- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.141
canlar bu günden itibaren ortaklık sistemi yerine 5. takım geleneksel grup turnuvalarına geçiş yapıyoruz
Cherry Mom kaptanımızla altyapıyı hazırlıyoruz deneyelim bakalım biraz böyle
az sonraaaaaaaaaaaa
Çarşı karıştı gençlerönümüzdeki ay açıklarız
Akşamları en az 1 kilo fazla gösteriyor benimde şuan öyle ama kaçamak sız hafta sonunu geçirmek önemli olan ozaman pazartesi sonuç güzel oluyorBenim hesap yalan oldu
Dün yatarken 79.6 kiloydum kıyafetli
Bu günde o kiloda uyumam lazımdı
Çay içtim su içtim 80ı gördüm geri
Neyse olsun
Hallederiz inşaAllah
Ertesi gün hapıda yapıyor o ağrıları bende kullanmıştım hatta gecikmede yapar panik yapma canım ama alman gereken süre içinde aldıysan işe yarıyor yani sanmıyorum başla sakıcalı bir gün olmadıysa ondan olacağını canımŞimdi Esracım reglim gecikti valla açık seçik yazıcam biraz utansamda. Korunuyorduk ama bi gün tedirgin olduk o gün ertesi gün hapı kullandım. Ama hep tedbirliydik biraz endişeliyim. Sürekli regl oldum diye kontrol ediyorum. Bazen regl olacakmışım gibi bi hassasiyet hissediyorum kasıklarımda. Vucudumda şişlik hissediyorum göğüslerim fln regl olucak gibi hassaslaştı. Test almaya da korkuyorum ya pozitif çıkarsa.
Al canim hic de uzulme yoktur birsey ertesi gun haplari cok guvenli. Hele ki ilk kulanisunsa buyuk olasilikla ise yaramistir. Ama test al ki icin rahatlasin.Eşimi göndereyim bariyarın alsın gelsin yada ben alayım bilmiyorum
1 kilo fark olsa öpüp başıma koyarımAkşamları en az 1 kilo fazla gösteriyor benimde şuan öyle ama kaçamak sız hafta sonunu geçirmek önemli olan ozaman pazartesi sonuç güzel oluyor
Aynen canim pazartesiye eksi baslamsk sagane olurAkşamları en az 1 kilo fazla gösteriyor benimde şuan öyle ama kaçamak sız hafta sonunu geçirmek önemli olan ozaman pazartesi sonuç güzel oluyor
Adet olacakmış gibi belirtiler yaşamıştım ben ama olmadımKızlarbirşey sorucam çok korkarakilk hamilelik belirtileriniz neydi
Benim hesap yalan oldu
Dün yatarken 79.6 kiloydum kıyafetli
Bu günde o kiloda uyumam lazımdı
Çay içtim su içtim 80ı gördüm geri
Neyse olsun
Hallederiz inşaAllah
Senin bonservisinleCanım çokk çok tebrik ederimmm
Sabah da 700 gr at yinede sonuç çok, güzel canım hafta sonu kaçamak sakın yapma1 kilo fark olsa öpüp başıma koyarım
Şuan kıyafetli +2 kiloyum kıyafet 500 gr geliyo onu çıkarsak
+1.5 kiloyum diyelim
Elimde değil kaptanımmmm istemsiz giriyorumArtık kimse seni teselli bile etmiyor
Namaria açıklayacak canım toparlıyordu takımlar hazır ama söylememAma hani az sonraydi. Bende bekliyorum ne gelecek diyeuyuyayim o zaman.
Bakalım kaptanım sadece denemek istediğim için yoksa başka bir sebepten değil yaSu orucu yapma canım Aaaa ne gerek var onlar baskılıyor hep beyninizi sonra hep yeme atakları
İnşaAllah bakalımSabah da 700 gr at yinede sonuç çok, güzel canım hafta sonu kaçamak sakın yapma
Ben alıştım artık birde evdekilere ayrı kendime ayrı yapıyorum onlara hamurişi pizza kendime listeye göreAynen canim pazartesiye eksi baslamsk sagane olur
Bende aynıyım canım akşamları kendimle savaşıyorum, kaçamak yapmadığım halde kilom fazla olursa üzülüyorum ama sabahki sonuçlar beni mutlu ediyorYa ben neden bukadar çok hesap yapıyorum
Hiç görmedim benim gibi olan bende bi terslik var
Yok canım tam anlattığım gibi tam zamanında kullandım . Her şeyin hayırlısı tabiki nasipte varsa olur. Allah ın hikmeti deriz ne yapalım. :)Ertesi gün hapıda yapıyor o ağrıları bende kullanmıştım hatta gecikmede yapar panik yapma canım ama alman gereken süre içinde aldıysan işe yarıyor yani sanmıyorum başla sakıcalı bir gün olmadıysa ondan olacağını canım
Artık kimse seni teselli bile etmiyor
Senin bonservisinlelisteye giren üyemiz
sesli düşünüyorsun kuzumElimde değil kaptanımmmm istemsiz giriyorum
Alıştılar artık zahar
Alıcam canımen azından bi içim rahatlasın :) yoksa böyle yaşanmıyor. Aşırı da gerginimAl canim hic de uzulme yoktur birsey ertesi gun haplari cok guvenli. Hele ki ilk kulanisunsa buyuk olasilikla ise yaramistir. Ama test al ki icin rahatlasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?