Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım tam anlattığım gibi tam zamanında kullandım . Her şeyin hayırlısı tabiki nasipte varsa olur. Allah ın hikmeti deriz ne yapalım. :)
Öyle tabiki canım
Ama sen ihmal etme varsa öyle bir durum alman gereken vitaminler oluyor başlamış olursun gecikmeden birde fark etmeden ağrı kesici ilaç vs kullanma durumu oluyor insan endişe ediyor sonra bilmek en iyisi

Bakalım kaptanım sadece denemek istediğim için yoksa başka bir sebepten değil ya
Şok diyet yapma bırakınca hemen gelşyor
İnşaAllah bakalım
Hafta sonuda kvdem bende kalck inşaAllah iyi geçer
Az önce öğrendim benimde yarın akşama misafirim var eşimin halası gil konyadan geliyor bende kalabilirler bir gece ondan sonrada kozana geçecekler yemeğim fırında patatesli tavuk ben tavuk yerim salata birde

Ben alıştım artık birde evdekilere ayrı kendime ayrı yapıyorum onlara hamurişi pizza kendime listeye göre
Masallah canim sana. Ben diyetteyken bizim eve benim yiyemeyecegim gida cok nadir girer. Ben kendime yaptigimi onlar da yiyor

5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI
(19- 26 Mart )

• Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
  • Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir

1. Grup
muhursuzpusula Hedef60kgolmak S Suskunhanim Mathildablue yarimuhendis

2. Grup
Namaria belmayne hawar azaydidem @olvidos

3. Grup
Begonya2 KumsalveDeniz Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 M monarosaa

4. Grup
Arc-en-ciel @whitetea Anka ummhnisa DeryaOnDiet C Cagrihilal1

DİPNOT:

• Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Gruplarda aktif üyeler yer alır.
  • Grup tablosu haftalıktır.

Canlar grup bilincinin oturması ve grubu sahiplenme açısından her grup ismini kendi arasında kararlaştırıp beni etiketleyerek bildirsin lütfen ona göre düzenleme yapacağım isimleri Hadi bakalım hayırlı mübarek olsuuuun deneme haftası olacak bu hafta sonuca ve duruma göre düzenlemeler yapacağız Cherry Mom kaptanımızla

Masallah canim sana. Ben diyetteyken bizim eve benim yiyemeyecegim gida cok nadir girer. Ben kendime yaptigimi onlar da yiyor
Ben kendim için değilde oğlumda zorlanıyorum 10 yaşında 49 kilo oldu korktum dahada alacak diye yemek yemeyi çok seviyor, diyetisyene onunla gidiyorum sebze sevmiyor ona köfte hazırlıyorum bozmasın diye, yoksa ben daha çok pasta hamurişi yaparım ama o yemesin canı çekmesin diye arada yaptım yoksa kendim için kendimi tutarım, aslında bu kadar istikrarlı değildim ben bu sayfa beni çok mutlu etti herkez birbirinden harika, ve uyum okadar güzel ki, bu arada oğlum 46.7 oldu artık göbeğinde gitti, ona daha az verdiriyoruz ilerde çok kilolu çocuk, olmasını istemiyorum çünkü gençlikte vermesi daha zor alırsa

Ayyy çok heyecanlı hadi bakalım

Eline sağlık Almılacım ,

1.grubun adı bellidir

Diğer gruplar bence özelde kendinize grup kurun isminizi belirleyin burdan paylaşın komik isimler olabilir motive edici isimler olabilir

Hayırlı olsunnnn bizeeee

Bu güzel fikrinden dolayı muhursuzpusula ya teşekkür ederiz

ne demek kaptanım inşallah hayırlı olur takıma
1. grup zaten adı belli olduğu için bekar bacılarımızı oraya topladık öyle istediler diye gene de farklı bir isim düşünürlerse zaten konuşunca bildirirler
teşekkür ederiz muhursuzpusula çok güzel olacak inşallah

Ellerine sağlık
Ellerine sağlık

Motivasyon yükleniyorrrçok iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…