regli gecikmesiydi canim ve hafif basdonmesi.Kızlarbirşey sorucam çok korkarakilk hamilelik belirtileriniz neydi
Yaa aslında şüphem yok ama korkuyorum sanırımObaaa
Bende pek belirti yoktu takip ediyordum direk test yaptıım şüphen varsa sende yap canım
Canım Zeynepcim seni görmek ne güzel ama böyle konuşma lütfen +3.5 dert değil gerçek bir kiloda değildi vücudunun bir anda tepkisi çok normal.. sen hele bir karar ver şıp diye gider o 1 bilemedin 2 hafta ne olacak yaaSelam herkeseeeee herkesi tebrik ederim bu aradaşimdi konuya gelecek olursak ben izine ayrılalı bir hafta oldu ama o kadar kötü bir hafta geçirdim ki size anlatamam hem psikolojik olarak hem yeme atakları olarak sürekli ağladığım bir hafta geçirdim bugün tartılayım dedim ve tartıda 3.5 kg artı gördüm bu benim moralimi daha da kötü etkiledi yine yemeye abandım hala daha kendime gelebilmiş değilim ama şu yeme olayını tekrardan düzene sokmam gerektiğini anladım. Annemler de bugün geldiler onlara da kötü gözükmemek için kendimi toparlamam gerektiğini düşünüyorum her yönden.izindeyim ben ama kaptanım eğer uygunsa yarından itibaren menü ve spor listesine katılmak istiyorum Cherry Mom
Canım çokk çok tebrik ederimmmYaaa ben geçmişi okumakla uğraşıyorum listeye al beni
Ay ay çok mutlu oldum teşekkür ederim ortim neredesin senide tebrik ederim canım
ORTAKLAR SONUÇLARI
(12 - 19 Mart )
Eki Görüntüle 2804967
veee bu haftanın en yüksek ortalamasını yapan ve +250 spor puanı kazanan ortaklar 5,208 ile S Suskunhanim veDeniz ve Kum oluyooooor. Tebrikler canlaar
Düşünmüyor muydunuz canım ?Yaa aslında şüphem yok ama korkuyorum sanırım
Uyku hali tek belirtimdi.hayirlisi olsun hakkinda.Yaa aslında şüphem yok ama korkuyorum sanırım
Su video canim:Ben üşengeç bı insan değilim o sallah bunda usenirim
Olur canım tabi ki
Bir daha paylaşır mısınız bir kere de olsa yapayım günlük,kaybettim ben
Yaaa lol cum depresyonunu alıp gelmişsin hoşgeldiniz ama bu sefer erken geldinizBenim hesap yalan oldu
Dün yatarken 79.6 kiloydum kıyafetli
Bu günde o kiloda uyumam lazımdı
Çay içtim su içtim 80ı gördüm geri
Neyse olsun
Hallederiz inşaAllah
Burası hepimiz için büyük bir Motive kaynağııAsıl ben tebrik ederim canım, maşallahın var
Ben canım geçen ay ilacı içerken bi iki gün bırakmıştım sonra regl gibi kanamam oldu doktor bir sonraki regline kadar ilaca başlama vucudun dengesini bozmuşsun dedi. O yüzden regl olmayı bekliyorum ama ilacı bıraktığım için gecikiyor ve bende aşırı geriliyorumBenimki regli gecikmesiydi canim ve hafif basdonmesi.
ORTAKLAR SONUÇLARI
(12 - 19 Mart )
Eki Görüntüle 2804967
veee bu haftanın en yüksek ortalamasını yapan ve +250 spor puanı kazanan ortaklar 5,208 ile S Suskunhanim veDeniz ve Kum oluyooooor. Tebrikler canlaar
Hayır canım ben daha istemiyorum eşime kalsa çok istiyor ama .Düşünmüyor muydunuz canım ?
Çok, güzel ya bireyselde 2 kişi bizim takımdan çıkmışHu huuuuuuummhnisa S Suskunhanim
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 718. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (6.TAKIM) ==> % 1.134
2. (9.TAKIM) ==> % 1.063
3. (5.TAKIM) ==> %0.945
BİREYSEL DERECELER
1.ummhnisa ==> %2.800==>5.TAKIM
2. S Suskunhanim ==> % 2.149 ==>5.TAKIM
3. Jasminium84==> % 1.859==>9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
afrasyab08 ==> %-2.640==> 13. TAKIM
Ay bende kaç gündür erkenden uyuyakalıyorum. Çok teşekkür ederim canımUyku hali tek belirtimdi.hayirlisi olsun hakkinda.
Gerilne canim hic al, bir test eczaneden bak sonucuna. Kendini stres yapmaya hic gerek yok.Ben canım geçen ay ilacı içerken bi iki gün bırakmıştım sonra regl gibi kanamam oldu doktor bir sonraki regline kadar ilaca başlama vucudun dengesini bozmuşsun dedi. O yüzden regl olmayı bekliyorum ama ilacı bıraktığım için gecikiyor ve bende aşırı geriliyorum
Ya öyle bi ruh hali içindeydim ki hala daha tam kurtulabilmiş değilim kaptanım şunları okuyunca bile gözlerim doluyor yaCanım Zeynepcim seni görmek ne güzel ama böyle konuşma lütfen +3.5 dert değil gerçek bir kiloda değildi vücudunun bir anda tepkisi çok normal.. sen hele bir karar ver şıp diye gider o 1 bilemedin 2 hafta ne olacak yaa
Yarından itibaren bekliyoruz menülerini canım tekrardan hoşgeldin
Hayırlısı olsun canımHayır canım ben daha istemiyorum eşime kalsa çok istiyor ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?