- 22 Mart 2019
- 10.426
- 21.671
- 398
- 27
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #401.181
Aman birdaha benden uzak olsun bir kere aldım fiyatı duyunca şok yaşadım 1 tane hap 90 tl,
Ooo bu takım işi çok motive geldi bana ben bugün kaçamaksızım vallaKumsalveDeniz Mathilda03 M monarosaa Kendinin en iyi hali ol Deniz ve Kum
Kızlaaaaaaaaaaaaaarr
Hadiii söz verelim birbirimize bu hafta kaçamak çok yarından itibaren full dikkat ediyoruz bu hafta 1.ci oluyoruz
Varmısınııızzzzz
Ayy süpeeerr bekar sayımız arttı yaaa ooohhh :)
Kaçamak çok derkenKumsalveDeniz Mathilda03 M monarosaa Kendinin en iyi hali ol Deniz ve Kum
Kızlaaaaaaaaaaaaaarr
Hadiii söz verelim birbirimize bu hafta kaçamak çok yarından itibaren full dikkat ediyoruz bu hafta 1.ci oluyoruz
Varmısınııızzzzz
Ben grubuma bayıldım yaa5. TAKIM GELENEKSEL GRUP TURNUVALARI
(19- 26 Mart )
- Grup arkadaşları birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Menülerde grup arkadaşları spor ve su yok ise birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan grup spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
1. Grup
muhursuzpusula @SanSebastianCheesecake @Suskunhanim Mathildablue yarimuhendis
2. Grup
Namaria @belmayne @hawar @azaydidem @olvidos
3. Grup
Begonya2 KumsalveDeniz Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol Mathilda03 M monarosaa
4. Grup
@Just a perfect day @whitetea @Anka @ummhnisa @DeryaOnDiet @Cagrihilal1
DİPNOT:
- Katılımı olmayan grubunu yalnız bırakan kişiler sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Gruplarda aktif üyeler yer alır.
- Grup tablosu haftalıktır.
Canlar grup bilincinin oturması ve grubu sahiplenme açısından her grup ismini kendi arasında kararlaştırıp beni etiketleyerek bildirsin lütfen ona göre düzenleme yapacağım isimleriHadi bakalım hayırlı mübarek olsuuuun deneme haftası olacak bu hafta sonuca ve duruma göre düzenlemeler yapacağız Cherry Mom kaptanımızla
Kızlar birimiz menü kontrol etsin hergün takip edilecek cısss görülürse ceza verilecekOoo bu takım işi çok motive geldi bana ben bugün kaçamaksızım valla
Vay vay hemen görev paylaşımı da yapıldıKızlar birimiz menü kontrol etsin hergün takip edilecek cısss görülürse ceza verilecek@Mathilda03 KumsalveDeniz M monarosaa Deniz ve Kum
Olur derseniz ben yaparım
Ahahhaa kahkaha attımKaçamak çok derken
Ayyy çok heyecanlı hadi bakalım
Eline sağlık Almılacım ,
1.grubun adı bellidir
Diğer gruplar bence özelde kendinize grup kurun isminizi belirleyin burdan paylaşın komik isimler olabilir motive edici isimler olabilir
Hayırlı olsunnnn bizeeee
Bu güzel fikrinden dolayımuhursuzpusula ya teşekkür ederiz
ne demek kaptanım inşallah hayırlı olur takıma
1. grup zaten adı belli olduğu için bekar bacılarımızı oraya topladık öyle istediler diyegene de farklı bir isim düşünürlerse zaten konuşunca bildirirler
teşekkür ederizmuhursuzpusula çok güzel olacak inşallah
Asıl ben teşekkür ederim fikrimi beğenip değer verip uyguladığınız için çok sevindim
Allah hayırlı etsin canımmm öpüyorum iyi geceleeer eline emeklerine sağlıkAyy şu ara çok tatlısınız aklım burda kaldı ama uyumam lazım yarın kuzenin nikah günüüü
Öpüldünüz iyi geceler
Aha ben çok gaza geldim
Biizm grup 1.ci olamamız lazm
İsim bulalım hadi
Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol M monarosaa KumsalveDeniz Mathilda03
Ben buradayım tatlım kızlardan haber bekliyorum :) M monarosaa sen yeni misin canımAha ben çok gaza geldim
Biizm grup 1.ci olamamız lazm
İsim bulalım hadi
Deniz ve Kum Kendinin en iyi hali ol M monarosaa KumsalveDeniz Mathilda03
süpersin canım
bizim grupta da ses yok kzılar uyudu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?